Ostarine MK 2866 Beoordeling

Zoek je meer informatie over Ostarine MK 2866?

Deze Ostarine MK 2866 review neemt alle voordelen, bijwerkingen, stacks en legale alternatieven met je door.

Ostarine MK 2866 Beoordeling

Het is een SARM die wijdverspreid populair is geworden binnen de bodybuildinggemeenschap als een veilig en effectief alternatief voor steroïden, omdat het je kan helpen vetvrije spiermassa te krijgen zonder de grote bijwerkingen waar steroïden berucht om zijn.

Wat is Ostarine MK 2866?

SARM staat voor Selective Androgen Receptor Modulator en Ostarine MK 2866 is een oraal actieve SARM die wordt geproduceerd door GTx, Inc. Het is een van de beste en meest effectieve SARM voor bodybuilding.

De meeste bodybuilders proberen het als beginner en het helpt ze om voller te worden met vetvrije spiermassa.

Het is interessant om op te merken dat in een klinisch onderzoek van 12 weken 120 gezonde mannen en postmenopauzale vrouwen Ostarine kregen en de resultaten lieten zien dat ze een aanzienlijke hoeveelheid spiermassa wonnen en ook een verbeterde fysieke functie en insulinegevoeligheid lieten zien.

Beste legale Ostarine

Hoewel bekend is dat SARM’s minder bijwerkingen hebben dan steroïden, zijn ze nog steeds illegaal voor gebruik in bodybuilding en zelfs professionele sporten. Bovendien zijn ze niet goedgekeurd door de FDA. Dat gezegd hebbende, is het kopen en verkopen voor onderzoeksdoeleinden nog steeds legaal.

Ostarine MK 2866 kan ook bijwerkingen hebben en daarom is het beter om te kiezen voor een legaal en veilig alternatief dat je kan helpen spiermassa en kracht te winnen zonder bijwerkingen of zelfs PCT!

Dit is waar Osta 2866 van Crazy Bulk allemaal om draait. Het is een 100% legaal en volledig natuurlijk alternatief dat alle voordelen van Ostraine 2866 nabootst en tegelijkertijd alle nadelen wegneemt.

Osta 2866
Osta 2866

Specificaties

 • Stimuleert de natuurlijke testosteronproductie
 • Verhoogt energie en uithoudingsvermogen
 • Verwijdert ongewenst lichaamsvet
 • Verhoogt de verhouding tussen spieren en vet
 • Geen bijwerkingen
 • Koop er 2, krijg er 1 GRATIS
 • Stapelt goed met andere legale SARM’s

Hoe werkt Ostarine?

Wanneer Ostatine MK 2866 oraal wordt ingenomen, hecht het zich aan selectieve androgeenreceptoren in je lichaam. Wanneer het zich hecht aan androgene eiwitten, geeft het een signaal af dat deze groter moeten worden en zo krijg je uiteindelijk spiermassa.

Een van de belangrijkste verschillen tussen SARM’s en steroïden is dat SARM’s oraal worden ingenomen, terwijl steroïden over het algemeen in het lichaam worden geïnjecteerd. Dit verkleint de kans op infecties. Een ander belangrijk verschil is dat SARM’s zich alleen hechten aan selectieve androgeenreceptoren, terwijl steroïden in het hele lichaam reageren. Ook dit vermindert de ernst van de bijwerkingen.

Het is belangrijk om te weten dat Ostarine, in tegenstelling tot anabole steroïden, niet wordt omgezet in oestrogeen of DHT.

Voordelen van Ostarine

Zoals hierboven vermeld, binden SARM’s zich aan selectieve eiwitten in je lichaam en dit is precies hoe Ostarine werkt. Dit betekent dat het geen delen of organen van het lichaam binnendringt waar het ernstige problemen kan veroorzaken. Met andere woorden, er is geen interactie met je lever of alvleesklier. Daarnaast veroorzaakt het niet echt androgene of seksuele problemen.

Ostarine werkt alleen op je spieren en helpt ze in omvang en kracht op te bouwen.

Ostarine is immens populair geworden omdat het helpt aanzienlijke spiermassa toe te voegen en ook helpt vet af te schudden. Hierdoor krijg je magere spiermassa van hoge kwaliteit.

Geen wonder dat Ostarine een zeer geprefereerde SARM is als het gaat om lichaamsreconstructie. De meeste gebruikers geven de voorkeur aan een cyclus van 8 weken met een dosering van 25 mg per dag. Van dit soort cycli is bekend dat ze helpen 6 tot 9 pond vetvrije spiermassa te krijgen.

Hoe zit het met snijden?

Interessant is dat Ostarine ook kan worden gebruikt voor een snijcyclus. In een dergelijk geval moet je de dagelijkse dosering verlagen tot 15-20 mg per dag en ook bezuinigen op uw calorie-inname.

Is Ostarine legaal?

Ja en NEE!

Hier zijn enkele belangrijke feiten wat betreft de legaliteit van SARMs, waaronder Ostarine.

 • Ostarine is alleen legaal voor onderzoeksdoeleinden.
 • Ostarine is niet goedgekeurd door de FDA voor menselijke consumptie.
 • Het is illegaal om het te gebruiken als een bodybuildingssupplement. Zelfs supplementen die Ostarine als ingrediënt hebben, zijn illegaal om te kopen en verkopen.
 • Ostarine is een verboden stof volgens de WADA (World Anti-Doping Agency). Elke professionele atleet die er positief op test, kan worden geconfronteerd met maatregelen van de autoriteiten.

Wie moet Ostarine gebruiken?

Diegenen die hard trainen – Ostarine kan een enorme steun in de rug zijn voor diegenen die er tijd en moeite in steken in de sportschool. Intensief, hard trainen in combinatie met een goed dieet is belangrijk om resultaten te boeken met Ostarine.

De basis van spieren opbouwen ligt in het feit dat geen enkel supplement je kan helpen spieren op te bouwen totdat en tenzij je hard traint en goed eet.

Ostarine is dus geschikt voor diegenen die groter willen worden en hun trainingsresultaten willen verbeteren.

Het is ook een geweldige optie voor mensen die vet willen verminderen. In zo’n geval moeten ze even hard trainen, maar minder calorieën eten.

Ostarine cyclus

Je kunt voor een Ostarine Cyclus gaan voor:

 • spiertoename en
 • cutting

Dit is een SARM die heel veelzijdig is en het kan worden gebruikt voor zowel het opkrikken als het wegsnijden van overtollig vet uit je lichaam, zodat je gescheurde spieren kunt krijgen.

Gewoonlijk kun je beginnen met een 8-weekse Ostarine MK 2866 cyclus met een dagelijkse dosis van 25 mg.

Als je een goede tolerantie hebt voor deze SARM, dan kun je gaan voor opeenvolgende cycli die zich uitstrekken tot 10-12 weken.

Ostarine MK 2866 Beoordeling

Ostarine dosering

De dosering die je neemt hangt af van of je het wilt gebruiken voor bulking of cutten. Hier zijn wat meer details:

 • Bulking Cycle – Voor bulking wordt aanbevolen dat u 25-30 mg per dag gedurende 8 weken in de eerste cyclus.
 • Cutting Cycle – Voor het cutten wordt aanbevolen om de dosering te beperken tot 15-20 mg per dag in combinatie met een calorisch tekort, zodat je lichaam vet verliest.

Ostarine voor bodybuilding

Wat bodybuilding betreft, kan Ostarine worden gebruikt voor zowel bulken als cutten.

Als het gaat om het verkrijgen van spiermassa, wordt voorgesteld dat je in eerste instantie begint met een 8 weken durende cyclus van 25 mg per dag.

Als je lichaam eraan gewend raakt en je je tolerantieniveau ontdekt, kun je de volgende cycli verlengen tot 12 weken en kun je ook de dosering verhogen van 25 mg naar 30 mg per dag.

Bovendien varieert de testosterononderdrukking die je ervaart ook van persoon tot persoon. Het is heel goed mogelijk dat niet alle individuen een PCT nodig hebben na een Ostarine-cyclus. Wat het betekent is dat je je eigen resultaten in de gaten moet houden om erachter te komen of je PCT nodig hebt of niet.

Om het zekere voor het onzekere te nemen, wordt echter aangeraden om een PCT van 3 weken te doen met Clomid om eventuele negatieve bijwerkingen van deze SARM te verzachten. Verder wordt een dosis Clomid van 10 mg aangeraden tijdens deze post-cyclus therapie.

Ostarine voor snijden

Ostarine is een zeer veelzijdige SARM en kan worden gebruikt als zowel bulking als cutting SARM. Het enige verschil is dat je de dosering en je dieet moet variëren.

Wanneer je lichaamsvet probeert af te slanken, kun je beginnen met een dosis van 10 mg per dag tijdens je eerste cyclus van 8 weken. Aangezien het doel is om lichaamsvet af te werpen, is het belangrijk dat je lichaam tijdens de snijcyclus een calorietekort heeft. Je moet dus minder voedsel consumeren in deze periode.

Ostarine voor vrouwen

Ostarine is een SARM die over het algemeen als vrij mild wordt beschouwd. Desondanks wordt vrouwen geadviseerd een lagere dosering te gebruiken dan mannen.

Als het gaat om het verkrijgen van massa, wordt aanbevolen dat vrouwen beginnen met een dagelijkse dosis van 15 mg voor een cyclus van 8 weken.

Wat betreft de snijcyclus moet je de dosering beperken tot 10 mg per dag voor een periode van 8 weken.

Ostarine Stapels

Ostarine kan worden gestapeld met andere SARM’s voor zowel bulk- als snijcycli. Het doel van dergelijke stacks is, zoals iedereen kan raden, om snellere en betere resultaten te behalen.

Ostarine Stack voor bulking

Hier is een typische Ostarine Stack die je kunt gebruiken om meer spiermassa te krijgen:

 • Ostarine MK 2866 – 25 mg per dag
 • Andarine S4 – 25 mg elke ochtend en avond
 • GW 50156 – 20 mg per dag, 30 minuten voor de training.

Ostarine Stack voor het Snijden

Dit is een stapel die je kunt gebruiken voor een snijcyclus:

 • Ostarine – 20 mg per dag (bij voorkeur ’s ochtends)
 • Andarine S4 – 50 mg per dag (bij voorkeur ’s avonds)
 • Cardarine – 30 mg per dag (bij voorkeur ’s ochtends)
 • SR 9009 – 20 mg per dag (bij voorkeur ’s ochtends)

Ik wil hier graag vermelden dat een van de beste Testolone Stacks die van RAD 140 en Ostarine MK 2866 is. In een dergelijk geval omvat de aanbevolen dagelijkse dosering 10 mg MK 2866 en 5 mg RAD 140. Deze cyclus mag niet meer dan 8 weken duren en het kan je helpen om tot 10 pond te verliezen.

Het is belangrijk op te merken dat dit een geavanceerde snijcyclus is voor gevestigde of professionele bodybuilders.

Legale Ostarine Stapels

Hoewel SARM’s relatief veiliger zijn, kunnen ze toch bijwerkingen hebben. Daarnaast is het gebruik van SARM’s niet goedgekeurd door de FDA. Het is illegaal om ze te gebruiken voor bodybuilding of professionele sporten.

Crazy Bulk heeft een assortiment legale SARM’s die de echte SARM’s nabootsen zonder bijwerkingen. Ze krijgen veel respons van bodybuilders en er is op dit moment veel vraag naar.

Crazy Bulk biedt twee stacks aan met Ostarine erin. Deze omvatten het volgende:

SARMS Bulking Stack – Deze stack combineert Osta 2866 met drie andere legale SARM’s voor snelle spier- en krachttoename. Deze stack bevat ook Testol 140 (RAD 140 alternatief), Ligan 4033 (Ligandrol alternatief) en Ibuta 677 (MK 677 Ibutamoren alternatief) – Klik hier voor meer informatie

Ultieme SARMS Stack – Dit is de meest krachtige stack van Crazy Bulk die Osta 2866 combineert met 4 andere legale SARM’s waaronder Testol 140 (RAD 140 alternatief), Ligan 4033 (Ligandrol alternatief), C-Dine 501516 (Cardarine alternatief) en Stena 9009 (SR9009 Stenabolic alternatief) – Klik Hier Voor Meer Informatie

Bijwerkingen van Ostarine

Ik wil hier het feit noemen dat SARM’s nog steeds veel klinische studies en onderzoek nodig hebben om hun bijwerkingen vast te stellen. Het bewijs dat er bestaat over hun bijwerkingen is anekdotisch.

Gebruikers melden bijwerkingen zoals misselijkheid, brandend maagzuur, diarree, maagpijn, zaadbalpijn, gewrichtspijn, verminderd algeheel welzijn, gynaecomastie, enz.

Ostarine na behandeling

Zoals hierboven vermeld, is het goed mogelijk dat sommige mensen testosteron onderdrukking ervaren met Ostarine. In zo’n geval kun je Clomid het beste minstens 3 weken gebruiken in de vorm van PCT.

Verder wordt een dagelijkse dosis van 10 mg voorgesteld.

Ostarine vs Andere SARM’s

Hoe doet Ostarine het in vergelijking met andere SARM’s?

Laten we eens kijken…

Ostarine vs RAD140

Bij het vergelijken van de twee SARM’s is het belangrijk op te merken dat RAD140 krachtiger zou moeten zijn dan Ostarine. Als zodanig is Ostarine voor de meeste beginners een betere keuze dan RAD140. Hoewel de resultaten van RAD 140 waarschijnlijk beter zijn, is het een SARM die gebruikt moet worden door mensen die al ervaring hebben met het nemen van SARMS.

De algemene regel is dat als je geen vervelende of nadelige bijwerkingen ervaart tijdens de 8 weken durende 25mg Ostraine Cyclus, je in de volgende cyclus verder kunt gaan met RAD140.

Terwijl Ostarine en RAD140 beide kunnen worden gebruikt voor bulking, heeft Ostarine in een lagere dosis de voorkeur voor een snijcyclus.

Ostarine vs Ligandrol

Ligandrol is een SARM die geweldig zou moeten zijn voor bulking. Het is zelfs een betere keuze dan Ostarine.

Ligandrol vergroot niet alleen de spiermassa, maar is ook geweldig voor het verbeteren van kracht. Het kan ook helpen vet te verbranden en je vetvrije spiermassa achterlaten.

Ostarine vs Andarine S4

Andarine S4 staat bekend als geweldig voor het snijden. Ostarine kan ook worden gebruikt voor een snijcyclus, zoals hierboven vermeld, maar Andarine kan veel bijwerkingen hebben, zoals veranderingen in het gezichtsvermogen en een gele tint.

Ostarine is dus een betere keuze als je overtollig lichaamsvet wilt verliezen.

Ostarine Vs YK-11

YK-11 Myostatin is de krachtigste SARM als het gaat om bulking. In tegenstelling tot andere SARM’s remt het de productie van een eiwit genaamd myostatine dat katabole werking in je lichaam stimuleert. En niet alleen dit, het verhoogt ook een ander eiwit genaamd follistatine dat anabole activiteit verhoogt. Het verhoogt dus niet alleen de anabole activiteit in je lichaam en bevordert spiergroei, maar voorkomt ook spierverlies.

Deze SARM is echter niet bedoeld voor beginners. Als je iemand bent die net begint met SARM’s, moet je hier niet voor gaan en beginnen met iets milders zoals Ostarine of LGD 4033. Ostarine MK 2866 is een betere keuze voor beginners om spieren te winnen.

Je kunt je eerste cyclus beginnen met Ostarine en dan overgaan op YK-11 in de volgende cyclus.

Veelgestelde vragen

Wat doet Ostarine met het lichaam?

Ostarine is een SARM die zich bindt aan selectieve androgeenreceptoren in je lichaam. Het kan je helpen om zowel spieren te winnen als vet te verbranden. Met andere woorden, het kan worden gebruikt voor zowel bulking als cutten.

Is Ostarine een steroïde?

Nee, Ostarine is geen steroïde. Het is een SARM en het wordt veel gebruikt door bodybuilders om meer spieren te krijgen en vet te verbranden. Het gebruik van Ostarine voor bodybuildingdoeleinden is echter illegaal.

Stopt Ostarine het testosterongehalte?

Hoewel er niet genoeg klinisch bewijs is om te suggereren dat Ostarine MK 2866 de testosteronproductie in je lichaam kan onderdrukken, toont anekdotisch bewijs aan dat het dit kan doen wanneer het in grote doses wordt ingenomen.

Geeft Ostarine je energie?

Ja, Ostarine kan helpen om zowel energie als uithoudingsvermogen te vergroten. Daarom geeft het professionele atleten een ongepast voordeel. Geen wonder dat het op de verboden stoffenlijst van WADA staat.

Conclusie

Ostarine MK 2866 lijkt een geweldig alternatief voor anabole steroïden, maar er is nog niet veel bekend over de bijwerkingen. Het bewijs dat er is, komt van beoordelingen van gebruikers en moet niet worden genegeerd.

Een beter alternatief is om legale SARM’s te gebruiken, zoals die van Crazy Bulk, omdat ze veilig, effectief en 100% legaal zijn!

Vergelijkbare berichten