LGD 4033 – Ligandrol Recensie

Wil je magere, harde spieren kweken? Ligandrol LGD 4033 is er voor jou!

Maar eerst wil ik je meer vertellen over wat Ligandrol LGD 4033 is en wat het voor je lichaam kan doen.

LGD 4033 - Ligandrol recensie

Het is een bekende SARM, die vaak wordt verward met steroïden. Houd er rekening mee dat SARM en steroïden twee verschillende dingen zijn, en dat hun manier van werken totaal verschillend is. Hun functionaliteiten komen echter tot op zekere hoogte overeen.

Laten we eens wat dieper ingaan op wat Ligandrol LGD 4033 is en waarom het wordt beschouwd als een van de beste SARM’s voor bulking, hoe het werkt en of het de moeite waard is om het te gebruiken of niet.

Ligandrol onderzoek – Wat is Ligandrol LGD 4033?

Ligandrol LGD 4033 valt onder de meest erkende SARM’s en is opgericht door Ligand Pharmaceuticals. Het echte doel van deze SARM was om meerdere medische aandoeningen te behandelen, waaronder osteoporose, herstel na een heupfractuur, zwakte door veroudering en spieratrofie.

Na verloop van tijd werd het echter geaccepteerd in bodybuildingkringen en dat ook nog eens massaal!

Het wordt steeds meer gebruikt door bodybuilders om magere, keiharde, stevige en dichte spieren te krijgen en een van de redenen voor de enorme populariteit is dat het niet zoveel bijwerkingen heeft als steroïden.

Helaas is het gebruik van Ligandrol LGD 4033 door bodybuilders om die grote spieren te krijgen onethisch en illegaal.

Iedereen die deze SARM gebruikt, moet zich realiseren dat er veel meer onderzoek nodig is om de bijwerkingen te bestuderen, omdat het relatief nieuw is in vergelijking met steroïden zoals Dianabol, Deca, Tren, etc. die vaak worden gebruikt voor bulking.

LGD 4033 - Ligandrol recensie

Hoe werkt Ligandrol?

Ligandrol LGD 4033 is een vrij krachtige SARM – dus je hoeft het niet in grote hoeveelheden te consumeren. Een kleine hoeveelheid Ligandrol LGD 4033 is al genoeg om je te helpen je bulking doelen te bereiken.

Als je het medicijn inneemt, hecht het zich aan de skeletspieren of androgeenreceptoren. Eenmaal bevestigd begint het proces. De anabole activiteiten van het lichaam worden versterkt, waardoor je spieren groeien, opgepompt en groter lijken dan voorheen en je botten sterker worden dan ooit.

Ik moet hier vermelden dat Ligandrol LGD 4033 oraal wordt ingenomen in de vorm van een tablet.

Doseringen

De doses variëren tussen 0,5 en 2 milligram. Voor mannen wordt aanbevolen om Ligandrol LGD 4033 gedurende 42 dagen te nemen. Voor vrouwen is het aanbevolen om ALLEEN 5 mg te nemen. Overconsumptie kan leiden tot bijwerkingen. Ik moet hier vermelden dat er niet veel bekend is, maar de bijwerkingen klinisch, maar gebruikers reviews zeker wijzen in de richting van complicaties die zich voordoen als gevolg van het gebruik van LGD 4033.

Ligandrol LGD 4033 Voordelen

Ligandrol 4033 is erkend voor het leveren van vele extraatjes aan de consument. Bodybuilders hebben onmiddellijke en geweldige resultaten ervaren door het consumeren van deze SARM. Een paar van hen zijn:

Toegenomen vetvrije spiermassa

Wil je dat je spieren op wonderbaarlijke wijze 2,5 pond groeien in slechts 21 dagen? Zo ja, neem dan Ligandrol in je handen. Waarom? Dit komt omdat Ligandrol 4033 bekend staat om het verbeteren van de groei van spieren, waardoor ze groter en opgepompt lijken.

