Dianabol vs Testosteron

Dianabol en Testosteron worden beide gebruikt door bodybuilders voor het verkrijgen van spieren en kracht. In deze Dianabol vs Testosteron (Sustanon) vergelijking vindt u een vergelijking van deze beide steroïden.

Dianabol vs Testosteron

Ik moet vermelden in het begin dat zowel Dbol en Test of Sustanon komen met hun unieke voordelen en nadelen en beide van deze kunnen ook worden gebruikt als een stack om snellere en betere resultaten te krijgen.

Dianabol vs Testosteron

Zowel Dianabol en Testosteron zijn anabolica en het is vermeldenswaard dat geen van hen toevallig beter dan de andere. Beide hebben hun voordelen en bijwerkingen en het verschil tussen de twee ligt in hun toepassing.

DianabolTestosteron
Anabole waardering – 210Anabaolic Waardering – 100
Androgene waardering – 40-60Androgene waardering – 100
Orale SteroïdeInjecteerbaar
HepatotoxischBelast de lever niet
Verhoogt de spieren – Geweldig voor het opbouwenVergroot spieren en verbrandt vet –
Goed voor zowel bulking als cutting
Oestrogene verbindingOestrogene verbinding
Kan worden gestapeld met andere steroïdenKan worden gestapeld met andere steroïden

Dianabol en testosteron zijn beide goed voor bulking (bekijk Dianabol voor en na foto’s hier). Echter, testosteron gebeurt te zijn veelzijdiger en kan worden gebruikt voor het snijden ook. Bovendien kan het worden gecombineerd met zowel ballaststoffen en snijden steroïden voor snellere resultaten.

Een van de belangrijkste verschillen tussen Dianabol en testosteron is dat Dbol meestal oraal wordt genomen, terwijl testosteron/Sustanon wordt genomen als een injecteerbare. Wat het betekent is dat Dbol is waarschijnlijk de lever belasten of is hepatotoxische terwijl testosteron is niet waarschijnlijk hepatotoxische.

Verhoogt Dianabol testosteron?

Een van de belangrijkste vragen om te overwegen is of Dianabol verhoogt testosteron of niet.

In eerste instantie, wanneer u Dianabol neemt, gaat je lichaam ervaren een piek in testosteron niveaus. Dit is omdat Dianabol in wezen synthetische testosteron is. Echter, in de latere stadia van de cyclus, Dianabol gaat onderdrukken endogene testosteron productie in je lichaam. Wanneer er te veel exogene testosteron in de bloedbaan uw hersenen signalen het lichaam te verlagen of zelfs stilgelegd zijn eigen testosteron productie.

Verhoogt Dianabol testosteron

Dianabol, zonder twijfel, is testosteron onderdrukkende daardoor noodzakelijk PCT of post-cyclus therapie om te helpen je lichaam terug naar de productie van testosteron normaal zo snel mogelijk. Ik moet hier vermelden dat zonder een PCT, je lichaam weken of zelfs maanden duren zou om terug te keren naar de normale testosteron productie.

Dus, als u probeert te stimuleren testosteron niveaus in je lichaam dan Dianabol is zeker niet de beste optie. Voor het verhogen van testosteron, kunt u proberen een paar andere methoden of manieren die veranderingen in dieet en levensstijl samen met natuurlijke testosteron supplementen kunnen omvatten.

Is Testosteron net zo goed als Steroïden?

Ook al klinkt het misschien wat vreemd voor je Testosteron is zeker geen steroïde. Met andere woorden, het is niet geclassificeerd als een anabole steroïde.

Ook al kan testosteron je helpen spieren te winnen, vet te verbranden en je libido te stimuleren, het is niet in staat om de bulking of cutting voordelen van steroïden te evenaren. Dit is omdat steroïden zijn gemaakt om beter te presteren dan pure testosteron vanuit een medisch oogpunt, wat verklaart waarom testosteron niet in staat is om aan steroïden te tippen.

Kun je Dbol en Testosteron stapelen?

Stapelen is gewoon met behulp van twee of meer steroïden samen voor een betere anabole reactie. Het is niet ongewoon voor gebruikers te stapelen steroïden voor het verkrijgen van spieren en voor het snijden van vet.

Echter, dit stapelen is iets dat is waarschijnlijk verergeren de bijwerkingen ook, en dus moet worden gevolgd met een goed vooraf geplande PCT of Post cyclus therapie met de hulp van drugs zoals Nolvadex of Clomid.

Kun je Dbol en Testosteron stapelen

Kunnen Dbol en testosteron worden gestapeld?

Ja, Dianabol en testosteron kan worden gebruikt in een stapel om betere en snellere bulking resultaten of zelfs om buste door een plateau.

Echter, ik moet hier vermelden dat een dergelijke Dbol en test cyclus of stack is waarschijnlijk spike up oestrogeen niveaus in je lichaam vanwege de aromatase enzym dat testosteron omzet in oestrogeen. Wat het betekent is dat hoewel deze stapel kan leiden tot een betere spiergroei het ook kan leiden tot andere problemen zoals gynaecomastie, het vasthouden van water, hoge bloeddruk, enz. De meeste bodybuilders combineren zo’n stack met een Aromatase Inhibitor of AI om de omzetting van testosteron in oestrogeen te voorkomen.

Wat doet Dianabol doen om uw lichaam?

Zoals hierboven vermeld, Dianabol is in wezen een bulking steroïde en het kan helpen u krijgen veel spier. Het is niet ongewoon voor first-timers te krijgen zo veel als 30 pond van lichaamsgewicht in de eerste cyclus zelf.

Echter, ik moet hier vermelden dat uw winsten afhangen van uw training routine en dieet ook.

Enkele van de belangrijkste voordelen van Dianabol zou kunnen omvatten de volgende:

Wat doet Dianabol doen om uw lichaam
 • Spierversterking
 • Toename in kracht zodat u zwaardere gewichten kunt tillen
 • Sneller herstel
 • Verbeterde focus en drive

Dianabol is een natte steroïde en leidt vaak tot het vasthouden van water in het lichaam als tegen droge steroïden zoals Anavar. Bekijk Anavar vs Dianabol vergelijking hier.

Dianabol kan ook leiden tot:

 • Vasthouden van water in het lichaam
 • Verhoogde oestrogeen niveaus die kunnen resulteren in gynaecomastie
 • Verhoogde bloeddruk en LDL-cholesterol niveaus

Maakt testosteron je sterker?

Testosteron is het primaire geslachtshormoon dat bij mannen veel lichaamsfuncties regelt. Doorgaans produceren mannen 7-10 mg testosteron per dag. Het is het hormoon dat mannen niet alleen hun mannelijke kenmerken en trekjes geeft, maar het is ook het hormoon achter de spiergroei.

Maakt testosteron je sterker

Als zodanig is exogeen testosteron direct gekoppeld aan spierhypertrofie bij mannen. Het helpt je niet alleen om meer spieren te krijgen, maar speelt ook een cruciale rol bij het vergroten van kracht en een snel herstel.

Ik moet hier vermelden dat het combineren van testosteron met een intensieve routine en een goed dieet belangrijk is als je de beste resultaten van exogeen testosteron wilt krijgen.

Wat moet ik nemen na een DBol-cyclus?

Dit heeft in principe betrekking op PCT of post-cyclus therapie. Dbol of Dianabol is onderdrukkend in de natuur. Met andere woorden, het kan vertragen of zelfs stilgelegd natuurlijke testosteron productie in je lichaam, en dus is het noodzakelijk dat u een PCT starten zodra uw Dianabol cyclus eindigt.

Hier is wat het zou kunnen bestaan uit:

 • De Dianabol dosering genomen tijdens de cyclus is een van de cruciale factoren bij het bepalen van wat je zou als PCT. Als u hebt genomen een zware dosering dan zou je een SERM (Selectieve oestrogeen receptor modulator) en HCG (humaan choriongonadotrofine) nodig, zodat je lichaam kan krijgen terug naar de productie van testosteron normaal zo snel mogelijk.
 • Aangezien Dianabol een mondelinge steroïde is, is het hepatotoxisch en belast de lever. Dus, je zou moeten een soort van lever ondersteuning zoals een TUDCA supplement ook.

Wat moet ik nemen na een testosteroncyclus?

Testosteron injecties kunnen ook leiden tot veel bijwerkingen en kunnen ook onderdrukkend werken. Hier is wat je nodig hebt als PCT:

 • Zoals in het geval van Dianabol, zou de Testosteron cyclus ook een PCT bestaande uit een SERM en HCG om te helpen herstellen van de normale testosteron productie in je lichaam.
 • Afgezien van dit, zou u ook nodig Cardiovasculaire gezondheid medicatie in het geval u zijn het nemen van een zware dosis van testosteron.

Welke testosteron is het beste voor bodybuilding?

