Beste SARMs voor vrouwen

Als je op zoek bent naar een lichaamstransformatie, lijken SARMs een veiligere en betere optie dan steroïden. SARMs veroorzaken namelijk geen virilisatie-effecten waar anabole steroïden toe leiden bij vrouwen. In dit artikel lees je over een aantal van de beste SARM’s voor vrouwen die je kunnen helpen bij je lichaamstransformatie. Ik heb ook een aantal SARM’s genoemd die vrouwen nooit moeten gebruiken.

beste sarms voor vrouwen

Beste SARMs voor vrouwen

Zonder veel ophef zal ik een aantal van de beste SARM’s noemen die vrouwen kunnen gebruiken:

 • Ostarine MK 2866
 • LGD 4033 Ligandrol
 • Cardarine GW 501516

1. Ostarine MK 2866

Als het gaat om SARM’s die door vrouwen worden gebruikt, lijkt Ostarine Mk 2866 een koploper. Enkele van de belangrijkste redenen hiervoor zijn dat het effectief is en bijna geen bijwerkingen heeft. Het belangrijkste is dat je geen risico loopt op virilisatie (of masculinisatie) als je Ostarine gebruikt. Bovendien is er substantieel onderzoeksbewijs rondom deze SARM.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van Ostarine voor vrouwen is dat je een kleine dagelijkse dosering nodig hebt om significante resultaten op te merken. Je moet niet verbaasd zijn om te weten dat slechts een dosering van 10 mg per dag je kan helpen uitstekende resultaten te krijgen in slechts een 4-weekse cyclus. Een andere geweldige eigenschap van deze SARM is dat je geen PCT na de cyclus nodig hebt.

Voordelen

 • Verhoogt de kracht
 • Geweldig voor spiertoename
 • Verhoogt de vasculariteit

Nadelen

 • Hoewel van MK 2866 bekend is dat het geen of weinig bijwerkingen heeft, suggereert anekdotisch bewijs dat het kan leiden tot misselijkheid, brandend maagzuur, diarree en maagpijn.

Beste legale alternatief voor Ostarine – Osta 2866 van Crazy Bulk

Osta 2866
Osta 2866

Specificaties

 • Bootst Ostarine MK 2866 na
 • Geweldig voor spiertoename
 • Verbrandt vet
 • Versnelt het herstel
 • Geen bijwerkingen
 • Geweldige beoordelingen van gebruikers
 • Koop er 3 en krijg er 2 gratis

Osta 2866 is een veilig en natuurlijk alternatief voor Ostarine MK 2866. Het is 100% legaal en je hebt geen recept nodig om het te kopen. Het is geweldig voor het winnen van spieren en kracht en kan ook helpen vet te verbranden. De schoonheid van dit product ligt in het feit dat het geen negatieve of vervelende bijwerkingen heeft en evenmin heb je een PCT nodig zodra je klaar bent met de cyclus.

Het heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen. Het wordt geleverd met een aantal geweldige multi-buy aanbiedingen en wordt wereldwijd gratis verzonden. Klik op de knop hieronder om mijn gedetailleerde en onbevooroordeelde Osta 2866 recensie te lezen.

2. LGD 4033 Ligandrol

De volgende op de lijst van beste SARM’s voor vrouwen is LGD 4033 Ligandrol. Dit is de op één na populairste SARM onder vrouwen die groter en sterker willen worden;

Dat gezegd hebbende, moet ik hier vermelden dat deze SARM niet iets is dat de nieuwelingen of beginners moeten gebruiken. Het is absoluut sterker dan Ostarine MK 2866 en moet alleen worden gebruikt door mensen die al ervaring hebben met het nemen van SARMs.

Ik zou voorstellen dat je, voordat je een LGD 4033 cyclus doet, een paar Ostarine cycli.  doet;

Omdat LGD 4033 Ligandrol een zeer krachtige verbinding is, hebben vrouwen over het algemeen slechts een kleine dosering nodig om de echte effecten te ervaren.

Het wordt aanbevolen om te beginnen met een dosering van slechts 2,5 mg per dag en deze te verhogen tot 5 mg per dag gedurende een 8 weken durende cyclus. Bovendien moet u uw LGD 4033 cyclus niet verlengen na 8 weken.