Dit is mogelijk door 21 dagen lang 1 mg Ligandrol te gebruiken! Ik denk dat dit de reden is waarom Ligandrol de meest vertrouwde SARM is voor bodybuilders.

Verbeterd uithoudingsvermogen en kracht

Veel bodybuilders hebben gemeld dat door het constante gebruik van Ligandrol hun uithoudingsvermogen en kracht zodanig zijn verbeterd dat ze actiever zijn in de sportschool, meer gewichten kunnen tillen en hun trainingsduur kunnen verlengen.

Met meer uithoudingsvermogen kun je langer en harder trainen, wat een directe invloed heeft op je spiertoename.

Verbrandt vet

Een van de extra voordelen van Ligandrol LGD 4033 is dat het je kan helpen overtollig lichaamsvet kwijt te raken. Dus als je super magere spiermassa wilt krijgen, is dit de SARM die je daarbij kan helpen.

Het continue gebruik van Ligandrol vermindert vet tot een verbazingwekkend laag niveau, waardoor je lichaam er gebeeldhouwd en meer gedefinieerd uitziet. LGD 4033 helpt niet alleen je metabolisme te stimuleren om overtollig vet te verbranden, maar helpt ook om spiermassa in je lichaam te behouden.

Werkt op het doelgebied

In tegenstelling tot steroïden, werkt Ligandrol niet op andere delen van het lichaam. In plaats daarvan richt het zich op bepaalde lichaamsdelen zoals spierweefsel en botten en werkt het alleen daarop.

Het nettoresultaat van deze SARM is dat het je kan helpen spieren op te bouwen, kracht te vergroten en vet te verbranden. Het heeft geen bijwerkingen op de nieren, longen, prostaat of andere vitale organen. Dit is nog een belangrijke reden waarom Ligandrol het meest vertrouwd wordt door bodybuilders.

Stimuleert mentale focus

Laten we niet ontkennen dat we allemaal lui zijn op het gebied van training. Er zijn momenten dat zelfs de meest toegewijde bodybuilders zin hebben om op te geven of een paar dagen vrij te nemen.

Maar weet je dat consumenten van Ligandrol hebben gemeld dat Ligandrol een positieve invloed heeft op hun geest en psyche? Door het gebruik van Ligandrol voelen ze zich positief over trainingen en worden ze gemotiveerd om harder te werken.

Weet je ook dat je bij elke activiteit die je wilt doen 90% van je mentale aandacht nodig hebt en 10% van je fysieke aandacht? Dit betekent dat als je mentaal positief tegenover je training staat, je zeker zult slagen! Door Ligandrol in te nemen blijf je gefocust, vastberaden en gemotiveerd om te trainen.

Voorkomt spieratrofie

Spieratrofie is een veel voorkomend probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Zoals de naam al zegt “spieratrofie” – iemands spieren beginnen te krimpen, verzwakken en er treedt spierverlies op. Dit kan een gevolg zijn van vele ziekten, medische aandoeningen en vooral van bodybuilding.

Spierverlies is het meest voorkomende probleem dat bodybuilders ervaren. Dit komt omdat ze voortdurend hun spieren snijden en bulken.

Het laatste resultaat van spierverlies is dat iemand zijn vermogen om te bewegen verliest, omdat hij geen kracht of wilskracht heeft. De inname van Ligandrol voorkomt echter spierverspilling, verlengt het behoud van de spieren en beschermt de spieren tegen dergelijke aandoeningen, ondanks het feit dat je een dieet volgt waarbij je je spieren kapt of een tekort hebt.

Gunstig voor mensen die lijden aan een heupfractuur:

Veel oudere mensen zullen het ermee eens zijn dat een minimale spiermassa en een maximaal vetgehalte hen vatbaar maken voor breuken, waarbij een heupfractuur het meest voorkomende en ernstige probleem is. Het hoeft geen betoog dat heupfracturen het moeilijkst op natuurlijke wijze te genezen zijn en veel tijd kosten. Maar dat is nu geen probleem meer.

Waarom? Dat komt omdat Ligandrol-gebruik de spiermassa vergroot zodat het genezingsproces maximaal kan worden geoptimaliseerd. Men kan dus binnen de kortste tijd herstellen van een heupfractuurblessure.

Is Ligandrol legaal?

Ligandrol is gedeeltelijk legaal.

De verkoop van Ligandrol is toegestaan voor onderzoek en andere echte doeleinden, waaronder laboratoriumtests.

Ligandrol wordt echter bestempeld als illegaal voor spieropbouw en consumptie om gezondheidsredenen. De FDA of Federal Drug Administration staat het gebruik van Ligandrol niet toe, afgezien van enkele echte redenen.

Helaas zijn veel publieke figuren verbannen van het gebruik van deze verboden drug. Op de lijst staan onder andere:

William Grier – de Amerikaanse voetballer werd in 2015 verboden voor het gebruik van Ligandrol,

Joakim Noah – de Frans-Amerikaanse basketbalspeler werd in 2017 geschorst,

Shayna Jack – de voormalige Australische zwemster werd verboden en testte positief op het gebruik van Ligandrol in 2019. Nadat Shayana werd ondervraagd over haar Ligandrol 4033-gebruik, ontkende ze het ten stelligste. Ze gaf echter toe dat ze een aantal supplementen heeft gebruikt, en Ligandrol zou het ingrediënt van het supplement kunnen zijn. Helaas was Shayna niet op de hoogte van het ingrediënt en werd ze verbannen vlak voordat ze deelnam aan het wereldkampioenschap zwemmen.

Er zijn nog een paar andere grote namen die ervan verdacht werden dit middel te hebben gebruikt. Van hen is bekend dat ze positief getest hebben als Ligandrol-gebruiker. Deze publieke figuren ontkennen SARM te hebben gebruikt, maar rapporten wijzen op het tegendeel.

Wie moet Ligandrol gebruiken?

Als we het hebben over het echte gebruik van Ligandrol, zou niemand het moeten gebruiken. Het is echter zo gewoon geworden dat bijna elke bodybuilder die probeert groot te worden het nu gebruikt.

Alleen als je een intensief dieet volgt en strenge trainingssessies volgt, moet je Ligandrol innemen.

Voordat je Ligandrol inneemt, moet je ervoor zorgen dat je over je puberteit heen bent. Maar neem het niet zonder je sportschooltrainer of een gezondheidsspecialist te raadplegen die alle mogelijke nadelen van het gebruik van SARM kent.

De Ligandrol cyclus

Uit de meeste onderzoeken blijkt dat de aanbevolen periode om Ligandrol te gebruiken 8 tot 10 weken is, met elke dag 10 mg. De expert zegt echter dat als je Ligandrol voor de eerste keer gebruikt, je je cyclus moet beperken tot 8 weken.

Als je voelt dat je lichaam genoeg tolerantie voor chemicaliën en reacties heeft, geleidelijk verhogen tot 9 weken, en dan 10 weken – niet meer dan 10 weken.

Ligandrol voor meerdere doeleinden

Zoals hierboven besproken kan Ligandrol voor veel doeleinden worden gebruikt, waaronder bodybuilding en onderzoek. Interessant is dat Ligandrol kan worden gebruikt voor zowel bulking als cutting doeleinden.

Ligandrol kan worden gebruikt voor bulking, en snijden ook!

Ligandrol voor bulkvorming: Het belangrijkste voordeel van het consumeren van Ligandrol is dat het bodybuilders in staat stelt om spiermassa op te bouwen en vetvrije lichaamsmassa te krijgen. Experts raden aan om Ligandrol 10 mg per dag te gebruiken.

Als je lichaam gewend is aan het nemen van deze SARM, kunt u geleidelijk verhogen 1 mg, na elke cyclus. Maar ga niet meer dan 15 mg. Ligandrol is een ideale keuze voor bulking onder bodybuilders. Testolone RAD 140 is een andere SARM die kan worden gebruikt voor ballaststoffen.

