Crazy Bulk Ibuta 677 Beoordeling

Aangezien je op zoek bent naar Crazy Bulk Ibuta 677 review, kan ik veilig aannemen dat je op zoek bent naar een veilig, effectief en legaal Ibutamoren MK 677 alternatief dat je kan helpen uitstekende resultaten uit je trainingen te halen. Ibuta 677 van Crazy Bulk bootst alle voordelen van MK 677 na zonder de negatieve of nadelige bijwerkingen.

Crazy Bulk Ibuta 677 Beoordeling
Ibuta 677

Specificaties

 • Verhoogt HGH op natuurlijke wijze
 • Verhoogt spiergroei
 • Zorgt voor vollere pompen
 • Verhoogt de vasculariteit
 • Zorgt voor snel herstel
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende gebruikersbeoordelingen
 • Gratis wereldwijde verzending
Crazy Bulk Ibuta 677 Beoordeling

Crazy Bulk Ibuta 677 Beoordeling

Laten we meer te weten komen over dit natuurlijke MK 677 alternatief…Laten we meer te weten komen over dit natuurlijke MK 677 alternatief…

Wat zeggen jullie gebruikers?

De belangrijkste factor bij het kiezen van een bepaald product zijn de gebruikerservaringen. Dit is waar Ibuta 677 van Crazy Bulk de winnaar is. Echte gebruikers hebben geweldige reviews en feedback geplaatst op de officiële site van Crazy Bulk. De gebruikersreviews hieronder zijn geverifieerd door Trust Pilot en zijn afkomstig van de officiële site van Crazy Bulk:

Tyrone R. is een van de meest tevreden klanten die ontzettend blij is dat zijn schouders, borst en armen groter zijn geworden met Ibuta 677.

In zijn eigen woorden…In zijn eigen woorden…

FELT AMAZING! Gaf me meer energie en liet mijn armen, schouders en borst knallen…

Gregg R. is een grote fan geworden van dit supplement. Hij was aanvankelijk sceptisch, maar besloot het toch te proberen. Hij is blij dat dit een HGH supplement is dat echt werkt. Het heeft hem geholpen om grotere biceps te krijgen.

Dit is wat hij zegt…Dit is wat hij zegt…

Er zijn heel veel HGH-supplementen op de markt en sommige zijn goed, maar de meeste zijn troep. Ik hoorde over jullie IBUTA formule en dacht, ik probeer het eens. Ik had geen hoge verwachtingen. Dus ik was verrast dat ik echt een verschil merkte toen ik het nam. Ik had het gevoel dat ik langer en harder kon trainen. Ik voel me een stuk sterker en ik zie mijn armen groter worden.

Corey R. is nog een tevreden klant. Hij is onder de indruk van de resultaten die hij heeft kunnen bereiken met Ibuta 677. Hoewel hij een hardgainer is en het heel moeilijk vindt om spieren aan te komen, heeft Ibuta 677 hem geholpen om een stevige spiermassa te krijgen. Hij is nu een klant voor het leven.

Hij deelt zijn ervaring als volgt…Hij deelt zijn ervaring als volgt…

Ik neem normaal geen supplementen. Ik probeer alles via de voeding binnen te krijgen. Ik ben altijd al mager geweest en dus moet ik heel veel eten om gewichtsverlies te zien. Ik begon jouw natuurlijke IBUTA te nemen en het is net alsof er een knop omging in mijn lichaam. Binnen een week of twee nadat ik het had genomen, begon ik spieren te kweken. Het hielp me langer door te gaan in de sportschool. Ik neem het nu elke keer als ik train. Ik heb bijna 14 pond aan pure spieren bijgetankt.

Mijn eigen ervaring met Ibuta 677

Nu ik bijna 40 ben, voel ik het verschil in mijn uithoudingsvermogen. Ook al deed ik veel moeite in de sportschool, ik merkte dat ik iets miste. Mijn spieren waren gewoon niet meer zo hard als vroeger. En dat niet alleen, ik begon er ook langer over te doen om te herstellen.

Gelukkig probeerde ik Ibuta 677 en ik ben blij dat ik dat gedaan heb.

Binnen de eerste week merkte ik dat ik meer energie en uithoudingsvermogen had en langer kon trainen.

Tweede week – Tegen het einde van de tweede week sliep ik beter. Zelfs als ik 6 uur sliep, voelde ik me ’s ochtends uitgeruster en frisser. Dit was heel anders dan elke ochtend moe wakker worden en ik denk dat dit ook een grote invloed had op mijn humeur.

Derde week – In de derde week voelde ik dat mijn armen en borst groter werden. Ik tilde duidelijk zwaarder dan normaal en dat was een teken van toegenomen kracht. Niet alleen dit, maar ik begon ook resultaten te boeken met mijn buikspiertrainingen.

Vierde week – Tegen het einde van de vierde week sliep ik beter, trainde ik harder en langer in de sportschool en had ik meer kracht. Niet alleen dit, maar ik voelde ook een toename in mijn spieromvang. Een van de interessantste dingen was dat mijn vrouw zei dat mijn huid er jonger begon uit te zien.

Ik ben meer dan vastbesloten om Ibuta 677 nog een paar maanden te blijven gebruiken of misschien zelfs een van de stacks te proberen.

Wat is Ibuta 677?

Ibuta 677 van Crazy Bulk is een supplement dat is samengesteld met aminozuren, vitamines en kruidenextracten en werkt door het stimuleren van je hypofyse zodat deze meer groeihormoon of HGH produceert. In eenvoudige woorden, het is een HGH releaser of secretagogue die ervoor kan zorgen dat je lichaam meer groeihormoon krijgt via het klierstelsel op de meest natuurlijke manier mogelijk.

Ook al is er geen gebrek aan HGH supplementen op de markt, de meeste leveren geen resultaat op omdat ze ofwel vervalste of oudbakken ingrediënten bevatten, of niet in de juiste hoeveelheid om resultaat te boeken.

Waarom kiezen voor Ibuta 677 in plaats van HGH-shots of -injecties (HRT)?

Eén manier om het groeihormoon in je lichaam te verhogen is door middel van HRT of hormoonvervangingstherapie, waarbij synthetisch groeihormoon in je lichaam wordt geïnjecteerd. Zulke groeihormooninjecties kunnen erg duur zijn en je duizenden euro’s per jaar kosten. En dat niet alleen, ze kunnen ook leiden tot ernstige bijwerkingen.

Hoewel groeihormoon shots of injecties kunnen leiden tot een bijna onmiddellijke stijging van je HGH-niveau, kan het ook leiden tot een crash. Als je hersenen merken dat er meer dan genoeg HGH in de bloedbaan zit, kunnen ze stoppen met het produceren van HGH, wat tot ernstige complicaties kan leiden. Je moet begrijpen dat spelen met je endocriene systeem gevaarlijk kan zijn. Bovendien kunnen er veel bijwerkingen optreden.

Eén zo’n bijwerking is de aandoening Acromegalie, die gepaard gaat met abnormale groei van lichaamsdelen en inwendige organen. Je hebt vast gezien dat veel professionele bodybuilders tegenwoordig een vooruitstekende buik hebben (in tegenstelling tot bodybuilders uit het verleden die een slanke en kleine taille hebben). Dit is een duidelijke indicatie dat ze groeihormooninjecties hebben genomen.

Goede groeihormoonsupplementen zoals Ibuta 677 van Crazy Bulk helpen je lichaam om zelf meer groeihormoon te produceren. Het heeft geen bijwerkingen en kan je helpen een aantal grote voordelen voor je gezondheid te ervaren, waaronder een betere spiergroei, snellere vetverbranding, betere slaap, etc.

Ibuta 677 Beoordeling – Voordelen en Bijwerkingen

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen en bijwerkingen van Ibuta 677 van Crazy Bulk:

Crazy Bulk Ibuta 677 Beoordeling

Voordelen

Enkele van de belangrijkste voordelen van Ibuta 677 worden hieronder opgesomd:

 • Verhoogde HGH productie – Ibuta 677 helpt op natuurlijke wijze de HGH productie in je lichaam te verhogen en dit heeft invloed op bijna al je lichaamsfuncties, omdat HGH het belangrijkste hormoon in je lichaam is dat de productie en afscheiding van alle andere hormonen reguleert, waaronder testosteron.
 • Meer spiergroei – Ibuta 677 helpt de spiergroei in je lichaam te stimuleren en zorgt ook voor sneller herstel na een slopende trainingssessie in de sportschool.
 • Geweldige pompen – Door de bloedtoevoer naar de spieren te verhogen, helpt het je harder te trainen en krijg je vollere pompen.
 • Snellere vetverbranding – Door HGH in je lichaam te verhogen, helpt Ibuta 677 ook je stofwisseling te versnellen, zodat je lichaam beter in staat is om vet te verbranden.
 • Betere vasculariteit – Nog een ander voordeel van Ibuta 677 is dat het kan helpen bij het verhogen van de vasculariteit vasculariteit met aderen die overal in je spieren tevoorschijn komen.
 • Beter uitziende huid en haar – Dit is een ander belangrijk voordeel van het verhogen van HGH. Het helpt je huid en haar er gezonder en jonger uit te zien.
 • Betere stemming en concentratie – Het helpt niet alleen je stemming te verbeteren, maar verbetert ook je concentratie zodat je met meer intensiteit kunt trainen.
 • Beter slapen – Je slaapt er ook beter door en je voelt je frisser als je ’s ochtends wakker wordt.

Bijwerkingen

Ibuta 677 is een verbazingwekkend krachtige formule, maar het is 100% natuurlijk en het heeft geen bijwerkingen. Het is echter niet bedoeld voor mensen onder de 18 jaar. Zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven mogen het ook niet krijgen.

Niet alleen dit, maar ook mensen die lijden aan een chronische ziekte moeten dit vermijden.

Ingrediënten Ibuta 677

Ingrediënten Ibuta 677

Hier is de lijst met ingrediënten waaruit dit supplement bestaat (per portie):

 • Zink (als zinkcitraat) – 10 mg
 • Vitamine B5 – 6 mg
 • L-Arginine HCL – 550 mg
 • Glycine – 500 mg
 • L-Glutamine HCL – 450 mg
 • L-Lysine HCL – 450 mg
 • L-Tyrosine – 400 mg
 • L-Ornithine HCL – 100 mg

Wie moet Ibuta 677 gebruiken?

 • Mensen die hun inspanningen voor bodybuilding naar een hoger niveau willen tillen of gevorderde bodybuilders in het bijzonder.
 • Mensen die aan de andere kant van de 30 zijn en de effecten van het ouder worden merken of niet de gewenste resultaten uit hun workouts halen.
 • Mensen die meer spieren willen kweken, vet willen verbranden en hun lichaamssamenstelling willen verbeteren.
 • Mensen die hun lichaamsklok willen terugdraaien zodat ze er jonger uitzien en zich jonger voelen dan hun leeftijd.
 • Mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk alternatief voor HGH therapie of HGH injecties.

Wie moet Ibuta 677 niet gebruiken?

 • Mensen met een chronische ziekte of mensen die lijden aan schildklierproblemen of kanker hebben, enz.
 • Zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven moeten het gebruik vermijden.
 • Mensen die eigenlijk alleen HGH shots willen

Wat ik leuk vind

 • 100% legaal en veilig
 • Oraal in te nemen, geen pijnlijke injecties of naalden nodig
 • Geweldig voor zowel bulking als cutten
 • Kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Uitstekende gebruikersbeoordelingen
 • Verbazingwekkende multi-aankoopaanbiedingen – Koop 3 Krijg 2 GRATIS
 • Volledige geld-terug garantie

Wat ik niet leuk vind

 • Werkt niet zo snel als groeihormooninjecties

Stapels

Ibuta 677 is een onderdeel van alle stacks die worden aangeboden door Crazy Bulk, omdat het een zeer veelzijdige verbinding is die kan worden gebruikt voor zowel bulking als cutting cycli.

Hier zijn de details van de verschillende stacks die bij Ibuta 677 worden geleverd:

SARMS bulking stack

SARMs Bulking Stack

Ibuta 67 is geweldig voor het opbouwen van spieren en SARMs Bulking Stack combineert het met:

 • Ligan 4033 (LGD 4033 alternatief)
 • Osta 2866 (Ostarine MK 2866 alternatief)
 • Testol 140 (RAD 140 alternatief)

Deze stack kan de testosteronproductie in je lichaam stimuleren en de eiwitsynthese en stikstofretentie verhogen. Dit niet alleen, het helpt ook de bloedtoevoer naar de spieren tijdens de training te stimuleren om je kracht te vergroten en vermoeidheid uit te stellen. Het helpt je die laatste paar reps uit te voeren die er het meest toe doen!

Daarnaast kan deze stack ook de productie van groeihormoon in je lichaam stimuleren (vanwege Ibuta 677), waardoor je spieren sneller in omvang toenemen. Het kan ook helpen het herstel te versnellen, waardoor je een enkel lichaamsdeel minstens 2-3 keer per week kunt trainen.

Er zijn geen bijwerkingen en de gebruikersbeoordelingen zijn gewoon geweldig. Hoewel wordt aanbevolen dat je het minstens 2-3 maanden moet gebruiken voor optimale resultaten, zou ik voorstellen dat je het minstens 4-5 maanden probeert om de beste resultaten te krijgen.

Prijs en aanbiedingen:

 • Een maandvoorraad kost 194,99 € en helpt je 105 € te besparen.
 • Koop er 2 en krijg er 1 gratis voor slechts € 389,99 en bespaar maar liefst € 510
 • Meer aanbevolen – Koop er 3 en krijg er 2 gratis voor slechts 584,99 € en bespaar maar liefst 915 €

Multi-buy pakketten worden geleverd met een 60 dagen geld-terug garantie zodat je niets op het spel zet!

SARMs Cutting Stack

sarms cutting stack

Ibuta 677 is ook geweldig om mee te cutten, omdat het je metabolisme helpt stimuleren. In de SARM Cutting Stack wordt Ibuta 677 gecombineerd met:

 • C-Dine 501516 (Cardarine GW 501516 alternatieven)
 • Ligan 4033 (LGD 4033 Ligandrol alternatief)
 • Stena 9009 (SR 9009 Stenabolic alternatief)

SARMs Cutting Stack kan, zoals de naam al suggereert, helpen overtollig lichaamsvet in je lichaam te verbranden. Het kan je helpen om gescheurde spieren te krijgen en je eruit te laten zien als een Griekse God.

Het is een perfecte keuze voor mensen die er geweldig uit willen zien op het strand of met hun shirt uit. Niet alleen dit, het kan ook helpen om je atletische of veldprestaties te verbeteren door zowel je cardiovasculaire gezondheid als je uithoudingsvermogen te vergroten.

Omdat het ook Ligan 4033 bevat, kan het ook helpen om je kracht te versterken en je spiermassa te vergroten. Simpel gezegd kan deze stack je helpen om hoogwaardige ultralange spiermassa te krijgen.

Het heeft geen negatieve bijwerkingen en krijgt ongelooflijke gebruikersbeoordelingen.

Hoewel wordt aanbevolen dat je het minstens 2-3 maanden moet gebruiken voor optimale resultaten, zou ik voorstellen dat je het minstens 4-5 maanden probeert om de beste resultaten te krijgen.

Prijs en aanbiedingen:

 • Een maandvoorraad kost 194,99 € en helpt je 105 € te besparen.
 • Koop er 2 en krijg er 1 gratis voor slechts € 389,99 en bespaar maar liefst € 510
 • Meer aanbevolen – Koop er 3 en krijg er 2 gratis voor slechts 584,99 € en bespaar maar liefst 915 €

Multi-buy pakketten worden geleverd met een 60 dagen geld-terug garantie zodat je niets op het spel zet!

Ultimate SARMs Stack

Sarms ultimate stack

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de ultieme of krachtigste stack van Crazy Bulk. Het bevat niet vier, maar vijf SARM-alternatieven die je kunnen helpen uitstekende resultaten uit je trainingen te halen.

Deze stack combineert Ibuta 677 met:

 • C-Dine 501516 (Cardarine GW 501516 alternatieven)
 • Ligan 4033 (LGD 4033 Ligandrol alternatief)
 • Stena 9009 (SR 9009 Stenbolic alternatief)
 • Osta 2866 (Ostarine MK 2866 alternatief)

Deze stack kan helpen testosteron en groeihormoon in je lichaam te stimuleren, de eiwitsynthese en stikstofretentie te intensiveren, de bloedtoevoer naar de spieren te verhogen, je metabolisme te versnellen, etc.

Wat het betekent is dat het aan de ene kant je spieren kan helpen groeien in omvang en kracht, aan de andere kant kan het helpen vetverlies te versnellen, zodat je in staat bent om rotsvaste, dichte en pure spiermassa te behouden. Dit is waar elke bodybuilder van droomt!

Ultimate SARMs Stack is een veilige stack en heeft geen bijwerkingen. Hoewel wordt aanbevolen dat je het 2-3 maanden mag gebruiken, raad ik je aan om het minstens 4-5 maanden te proberen om absoluut de beste resultaten te krijgen.

Prijs en beste aanbiedingen

Net als andere SARM’s van Crazy Bulk is Ibuta 677 ook geprijsd voor 64,99 /maand, maar er zijn enkele interessante aanbiedingen waarvan je kunt profiteren. Deze aanbiedingen zijn onder andere

 • Meer aanbevolen – Koop er 3 en krijg er 2 gratis voor slechts 194,99 . Deze aanbieding brengt de maandelijkse kosten terug naar slechts 39 .
 • Best Seller – Koop er 2 en krijg er 1 gratis voor slechts 129,99 . Deze aanbieding brengt de maandelijkse kosten terug naar slechts 43,33 .

Pakketten voor meerdere aankopen hebben een geld-terug-garantie van 60 dagen. En niet alleen dit, alle bestellingen worden GRATIS verzonden.

Vergelijkbare berichten