Voordelen

 • Goed voor meer spiermassa
 • Verbetert kracht
 • Kan het herstel na een intensieve trainingssessie versnellen
 • Kan de stofwisseling helpen stimuleren om sneller vet te verbranden

Nadelen

 • Ligandrol wordt geleverd met weinig bijwerkingen, maar anekdotische bewijzen suggereren dat sommige van de bijwerkingen misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn en lage of slechte libido kunnen omvatten.

Beste legale alternatief voor Ligandrol – Ligan 4033 van Crazy Bulk

ligan-4033
Ligan 4033

Specificaties

 • Nabootst LGD 4033 Ligandrol
 • Verhoogt de vetvrije spiermassa
 • Supercharges Kracht
 • Verbetert het uithoudingsvermogen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Geweldige beoordelingen van gebruikers
 • Koop er 3 en krijg er 2 gratis

Ligan 4033 van Crazy Bulk is een veilig en natuurlijk alternatief voor LGD 4033 Ligandrol. Het is samengesteld met volledig natuurlijke ingrediënten en is uitstekend voor het bevorderen van vetvrije spiergroei in je lichaam. Niet alleen dit, het kan ook helpen bij het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen, zodat je harder en langer kunt trainen in de sportschool, wat direct invloed heeft op je resultaten.

Er zijn geen bijwerkingen en je hebt ook geen PCT nodig zodra je klaar bent met de cyclus. Gebruikersrecensies zijn zeer positief voor dit product. Bekijk mijn onbevooroordeelde en gedetailleerde Ligan 4033 beoordeling door hier te klikken.

3. Cardarine GW 501516

Als het gaat om vet verbranden of cutten, Cardarine GW 501516 lijkt de populairste SARM onder vrouwen te zijn. Ik moet hier vermelden dat hoewel Cardarine in één adem wordt genoemd met een SARM, het eigenlijk geen SARM is. In werkelijkheid is het een PPARδ receptor agonist wat staat voor Peroxisome proliferator-activated receptor delta agonist.

In lekentaal: het is een verbinding die je lichaam helpt om te schakelen van een glucoseverbrandend naar een vetverbrandend systeem. Met andere woorden, dit is heel vergelijkbaar met wat lage carb-dieters proberen te bereiken door middel van de staat van ketose.

De aanbevolen dosering om te beginnen met een cyclus is 10 mg per dag en vrouwen kunnen opbouwen van de dosis verder tot 20 mg per dag in de loop van een 8 weken durende cyclus. Ik moet hier ook vermelden dat de meeste vrouwen Cardarine vaak stapelen met Stenabolic SR9009 voor nog snellere resultaten.

Voordelen

 • Goed voor meer spiermassa
 • Verbetert kracht
 • Kan het herstel na een intensieve trainingssessie versnellen
 • Kan de stofwisseling helpen stimuleren om sneller vet te verbranden

Nadelen

 • Ligandrol wordt geleverd met weinig bijwerkingen, maar anekdotische bewijzen suggereren dat sommige van de bijwerkingen misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn en lage of slechte libido kunnen omvatten.

Beste legale alternatief voor cardarine – C-Dine 501516 van Crazy Bulk

c-dine 501516
C-Dine 501516

Specificaties

 • Nabootst LGD 4033 Ligandrol
 • Verhoogt de vetvrije spiermassa
 • Supercharges Kracht
 • Verbetert het uithoudingsvermogen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Geweldige beoordelingen van gebruikers
 • Koop er 3 en krijg er 2 gratis

C-Dine 501516 is een perfect alternatief voor Cardarine. Wat het zo populair maakt, is dat het je kan helpen cutten in letterlijk de helft van de tijd door je metabolisme een enorme boost te geven. Het kan je ook helpen om je spierdefinitie aanzienlijk te verbeteren. Daarnaast kan het ook het uithoudingsvermogen helpen vergroten, zodat je harder en langer kunt trainen in de sportschool.

Het beste is dat er geen bijwerkingen zijn en dat je zelfs geen PCT nodig hebt. Het kan ook worden gestapeld met andere legale SARM’s van Crazy Bulk voor betere resultaten.

Klik hier om mijn gedetailleerde en onbevooroordeelde C-Dine 501516 recensie te lezen.

Slechtste SARM’s voor vrouwen

Nu je weet wat de beste SARM’s voor vrouwen zijn, zijn er een aantal die vrouwen nooit moeten nemen, waaronder de volgende:

SARM’s Stack voor vrouwen

Het stapelen van twee of meer SARM’s is heel gebruikelijk, maar vrouwen moeten een tijdje wachten voordat ze een stack proberen. Wat ik bedoel te zeggen is dat je eerst ervaring moet hebben met SARMs voordat je ze gaat stapelen. Met andere woorden, je lichaam moet gewend zijn aan SARM’s voordat je twee of meer van deze verbindingen kunt combineren. 

Ik zou voorstellen dat u ofwel beginnen met een Ostarine cyclus of een Cardarine cyclus eerst en dan krijgen op het gebruik van een stack in de tweede of derde cyclus.

Ik moet hier ook vermelden dat het het beste is om Ligandrol niet te stapelen met een andere SARM, omdat het potentieel gevaarlijke bijwerkingen kan hebben.

Hier zijn enkele van de meest voorkomende en populaire stacks die door vrouwen worden gebruikt:

Ostarine en Cardarine Stack – Dit is een van de meest populaire stacks gebruikt door vrouwen. Het kan worden genomen voor een 8-weekse cyclus met de dagelijkse dosering vanaf 10 mg per dag (voor zowel de SARMs) en oplopend tot 20 mg per dag tegen het einde van de cyclus. Hier is hoe de aanbevolen dagelijkse dosering eruit ziet:

WeekOstarineCardarine
1-210 mg per dag10 mg per dag
312 mg per dag12 mg per dag
414 mg per dag14 mg per dag
516 mg per dag16 mg per dag
618 mg per dag18 mg per dag
7-820 mg per dag20 mg per dag

Wat gebeurt er als een vrouw SARMs neemt?

Zoals gebruikelijk is bij anabole steroïden, kunnen vrouwen bij SARMs die de testosteronproductie in het lichaam verhogen, last krijgen van virilisatie of groei van mannelijke kenmerken en eigenschappen, zoals groei van gezichts- en bovenlichaamshaar, verdiepen van de stem, vergroting van de clitoris, enzovoort. Als een vrouw echter de relatief veiligere SARM’s gebruikt die in dit artikel worden genoemd, zal ze dergelijke bijwerkingen niet ervaren.

Dit gezegd hebbende, is het nog steeds mogelijk dat vrouwen bepaalde andere bijwerkingen ervaren, zoals misselijkheid, hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, enz.

Als een vrouw dergelijke SARM’s combineert met een regelmatige trainingsroutine en een goed dieet, zou ze in staat moeten zijn om haar lichaam te transformeren en aanzienlijke krachttoename te realiseren.

Ik heb in het bovenstaande artikel ook legale en veilige alternatieven voor SARM’s voorgesteld die vrouwen kunnen helpen hun lichaam te transformeren zonder enige bijwerkingen!

Veelgestelde vragen

Tasten SARM’s oestrogeen aan?

Een van de belangrijkste feiten is dat SARM’s niet aromatiseren en in het lichaam worden omgezet in oestrogeen. Dat gezegd hebbende, na 2-3 weken gebruik zal de natuurlijke productie van oestrogeen in je lichaam afnemen. Een van de beste manieren om dit probleem op te lossen is door een SERM of een selectieve oestrogeenreceptormodulator te combineren met de SARM die je neemt.

Hebben SARM’s bijwerkingen?

Ja, SARM’s kunnen bijwerkingen hebben. Een van de ernstigste bijwerkingen van bepaalde SARM’s is dat ze testosteron kunnen onderdrukken. Daarom wordt gesuggereerd dat vrouwen uit de buurt moeten blijven van SARM’s die testosteron onderdrukken. Andere veel voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, diarree, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid, stemmingswisselingen, etc.

Conclusie

Niet alle SARM’s zijn veilig voor vrouwen. Ik heb de top 3 SARM’s voor vrouwen op een rijtje gezet. En niet alleen dit, ik heb ook natuurlijke, veilige en legale alternatieven op een rijtje gezet die je kunt gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor nare of negatieve bijwerkingen.

Vergelijkbare berichten