SR9009 Stenabolic Beoordeling

SR9009 Stenabolic is een ander middel dat meestal in één adem wordt genoemd met SARM’s, maar in feite een Rev-ErbA ligand is. Dat het extreem populair wordt onder bodybuilders en mensen die in vorm willen komen door overtollig vet te verbranden en de spiergroei te verbeteren, is een feit dat niet kan worden betwist.

SR9009 Stenabolic Beoordeling

Laten we eens wat dieper ingaan op wat dit bestanddeel is, hoe het in je lichaam werkt, wat de voordelen en bijwerkingen zijn, enz.

Wat is SR9009 Stenabolic?

Zoals hierboven vermeld, wordt SR9009 Steanbolic vaak gezien als een SARM, maar in werkelijkheid is het een Ligand voor Rev-Erb. Dit betekent dat het een verbinding is die zich bindt aan het Rev-Erb eiwit in je lichaam en zo de activiteit van dit eiwit verhoogt.

Ik moet hier vermelden dat Rev-Erb een eiwit is dat aanwezig is in je lever, vet, spieren en skeletspieren.

Nog een ander belangrijk feit om te weten over SR9009 Stenabolic is dat het een niet-hormonale verbinding die geen mogelijkheid van het onderdrukken van testosteron productie in je lichaam laat. Dit betekent dat je geen PCT nodig hebt na een cyclus met SR9009.

Hoe werkt SR9009 Stenabolic?

Zoals hierboven vermeld, is een van de belangrijkste eigenschappen van SR9009 dat het de activiteit van het Rev-Erb eiwit in je lichaam versterkt. Dit eiwit komt voor in je lever, vet, spieren en skeletspieren. Om het werkingsmechanisme van dit middel beter te begrijpen, laten we eens kijken naar elk van de bovengenoemde plaatsen in je lichaam:

Spieren

Stenabolic heeft de neiging om het aantal mitochondriën in je spieren te verhogen. Een van de meest directe effecten hiervan is dat het je uithoudingsvermogen naar een nieuw niveau tilt.

Maar dit is nog niet alles!

Een ander belangrijk effect is dat het ook vetverlies helpt bevorderen. Het kan dit doen door de activiteit van mitochondriën in je spieren te verhogen. Het helpt dus niet alleen om je uithoudingsvermogen te vergroten, zodat je harder en langer kunt trainen in de sportschool, maar het helpt ook om overtollig lichaamsvet te verbranden, waardoor je een slanker en gespierder lichaam krijgt.

Lever

Een van de belangrijkste functies van Rev-ErbA is dat het de aanmaak van nieuwe vetcellen in je lichaam helpt blokkeren. Wat het in feite doet, is dat het zich bindt aan de vetcellen, waardoor ze te groot worden om door je lichaam te worden opgenomen en dus met onverteerd voedsel worden uitgestoten.

Stenabolic staat erom bekend dat het dit effect verder versterkt. Wat het betekent is dat wanneer je op SR9009 cyclus, je lichaam waarschijnlijk nog minder vet produceren in vergelijking met wanneer u niet consumeren van deze verbinding. Je moet begrijpen dat minder vet geproduceerd betekent minder vet opgedaan. Het is dus zeer effectief in het verminderen van overtollig vet in je lichaam.

Vet

Een ander belangrijk voordeel van Stenabolic is dat het je lichaam kan helpen vetreserves te gebruiken om aan de energiebehoefte te voldoen en dit effect wordt bereikt door de Rev-ErbA activiteit in je lichaam te versterken.

Ik moet hier vermelden dat Rev-ErbA ook verantwoordelijk is voor het blokkeren van het gen dat achter de vetopslag in je lichaam zit. En SR9009 versterkt dit effect met succes, waardoor er nog minder vet in je lichaam wordt opgebouwd.

Is SR9009 Stenabolic legaal?

Hoewel SR9009 legaal is om te kopen en te gebruiken in de meeste landen over de hele wereld, is het belangrijk om in gedachten te houden dat het gebruik alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden.

SR9009 is niet goedgekeurd door de FDA om gebruikt te worden voor menselijke consumptie. Bovendien staat het op de lijst van verboden middelen van de meeste sportautoriteiten over de hele wereld.

Stenabolic SR9009 voordelen

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van SR9009 die het zo populair hebben gemaakt onder bodybuilders en fitnessfreaks over de hele wereld…Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van SR9009 die het zo populair hebben gemaakt onder bodybuilders en fitnessfreaks over de hele wereld…

Vetverlies

Een van de belangrijkste redenen achter de populariteit is dat SR9009 gewoon geweldig is om overtollig lichaamsvet kwijt te raken. Het pakt vetverlies aan op drie belangrijke plaatsen in je lichaam, waaronder je spieren, vetweefsel en lever.

Volgens proeven met ratten zorgde Stenabolic ervoor dat ze maar liefst 60% lichaamsvet verloren binnen de periode van de proef.

Het beste ding over deze verbinding is dat het u kan helpen vet te verliezen, zelfs wanneer u op onderhoud calorieën. Bovendien beginnen de meeste mensen de vet verlies effecten van deze verbinding ervaren binnen 10-14 dagen in de cyclus.

Je moet echter in gedachten houden dat de hoeveelheid vetverlies die je ervaart direct gerelateerd is aan je training en voeding. Als je hard traint en de juiste voeding gebruikt, zul je meer vet verliezen dan wanneer je niet genoeg traint of meer dan de benodigde calorieën binnenkrijgt.

Het is niet ongewoon dat de meeste gebruikers tot 5% lichaamsvet verliezen tijdens een SR9009-cyclus.

Beter cholesterolprofiel en verbeterde cardiovasculaire gezondheid

Een van de belangrijkste redenen waarom SR9009 werd onderzocht, was om een mogelijk geneesmiddel te vinden voor de behandeling van hart- en vaatziekten. Het beste deel is dat het in dit geval positief lijkt te werken.

Volgens proeven met ratten verbeterde SR9009 hun cholesterolprofiel binnen 7 dagen. Dit zou ook geweldig zijn voor de gezondheid van het hart.

Dit gezegd hebbende, moet ik hier vermelden dat SR9009 een relatief nieuwe samenstelling is en dat er nog veel meer onderzoek moet worden gedaan voordat er een definitieve conclusie kan worden getrokken met betrekking tot de effecten op de gezondheid van het hart bij mensen.

Verhoogd uithoudingsvermogen

Een ander belangrijk voordeel van SR9009 is dat het je uithoudingsvermogen verveelvoudigt. Dit is de hoofdoorzaak van het feit dat Olympische en vele andere sportorganen het gebruik ervan in competitieve sporten verbieden, omdat het een atleet een oneerlijk voordeel geeft ten opzichte van andere deelnemers die dit middel niet gebruiken.

Dit voordeel wordt ook bevestigd door dierproeven. In een proef waren ratten die deze stof kregen toegediend in staat om 50% meer te rennen dan ratten die deze stof niet kregen toegediend.

Wat betreft het verbeteren van het uithoudingsvermogen lijkt het veel op Cardarine en kan het je helpen om binnen 20 minuten na het innemen van de eerste dosis zelf een toename van je uithoudingsvermogen te ervaren. Het is niet ongewoon dat gebruikers een toename van 50-60% in hun uithoudingsvermogen ervaren met dit middel. Dus als je normaal 10 mijl hardloopt, kan SR9009 je gemakkelijk helpen om nog eens 5 mijl hard te lopen bovenop de 10 mijl die je daarvoor hebt gelopen, voordat je je moe of vermoeid begint te voelen.

Verminderde ontsteking

Hoewel het niet een van de belangrijkste voordelen van SR9009 is, kan het zeker helpen ontstekingen effectief te verminderen. Hoewel dit geen zorg is voor de meeste bodybuilders en atleten of sportschoolfreaks, is het zeker een positief effect van dit middel.

Verminderde angst

Dat het angst vermindert is een andere aantrekkelijke factor van SR9009. Een van de belangrijkste voordelen van deze verbinding is dat het angst volledig kan wegnemen en je kan helpen om in een goed humeur te blijven gedurende de hele cyclus. Dit is een groot pluspunt voor zowel jou als de mensen om je heen!

SR9009 Stenabolic Bijwerkingen

Tot nu toe heb ik alleen de voordelen van deze samenstelling genoemd. Dit is echter maar één kant van het verhaal en het is belangrijk om ook een blik te werpen op de negatieve kanten, zodat je de samenstelling zo perfect mogelijk kunt beoordelen.

Dat gezegd hebbende, zijn er niet veel bijwerkingen van deze verbinding. Niettemin, laten we eens kijken naar de mogelijke bijwerkingen die je zou kunnen krijgen wanneer op SR9009 cyclus:

Waakzaamheid

De meeste gebruikers zeggen dat ze moeite hebben met slapen als ze SR9009 innemen. De belangrijkste reden hiervoor is dat rev-Erb je slaappatroon kan verstoren.

Dit is echter niet iets heel ernstigs en je kunt dit omzeilen door je dosis vroeg op de avond te nemen in plaats van vlak voordat je naar bed gaat.

Andere bijwerkingen

Afgezien van waakzaamheid of moeite met slapen, zijn er geen belangrijke bijwerkingen van deze verbinding. Echter, sommige mensen ervaren een daling van hun kracht niveaus tegen het einde van de cyclus, wanneer op een lange cyclus, zeg 10 weken of zo.

SR9009 Dosering en Cycluslengte

Een van de meest voorkomende doseringen en cyclus lengtes die de meeste mensen zich houden is 30 mg per dag voor een maximum van 8 weken. Deze cyclus is waarschijnlijk om uw grote resultaten te geven zonder bijwerkingen. Echter, ik wil u eraan herinneren dat je niet moet een dosis vlak voor het raken van het bed als je wilt lekker slapen en strak.

SR9009 Halfwaardetijd

SR9009 is een verbinding met een relatief korte halfwaardetijd van 4-6 uur. Dit betekent dat het slechts 4-6 uur in je lichaam blijft nadat je de dosis hebt ingenomen.

Wat het ook betekent is dat je meerdere doses nodig hebt, bijvoorbeeld 3 doses per dag om de verbinding op optimale niveaus in je lichaam te houden voor de best mogelijke resultaten.

Dus als je 30 mg per dag gebruikt, zou je dagelijkse dosis er als volgt uit moeten zien:

  • Eerste dosis – 10 mg in de ochtend
  • Tweede dosis – 10 mg bij de lunch en
  • Derde dosis – 10 mg ’s avonds (bij voorkeur ’s avonds vroeg en niet ’s avonds laat)

SR9009 biologische beschikbaarheid

Een van de grootste nadelen van SR9009 is dat het een verbinding is met een lage biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat het niet mogelijk is om een volledige dosis orale Stenabolic te krijgen.

Je kunt dit probleem echter omzeilen door een injecteerbare dosis SR9009 te nemen, omdat het rechtstreeks naar je spierweefsel gaat en het spijsverteringskanaal omzeilt.

Als je echter geen Stenabolic-injecties wilt nemen en de voorkeur geeft aan een orale dosis, is er een manier om te zorgen voor een betere biologische beschikbaarheid. En dit is mogelijk door het sublinguaal te consumeren.

Wat het betekent is dat je vloeibare SR9009 kunt innemen en het minstens 10 seconden onder je tong kunt leggen voordat je het doorslikt, zodat het door het weefsel onder je tong wordt opgenomen en direct in de bloedbaan terechtkomt.

Volgens de ervaring van mensen die het op deze manier innemen werkt het hebben van SR9009 sublinguaal veel beter dan elke andere methode om het in te nemen.

Stenabolic therapie na de cyclus

Wat je goed moet begrijpen is dat Stenabolic noch een steroïde noch een SARM is. Bovendien onderdrukt het de testosteronproductie in je lichaam niet. Daarom is een PCT niet nodig.

Je hoeft alleen maar 8 weken te wachten tussen twee cycli en je kunt aan de slag.

Dit geldt als je SR9009 als een op zichzelf staand product gebruikt. Als je het stapelt met een andere SARM of steroïden, zullen de dingen waarschijnlijk veranderen en zal je PCT afhangen van of die steroïde of SARM onderdrukkend is of niet.

Stenabolic versus andere SARM’s

Omdat SR9009 vaak in één adem wordt genoemd met SARM’s, laten we eens kijken hoe het zich verhoudt tot andere populaire SARM’s:

Stenabolic vs Cardarine

Stenabolic en Cardarine worden meestal beschouwd als enkele van de beste SARM’s voor het snijden. Niet alleen dit, maar beide hebben de neiging om geweldig te zijn voor het verbeteren van uithoudingsvermogen.

Dat gezegd hebbende, lijkt Cardarine een betere performer omdat het ook je energieniveau kan helpen verhogen. Meer energie betekent een betere focus en meer kracht om te trainen. Dit heeft een directe invloed op je sportschoolresultaten.

Stenabolic presteert echter meestal beter als het gaat om het verminderen van angst of het verbeteren van je slaapkwaliteit.

Stenabolic Vs Ostarine

Stenabolic is meer een vetverbrander, terwijl Ostarine MK 2866 niet alleen vet verbrandt, maar ook helpt bij het vergroten van zowel je kracht als je spiermassa. Ostarine presteert beter als je een all-round lichaamstransformatie nastreeft. Niet alleen dit, het is ook nog eens een van de beste bulking SARM’s.

Terwijl Stenabolic de vetverbranding en het uithoudingsvermogen kan stimuleren, is het niet zo effectief voor het vergroten van de spiermassa in je lichaam. Dus als je groter en gespierder wilt worden met een betere spierdefinitie, is Ostarine wat je moet kiezen.

Stenabolic vs Andarine

Deze twee verbindingen bieden contrasterende voordelen in de zin dat Andarine meer gericht is op een algehele verandering van je lichaamsbouw. Het verbrandt niet alleen vet, maar bevordert ook spier- en krachtgroei. Het verbrandt tegelijkertijd vet en helpt ook de vasculariteit te verbeteren.

Stenabolic daarentegen verbrandt waarschijnlijk vet en verbetert tegelijkertijd het uithoudingsvermogen. Het heeft ook angstverminderende effecten.

Stenabolic Stacks

De beste SARM’s om te stapelen met Stenabolic zijn onder andere Ostarine en LGD 4033 Ligandrol.

Hieronder staan enkele van de populairste SR9009 stacks die je kunnen helpen vet te verbranden en spiermassa te winnen.

CycluslengteStenabolicAndere SARM
8 wekenStenabolic 30 mg per dagOstarine 10 mg per dag
8 wekenStenabolic 30 mg per dagLGD 4033 – 2,5 mg per dag

Waar SR9009 kopen?

Hoewel SR9009 Stenabolic niet zoveel bijwerkingen heeft als andere SARM’s, moet je niet vergeten dat het gebruik ervan bij bodybuilding illegaal is. Daarom stel ik voor dat je kiest voor legale alternatieven die 100% veilig en effectief zijn en zelfs geen PCT nodig hebben.

SR9009 Stenabolic Beoordeling

Een van de beste alternatieven die 100% legaal is, is Stena 9009 van Crazy Bulk. Dit is een formule zonder recept die je kan helpen snel geript en gebeiteld te worden met een duidelijke verbetering van je uithoudingsvermogen zonder schadelijke of nadelige bijwerkingen.

Stena 9009 van Crazy Bulk bootst niet alleen de voordelen van Stenabolic SR9009 na, maar is ook volledig vrij van bijwerkingen. Het gaat er prat op de vetverbranding in je lichaam met 5 keer te stimuleren!

Stena 9009 kan helpen om snel vet te verbranden, de spierdefinitie te verbeteren en het uithoudingsvermogen te vergroten. Het kan ook helpen om je energieniveau een enorme boost te geven. Het kan ook gestapeld worden met andere legale SARM’s van Crazy Bulk voor snellere resultaten. Je kunt mijn eerlijke Stena 9009 review lezen door hier te klikken.

Veelgestelde vragen

Wat doet SR9009 Stenabolic?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is SR9009 geen SARM. Het is een verbinding die zich bindt aan het Rev-Erb eiwit in je lichaam. Het stimuleert niet alleen de vetverbranding in je lichaam, maar helpt ook je uithoudingsvermogen te verbeteren. Het effect op je uithoudingsvermogen merk je al binnen 20 minuten na de eerste dosis. Lees het bovenstaande artikel om meer te weten te komen over de voordelen en de bijwerkingen.

Hoe lang duurt het voordat de effecten van SR9009 beginnen te werken?

Je kunt de effecten op uithoudingsvermogen voelen binnen 20 minuten na het nuttigen van de eerste dosis. Wat vetverlies betreft, merk je waarschijnlijk de effecten 10-15 dagen in de cycle. 

Waarom is SR9009 verboden?

SR9009 is een samenstelling die zeer effectief is in het vergroten van je uithoudingsvermogen. Het kan ook helpen je cardiovasculaire prestaties te verbeteren. Deze beide voordelen maken SR9009 een zeer aantrekkelijke samenstelling voor atleten en sporters. Maar de meeste sportinstanties hebben het verboden omdat het de gebruiker een oneerlijk voordeel geeft ten opzichte van anderen.

Verplicht Stenabolic een PCT?

SR9009 onderdrukt het testosteron in je lichaam niet. Het is een niet-hormonale pil en daarom heb je geen PCT nodig na een Stenabolic Cycle. Als je het echter stapelt met een SARM of een anabole steroïde, dan heb je misschien een PCT nodig, afhankelijk van hoe onderdrukkend die SARM of steroïde is.

Conclusie

SR9009 Stenabolic is gewoon geweldig voor het verhogen van de vetverbranding in je lichaam en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Het gebruik ervan is echter niet goedgekeurd door de FDA. Daarom is het beter om te kiezen voor een legaal en veilig alternatief zoals Stena 9009 van Crazy Bulk, dat SR9009 nabootst zonder bijwerkingen

Vergelijkbare berichten