Vetverlies (Cutting) sarms kopen

Op zoek naar de beste sarms voor vetverlies?

Ik weet zeker dat je iemand bent die op zoek is naar veiligere alternatieven voor steroïden zoals Anavar, Winstrol, HGH, of zelfs Clenbuterol wat geen steroïde is maar net zo gevaarlijk kan zijn in termen van bijwerkingen.

Vetverlies (Cutting) sarms kopen

Om terug te komen op de beste SARM’s om mee te cutten, zijn hier enkele SARM’s die je kunnen helpen je lichaamsvet te verminderen door overtollig lichaamsvet te verbranden:

Beste SARM voor vetverlies

De meest effectieve en populaire snij-SARM’s zijn onder andere:

 • SR9009 Stenabolic
 • Cardarine GW 50156
 • Ibutamoren MK 677
 • Andarine S4

SR9009 Stenabolic

Dit is een SARM die geweldig zou moeten zijn voor het verbranden van vet in je lichaam. Een van de belangrijkste feiten over deze SARM is dat het een niet-hormonaal medicijn is. Dat betekent dat het je testosteronproductie niet onderdrukt en dat je je dus geen zorgen hoeft te maken over een PCT!

Hoe werkt SR9009 Stenabolic?

Hoewel er vaak aan SR9009 wordt gedacht als een SARM, is het in werkelijkheid een Rev-ErbA ligand. Rev-ErbA is een eiwit dat aanwezig is in je lever, vet, spieren en skeletspieren. SR9009 werkt door zich aan dit eiwit in je lichaam te hechten.

Het moedigt je lichaam aan om vet te gebruiken als brandstof om aan de energiebehoefte te voldoen. Bovendien voorkomt het de aanmaak van nieuwe vetcellen en is het dus zeer effectief in het verminderen van lichaamsvet.

Het helpt ook het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Is SR9009 legaal?

Net als de meeste andere SARM’s is SR9009 alleen legaal voor onderzoeksdoeleinden. Het is niet goedgekeurd door de FDA voor menselijke consumptie. Bovendien staat het op de lijst van verboden stoffen van de WADA en de USADA.

SR9009 Voordelen

Laten we meer te weten komen over de voordelen van deze SARM:

 • Vetverlies – Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen deze SARM kopen is omdat het zeer effectief is in het verminderen van lichaamsvet. Het werkt in je lever, spieren en vetweefsel. Het is niet verwonderlijk dat mensen die op Stenabolic kunnen hun lichaamsvet te verminderen met maar liefst 5% op een enkele cyclus en ze beginnen met het merken van de effecten binnen 10-14 dagen na het starten van de cyclus. De resultaten die je krijgt zijn ook afhankelijk van hoe je traint en hoe schoon je dieet is.
 • Verbetert het cholesterolprofiel en de gezondheid van het hart – Een van de belangrijkste voordelen van SR9009 is dat het de cholesterol in het bloed kan verlagen. Dit is precies de reden waarom het op een dag gebruikt zou kunnen worden bij de behandeling van hart- en vaatziekten.
 • Verbetert uithoudingsvermogen – Eén van de meest directe voordelen van SR9009, die al 20 minuten na de eerste dosering kan worden gevoeld, is een toename van je uithoudingsvermogen. Dit is de reden waarom de meeste atleten dit middel gebruiken. Als je eerder 10 mijl kon rennen, zul je het niet moeilijk vinden om meteen na de eerste dosering 15 mijl te rennen. Het is alsof je een derde long aan je lichaam toevoegt!
 • Vermindert angst – Dit is nog een verbazingwekkend voordeel van SR9009. Het houdt je in een goed humeur en elimineert eventuele angst die je zou kunnen hebben door de cyclus heen. Zolang je het blijft nemen, zul je in de beste stemming zijn.

SR9009 Bijwerkingen

Wat betreft de bijwerkingen heeft SR9009 slechts één belangrijke bijwerking en dat is waakzaamheid. Met andere woorden, je kunt moeite hebben om in slaap te vallen als je dit middel inneemt.

Je kunt deze bijwerking echter gemakkelijk omzeilen door het wat vroeger op de avond in te nemen in plaats van vlak voordat je naar bed gaat.

Legaal Stenabool –

 • Stena 9009 van Crazy Bulk
 • CutSR9 van Bruta Force

Stena 9009
Stena 9009

Specificaties

 • Nabootst SR 9009 Stenabolic
 • 100% natuurlijk, oraal in te nemen
 • Smelt overtollig lichaamsvet weg
 • Geweldig voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen
 • Verhoogt de bloedtoevoer naar de spieren
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende beoordelingen van gebruikers

Stena 9009 van Crazy Bulk is een van de beste legale alternatieven voor SR 9009 Stenabolic. Het is gewoon uitstekend voor het snijden. Het kan helpen je metabolisme te stimuleren en overtollig vet weg te smelten. Niet alleen dit, het kan ook helpen bij het stimuleren van je kracht, macht en uithoudingsvermogen ook. Bovendien kan het je uithoudingsvermogen een boost geven, zodat je langer kunt trainen in de sportschool.

Het heeft geen negatieve bijwerkingen en krijgt verbazingwekkend positieve gebruikersreviews. Enkele van de populairste aanbiedingen zijn Koop er 3, krijg er 2 gratis en Koop er 2, krijg er 1 gratis. En niet alleen dit, het wordt ook geleverd met GRATIS wereldwijde verzending. Bekijk mijn onbevooroordeelde Stena 9009 review door hier te klikken.

CutSR9 van Brutal Force

CutSR9

Specificaties

 • Bootst SR9009  na
 • 100% natuurlijk, oraal in te nemen
 • Krachtige vetverbrander
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen
 • Stabilisator metabolisme
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende beoordelingen van gebruikers
 • Koop er 2, krijg er 1 GRATIS
 • 100 dagen geld-terug-garantie

Cardarine GW 50156

Een andere krachtige en populaire SARM die vaak door bodybuilders wordt gebruikt om te cutten, is  Cardarine GW 50156. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld als medicijn tegen cardiovasculaire problemen, maar op de een of andere manier werd het project halverwege stopgezet;

Dat gezegd hebbende, voordat de proeven werden stopgezet, was een van de dingen die werden bevestigd dat het de prestaties echt kon verbeteren. Als prestatieverbeteraar kon het vet verbranden, spieren doen toenemen en de zuurstoftoevoer naar de spieren tijdens de training verbeteren, wat een directe invloed had op het uithoudingsvermogen. Geen wonder dat het de perfecte drug leek voor de meeste bodybuilders.

Hoe werkt Cardinine GW 50156?

Tegen de algemene perceptie in is GW 50156 geen SARM, maar een PPARδ receptoragonist. Dit betekent dat het zich bindt aan PPARδ en daardoor een aantal belangrijke biologische processen in gang zet:

 • Verhoogt de oxidatieve capaciteit van je spieren – Dit betekent meer vetverlies en een opmerkelijke toename van je uithoudingsvermogen.
 • Schakelt de energiebron om van glucose naar vet – Dit betekent onderdrukking van de glucosemetabolisme. Je lichaam begint vet te verbranden om aan zijn energiebehoefte te voldoen en dit betekent duidelijk een aanzienlijke daling van het vetgehalte in je lichaam. Dit is wat je wilt van een snijcyclus.

Is GW 50156 of Cardarine legaal?

De regels voor SARM’s zijn hetzelfde wat betreft hun wettelijke status. Het is legaal om Cardarine of GW 50156 te kopen als onderzoekschemicaliën, maar het gebruik ervan voor menselijke consumptie is niet goedgekeurd door de FDA.

Het staat ook op de lijst van verboden middelen van het WADA (World Anti Doping Agency), het USADA (United States Anti Doping Agency) en het ASADA (Australian Anto Doping Agency). De regels voor de meeste sportautoriteiten over de hele wereld zijn ongeveer hetzelfde.