Ligandrol voor snijden: Het gebruik van Ligandrol is zeer gebruikelijk en vertrouwd door bodybuilders voor het snijden van die extra lichaamsvet, zodat u kunt krijgen geript en versnipperd spieren. Het kan ook worden gestapeld met een van de beste snijden SARMs die Andarine S4, MK 677, GW 50156, enz. omvatten.

Als je Ligandrol 2,5 mg consumeert en dit aanvult met Stenabolic 30 mg gedurende 8 weken, zul je verbluffende resultaten zien! Ik maak niet eens een grapje. Een cursus van PCT voor 3 weken kan ook worden toegevoegd aan de cyclus.

Bijwerkingen van Ligandrol

In veel online artikelen staat dat Ligandrol geen bijwerkingen heeft en volledig veilig is om te gebruiken. Dit is echter niet het geval. Ligandrol heeft wel bijwerkingen, maar die zijn niet zo heftig als die van steroïden en het beschadigt ook niet je lever of nieren.

Enkele veel voorkomende bijwerkingen van Ligandrol zijn:

 • Droge mond,
 • Hoofdpijn,
 • Vermoeidheid,
 • misselijkheid,

Misschien kom je sommige artikelen tegen die beweren dat Ligandrol geen bijwerkingen heeft als het in de aanbevolen hoeveelheid wordt geconsumeerd. Maar laat me je vertellen dat deze bijwerkingen worden ervaren, zelfs als u de kleinste hoeveelheid Ligandrol 4033 consumeren.

Ligandrol 4033 leeft in je lichaam voor goed 24-48 uur en kan worden geïdentificeerd via de urine.

Werkt Ligandrol?

Ligandrol werkt onmiskenbaar!

Er zijn veel gevallen en verhalen gerapporteerd door de bodybuildinggemeenschap over hun lichaam dat getransformeerd is na het gebruik van Ligandrol, het handhaven van een dieet en trainingsroutine.

Maar houd in gedachten dat iedereen een ander genetisch en lichaamstype heeft. Een paar van hen kunnen binnen een enkele kuur 10 pond aankomen. Een paar zou kunnen hebben om te wachten op een andere cyclus om hun gewenste lichaam te krijgen.

Hetzelfde geldt voor het verminderen van ongewenst vet! Iedereen reageert anders op de Ligandrol-kuur. Voor een paar mensen, kan een cyclus genoeg zijn, terwijl een paar zou kunnen hebben om te wachten op een andere cyclus te worden het bereiken van hun gewenste slanke lichaamsbouw.

Uitkomsten kunnen ook variëren afhankelijk van uw dieet en workout routine.

Is Ligandrol veilig?

Natuurlijk wordt er geen SARM, steroïde of afslankmiddel voorgesteld, omdat ze allemaal bijwerkingen hebben.

Ligandrol wordt beschouwd als veiliger dan andere opties zoals steroïden, omdat Ligandrol minimale bijwerkingen heeft.

Maar het moet worden geconsumeerd in een beperkte hoeveelheid alleen om te voorkomen dat elke vorm van terugslag.

Ligandrol vergelijken met andere SARMS

Niemand kan ontkennen dat er een paar krachtige SARMs op de markt zijn, elk met verschillende voor- en nadelen. Enkele daarvan zijn RAD140, S4, YK-11, Andarine S4 en Ostarine.

In plaats van direct een conclusie te trekken over welke SARM je zal helpen je gewenste uiterlijk te bereiken, laten we eens kijken welke SARM de beste kwaliteiten heeft.

Ligandrol VS RAD140

 • LGD 4033 staat bekend om zijn anabole eigenschappen, terwijl RAD140 bekend staat om zijn aanzienlijke androgene activiteit,
 • De halfwaardetijd van LGD 4033 is 24 uur tot 36 uur, terwijl de halfwaardetijd van RAD140 slechts 15 tot 20 uur is,
 • LGD 4033 wordt aanbevolen voor mensen die een magere, droge winst willen hebben. De resultaten van RAD 140 laten zien dat het geschikt is voor bodybuilders die direct gewicht willen winnen en opgepompte spieren willen.
 • Hoe dan ook, beide SARM’s worden gebruikt om spieren op te pompen.
 • Bovendien is een RAD 140 Stack bestaande uit Testolone en LGD 4033 nooit een goed idee, omdat deze beide stoffen onderdrukkend zijn en kunnen leiden tot een uitschakeling en mogelijk een agressieve post-cycletherapie vereisen.

Ligandrol VS S4

 • De halfwaardetijd van S4 is ongeveer 4 uur en wordt daarom gezien als een van de snelste SARM’s van allemaal, terwijl de halfwaardetijd van LGD 4033 24 uur tot 36 uur is,
 • S4 staat bekend om de behandeling van veel medische aandoeningen zoals spieratrofie, osteoporose en goedaardige prostaathyperplasie. Interessant genoeg dient Ligandrol ook hetzelfde doel.
 • Ligandrol kan echter iets zwaarder zijn om te verdragen. Als je lichaam Ligandrol niet kan verdragen, ga dan voor S4, want dat is mild.

Ligandrol VS YK-11

 • YK-11 is een zeer krachtige SARM (een paar mensen bestempelen het als steroïde), terwijl Ligandrol relatief milder is,
 • YK-11 werkt door myostatine tegen te gaan, terwijl Ligandrol juist werkt door zich te hechten aan skeletspieren of androgeenreceptoren,
 • Ligandrol wordt aanbevolen voor beginners, terwijl YK-11 meestal wordt gekozen door gevorderde bodybuilders.

Ligandrol VS Ostarine

 • Ostarine is milder dan Ligandrol,
 • Ostarine wordt aanbevolen aan beginners als hun eerste SARM, daarna kunnen ze overstappen op Ligandrol,
 • De halfwaardetijd van Ostarine is 24 uur, terwijl de halfwaardetijd van LGD 4033 24 uur tot 36 uur is.

Moet je kiezen voor Ligandrol?

De meeste bodybuilders geven de voorkeur aan Ligandrol boven andere bulking/snijsteroïden zoals Dianabol, Deca Durabolin, Trenbolone Acetate, enz.

Je moet echter niet vergeten dat SARM’s nog steeds onderwerp van onderzoek zijn en dat er veel meer onderzoek nodig is om hun echte bijwerkingen te achterhalen.

Legaal en veilig alternatief

ligan 4033

Crazy Bulk is een zeer populair merk dat hoogwaardige en legale steroïden en SARM’s verkoopt.

Ligan 4033 van Crazy Bulk bootst LGD 4033 Ligandrol na zonder de negatieve bijwerkingen. Het is samengesteld met 100% natuurlijke ingrediënten en heeft geen nadelige bijwerkingen. Het is uitstekend voor zowel spier- als krachttoename.

Bovendien kan het goed worden gestapeld met andere legale SARMs van Crazy Bulk voor nog betere resultaten. Het wordt geleverd met een aantal geweldige multi-buy aanbiedingen.

Geen wonder dat het ook geweldige gebruikersrecensies heeft gekregen.

Ligan 4033 van Crazy Bulk:

 • Bootst Ligandrol LGD 4033 na
 • Helpt je meer gewicht te duwen
 • Is geweldig voor bulking zonder vetgroei
 • Is uitstekend voor meer kracht
 • Verhoogt testosteron snel
 • Heeft geen bijwerkingen
 • Krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen
 • Prijs: 64,99 € voor een maandvoorraad
 • Beste aanbieding: Koop er 2 en krijg er 1 gratis
 • Beste Stack: SARMs Bulking Stack, SARMs Cutting Stack
 • 60 dagen geld-terug-garantie

Conclusie

Ligandrol LGD 4033 wordt besproken als een van de beste en zeer krachtige SARM’s die perfect werken voor gewichtstoename en -verlies. Maar houd in gedachten dat het consumeren van Ligandrol LGD 4033 voor bulk of snijden doeleinden illegaal is in de meeste landen. Je kunt dus kiezen voor Ligabulk of Ironbound Bulking Stack van Brutal Force voor nog betere resultaten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *