RAD 140 PCT

Als je een RAD 140-cyclus hebt doorlopen of ermee wilt beginnen, is het belangrijk dat je vooraf meer informatie vindt over RAD140 PCT, zodat je al weet wat je moet doen als en wanneer je testosteron onderdrukking ervaart.

RAD140, ook bekend als Testolone, is een van de krachtigste SARM’s en het staat erom bekend dat het je testosteronspiegel behoorlijk onderdrukt.

Hoewel er sommige jongens zijn die geen PCT nodig hebben na een RAD 140-cyclus, lijken ze slechts een minuscuul aantal gebruikers te zijn. De meeste Testolone-gebruikers ervaren testosteron onderdrukking of RAD 140 Suppressie (matig tot zwaar) en naar alle waarschijnlijkheid moet een PCT om terug te krijgen hun testosteron productie op de rails.

RAD140 uitgelegd

SARMS zijn relatief nieuw in vergelijking met anabole steroïden en daarom worden ze nog steeds onderzocht zodat hun echte bijwerkingen bekend kunnen worden.

rad 140

Echter, bodybuilders gebruiken ze tegenwoordig op grote schaal omdat ze relatief veiliger zouden zijn in vergelijking met steroïden. RAD 140 Testolone wordt verondersteld een van de meest krachtige SARM’s te zijn met een hoge anabole tot androgene verhouding. Het is een van de beste SARMs voor het verkrijgen van spieren en kracht.

Enkele van de belangrijkste voordelen van RAD 140 kunnen zijn:

 • Toename in spiermassa
 • Toename in kracht
 • Snellere vetverbranding in het lichaam
 • Verbeterde vasculariteit
 • Verminderde prostaatgrootte bij mannen

Hoewel er niet veel bekend is over de bijwerkingen, suggereert anekdotisch bewijs dat er veel negatieve bijwerkingen kunnen zijn, zoals:

 • Milde tot zware testosterononderdrukking
 • Toename van agressie
 • Haaruitval

Typisch gesproken, kunt u zo veel als 7-10 pond van spier in een 8 weken durende cyclus. Testolone wordt niet alleen gebruikt voor ballaststoffen, maar wordt ook gebruikt voor een snijden cyclus en je zou kunnen verliezen zo veel als 5% lichaamsvet met het in een periode van 8 weken met RAD 140.

Bovendien kan het een enorme hulp bij het verbeteren van kracht en kan gemakkelijk helpen u borstbeeld door middel van plateaus.

Je kunt meer informatie vinden over RAD 140 SARM en RAD 140 Resultaten door hier te klikken.

Wat is RAD 140 PCT?

Laat ik beginnen met iets meer uit te leggen over wat PCT is en wat het belangrijkste doel is om het te ondergaan…

PCT is de afkorting voor Post Cycle Therapy en het verwijst naar een medicijn of stof die wordt gebruikt na een eerste cyclus van anabole steroïden of SARM’s. Wat je moet begrijpen is dat steroïden en SARM’s niet samengaan.

Wat je moet begrijpen is dat steroïden en SARM’s het testosteronniveau in je lichaam verhogen. Dit exogene testosteron heeft een grote invloed op je natuurlijke testosteronproductie.

Als er een teveel aan testosteron in je bloedbaan zit, besluit je lichaam dat je er niet meer van nodig hebt. Dit leidt tot een vertraging of zelfs stopzetting van de natuurlijke testosteronproductie door de testes.

Na een steroïde of SARM-cyclus heeft je lichaam tijd nodig om te begrijpen dat er geen nieuw testosteron in je lichaam wordt gebracht. Tijdens deze periode kan het tekort aan testosteron leiden tot veel bijwerkingen, waarvan sommige een daling van het libido, depressie, stemmingswisselingen, etc. kunnen zijn.

Om je testosteronproductie weer op gang te krijgen, probeert PCT een geneesmiddel in je lichaam te brengen om de natuurlijke testosteronproductie van je lichaam te stimuleren.

RAD 140 PCT, zoals de naam al doet vermoeden, is de post-cyclus therapie die wordt gedreven door de doelstelling van het herstellen van je testosteron niveaus terug naar normaal nadat u klaar bent met een RAD 140 Testolone cyclus.

Heb je een PCT voor RAD 140 nodig?

Er zijn tegenstrijdige meningen met betrekking tot de noodzaak van een PCT na een RAD 140 cyclus. Terwijl sommigen beweren dat er geen noodzaak voor een PCt na een RAD 140 cyclus, anderen suggereren anders.

Nu, er zijn veel logs die je kunt vinden op het internet en de meeste van hen hebben de neiging om te suggereren dat RAD 140 is heel onderdrukkende en het is niet ongewoon om te beginnen met het gevoel de onderdrukkende effecten in de buurt van 7 weken in de cyclus.

Dat gezegd hebbende, is de meest zekere manier om erachter te komen of u eventuele onderdrukking ervaren is om je bloed getest na de cyclus. De testresultaten kunnen aangeven hoe onderdrukt uw natuurlijke hormoonspiegels zijn. Enkele van de indicatoren waar je op moet letten zijn testosteron-, LH-, FSH- en SHBG-niveaus.

Wat ik bedoel te zeggen is dat je de mate van onderdrukking niet alleen moet beoordelen aan de hand van hoe je je voelt. Slaperigheid en depressie kunnen vaak voorkomen, maar er kunnen ook dagen zijn dat je je helemaal prima voelt. Bloedonderzoek is dus een betere manier om te begrijpen waar je hormonen staan.

Geen PCT RAD 140 Cyclus

GEEN PCT

Laat het duidelijk zijn dat RAD 140 niet te vergelijken is met Ostarine, dat niet zo onderdrukkend is en in een grotere dosering kan worden genomen. Tegelijkertijd is het niet zo onderdrukkend als YK-11 Myostatine. Je kunt hier meer lezen over YK 11 vs RAD 140.

Wat RAD 140 betreft: alles boven 5 mg per dag zal de testosterononderdrukking waarschijnlijk versnellen.

De meeste bodybuilders liever doen een RAD 140 cyclus met een dagelijkse dosis van 5 mg en weg te komen zonder eigenlijk een PCT. Hoewel de resultaten langzamer lijken te zijn in zo’n geval, is onderdrukking ook minder een mogelijkheid.

In feite lijkt het een betere optie dan te gaan voor een zwaardere dosering. Er zijn echter mensen die zelfs bij een dosis van 5 mg per dag onderdrukking ervaren.

Als je toevallig zo iemand bent, dan moet je de dagelijkse dosis verder verlagen tot 2,5 mg per dag als je een PCT wilt vermijden.

Ik moet hier vermelden dat RAD 140 zelfs bij deze lagere dosering krachtig is en je zult profiteren van een toename in zowel spieren als kracht. Het enige verschil is dat je deze voordelen langzamer zult ervaren.

RAD 140 PCT – Hoe doe je het?

Laat me de bonen morsen als het gaat om de eigenlijke PCT voor RAD 140…

Er zijn twee PCT-medicijnen die je kunt gebruiken en dat zijn Nolvadex en Clomid. Het is de moeite waard om te vermelden dat Nolvadex iets zwakker is dan Clomid.

Nu, aangezien RAD 140 zeer onderdrukkend is, is het beter om te kiezen voor Clomid dan Nolvadex om de onderdrukking effectiever aan te pakken.

Ik moet hier vermelden dat de PCT-medicijnen zelf niet absoluut veilig zijn en dat ook zij bijwerkingen hebben. In vergelijking met de effecten van testosterononderdrukking zijn de bijwerkingen van PCT echter veel minder ernstig.

Voorbeelden van PCT bij verschillende doseringen RAD 140:

In het geval, RAD 140 dosering is minder dan 10 mg per dag …

Als je minder dan 10 mg RAD 140 gebruikt gedurende maximaal 8 weken, moet je dit opvolgen met 25 mg Clomid per dag gedurende de volgende 4 weken. Dit betekent dat je in week 8-12 een dagelijkse dosis van 25 mg Clomid nodig hebt.

In het geval dat RAD 140 dosering meer dan 10 ng per dag is…

Als uw 8 weken cyclus bestaat uit meer dan 10 mg RAD 140 per dag dan moet je:

 • 50 mg Clomid/per dag gebruiken in week 8-12 en
 • consumeren 25 mg Clomid / per dag in weken 10-12

Dus, uw RAD 140 PCT blijft gedurende 6 weken nadat u klaar bent met de RAD 140 cyclus en de dagelijkse dosis wordt 50 mg per dag voor de komende 4 weken, gevolgd door een lagere dosis van 25 mg per dag voor de komende twee weken.

RAD 140 Alternatief dat GEEN PCT nodig heeft

Tot slot wil ik Testol 140 van Crazy Bulk noemen als een perfect alternatief voor RAD 140, geformuleerd om je te helpen alle voordelen van RAD 140 te krijgen zonder bijwerkingen of PCT.

testol 140

Testol 140


Kenmerken:

 • Bootst RAD 140 na
 • Oraal ingenomen
 • Geen recept nodig
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Helpt de spiermassa te vergroten
 • Versterkt kracht
 • Verhoogt vetverbranding
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Ongelooflijk positieve gebruikersbeoordelingen
 • Geen PCT nodig
 • 60 dagen geld terug garantie
 • Gratis verzending

Testol 140 van Crazy Bulk heeft geweldige beoordelingen gekregen van gebruikers. Het is niet alleen geweldig voor het vergroten van kracht en spiermassa, maar is net zo effectief voor een snijcyclus. Het kan ook helpen bij het verhogen van de natuurlijke testosteronproductie in het lichaam en het verbeteren van het libido.

Het wordt geleverd met een aantal ongelooflijke multi-aankoopaanbiedingen die erg populair zijn geworden onder bodybuilders en sportschoolfanaten.

Voor nog betere resultaten kun je de SARMs Bulking Stack van Crazy Bulk proberen, die Testol 140 combineert met Osta 2866 (alternatief voor ostarine), Ligan 4033 (alternatief voor LGD 4033) en Ibuta 677 (alternatief voor MK 677). Deze stack is zo krachtig dat het je kan helpen massa te winnen in de helft van de tijd, en het mooie van deze stack is dat het geen bijwerkingen heeft. En dat niet alleen, je hebt niet eens een PCT nodig!

Conclusie

RAD 140 is zonder twijfel een van de krachtigste SARM’s die worden gebruikt voor spiertoename en het spreekt voor zich dat het zelfs in kleine hoeveelheden onderdrukkend kan werken. Daarom is het belangrijk dat je een PCT plant voordat je begint met een RAD 140 Cyclus. Dat gezegd hebbende, geloof ik echt dat je geen bijwerkingen moet riskeren door SARMs of steroïden te nemen en dat legale SARMs een veel betere optie zijn.

Vergelijkbare berichten