Voordelen van Cardarine

Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen van Cardarine GW 50156…

 • Verhoogt het uithoudingsvermogen – Zoals hierboven vermeld zijn twee van de belangrijkste gebieden waarop Cardarine werkt het omschakelen van de energiebron van glucose naar vet en het verhogen van de oxidatieve capaciteit van je spieren. Beide helpen om je uithoudingsvermogen binnen 30 minuten na inname van GW 50156 met wel 60% te verhogen. Dit betekent dat als je normaal 2 mijl kunt hardlopen, je met Cardarine uiteindelijk 3 mijl kunt hardlopen, en dat ook nog eens zonder moe te worden. Het betekent ook dat je als bodybuilder langer en harder kunt trainen in de sportschool.
 • Vetverlies  – Door het uithoudingsvermogen te verhogen en de glucosemetabolisme te onderdrukken, zodat je lichaam in staat is vet te verbranden in plaats van glucose, is je lichaam in een betere staat om zich te ontdoen van overtollig lichaamsvet. Is het niet verbazingwekkend dat dit middel eenvoudigweg kan helpen om je lichaamsvet met maar liefst 5-7% te verminderen in slechts een cyclus van 8 weken?
 • Verbetert de cardiovasculaire gezondheid – Nog een ander voordeel van Cardarine is dat het een echte hulp kan zijn bij het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid en dat kan het doen door je bloedvaten schoon te maken en door plaque uit de slagaders te verwijderen. Deze twee positieve effecten werken geweldig om de gezondheid van je hart te verbeteren. Dit is precies de reden waarom veel bodybuilders Cardarine nemen na een anabole steroïde cyclus die hard voor je hart zou moeten zijn.
 • Verbetert de gezondheid van lever en nieren – Wat de meeste mensen niet weten is dat Cardarine zowel de gezondheid van je nieren als je lever verbetert, in tegenstelling tot de meeste andere stoffen van vergelijkbare aard. Het vermindert ontstekingen waardoor de kans op nieraandoeningen afneemt en hetzelfde lijkt te gelden voor je lever.

Cardarine bijwerkingen

Er zijn niet veel bijwerkingen van deze SARM, maar een van de ernstigste bijwerkingen van Cardarine is dat het de ontwikkeling van kankertumoren kan versnellen en dat is vast genoeg om iedereen af te schrikken!

Dat gezegd hebbende, moet ik hier vermelden dat het onderzoek dat dit aantoonde vrij hoge doseringen Cardarine gebruikte dan wat je normaal zou doen. Het is dus nogal controversieel om te concluderen dat Cardarine de groei van kankertumoren kan versnellen.

Legale Cardarine GW 501516 – C-Dine 501516 van Crazy Bulk

c-dine 501516
C-Dine 501516

Specificaties

 • Bootst Cardaline GW 50516 na
 • 100% natuurlijk, oraal in te nemen
 • Uitstekend voor snijden
 • Verhoogt de vasculariteit & spierdefinitie
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende beoordelingen van gebruikers

Legale Cardarine GW 501516 – Cardalean van Brutal Force

Cardalean New
C-Dine 501516

Specificaties

 • 100% natuurlijk, oraal in te nemen
 • Verbrandt vet, Behoudt spieren
 • Verbetert het uithoudingsvermogen
 • Vasculariteit verhogen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende beoordelingen van gebruikers
 • Koop er 2, krijg er 1 GRATIS
 • 100 dagen geld-terug-garantie

Ibutamoren MK 677

Meer dan dat het een SARM MK677 Ibutamoren is, is het een HGH secretagoog. Dit betekent dat het je lichaam kan helpen meer groeihormoon aan te maken, wat geweldig kan zijn voor zowel vetverbranding als het vergroten van je spiermassa.

Laten we eens wat dieper ingaan op deze SARM en uitzoeken hoe het werkt, wat de voordelen en bijwerkingen zijn…Laten we eens wat dieper ingaan op deze SARM en uitzoeken hoe het werkt, wat de voordelen en bijwerkingen zijn…

Hoe werkt Ibutamoren MK 677?

Zoals hierboven vermeld, zorgt MK 677 ervoor dat je lichaam meer menselijk groeihormoon of HGH produceert. Niet alleen dit, het zal ook helpen bij de productie van meer IGF-1 (Insuline Groei Factor 1). 

Met andere woorden, het kan je lichaam HGH laten produceren op het niveau van wat het als tiener produceerde;

Ik moet hier vermelden, deze SARM is waarschijnlijk veel zwakker in vergelijking met groeihormoon shots of injecties die mensen met HGH tekort te nemen en het helpt alleen je lichaam in het produceren van meer groeihormoon naturally. 

Bovendien kan MK 677 worden gestapeld met een aantal andere SARM’s zoals  YK-11, Cardarine en SR9009 voor bulking met hoogwaardige en ultralange spiermassa. Niet alleen dit,  Testolone Stack bestaande uit MK 677 en RAD 140 levert verbazingwekkende resultaten als het gaat om cutting. 

Is MK 677 legaal?

Het is legaal om MK 677 te kopen en verkopen in de meeste landen over de hele wereld. Dat gezegd hebbende, wil ik erop wijzen dat het gebruik voor atletische en professionele sporten illegaal is, omdat het de gebruiker een onrechtmatig voordeel kan geven ten opzichte van andere atleten of concurrenten.

MK 677 Voordelen

Ik weet zeker dat je wilt weten wat de echte voordelen van deze SARM zijn. Dus, alsjeblieft…Ik weet zeker dat je wilt weten wat de echte voordelen van deze SARM zijn. Dus, alsjeblieft…

 • Vermindert lichaamsvet – Een van de belangrijkste voordelen van MK 677 is dat het zal helpen bij het verminderen van lichaamsvet wanneer het voor een langere periode wordt ingenomen. Dit gebeurt door een verhoging van je HGH-niveaus waardoor je lichaam sneller vet verbrandt en ook de spiermassa toeneemt.
 • Verhoogt de spiermassa – Dat het helpt bij het vergroten van de spiermassa in je lichaam is een van de belangrijkste voordelen van MK 677 en het maakt het ook erg populair onder sportschoolbezoekers. Wat het nog interessanter maakt, is dat het kan helpen bij het vergroten van de spiermassa, zelfs zonder veranderingen in je dieet en trainingsregime. Je kunt je wel voorstellen wat het kan doen voor spiergroei als je het gebruikt in combinatie met een regelmatige training en een gezond dieet;
 • Sneller Herstel – Nog een ander voordeel van MK 677 is dat het de hersteltijd kan terugbrengen van 72 uur naar 48 uur, zodat je een lichaamsdeel meerdere keren per week kunt trainen.
 • Verbetert de slaap – Een ander groot voordeel van MK 677 is dat het je slaapkwaliteit verbetert en dat je je uitgeruster voelt. Als je slechts 6 uur slaapt, voel je je uitgeruster dan wanneer je 8 uur slaapt. En dat niet alleen, je zult je ook verfrist voelen en meer energie hebben gedurende de dag.
 • Betere haar- en huidkwaliteit – Het kan ook de haar- en nagelgroei bevorderen. Het zorgt er waarschijnlijk ook voor dat je huid er jonger uitziet en aanvoelt dan je leeftijd;

Ibutamoren MK 677 Bijwerkingen

Hier zijn enkele van de bijwerkingen van MK 677:

 • Waterretentie – Sommige mensen kunnen last hebben van waterretentie met MK 677 en dit kan komen doordat ze minder water drinken en ook veel natrium etc. in hun dieet hebben. Door meer water te drinken zou dit probleem opgelost moeten zijn;
 • Verhoogde honger – Sommige mensen kunnen merken dat ze meer honger hebben wanneer ze MK 677 nemen. Voor sommigen kan dit een bijwerking zijn en voor anderen niet. Als je het ervaart en het wilt vermijden, neem dan je dosis vlak voordat je naar bed gaat en als je meer wilt eten om voller te worden, neem het dan ’s ochtends.
 • Vermindert de insulinegevoeligheid – Sommige mensen kunnen merken dat hun insulinegevoeligheid afneemt met de consumptie van MK 677. Dit gebeurt meestal bij mensen met diabetes type II.

Legale Ibutamoren– Ibuta 677 van Crazy Bulk

Ibuta 677
Ibuta 677

Specificaties

 • Bootst Ibutamoren MK 677 na
 • 100% natuurlijk, oraal in te nemen
 • Verhoogt de productie van HGH op natuurlijke wijze
 • Verhoogt de spiergroei
 • Verhoogt de vasculariteit
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende beoordelingen van gebruikers

Ibuta 677 van Crazy Bulk is een veilig, natuurlijk en 100% legaal alternatief voor Ibutamoren MK 677. Het stimuleert op natuurlijke wijze de HGH productie in je lichaam. Dit is belangrijk omdat het je lichaam kan helpen meer groeihormoon binnen te krijgen via het klierstelsel. Het bevat geen kunstmatige HGH.

Ibuta 677 verhoogt niet alleen de spiergroei in je lichaam, maar is ook uitstekend voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Daarnaast kan het ook de vasculariteit een flinke boost geven.

Het heeft geen bijwerkingen en krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen. Enkele van de populairste aanbiedingen zijn Koop er 3, krijg er 2 gratis en Koop er 2, krijg er 1 GRATIS. En niet alleen dit, het wordt ook geleverd met GRATIS wereldwijde verzending. Bekijk mijn volledige Ibuta 677 beoordeling door hier te klikken.

Legale Ibutamoren MK 677 – Ibutalean van Brutal Force

Ibutalean

Specificaties

 • Bootst Ibutamoren MK 677 na
 • 100% natuurlijk, oraal in te nemen
 • Verhoogt de productie van HGH op natuurlijke wijze
 • Verhoogt de spiergroei
 • Verhoogt de vasculariteit
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende beoordelingen van gebruikers

Andarine S4

Het is absoluut een van de oudste SARM’s die er zijn en mensen gebruiken het nog steeds voornamelijk om magere spieren te krijgen en overtollig lichaamsvet te verbranden.

Dus ja, het lijkt een populaire keuze om te snijden!

Andarine lijkt veel op sommige andere SARM’s, waaronder Ostarine MK 2866 en LGD 4033 Lignadrol. Een van de belangrijke dingen om in gedachten te houden is dat Andarine S4 sterker zou zijn dan Ostarine, maar zeker zwakker dan LGD 4033.

Hoe werkt Andarine S4?

Andarine S4 hecht zich net als andere SARM’s aan selectieve androgeenreceptoren in het spierweefsel en de botten. Hierdoor kan het je helpen resultaten te behalen zoals anabole steroïden, maar dan zonder de vervelende bijwerkingen die steroïden met zich meebrengen.

Is Andarine legaal?

Het is duidelijk dat je wilt weten of het legaal is om S4 te gebruiken of niet.

Om deze vraag te beantwoorden, wil ik heel duidelijk stellen dat het vanaf nu legaal is om Andarine (en andere SARM’s) alleen voor onderzoeksdoeleinden te kopen in bijna elk land ter wereld, inclusief de VS en het VK, behalve Australië.

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van SARM’s (inclusief Andarine) niet is goedgekeurd door de FDA voor menselijke consumptie.

Dit betekent dat het illegaal is om Andarine S4 te kopen om te bulken of te cutten!

Andarine voordelen

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Andarine S4:

 • Verhoogt de vetvrije spiermassa – Een van de voordelen van S4 is dat het je kan helpen vetvrije spiermassa te krijgen. Hoewel het primaire gebruik is niet voor bulking, kan het zeker helpen u zo veel als 5 pond van spier in een cyclus. Ik moet hier vermelden dat het effectiever is voor het verbranden van vet.
 • Vetverlies – Een van de belangrijkste voordelen van Andarine is dat het kan helpen bij het verbranden van lichaamsvet. Het is bekend dat het kan helpen bij het verminderen van maar liefst 4-5% lichaamsvet in een enkele cyclus. Wat het nog interessanter maakt, is dat het je kan helpen spiermassa te behouden, zelfs als je een licht calorieoverschot hebt. Geen wonder dat deze SARM steeds populairder wordt bij bodybuilders die op zoek zijn naar een veiligere vetverbrander in vergelijking met steroïden als Anavar en Winstrol.
 • Lichaamsrecompositie – Dit is waar Andarine het beste in is. Het verbrandt niet alleen vet, maar helpt ook de vetvrije spieren in je lichaam te vergroten. Je moet begrijpen dat veel mensen eigenlijk vet zijn. Wat dit betekent is dat ze misschien wel vet verliezen, maar nog steeds niet genoeg spieren hebben. Dit is waar Andarine het verschil maakt. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je een licht calorieoverschot hebt en je zult harde en dichte, magere spieren krijgen terwijl je tegelijkertijd vet verbrandt.
 • Verbeterd herstel – Een van de belangrijkste aspecten waar S4 aan werkt, is dat het zorgt voor sneller herstel na een fitnesssessie. De meeste mensen hebben 72 uur nodig om te herstellen van een sportschooltraining. Andarine kan deze tijd inkorten tot slechts 24 uur, waardoor je een bepaald lichaamsdeel een paar keer per week kunt trainen. Dit leidt uiteraard tot betere resultaten in de sportschool.
 • Multipliceert Kracht – Het kan ook helpen je kracht te vergroten. Hoewel de kracht winsten zijn niet op een lijn met wat je ervaart met LGD 4033 of RAD 140, ze zijn zeker meer dan Ostarine. Ik moet hier vermelden dat Testolone RAD 140 resultaten laten zien dat het een van de beste SARMs voor beefing up en het combineren met Andarine doet een geweldige job als het gaat om recomp van je lichaam. RAD 140 werkt echter onderdrukkend en kan een nabehandeling nodig hebben.

Andarine bijwerkingen

Veel mensen denken dat er geen bijwerkingen zijn van SARMs. Dit is verre van waar. Hoewel er geen klinisch bewijs is om de bijwerkingen vast te stellen, melden daadwerkelijke gebruikers wel bijwerkingen en enkele van deze bijwerkingen zijn onder andere de volgende:

 • Testosterononderdrukking – Wat testosterononderdrukking betreft, kan Andarine testosteron in je lichaam onderdrukken, maar het legt de testosteronproductie niet stil. Belangrijker is dat de mate waarin het testosteron onderdrukt meer is dan wat Ostarine doet, maar veel minder dan wat LGD 4033 of RAD 140 onderdrukken. Ik moet vermelden dat je natuurlijke testosteronproductie weer normaal wordt zodra je stopt met Andarine, zelfs als je niet voor PCT gaat!
 • Visieveranderingen – Dit is misschien wel de bekendste bijwerking van S4. De meeste mensen merken dat hun zicht gevoelig wordt tijdens een Andarine-cyclus en dat hun ogen er langer over doen om zich aan te passen aan licht of donker. Niet alleen dit, sommige mensen merken dat hun zicht een gelig kader krijgt. Deze bijwerking is echter tijdelijk en je zicht wordt waarschijnlijk weer normaal als je stopt met Andarine. Het leidt niet tot gezichtsverlies. Maar ook dit is een vrij ernstige bijwerking en kan leiden tot ongelukken.

Legal Andarine S4 – Andalean van Brutal Force

andalean
Andalean

Specificaties

 • 100% natuurlijk, oraal in te nemen
 • Verbrandt vet, behoudt spieren
 • Verhoogt de kracht
 • Sneller herstel
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende beoordelingen van gebruikers
 • Koop er 2, krijg er 1 GRATIS
 • 100 dagen geld-terug-garantie

ANDALEAN van Brutal Force is een 100% natuurlijk, veilig en legaal alternatief voor Andarine S4. Het kan je helpen snel vet te verbranden en vetvrije spiermassa te behouden. Het kan ook helpen boost je kracht verveelvoudigen en helpen bezuinigen hersteltijd, zodat u kunt harder en langer trainen in de sportschool. Het is geweldig voor een snijcyclus en heeft helemaal geen bijwerkingen. Je hebt zelfs geen PCT nodig.

De beste stack die Andalean combineert met andere vetverbrandende SARM’s is de Ripped Cutting Stack die je kan helpen verbluffende resultaten te behalen in slechts een cyclus van 8 weken.

Klik hier om Andalean nu te kopen.

Veelgestelde vragen

Welke zijn de beste SARM’s voor gewichtsverlies?

Er zijn een paar SARMS die een grote aanwinst kunnen zijn als je probeert af te vallen en overtollig lichaamsvet te verbranden en een aantal hiervan zijn MK 677, Andarine S4, Cardarine en zelfs SR9009. Omdat dit verbindingen zijn die niet zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie, zijn ze niet legaal en moet je in het bovenstaande artikel kijken naar legale SARM’s om hun legale en veilige alternatieven te ontdekken.

Is RAD 140 goed voor vetverlies?

RAD 140 is een SARM die geweldig zou moeten zijn bij het bulken en het kan ook goed zijn bij het cutten. Als je echter op zoek bent naar iets om mee te cutten, kun je beter kiezen voor iets als MK 677, Andarine S4 of zelfs Cardarine. Bekijk het bovenstaande artikel voor meer informatie.

Conclusie

Het verliezen van overtollig lichaamsvet kan een beetje lastig zijn en dit is de reden waarom veel mannen steroïden gebruiken. SARMs vs Steroïden lijken echter een betere keuze, maar zelfs zij zijn niet vrij van bijwerkingen.

Door je training te combineren met het juiste dieet en de juiste supplementen, zoals de hierboven genoemde Best Cutting SARMs van Crazy Bulk en Brutal Force, kun je geweldige snijresultaten krijgen zonder bijwerkingen. Dus als je serieus bent over cutten, ga je gang en probeer je deze SARMs. Beter nog, ga voor de Ripped Cutting Stack voor de beste resultaten in de kortst mogelijke tijd.

Vergelijkbare berichten