GW 50156 Cardarine Beoordeling

In deze GW 50156 Cardarine Review kom je alles te weten over de voordelen, de bijwerkingen en de natuurlijke en legale alternatieven die je kunt gebruiken om gescheurd en gebeiteld te worden als een Griekse God!

GW 50156 Cardarine Beoordeling

Wat is GW 50156 Cardarine?

Cardarine, ook bekend als GW 50156 of Endurobol, wordt ten onrechte beschouwd als een SARM. In feite is het een PPARδ-receptoragonist, wat staat voor Peroxisome proliferator-activated receptor delta agonist.

Enkele van de belangrijkste voordelen van deze stof zijn een verbeterd uithoudingsvermogen, vetverlies en een verbeterde cardiovasculaire gezondheid.

GW 50156 Cardarine Beoordeling

Geschiedenis

GW 50156 is een verbinding die begin jaren ’90 is ontstaan door de gezamenlijke inspanning van Ligand Pharmaceuticals en GlaxoSmithKline om hart- en vaatziekten en diabetes te bestrijden. Ik moet hier vermelden dat Ligand hetzelfde bedrijf is dat LGD 4033 Ligandrol ontwikkelde.

Alle onderzoeken naar dit middel werden echter in 2007 gestopt toen bleek dat ratten die dit middel kregen kanker ontwikkelden.

Hoewel er geen onderzoek meer werd gedaan naar deze stof, bleven bodybuilders en atleten het gebruiken, voornamelijk omdat het hen helpt vet te verbranden en het uithoudingsvermogen te verbeteren, wat toevallig twee van de meest begeerde voordelen zijn voor sportschoolbezoekers. Sommige mensen gebruiken het ook om hun hartgezondheid te verbeteren.

Op dit punt wil ik graag duidelijk maken dat Cardarine of GW 50156 op de lijst met verboden middelen staat van de WADA (World Anti-Doping Agency).

Hoe werkt GW 50156 Cardarine?

Een van de belangrijkste functies van Cardarine is dat het zich bindt aan de PPARδ-receptor die helpt bij het op gang brengen van een aantal belangrijke biologische processen in het lichaam, waaronder:

 • Verbeterde oxidatieve capaciteit in de spieren – Wat dit betekent is dat het kan helpen om het vetverlies te vergroten en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Dit maakt het zo aantrekkelijk voor de meeste bodybuilders en atleten.
 • Het veranderen van de energiebron van je lichaam van glucose naar vet – Dit is nog een factor die het zo populair maakt bij atleten en sporters, omdat het verbeteren van het uithoudingsvermogen een van de directe voordelen is van deze onderdrukking van het glucosemetabolisme.

Door de glucosemetabolisme in je lichaam te onderdrukken, zorgt Cardarine ervoor dat het vet gebruikt als de primaire energiebron. Hierdoor verlies je sneller lichaamsvet. Geen wonder dat de meeste sportschoolgangers en gewichtheffers ook grote belangstelling hebben voor deze stof.

Is GW 50156 Cardarine legaal?

Ik moet hier vermelden dat Cardaine legaal is om te kopen in de meeste landen over de hele wereld, inclusief de VS. GW 50156 wordt legaal verkocht als “onderzoekschemicaliën” en is niet bedoeld voor menselijke consumptie. Het is niet goedgekeurd door de FDA voor gebruik bij mensen.

Voor Australië gelden heel andere regels: daar kun je het niet kopen zonder doktersrecept.

Cardarine in de sport

Een van de belangrijkste gevolgen van Cardarine is dat het atleten en sporters een oneerlijk voordeel geeft ten opzichte van degenen die het niet gebruiken. Daarom is het verboden door sportinstanties over de hele wereld, waaronder de Olympische Spelen en het WADA. Het staat ook op de lijst van verboden middelen van USADA (United States Anti Doping Agency) en ASADA (Australian Anti-Doping Agency).

GW 50156 Cardarine Beoordeling

Voordelen van Cardarine

Zoals hierboven vermeld, is Cardarine gewoon geweldig voor vetverlies en het krijgen van rippen. Het is ook zeer effectief voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen en de cardiovasculaire prestaties.

Samengevat zijn dit de belangrijkste voordelen van Cardarine:

 • Snellere vetverbranding
 • Verbeterd uithoudingsvermogen
 • Betere cardiovasculaire gezondheid en prestaties
 • Betere gezondheid van nieren en lever

Snellere vetverbranding

De meeste mensen, waaronder bodybuilders en fitnessfanaten, sporters en atleten die Cardarine proberen zijn geïnteresseerd in de voordelen van vetverlies en er is geen reden waarom ze dat niet zouden zijn.

Er zijn twee belangrijke manieren waarop Cardarine kan helpen de vetverbranding in je lichaam te versnellen waardoor je zelfs vet verliest op de meest hardnekkige plekken. Dit is hoe het werkt:

 • Verhoogt de oxidatieve capaciteit van je spieren – Een van de belangrijkste voordelen van Cardarine is dat het kan helpen de zuurstofstroom naar de spieren te stimuleren, waardoor je meer kracht hebt om te trainen. Langer en harder trainen betekent ook dat je meer calorieën kunt verbranden, wat resulteert in sneller en beter vetverlies.
 • Onderdrukt de glucosestofwisseling – Dit is nog een belangrijke eigenschap van Cardarine. Het schakelt de energiebron van je lichaam om van glucose naar vet. Dit betekent dat het je lichaam helpt om direct vet te verbranden in plaats van reeds opgeslagen overtollige glucose te verbranden. Dit is eigenlijk vergelijkbaar met wat een ketogeen dieet met je lichaam doet. Het kan je dus helpen om alle voordelen van een keto-dieet te krijgen zonder dat je daadwerkelijk op dieet gaat!

Feiten ondersteund door klinische onderzoeken

Een van de belangrijkste dingen over deze feiten over vetverlies die hierboven zijn genoemd, is dat ze worden ondersteund door een paar klinische onderzoeken.

Een van de onderzoeken, uitgevoerd op ratten, concludeerde dat de ratten die GW 50516 kregen binnen de gestelde tijd 5% lichaamsvet verloren.

Een ander onderzoek, uitgevoerd op 13 mannen met obesitas, toonde aan dat slechts 2,5 mg Cardarine hielp bij het verminderen van hun LDL, triglyceriden en vetzuren. Hoewel de omvang van het onderzoek vrij klein was, merkten de mannen een significante verbetering van hun hartgezondheid met behulp van deze stof.

Uit anekdotisch bewijs blijkt dat de meeste mensen 5-7% slanker zijn (minder lichaamsvet) na een Cardarine-cyclus van 8 weken. Het beste deel is dat deze verbinding je kan helpen gewicht te verliezen, zelfs als je een caloriebehouddieet volgt of zelfs een licht calorieoverschot hebt.

Voor de beste resultaten wordt echter aanbevolen om Cardarine te combineren met een caloriearm dieet.

Als het gaat om het verbranden van overtollig vet in je lichaam of als je probeert af te vallen, is het noodzakelijk om te begrijpen dat je dieet en training een cruciale rol spelen. In combinatie met een juist dieet en regelmatige training kun je geweldige resultaten behalen met een GW 50156-cyclus. Het kan ook worden gestapeld met andere snijdende SARM’s voor snelle en betere resultaten.

Verbeterd uithoudingsvermogen

Net zoals Cardarine op twee manieren vet verbrandt, helpt het ook om het uithoudingsvermogen op twee unieke verschillende manieren te verbeteren:

 • Door de energiebron in je lichaam om te schakelen van glucose naar vet
 • Door de zuurstofstroom naar de spieren te vergroten.

Ik moet hier vermelden dat beide bovengenoemde factoren het uithoudingsvermogen enorm helpen vergroten. Door opgeslagen vet in je lichaam te verbranden, geeft Cardarine niet alleen je energie een boost, maar helpt het ook de zuurstofstroom naar de spieren te vergroten, wat betekent dat het ruwe kracht en sterkte levert zodat je harder en langer kunt trainen, waarbij vermoeidheid wordt uitgesteld.

Je zult versteld staan als je weet dat een enkele dosering Cardarine je uithoudingsvermogen met maar liefst 60% kan verhogen in slechts 10 minuten!

Is dat niet verbazingwekkend!

Het beste deel is dat dit een voordeel is dat is aangetoond door een klinisch onderzoek dat is uitgevoerd op ratten. Volgens dit onderzoek vertoonden ratten die GW 50156 toegediend kregen een toename van 50-70% in hun uithoudingsvermogen in vergelijking met ratten die niets toegediend kregen. Met andere woorden, ratten die Cardarine kregen, deden er twee keer zo lang over om moe te worden dan ratten die niets kregen.

Maakt dit Cardarine geschikt voor sporters?

Absoluut! Alle sporters proberen hun uithoudingsvermogen te vergroten en hier hebben we een stof die precies dat kan doen. Dit gezegd hebbende, geeft het gebruik van Cardarine professionele atleten een oneerlijk voordeel ten opzichte van anderen. Daarom is het verboden door de meeste sporten en sportorganisaties over de hele wereld. Lance Armstrong is een klassiek voorbeeld van een atleet van wie bekend is dat hij Cardarine en Stenabolic heeft gebruikt om 7 keer de Tour de France te winnen!

Een paar belangrijke dingen om te weten:

 • Ten eerste zul je waarschijnlijk al 30 minuten na je eerste dosering een toename in je uithoudingsvermogen ervaren.
 • Ten tweede zal je uithoudingsvermogen verder verbeteren als je week na week zwaarder traint tijdens de GW 50156 cyclus.
 • Tot slot zou je het grootste deel van deze toename in uithoudingsvermogen na de Cardarine-cyclus moeten kunnen behouden als je hard blijft trainen en hard blijft lopen.

Het is niet ongewoon dat de meeste gebruikers hun uithoudingsvermogen met Cardarine vrijwel direct met 50-60% zien toenemen. Dit kan geweldig zijn voor zowel sporters als bodybuilders.

Atleten en sporters merken dat ze direct na de eerste dosering een extra kilometer kunnen hardlopen. Dus als iemand 2 mijl kan rennen zonder dit middel, zou hij in staat moeten zijn om 3 mijl te rennen direct na de eerste dosering. Het wordt vergeleken met het hebben van een extra long, waardoor je meer kracht hebt om te trainen.

Bodybuilders ervaren ook het voordeel van een verbeterd uithoudingsvermogen tijdens het gewichtheffen. Ze kunnen niet alleen zwaarder tillen, maar hoeven ook minder lang te rusten tussen sets.

Verbeterde cardiovasculaire gezondheid

Het onderzoek naar Cardarine was vooral gericht op het vinden van een geneesmiddel voor hart- en vaatziekten.

Interessant genoeg toonden studies en proeven op ratten aan dat GW 50156 een positief effect heeft op het cardiovasculaire systeem. De ratten die deze stof kregen toegediend, vertoonden een verbetering van hun bloedvaten en een vermindering van ontstekingen.

Een van de belangrijkste voordelen van Cardarine is dat GW 50156 kan helpen de bloedvaten te zuiveren, zelfs wanneer het in kleinere doseringen wordt ingenomen. Dit helpt enorm bij het verkorten van het risico op een hartaanval en andere hartkwalen. Hier is het belangrijk om te vermelden dat GW 50156 zeer effectief kan zijn bij het verwijderen van plaque uit je bloedvaten.

Het zal geen verrassing zijn dat de meeste bodybuilders die harde steroïden zoals Trenbolone gebruiken Cardarine nemen om hun hart gezond te houden.

Verbeterde lever- en niergezondheid

Dit is een belangrijk voordeel en niet veel mensen zijn zich hiervan bewust. Cardarine heeft een positieve invloed op zowel je lever als je nieren. Dit is wat het zo anders maakt dan de meeste anabolen die giftig zijn voor de lever of de nieren.

Wat de nieren betreft, helpt Cardarine ontstekingen te verminderen. Niet alleen dit, studies beweren ook dat het de kans op het ontwikkelen van nierziekten helpt verminderen.

Cardarine is ook zeer effectief in het verminderen van ontstekingen in de lever. Zoals hierboven vermeld, verschuift het ook de energiebron van glucose naar vet en dit heeft een positieve invloed op de insulineresistentie in je lichaam. Op deze manier heeft het de neiging om de leverfunctie in je lichaam te verbeteren en wordt het verondersteld zeer heilzaam te zijn voor mensen die lijden aan diabetes.

GW 50156 Cardarine Bijwerkingen

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van cardarine, laten we eens kijken naar enkele bijwerkingen van dit middel.

Cardarine is onderworpen aan veel klinische studies en onderzoeken en tot nu toe is er slechts één belangrijke bijwerking waargenomen en dat is:

 • Versnelde groei van kankertumoren in het lichaam.

In 2007 voerde GSK (GlaxoSmithKline) een onderzoek uit op ratten en er werd geconcludeerd dat het leidde tot de groei van kankertumoren bij de ratten. Veel mensen waren er echter snel bij om de resultaten van dit onderzoek van tafel te vegen, omdat er tijdens het onderzoek absurde doseringen Cardarine aan de ratten werden gevoerd.

En dat niet alleen, in hetzelfde jaar werden er nog veel meer onderzoeken uitgevoerd die tegenstrijdige resultaten lieten zien, waardoor de zaken nog controversiëler werden.

Laten we hier wat dieper op ingaan…

Cardarine Kanker

Veel mensen lijken bang te zijn dat ze kanker kunnen krijgen als ze Cardarine gaan gebruiken, ook al is het misschien een geweldige oplossing om slanker te worden met meer spiermassa. De echte vraag is echter “Loop je echt het risico om kanker te krijgen na een GW 50156-cyclus?”.

Een van de belangrijkste dingen om op te merken in dit verband is dat er vanaf 2021 nul gevallen van kanker zijn geweest als gevolg van een Cardarine-cyclus.

Laten we er wat dieper op ingaan en uitzoeken wat de echte waarheid is…

Zoals hierboven vermeld, was er een onderzoek dat een verband legde tussen Cardarine en kanker en dat verantwoordelijk was voor het stopzetten van dit middel in 2007.

In tegenstelling hiermee zijn er een paar andere onderzoeken gedaan in 2016 en 2018 (1e onderzoek, 2e onderzoek, 3e onderzoek). Deze onderzoeken benadrukken niet alleen het feit dat Cardarine veilig is wanneer het in normale doseringen wordt ingenomen, maar tonen ook aan dat het een verbinding is met kankerwerende eigenschappen.

Om de correlatie tussen kanker en Cardarine beter te begrijpen, moeten we begrijpen hoe de lengte van de cyclus en de dosering belangrijke factoren kunnen zijn:

Cycluslengte en doseringen gegeven aan ratten in onderzoek uit 2007

Hoewel veel mensen zeggen dat de ratten gruwelijk hoge doseringen kregen, zoals 50, 70 of zelfs 100 keer de aanbevolen dosering, is het een feit dat ze slechts ongeveer 4 keer meer dan de aanbevolen doseringen kregen.

Een van de grootste problemen was echter dat ze deze dosis 104 weken kregen, wat echt heel erg lang is. De aanbevolen cyclus is slechts 8 weken en 104 weken lijken 13 keer meer dan de gemiddelde cyclus.

Je moet dus in gedachten houden dat het 4 keer hogere dosering en 13 keer langere cyclus kostte om kanker bij ratten te laten zien!

Met andere woorden, als je je houdt aan een normale dosis voor een 8 weken durende cyclus, zou je absoluut in orde moeten zijn zonder enig teken van kanker.

Laten we eens kijken naar enkele andere onderzoeken die dit bevestigen:

Cardarine heeft kankerwerende eigenschappen – onderzoek

Dit lange onderzoek naar Cardarine heeft aangetoond dat Cardarine geen kanker veroorzaakt, zelfs niet bij hoge doseringen wanneer het voor een korte cyclus wordt genomen.

Dit is een vrij uitgebreid onderzoek en je moet proberen het in detail te lezen door naar de bovenstaande link te gaan. Voor degenen onder jullie die niet zoveel tijd hebben, zou ik willen samenvatten dat dit onderzoek aantoonde dat Cardarine niet leidt tot de groei van kankertumoren, zelfs niet bij hoge doseringen wanneer ze deze verbinding gedurende een normale periode innamen. Wat nog belangrijker is, is dat werd aangetoond dat deze stof een aantal verbazingwekkende antikankereigenschappen bezit binnen deze onderzoeksperiode.

Tijdens dit onderzoek kregen ratten doseringen die vergeleken kunnen worden met een persoon van 90 kg die 154 mg Cardarine per dag consumeert. Nu kan dit worden beschouwd als een zeer hoge dosering, maar zelfs op dit niveau vertoonden de ratten geen tekenen van kankerontwikkeling gedurende een periode van 7 dagen.

Dit betekent dat een hoge dosis Cardarine die gedurende een korte of normale periode wordt ingenomen waarschijnlijk geen kanker veroorzaakt. Tegelijkertijd kan worden aangenomen dat de ratten die kanker kregen als onderdeel van het onderzoek uit 2007, dit kregen door een absurde cycluslengte (104 weken) en niet alleen door de hoge dosering. Er kan ook worden aangenomen dat ze kanker kregen door de combinatie van deze twee factoren.

Cardarine kanker – Conclusie

Samenvattend zou ik zeggen dat Cardarine inderdaad kanker kan veroorzaken, maar alleen als het in abnormaal hoge doseringen (zoals meer dan 40 mg per dag) en gedurende langere tijd wordt ingenomen.

Maar je moet er verstandiger mee omgaan en als je dat doet, zou je met Cardarine geweldige resultaten moeten kunnen boeken. De te volgen lijn is om vast te houden aan een normale dosis voor een korte cyclus (zeg ongeveer 8 weken).

Ik moet hier vermelden dat er tot nu toe geen gevallen van kanker bij mensen zijn gedocumenteerd als gevolg van Cardarinegebruik en een van de redenen hiervoor is dat niemand GW 50156 zou nemen voor een periode zo lang als 104 weken!

Menselijke proeven met betrekking tot cardarine

Er zijn een paar onderzoeken gedaan naar consumptie door mensen en gelukkig lijkt geen van die onderzoeken erop te wijzen dat kanker een bijwerking van Cardarine zou kunnen zijn.

Hier zijn deze onderzoeken ter referentie – Onderzoek uit 2007, Onderzoek uit 2011 en Onderzoek uit 2012

Interessant is dat geen van de onderzoeken aantoonde dat Cardarine giftig is voor de lever. Sterker nog, in geen van de drie onderzoeken werd leverschade geconstateerd, wat tot de conclusie leidt dat Cardarine veilig is voor je lever.

Nog interessanter is het feit dat er een aantal significante en positieve veranderingen werden waargenomen in HDL, cholesterol en triglyceriden. Dit betekent dat Cardarine goed zou zijn voor de gezondheid en functie van je hart. Verder toonden onderzoeken uit 2011 en 2012 aan dat Cardarine de insulinegevoeligheid kan verbeteren en kan leiden tot een afname van vetzuren tot 20%.

Opmerkelijk is dat de proefpersonen in deze onderzoeken een enorme verbetering in hun lichaamssamenstelling opmerkten. Dit gezegd hebbende, werden er geen meetgegevens met betrekking tot lichaamsvet vastgelegd en dus zijn er geen duidelijke gegevens over veranderingen in het percentage lichaamsvet.

Ik moet hier het feit benadrukken dat sommige groepen in de hier genoemde proeven op mensen doseringen van 10 mg per dag kregen gedurende maar liefst 12 weken. Ondanks een langere cyclus ondervonden ze geen bijwerkingen.

Het is dus veilig om te zeggen dat je een dosis van 10-15 mg kardaine kunt nemen voor een 8 weken durende cyclus zonder bang te hoeven zijn voor bijwerkingen.

GW 50156 Cardarine PCT

Een van de belangrijke dingen die je in gedachten moet houden als je het over PCT hebt, is dat Cardarine geen SARM is. Belangrijker nog, het is niet-hormonaal en onderdrukt dus niet de testosteronproductie in je lichaam.

Dit alles betekent dat je geen PCT nodig hebt voor GW 50156 Cardarine.

Verder is het belangrijk om te begrijpen dat PCT iets ernstigs is, als je het niet nodig hebt, moet je het ook niet hebben. Het is niet aan te raden om met je hormonen te spelen!

Dosering Cardarine

De dosering hangt over het algemeen af van je ervaring. Als je voor het eerst gebruikt maakt van Cardarine, moet je beginnen met een dagelijkse dosis van 10 mg en deze geleidelijk verhogen. Ik zou een dosis van 10-25 mg per dag aanraden om de resultaten te zien.

Aangezien uit studies en onderzoeken niet is gebleken dat een dosis binnen dit bereik kanker veroorzaakt, is het aan te raden om binnen dit bereik te blijven.

Bovendien is het het beste om Cardarine slechts 8 weken te gebruiken. Hoewel sommige mensen tot een cyclus van 12 weken gaan, stel ik voor dat je het beperkt tot slechts 8 weken, omdat het veilig is en er geen kans is op bijwerkingen.

Halfwaardetijd Cardarine

Halfwaardetijd is de tijd waarvoor deze verbinding gaat om te verblijven in je systeem en Cardarine is grotendeels bekend dat een halfwaardetijd van 24 uur hebben, dus het wordt aanbevolen dat u een dosis van Cardarine eenmaal per 24 uur hebben.

Ik moet hier echter vermelden dat een paar latere onderzoeken hebben aangetoond dat Cardarine waarschijnlijk 10-24 uur na consumptie in je lichaam blijft. Het is dus beter om je dagelijkse dosis in twee delen te splitsen.

Zo kun je de helft van de dagelijkse dosis ’s ochtends nemen en de volgende helft ’s avonds.

Met andere woorden, als je 20 mg per dag gebruikt, kun je ’s ochtends 10 mg innemen en ’s avonds 12 uur later 10 mg.

Wanneer treden de effecten van Cardarine op?

Zoals hierboven vermeld, treden de effecten van Cardarine binnen korte tijd na inname op. Laten we er meer over te weten komen…

Met betrekking tot uithoudingsvermogen

Als het gaat om uithoudingsvermogen, begint Cardarine al na 20 minuten resultaat te geven, direct na de eerste dosering. Deze toename in uithoudingsvermogen duurt de hele cyclus. Dit effect begint geleidelijk af te nemen als je eenmaal klaar bent met de cyclus. U kunt echter dit effect intact te houden als je veel cardio-oefeningen zelfs na de cyclus. Met andere woorden, kunt u uw uithoudingsvermogen niveaus hoog post cyclus te houden door het opnemen van veel cardio in je training.

In feite is deze toename in uithoudingsvermogen is een van de beste indicatoren om te weten dat de Cardarine die u neemt is puur of nep. Als je namelijk geen toename in je uithoudingsvermogen opmerkt na 25 mg per dag, is het zeer waarschijnlijk een nepproduct.

Je kunt Cardarine ook combineren met RAD 140 voor een snelle toename in uithoudingsvermogen en kracht.

Met betrekking tot verbeterde hartgezondheid

Hoewel de verbetering van je hartgezondheid niet zo snel optreedt als een toename van je uithoudingsvermogen (wat begrijpelijk is), zul je waarschijnlijk binnen 2 weken in je cyclus een verbetering opmerken. Hoewel er geen andere manier is om het uit te vinden dan een bloedtest, kun je er zeker van zijn dat je een verbetering in je hartgezondheid ervaart.

Mensen die anabole steroïden zoals trenbolon gebruiken (die hard zijn voor het hart) gebruiken vaak deze verbinding om de effecten op hun hartgezondheid te beperken en een betere hartfunctie te garanderen. GW 50156 zal waarschijnlijk binnen een week een positief effect hebben op je bloeddruk, lipidenprofiel en cholesterolwaarden.

Met betrekking tot vetverlies

Cardarine is vooral populair omdat het kan helpen bij vetverlies. Dit is echter een effect dat wat langer op zich laat wachten in vergelijking met een toename van het uithoudingsvermogen of een verbetering van de cardiovasculaire gezondheid.

Dat gezegd hebbende, zou je een vetverlies moeten kunnen opmerken na 2 tot 3 weken in de cyclus. Bovendien, als je harder trainen en houd een tab op je dieet, zou je in staat zijn om het verschil te merken veel eerder.

Waar Cardarine GW 50156 kopen?

Er zijn een paar merken die Cardarine verkopen, maar je kunt nooit zeker zijn van hun kwaliteit omdat ze niet zijn goedgekeurd door de FDA voor menselijke consumptie. Het is beter om een natuurlijk, veilig en legaal alternatief te proberen dat de effecten van Cardarine nabootst zonder bijwerkingen.

Dit is waar Cardalean van Brutal Force over gaat. Het is 100% natuurlijk en legaal en je kunt het online bestellen zonder recept. Het bootst Cardarine na en helpt je alle voordelen van het echte GW 50156 te krijgen zonder de negatieve of ernstige bijwerkingen. Het heeft zelfs geen PCT nodig en kan worden gecombineerd met andere legale SARM’s voor snellere en betere resultaten.

LEGAAL GW 50156

C-Dine 501516 van Crazy Bulk

VOOR MAGERE HARDE SPIEREN

c-dine 501516
C-Dine 501516

Specificaties

 • Extreme vetverbranding
 • Behoudt vetvrije spieren
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen
 • Verbetert de vasculariteit
 • Geen bijwerkingen
 • Kan worden gestapeld voor snellere resultaten
 • Uitstekende gebruikersbeoordelingen
 • Prijs – $59,99
 • 100% Geld-Terug-Garantie

Veelgestelde vragen

Wat doet Cardarine met het lichaam?

Cardarine is niet alleen effectief als vetverbrander, maar is ook zeer effectief voor het vergroten van het uithoudingsvermogen. Niet alleen dit, het is ook even effectief voor het verbeteren van je hartgezondheid. Zoals hierboven vermeld, nemen veel bodybuilders die anabole steroïden gebruiken die hard zijn voor hun hart, Cardarine op in hun dagelijkse opname (zolang ze een steroïdecyclus volgen) om hun hart in goede conditie te houden.

Waar wordt GW 50156 voor gebruikt?

Het werd in eerste instantie ontwikkeld als middel tegen hart- en vaatziekten, maar werd opgegeven vanwege een onderzoek waarin een verband werd gelegd met kanker. Men heeft niet begrepen dat het onderzoek in die zin gebrekkig was dat het gebaseerd was op het voeren van een zeer hoge dosering aan ratten voor een zeer lange periode van 104 weken zonder pauzes tussendoor.

Hoewel het lang geleden is afgeschaft, gebruiken bodybuilders het nog steeds voor het verhogen van de vetverbranding en voor een betere gezondheid van het hart. Niet alleen dit, het wordt ook gebruikt door bodybuilders en atleten om hun uithoudingsvermogen te verbeteren. Ik moet hier vermelden dat Gw 50156 verboden is door de meeste sportautoriteiten over de hele wereld.

Werkt Cardarine onmiddellijk?

Cardarine werkt heel snel als het gaat om het vergroten van het uithoudingsvermogen. De meeste gebruikers beginnen de effecten zelfs binnen 20 minuten na de eerste dosering te voelen. Vetverbranding en verbetering van de gezondheid van het hart zijn echter enkele van de voordelen die pas na enige tijd merkbaar worden. Lees het bovenstaande artikel voor meer informatie hierover.

Conclusie

In deze GW 50156 Cardarine review heb ik geprobeerd om alle voordelen en bijwerkingen van dit middel op een rijtje te zetten, samen met natuurlijke en veilige alternatieven die ongelooflijke gebruikersbeoordelingen hebben gekregen. Ik denk dat dit de beste manier is om alle voordelen van Cardarine te krijgen en tegelijkertijd aan de veilige kant te blijven. Dus ga je gang en probeer C-Dine 501516 van Crazy Bulk. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

Vergelijkbare berichten