Testosteron injecties komen in verschillende vormen en sommige van hen omvatten:

 • Testosteron propionaat
 • Testosteron Enanthate
 • Testosteron Cypionate
 • Testosteron Decanoate
 • Depot
 • Sustanon, enz.

Wat is het beste testosteron voor spieropbouw?

Om eerlijk te zijn, is er nauwelijks verschil tussen deze in het bijzonder in hoe ze je lichaam beïnvloeden. Met andere woorden, ze kunnen allemaal even effectief zijn. Het enige verschil in deze zou kunnen zijn hun half-time of de tijd dat ze blijven in je lichaam. Afhankelijk van de halfwaardetijd kunnen de doseringen variëren.

Bijwerkingen van Testosteron vs Dianabol

Zowel Dianabol als testosteron zijn krachtige anabolen die ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Hier zijn enkele van de bijwerkingen van beide drugs:

Testosteron bijwerkingen:

Testosteron bijwerkingen kunnen zijn acne, haaruitval, stemmingswisselingen, agressie, prikkelbaarheid, slapeloosheid, depressie, hoge bloeddruk, hartaanval, enz.

ide Effecten van Testosteron vs Dianabol

Dianabol bijwerkingen:

Sommige van de Dianabol bijwerkingen kunnen omvatten hoge bloeddruk, gynaecomastie, leverschade, het vasthouden van water, agressie, acne, haaruitval, misselijkheid, vermoeidheid, duizeligheid, testosteron onderdrukking met inbegrip van testiculaire atrofie, erectiestoornissen, slechte libido, enz.

Ik moet hier vermelden dat de bijwerkingen van verbindingen zoals Dianabol en Androl (ook check out de Dianabol vs Anadrol vergelijking hier), enz. kan variëren van persoon tot persoon. Terwijl één persoon kan meer reageren op de bijwerkingen, kan iemand anders minder ernst ervaren. Het hangt allemaal af van hoe je lichaam reageert op bepaalde anabolen. Als u een medische aandoening dan kunt u meer ernstige bijwerkingen ervaren.

Legaal alternatief voor Dianabol en Testosteron

Als u wilt krijgen alle voordelen van Dianabol en Testosteron zonder het ervaren van een van de bijwerkingen dan moet u overwegen legale alternatieven voor dergelijke verbindingen. Crazy Bulk en Brutal Force zijn twee merken die bekend staan om hun hoogwaardige en 100% legale steroïde alternatieven die duizenden bodybuilders hebben geholpen die geweldige resultaten willen krijgen terwijl ze natuurlijk blijven.

Deze supplementen zijn absoluut veilig en vrij van bijwerkingen en vereisen zelfs geen PCT!

D-Bal van Crazy Bulk bootst Dianabol na en kan je helpen om heel snel kilo’s en kilo’s spiermassa op te bouwen. Het kan helpen om binnen enkele weken resultaat te boeken. Het helpt niet alleen bij het opbouwen van meer spieren, maar helpt ook bij het stimuleren van je kracht en vermogen. Daarnaast kan het ook vetverbranding in je lichaam stimuleren. Het kan ook gebruikt worden met andere legale steroïden van Crazy Bulk en heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen. Als je legaal Dianabol wilt kopen, bekijk dan mijn onbevooroordeelde review van D-Bal door hier te klikken.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een testosteronsupplement, moet je Testogen overwegen. Dit is een supplement dat al meer dan tien jaar op de markt is en duizenden mannen heeft geholpen hun testosteronspiegel op natuurlijke en veilige wijze te verhogen. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en kan je lichaam helpen meer testosteron te produceren zonder bijwerkingen. Het is geweldig voor zowel bulking als cutting. Daarnaast kan het ook je libido stimuleren en je prestaties verbeteren. Het heeft ook geen negatieve bijwerkingen en wordt geleverd met uitstekende multi-buy deals. Bekijk mijn onbevooroordeelde Testogen review door hier te klikken.

Laatste gedachten

Testosteron is een natuurlijk hormoon dat zowel bij mannen als bij vrouwen wordt geproduceerd, hoewel mannen het in grotere hoeveelheden aanmaken. Het is het hormoon dat maakt mannen meer gespierd en sterk.

Dianabol, aan de andere kant, is een klasse 17 AA steroïde die u kan helpen mannen krijgen veel spier.

Zowel testosteron en Dianabol komen met hun bijwerkingen, zoals hierboven vermeld. Een betere optie dan beide van deze is om te kiezen voor natuurlijke en legale steroïde alternatieven die u helpen kunnen krijgen spier evenals boost kracht zonder bijwerkingen of PCT.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *