Winstrol Cyclus – De volledige gids

Winstrol of Stanozolol is een van de populairste steroïden in bodybuildingkringen. Omdat het een van de weinige steroïden is die gebruikt kan worden voor zowel spierversterking als vetverbranding, is het na Dianabol het populairste middel.

Winstrol of Winny (zoals het meestal genoemd wordt) kan je helpen magere spieren te krijgen zonder dat je watergewicht toeneemt. Met andere woorden, het is een steroïde die je kan helpen een esthetisch lichaam te krijgen met een Photoshop-effect!

Het helpt je niet alleen om spieren te krijgen, maar ook om vet te verbranden. Het staat er ook om bekend dat het de kracht vergroot en de vasculariteit verbetert.

Winstrol Cyclus

Omdat het een orale anabool is, kan het je lever overmatig belasten. Er zijn nog veel meer bijwerkingen die kunnen optreden door deze steroïde. Je kunt meer te weten komen over de voordelen en bijwerkingen van Winstrol in dit artikel.

Dit artikel neemt je mee door verschillende Winstrol cycli, inclusief stacks die je kunt gebruiken voor het bereiken van verschillende bodybuilding doelen met betrekking tot zowel bulken en snijden.

Alleen Winstrol-cyclus

Laten we beginnen met de Winstrol-only cyclus:

Winstrol alleen cyclus voor beginners

Hoewel Winstrol is niet een steroïde die moet worden gebruikt door beginners, hier is een protocol dat u kunt observeren als je vastbesloten bent op het gebruik ervan zonder enige voorafgaande ervaring met steroïden:

WeekWinstrol
1e en 2e week8 mg per dag
3e tot 6e week10 mg per dag

Bovendien wordt aanbevolen dat u Visolie (4mg/dag) gedurende deze cyclus om het effect ervan op uw cholesterolgehalte te zorgen voor een betere cardiale gezondheid. Voor ondersteuning van de lever, is het aanbevolen dat u een TUDCA supplement (500 mg per dag).

Meer over deze cyclus

De hierboven vermelde dosering is vrij conservatief. Dit is de dosering die aanvankelijk populair was toen Winstrol werd gelanceerd. Vergeleken met wat bodybuilders van de huidige tijd consumeren, is dit een zeer lichte cyclus. Met andere woorden, het kan gewoon geweldig voor een newbie of beginner.

Deze cyclus kan u helpen een aanzienlijke hoeveelheid vetvrije spieren (meestal tot 10 pond), terwijl het verminderen van lichaamsvet heel aanzienlijk.

Dit is wat maakt Winstrol heel aantrekkelijk voor de meeste bodybuilders – het kan zorgen voor spier winsten en vet verlies op hetzelfde moment, een prestatie die niet veel anabole steroïden kan bogen op.

Winstrol is echter een harde steroïde die kan leiden tot een heleboel negatieve bijwerkingen en een van die bijwerkingen is testosteron onderdrukking. Hoewel 10 mg per dag een lage dosering is, is het heel goed mogelijk dat je een vertraging in je endogene testosteronproductie ervaart.

Daarom is het meer dan belangrijk om van tevoren een PCT te plannen.

Daarom wordt Nolvadex aanbevolen om je natuurlijke testosteronproductie te herstellen. (40 mg gedurende 45 dagen).

Winstrol alleen cyclus voor tussenpersonen

Dit is een cyclus voor bodybuilders die Winstrol of andere anabole steroïden zoals testosteron of Anavar al eerder hebben gebruikt.

WeekWinstrol
1e en 2e week20 mg per dag
3e tot 6e week25 mg per dag

Zoals je hierboven kunt zien, kun je 20 mg Winstrol per dag voor de eerste twee weken en dan later verhogen van de dagelijkse dosering tot 25 mg per dag voor de rest van de cyclus (van 3e week tot 6e week).

Aangezien de dosering wordt verhoogd vrij aanzienlijk, bent u meer kans om te ervaren betere spier winsten en vet verlies op hetzelfde moment.

Ook het risico in verband met bijwerkingen gaat ook aanzienlijk toenemen. Dus, voor ondersteuning van het hart, is het aanbevolen dat u een visolie supplement (4mg/dag) gedurende de cyclus en hebben ook een TUDCA supplement (500mg per dag) voor ondersteuning van de lever.

Deze cyclus zal waarschijnlijk zorgen voor een volledige lichaamstransformatie binnen een paar weken.

Het is echter waarschijnlijk testosteron onderdrukken op een grote manier en dus moet je Nolvadex nemen voor ten minste 45 dagen post-cycle.

Legaal Winstrol alternatief

Winsol new

Winsol van Crazy Bulk is onze #1 beoordeelde Winstrol alternatief dat u kan helpen uitstekende resultaten van uw trainingen te krijgen.

Winsol:

 • bootst Winstrol na
 • vergroot vetvrije spieren
 • verbetert kracht
 • snijdt en verhardt spieren
 • versnelt herstel
 • kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt
 • heeft geen bijwerkingen

Winsol kan worden gestapeld met andere legale steroïden van Crazy Bulk voor nog betere resultaten. Het komt ook met een volledige geld-terug garantie. Klik op de knop hieronder om mijn Winsol review te lezen:

Winstrol en testosteron cyclus

WeekWinstrolTestosterone
1e en 2e week20 mg per dag200 mg per week
3e week25 mg per dag200 mg per week
4e tot 6e week25 mg per dag300 mg per week

Het combineren van Winstrol en Testosteron is een stack kan u helpen uitstekende resultaten of het nu gaat om bulking of snijden.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om in gedachten te houden dat Testosteron zeer snel wordt omgezet in oestrogeen en als zodanig deze cyclus waarschijnlijk zal resulteren in het vasthouden van water tot op zekere hoogte. Dus, deze cyclus is meer geneigd naar ballaststoffen.

Hier zijn enkele dingen in gedachten te houden met betrekking tot deze cyclus:

 1. Wanneer Winstrol is cycled samen met Testosteron, bent u waarschijnlijk aanzienlijke spier-en sterkte winsten te krijgen.
 2. Testosteron is geen harde steroïde. Wat het betekent is dat Winstrol toxiciteit niet drastisch zal worden verhoogd in deze cyclus.
 3. Gynaecomastie wordt een mogelijkheid als gevolg van aromatizing testosteron in oestrogeen.
 4. Testosteron onderdrukking wordt ook een reden tot bezorgdheid in deze cyclus.
 5. Een SERM zoals Anastrozole kan worden gebruikt om de omzetting van testosteron te blokkeren in oestrogeen om gynaecomastie te voorkomen. Een van de grootste problemen met SERM’s is echter dat ze de bloeddruk kunnen verhogen tot hoge risiconiveaus.
 6. Omdat testosteron meestal wordt ingenomen als injectiemiddel, is het niet de beste keuze voor mensen die injecties of naalden willen vermijden.

PCT

Aangezien zowel Winstrol als Testosteron onderdrukkend van aard zijn, is een agressievere PCT nodig om de endogene testosteronproductie in je lichaam te herstellen. Het wordt dus aanbevolen om zowel Clomid als hCG te combineren om je natuurlijke testosteronproductie weer op peil te krijgen.

Testosteron is een injecteerbare steroïde, dus het is niet een ideale cyclus voor degenen die willen naalden te vermijden.

We vinden een meer agressieve PCT nodig is met deze cyclus te kickstart natuurlijke testosteron productie. Het duo van Clomid en HCG is ook gebruikt in onderzoek te behandelen hypogonadisme door Dr Michael Scally met veel succes.

Hier is de voorgestelde dosering:

 • HCG – 2000 IE elke alternatieve dag gedurende 20 dagen
 • Clomid – 100 mg per dag gedurende 30 dagen

Winstrol en Anadrol Cyclus

WeekWinstrolAnadrol
1e en 2e week20 mg per dag50 mg per dag
3e week25 mg per dag50 mg per dag
4e tot 6e week25 mg per dag275 mg per dag

Winstrol en Anadrol zijn twee heel verschillende steroïden. Winstrol is een droge of snijdende steroïde die erom bekend staat vet te verbranden en extracellulair water uit de spiercellen te spoelen, waardoor je er gescheurd en geribbeld uitziet.

Anadrol, aan de andere kant, is een bulking steroïde die vaak leidt tot aanzienlijke vochtretentie in het lichaam.

De combinatie van deze twee lijkt dus nogal ongebruikelijk en toch zijn er bodybuilders die deze twee steroïden vlak voor een wedstrijd met succes samen gebruiken om een geript, droog en vol lichaam te krijgen!

(Een van de problemen met Winstrol is dat het veel water uit je lichaam kan spoelen, waardoor je spieren er minder vol uitzien. Anadrol in de stack gooien kan je dus helpen om wat water terug te krijgen waardoor je spieren er voller uitzien!)

Er zit echter wel een addertje onder het gras, want Anadrol kan ervoor zorgen dat je veel water vasthoudt.

De truc is dus om je natriuminname te verminderen. Dit voorkomt het waterophopende effect van Anadrol.

Anadrol is een steroïde die zeer oestrogeen is en leidt tot overmatig vasthouden van water, waardoor je spieren er glad uitzien.

Dat gezegd hebbende, wanneer het ijverig wordt gebruikt in combinatie met een natriumarm dieet, kan het je een voorsprong geven op andere deelnemers (die er glucogeen-arm uitzien) door je spieren er enorm en vol uit te laten zien op het podium.

 • Zelfs als je een calorietekort hebt, kan deze stack je helpen om spieren op te bouwen en tegelijkertijd vet te verbranden.
 • Als je echter niet aan het cutten bent, kan deze stack je nog steeds helpen om enorme spieren en kracht te krijgen vanwege de krachtige aard van Anadrol.

Bijwerkingen

Winstrol en Anadrol zijn twee van de meest giftige orale steroïden die je in handen kunt krijgen. Wat het ook betekent is dat het combineren van deze twee in een cyclus verhoogt de ernst van de bijwerkingen verveelvoudigd.

 • Deze stack verhoogt waarschijnlijk je bloeddruk en cholesterolgehalte tot een hoge risicocategorie.
 • Het kan ook verhogen AST/ALT leverenzymen tot gevaarlijke niveaus toenemende ontsteking van de lever.
 • Gynaecomastie wordt een belangrijke oorzaak van zorg op deze cyclus vanwege de aanwezigheid van Anadrol. Echter, aromatase-remmers zijn waarschijnlijk niet effectief in dit geval omdat Anadrol niet testosteron omzetten in oestrogeen. Wat het eigenlijk doet is dat het de oestrogeenreceptoren direct stimuleert. Een SERM zoals Nolvadex kan dus worden aanbevolen.
 • Testosteron shutdown is onvermijdelijk op deze cyclus. Dus, moet u een krachtige PCT om je testosteron productie terug naar de normale niveaus.

Aangezien dit een zeer zware cyclus, moet het niet worden uitgebreid dan 6 weken.

Winstrol en trenbolon cyclus

WeekWinstrolTrenbolone
1e en 2e week20 mg per dag150 mg per week
3e week25 mg per dag150 mg per week
4e tot 6e week25 mg per dag225 mg per week

Hoewel ik het gebruik van steroïden niet aanbeveel, kan ik uit eigen ervaring zeggen dat Winstrol- en Trenbolon-cycli extreem giftig zijn. Deze combinatie van twee krachtige anabolen is niet voor iedereen geschikt.

Dit is een stack die alleen de meest geavanceerde en ervaren bodybuilders kunnen gebruiken.

Zowel Winstrol als Trenbolone kunnen je lichaam in zeer korte tijd transformeren. Uniek aan deze stack is dat zowel Winstrol als Trenbolone zowel spieropbouwende als vetverbrandende eigenschappen hebben. Dit is dus een stack die je kan helpen er geript uit te zien.

Hier is een kleine vergelijking tussen de twee steroïden:

WinstrolTrenbolon
Oraal ingenomen Injecteerbare steroïden
Verhoogt de spierenSignificantere spiertoename in vergelijking met Winstrol
Zwaar voor het lichaam qua bijwerkingenHardere bijwerkingen in vergelijking met Winstrol

Hier zijn enkele belangrijke dingen om in gedachten te houden tijdens het fietsen Winstrol en Trenbolon:

 • Dit is een stack die is voor geavanceerde bodybuilders die ervaren steroïde gebruikers.
 • Deze cyclus is slechts voor 6 weken om ervoor te zorgen de minst mogelijke bijwerkingen.
 • U kunt echter uitbreiden van de duur van deze cyclus tot 8 weken als u deze steroïden goed verdragen kunt en wilt om verdere winsten te maken.
 • Aan het begin van de 5e week wordt Trenbolone dosis verhoogd met 50% tot 225 mg (per week). Als u zich zorgen maakt over de bijwerkingen of als u vindt dat uw cholesterolgehalte of leverenzym piek tijdens deze periode dan is het het beste niet te verhogen of zelfs stoppen met het nemen van Tren.

Bijwerkingen

 • Deze cyclus zal waarschijnlijk resulteren in een grote piek in LDL-cholesterol niveaus en dus kan resulteren in een enorme stijging van de bloeddruk.
 • Het kan ook schade HPTA resulterend in een volledige uitschakeling van endogene testosteron in je lichaam.
 • Androgene bijwerkingen zoals vette huid, acne, haaruitval, enz. zijn ook heel gebruikelijk op deze cyclus. Degenen die gevoelig zijn voor het krijgen van hen zullen waarschijnlijk ervaren deze bijwerkingen nog meer.
 • Trenbolon bijwerkingen zijn onder andere gynaecomastie als gevolg van toenemende progesteron niveaus in je lichaam. AI of Aromatase Inhibitor kan effectief zijn in het voorkomen van gynaecomastie als gevolg van een verhoging van de progesteronspiegel.
 • Het gebruik van AI kan echter je bloeddruk verder verhogen. Je moet het alleen gebruiken als je wallen of zwellingen in de tepels ziet.

Winstrol en Clenbuterol Cyclus

Winstrol Cyclus

Clenbuterol is geen steroïde, maar het is een krachtige vetverbrander. Het is niet verwonderlijk dat bodybuilders vaak cyclus het samen met snijden steroïden zoals Winstrol of Anavar.

Er is niet veel informatie beschikbaar over hoe effectief Clenbuterol is als het gaat om het verkrijgen van spiermassa. Anekdotisch bewijs toont minimale tot geen spier winsten met het.

Onderzoek op dieren heeft echter aangetoond dat Clen magere spieren bij paarden kan verhogen.

Clenbuterol heeft waarschijnlijk ernstige bijwerkingen als het gaat om je hart en dit is de reden waarom de bovenstaande cyclus toont een lagere dosering van Winstrol (20mg in plaats van 25mg per dag).

 • Het combineren van Clen en Winny kan duw je metabolisme door het dak wat resulteert in snelle en massale vet verlies.
 • Aangezien Clenbuterol is geen steroïde, is er geen risico van testosteron onderdrukking, gynaecomastie, of androgene bijwerkingen zoals acne, haaruitval, enz.
 • Hartslag en bloeddruk kunnen echter pieken tot gevaarlijke niveaus en je moet je bloeddruk in de gaten houden wanneer je deze cyclus gebruikt.
 • Maak er een punt om voortdurend te controleren uw bloeddruk wanneer in deze cyclus en verhoging Clenbuterol dosering alleen wanneer uw BP is binnen het normale bereik. Als uw BP te hoog is, niet verhogen van de Clen dosering. Dit komt omdat Clen kan leiden tot hartritmestoornissen bij gebruikers.

Winstrol en Anavar Cyclus

WeekWinstrolAnavar
1e en 2e week20 mg per dag15 mg per dag
3e week25 mg per dag15 mg per dag
4e tot 6e week25 mg per dag20 mg per dag

Anavar is heel vergelijkbaar met Winstrol. Net als Winstrol, kan een Anavar cyclus ook worden gebruikt voor het snijden. Verder komen beide steroïden met spieropbouwende en vetverbrandende effecten.

Winstrol is echter krachtiger dan Anavar. Het helpt je niet alleen om betere resultaten te krijgen, maar het verhoogt ook de ernst van de bijwerkingen.

Terwijl Winstrol betaalbaarder is, is Anavar vrij duur.

Het enige positieve voordeel van Anavar ten opzichte van Winstrol is dat het relatief veiliger is in termen van bijwerkingen. Niet alleen dit, maar het is ook de enige anabole steroïde die kan worden gebruikt door vrouwen zonder bang virilization (Check out meer op Anavar voor vrouwen door hier te klikken).

Aangezien beide steroïden vergelijkbare resultaten opleveren, verbetert het combineren ervan de resultaten nog meer, of het nu gaat om vetverbranding, krachttoename of het verkrijgen van vetvrije spiermassa.

Je zult zien dat je krachtniveau door het dak gaat.

Een van de grootste positieve punten van deze cyclus is dat de aanwezigheid van Anavar in het kan helpen krijg je een voller en meer gepompt look. Het is vermeldenswaard dat Winstrol vaak maakt je spieren kijken plat vanwege het verlies van intracellulaire vloeistof. Anavar heeft de neiging om dit probleem op te lossen door het verhogen van cellulaire volume.

Bijwerkingen

 • Omdat Anavar wordt verwerkt door zowel de lever als de nieren, is het slechts licht giftig voor de lever. Een TUDCA supplement zou dus voldoende moeten zijn om de levertoxiciteit aan te kunnen.
 • Terwijl testosteron onderdrukking matig is op Anavar, zal Winstrol waarschijnlijk resulteren in een grotere mate van onderdrukking waardoor je van tevoren een PCT moet plannen.
 • Cholesterol niveaus zijn waarschijnlijk stijgen naar een hoger niveau wanneer op deze stack in vergelijking met het hebben van Winstrol alleen.
 • Gynaecomastie zal waarschijnlijk niet optreden.

Conclusie

Winstrol is nogal een harde steroïde en stapelen met andere anabolen kan samenstellen de ernst van de bijwerkingen. Je moet dus heel voorzichtig zijn bij het stapelen van Winstrol met andere steroïden. Als je iets natuurlijks wilt proberen dat Winstrol kan nabootsen zonder de bijwerkingen, moet je overwegen om Winsol van Crazy Bulk te proberen. Het is 100% legaal, veilig en effectief. Bovenal kan het worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *