RAD 140 stapels – Beste testolonstapels

Ben je op zoek naar de perfecte RAD 140 stapel?

Zo ja, dan weet ik zeker dat je magere, harde spiermassa wilt vergroten of misschien zelfs overtollig lichaamsvet wilt verbranden om zo snel mogelijk ripped en cut te worden met zo min mogelijk bijwerkingen, in tegenstelling tot steroïden die tot veel bijwerkingen kunnen leiden, waarvan sommige zelfs dodelijk kunnen zijn.

Een van de grootste problemen met steroïden is dat je er verslaafd aan kunt raken en dan loopt het uit de hand.

RAD 140 stapels

Het stapelen van Testolone of RAD 140 met andere SARM’s is een gebruikelijke techniek die door de meeste bodybuilders wordt gebruikt om de resultaten van bulking of cutten te versnellen, en als je nieuw bent met SARM’s, moet je kiezen voor stapelen om je resultaten in de sportschool te verbeteren.

RAD 140 kan worden gestapeld met andere SARM’s zoals Cardarine en Ostarine. Het kan ook worden gecombineerd met Andarine S4, MK 677 Ibutamoren of SR9009 Stenabolic. De combinatie hangt af van het doel: bulken, cutten of body recomp. Voor bulken kan het worden gecombineerd met MK 677, voor cutten met Ostarine en voor body recomp met Andarine of SR9009.

RAD 140 stapels

Wat moet je niet doen als je een RAD 140 Stack gebruikt?

De meeste mannen geloven en denken dat SARM’s veiliger zijn dan steroïden. Dat valt niet te ontkennen, maar dat betekent niet dat ze helemaal veilig zijn en vrij van bijwerkingen. Sommige SARM’s kunnen juist onderdrukkend werken en leiden tot een daling van je testosteronniveau.

Je kunt hier in dit artikel meer lezen over RAD 140 onderdrukking.

Je moet dus niet geloven dat je geen PCT nodig hebt nadat je klaar bent met een SARM of RAD 140 stack. Het kan dus een grote vergissing zijn om je PCT-supplement achterwege te laten. In feite moet je het bij de hand hebben voordat je je Testolon-stapel plant.

Ten tweede, en dat is nog belangrijker, moet je voorkomen dat je RAD 140 stapelt met een SARM die ook onderdrukkende effecten heeft. Het combineren van RAD 140 en YK-11 Myostatin kan bijvoorbeeld heel slecht zijn voor je testosteronspiegel en het is heel goed mogelijk dat je testosteronproductie vier weken na de cyclus volledig stilvalt. Vergelijk YK 11 en RAD 140 door hier te klikken.

Wat ik bedoel te zeggen is dat het combineren van twee zeer onderdrukkende SARM’s kan leiden tot een volledige stopzetting van je testosteronproductie met een complete ramp tot gevolg.

Naast YK11 moet je Ligandrol en S23 vermijden.

De meeste mensen zijn zich hier eigenlijk niet van bewust, maar Ligandrol LGD 4033 is een van de meest onderdrukkende verbindingen die er zijn als je de onderdrukking meet op een mg tot mg basis.

Ten slotte moet u ook voorkomen dat de uitbreiding van uw cyclus dan acht weken. Dit komt omdat het niet zal u profiteren op geen enkele manier omdat spier winsten na acht weken gaan worden minuscuul.

RAD 140 Stack om te cutten

Ik weet dat je geïnteresseerd bent in te weten hoe je RAD 140 gebruiken om bulk up, maar voordat dat laten we praten over RAD 140 snijden stack …

Het combineren van RAD 140 of Testolone met Ostarine MK 2866 in een stack wordt verondersteld te zijn een geweldige cyclus voor het snijden en je moet het voor een periode van acht weken.

Ostarine MK 2866 zal niet alleen helpen stimuleren vetverbranding in je lichaam, maar zal ook helpen versterken van uw botten. Wat het betekent is dat het beter zal uitrusten je lichaam om te gaan met nieuwe spieren die u waarschijnlijk met RAD 140 krijgen zal.

Hoewel deze cyclus niet zal maken je krijgt veel spieren, zal het u helpen bezuinigen op lichaamsvet aanzienlijk. Dat gezegd hebbende, moet je nog steeds in staat zijn om spierwinsten te beheren in het bereik van 3-4 pond, zelfs wanneer je lichaam is in een calorisch tekort.

Bovendien doet deze stack wonderen voor je kracht en sterkte. Het valt niet te ontkennen dat deze stack geweldig kan zijn voor het verbeteren van kracht en het kan je gemakkelijk door plateaus heen helpen.

Wat vetverbranding betreft, kan deze stack je helpen om maar liefst 5% lichaamsvet te verliezen binnen een cyclus van acht weken. In termen van lichaamsgewicht kun je ongeveer 10 pond verliezen.

De aanbevolen dosering tijdens deze cyclus is:

10 mg Ostarine /dag
5 mg Testolone RAD 140 /dag
Als op enig moment tijdens de cyclus, je begint te voelen onderdrukt, kunt u verlagen Ostarine inname door 5 mg’s. Wat je moet begrijpen is dat Ostarine is onderdrukkende in de natuur en op geen enkele manier moet je onderschatten.

Als je je overmatig suppressief begint te voelen, dan moet je Nolvadex klaar hebben staan voor RAD 140 pst cyclus therapie.

RAD 140 stapelen om spieren op te bouwen

Als het gaat om spieropbouwende SARM’s, kan het stapelen van RAD 140 met MK 677 een perfecte cyclus zijn om spieren op te bouwen. In feite kan het worden vergeleken met een Dbol en Test Cyclus die is gewoon geweldig voor spierwinsten.

Een van de belangrijkste redenen voor het stapelen van MK 677 Ibutamoren met Testolone is dat MK 677 honger verhoogt. Het kan je dus helpen om meer calorieën te consumeren, wat resulteert in een calorieoverschot dat zo belangrijk is voor het verkrijgen van spiermassa.

Als je Ibutamoren gebruikt, zou je veel meer moeten kunnen eten dan je normaal doet, omdat het simpelweg je eetlust vermenigvuldigt.

Een typische stack van deze twee SARM’s zou de volgende doseringen moeten bevatten:

5 mg RAD 140 / dag gedurende acht weken
10 mg MK 677 / dag gedurende acht weken

Dit soort stack kan je gemakkelijk helpen om ongeveer 10 pond aan ruwe spieren en ongeveer 15 pond aan lichaamsgewicht te winnen. Ik wil hier vermelden dat deze stapel niet van invloed op uw lichaamsvet niveaus. Hoogstwaarschijnlijk zou je blijven op hetzelfde percentage van lichaamsvet aan het einde van de cyclus in vergelijking met toen je de cyclus begon.

Echter, bent u waarschijnlijk kracht te krijgen tijdens deze cyclus en moet in staat zijn om beter te doen uw persoonlijke best als het gaat om het tillen van gewichten in de sportschool.

Hoogstwaarschijnlijk zou je geen behoefte aan een post-cyclus therapie na deze cyclus en je lichaam moet natuurlijk herstellen zonder extra aanvullende steun. Je moet echter klaar zijn met je post-cycle therapie voor het geval je het nodig hebt in het ergste geval.

RAD 140 of Testolone-stapel voor lichaamsrecompositie

RAD 140 stapels

Voordat ik je meer vertel over deze stack, moet ik hier vermelden dat het niet voor beginners is. Je moet bepaalde ervaring hebben met SARM’s voordat je deze stack kunt proberen.

Voor body recomposition kun je RAD 140 combineren met SR9009 Stenabolic en Andarin S4.

SR9009 Stenabolic is geweldig in het verbeteren van je slaapkwaliteit. Een ander voordeel van deze SARM is dat het je uithoudingsvermogen kan vergroten. Een verbeterd uithoudingsvermogen helpt je om harder te trainen in de sportschool, wat zeker helpt bij het verbeteren van je lichaamssamenstelling.

Andarine S4 helpt daarentegen niet alleen om sneller vet te verbranden, maar ook om het herstel te versnellen. Dit is belangrijk omdat het je helpt dezelfde spiergroep meerdere keren per week te raken voor snellere resultaten.

Tot slot omvatten de resultaten van RAD 140 een enorme toename van zowel kracht als spiermassa.

Deze stack kan dus helpen bij het vergroten van kracht en ook bij het snijden en versnipperen van spieren om je te helpen de gewenste geripte look te krijgen!

Dosering

 • Neem elke ochtend en vroege avond 25 mg Andarine. Dit is belangrijk omdat Andarine een korte levensduur heeft van slechts 8 uur.
 • Daarnaast moet je 5 mg RAD 140 per dag en
 • 30 mg Stenabolic per dag (verdeeld in 3 doses van elk 10 mg). Ook dit wordt op deze manier gedaan omdat Stenabolic een halfwaardetijd heeft van slechts 4-6 uur.

Je moet ervoor zorgen dat je de laatste dosis Stenabolic aan het begin van de avond inneemt, omdat het bij sommige mensen wakkerheid kan veroorzaken. Dus om slaapproblemen te voorkomen, moet je het niet ’s avonds laat innemen.

Aangezien je kunt zien dat dit stapelen niet erg gemakkelijk is, moet je het alleen doen als je er de tijd voor hebt. Anders kan het moeilijk te beheren zijn.

Hoe lang moet ik deze cyclus uitvoeren?

Net als de hierboven genoemde stapels, moet u ook deze stack voor een maximum van 8 weken. Binnen deze periode moet je uitstekende resultaten krijgen met deze stack.

Het zal niet alleen helpen u spier, maar zal ook helpen verminderen lichaamsvet, waardoor je lichaam een meer gedefinieerde en gebeeldhouwde look. Met deze cyclus zou je een meer uitgesproken rug, schouders, armen en benen moeten krijgen en dit zou je een goed gevoel over jezelf moeten geven.

Verder is er weinig kans dat je post-cyclus therapie nodig wanneer u op deze cyclus. In ieder geval moet je houden Nolvadex bij de hand, zodat u kunt het hebben als dat nodig is.

RAD 140 stack voor kracht

RAD 140 zelf is een SARM die wonderen kan doen voor je kracht. Eerlijk gezegd wil je het niet combineren met een andere SARM als het verbeteren van je kracht je doel is.

Maar voor die paar mannen die hun kracht willen opschalen naar een Hercules niveau, kan RAD 140 worden gestapeld met Cardarine voor geweldige resultaten.

GW 50156 Cardarine is geweldig voor het vergroten van je kracht en door het te combineren met RAD 140 kun je je kracht enorm vergroten.

Dosering

 • 5 mg RAD/dag gedurende 8 weken
 • 10 mg Cardarine/dag gedurende 8 weken

Met deze stack kun je eventuele plateaus zonder problemen overwinnen. Niet alleen dit, maar je zou ook in staat moeten zijn om je eigen persoonlijke beste gewichtheffer te overtreffen.

In alle gevallen heb je met deze stack geen post-cyclus therapie nodig. Je lichaam zou op natuurlijke wijze moeten herstellen zodra je stopt met deze SARM’s.

Moet je RAD 140 met testosteron stapelen?

Als we het hier over testosteron hebben, hebben we het duidelijk over TRT of testosteron injecties die een mengsel zijn van verschillende testosteron esters. Hoewel de RAD 140 en testosteron stack niet erg populair is, kunnen de twee gestapeld worden. Deze stack kan je helpen vollere spieren te krijgen met een betere pomp en kan ook helpen je krachtniveau te verhogen.

RAD 140 kan echter onderdrukkend werken en testosteroninjecties kunnen heel snel leiden tot aromatisering van testosteron in oestrogeen. Daarom is het aan te raden om deze stack te combineren met een medicijn als Armidex om de omzetting van testosteron in oestrogeen onder controle te houden.

Ik raad deze stack niet echt aan vanwege de bijwerkingen. Je moet van tevoren een post-cyclus therapie plannen als je voor zo’n cyclus gaat waarbij je een SARM combineert die onderdrukkend werkt en een anabool die ook bijwerkingen heeft.

Kan je stapelen?Ja/NeeRedenering
RAD 140 met LGD 4033GEENDeze stapel kan zeer onderdrukkend zijn
RAD 140 met YK 11GEENDeze stack kan ook extreem onderdrukkend zijn
RAD 140 met Cardarine GW 501516JaDeze stack kan een enorme krachtversterker zijn
RAD 140 met Ostarine MK 2866JaDeze stapel wordt over het algemeen gebruikt voor geweldige snijresultaten
RAD 140 met testosteronJaCombinatie van een SARM en anabool. Testosteron kan snel worden omgezet in oestrogeen en daarom moet je Armidex samen met deze stack nemen. Het kan ook nodig post-cyclus therapie.

Beste legale RAD 140-stapel

Crazy Bulk is een van de bekendste merken op het gebied van legale steroïden. Ze zijn gekomen met een scala aan legale SARM’s die indrukwekkende recensies van gebruikers heeft gekregen. De SARM’s zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en hebben geen bijwerkingen.

SARMS Bulking Stack van Crazy Bulk is de beste stack die Testol 140 (alternatief voor RAD 140) combineert met Osta 2866 (alternatief voor Ostarine), Ligan 4033 (alternatief voor Ligandrol) en Ibuta 677 (alternatief voor Ibutamoren of MK 677).

SARMS bulking stack
SARMS Bulking Stack

Specificaties

 • Vergroot spiermassa in de helft van de tijd
 • Verhoogt de eiwitsynthese
 • Versnelt spierherstel
 • Verbetert de spierdefinitie
 • Uitstekende gebruikerservaringen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Vereist geen therapie na de cyclus

Crazy Bulk verkoopt al meer dan tien jaar hoogwaardige supplementen die steroïden nabootsen. Het is een van de beste merken die indrukwekkende recensies van gebruikers heeft gekregen.

SARMs Bulking Stack kan helpen om in de helft van de tijd resultaten te boeken door de eiwitsynthese in het lichaam te stimuleren.

En dat niet alleen, het kan ook het uithoudingsvermogen met bijna twee keer verhogen. Daarnaast kan deze combinatie helpen je kracht te vergroten, zodat je zwaardere gewichten kunt tillen en betere resultaten uit je trainingen kunt halen. Deze combinatie helpt je ook sneller te herstellen van je trainingen.

Het heeft geen negatieve bijwerkingen en wordt geleverd met een volledige niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen. Daarnaast bevat het ook een gratis wereldwijde levering.

Dit is een uitstekend product dat je kunt gebruiken om zowel spieren als kracht te krijgen zonder bijwerkingen of therapie na de cyclus. Klik op de knop hieronder om het nu te bestellen via de officiële website!

Veelgestelde vragen

Wat moet je stapelen met RAD 140?

RAD 140 of Testolone kan worden gestapeld met een paar andere SARM’s, afhankelijk van je doel. Als je wilt bulk up dan moet je het team met SARMs zoals MK 677. Aan de andere kant, als je geript wilt worden dan krijg je betere resultaten door het te combineren met Andarine of Ostarine.

Kun je aankomen met RAD 140?

Absoluut ja! Het is zelfs een geweldige keuze voor mensen die droge en magere spieren willen krijgen. Bovendien kun je het combineren met andere SARM’s zoals MK677 voor snellere bulkresultaten.

Conclusie

RAD 140 is zonder twijfel een van de populairste SARM’s op de markt, maar je kunt beter kiezen voor een legale en veilige versie – Testol 140 van Crazy Bulk. Wat het zo aantrekkelijk maakt, is dat het absoluut veilig is en toch voor uitstekende resultaten kan zorgen. SARMs Bulking Stack combineert Testol 140 met 3 andere krachtige en legale SARMs voor ongelooflijke resultaten.

Deze stack heeft ongelooflijke gebruikersrecensies gekregen. Het wordt aanbevolen dat je deze stack minstens 8 weken probeert om de beste resultaten te krijgen.

Vergelijkbare berichten