Beste PCT voor Dianabol

Voordat u begint een Dianabol cyclus, moet u preplan de beste PCT, zodat u kunt uw lichaam beginnen met de productie van testosteron zo normaal mogelijk. Dit is omdat Dianabol gaat onderdrukken endogene testosteron productie in je lichaam.

Per mijn eigen eerste hand ervaring, de beste PCT voor Dianabol is Nolvadex. Je zou kunnen vereisen Clomid als u ofwel een overdosis van Dianabol of hebben het voor een langere cyclus. Anders, Nolvadex voor een paar weken moet meer dan goed genoeg zijn.

Beste PCT voor Dianabol

Beste PCT voor Dianabol

Zonder er omheen te draaien, laat me je vertellen dat je na een Dbol Cyclus, PCT moet doen met ofwel:

  • Nolvadex of
  • Clomid

Nolvadex

Het chemische zout dat in dit geneesmiddel wordt gebruikt is Tamoxifen Citraat. Het is vermeldenswaard dat een van de belangrijkste kenmerken van deze drug is dat het speelt de rol van een oestrogeen agonist in uw lever. In lekentaal, kan het enorm helpen bij het verbeteren van uw cholesterolprofiel. Dit is van groot belang omdat een Dianabol cyclus is waarschijnlijk LDL-cholesterol in je lichaam verhogen.

Nolvadex

Nog belangrijker, Nolvadex kan helpen stimuleren natuurlijke testosteron productie in je lichaam door het maken van uw hypofyse release meer LH die op zijn beurt stimuleert de Leydig cellen in de testikels, zodat ze kunnen beginnen met de productie van meer testosteron.

Nolvadex kan je lichaam binnen een paar weken weer normaal testosteron laten produceren, wat anders een lange tijd, misschien maanden, zou duren.

Vereiste dosering – Het hangt af van de Dianabol dosering die u hebt genomen. Dienovereenkomstig, kunt u 10-40mg/dag van Nolvadex voor een paar weken.

Clomid

Clomid is een ander medicijn dat als PCT wordt ingenomen. Het is een zeer sterke drug en kan zelf bijwerkingen hebben. Het wordt meestal genomen wanneer u op een zware steroïde cyclus bent of wanneer u een paar steroïden in een stapel gebruikt. Bijvoorbeeld, wanneer u Dianabol gebruikt met andere steroïden zoals Tren of Deca Durabolin, enz.

Clomid

Wat moet ik nemen na de Dbol cyclus?

Een van de bijwerkingen van de Dianabol pil is dat ze testosteron onderdrukkende in de natuur. Hoewel ze in eerste instantie verhogen testosteron niveaus in de bloedbaan, deze testosteron niveaus vaak crashen wanneer je lichaam vindt overtollige testosteron in het en probeert te balanceren uit dingen door het vertragen van of het afsluiten van haar eigen testosteron productie.

Dit kan leiden tot testiculaire atrofie of het krimpen van de testikels, wat leidt tot veel problemen zoals een laag libido, erectiestoornissen, een laag aantal zaadcellen of vruchtbaarheidsproblemen, enz. Niet alleen dit, het kan ook leiden tot depressie of stemmingswisselingen. Een laag testosterongehalte beïnvloedt je lichaam en geest op verschillende manieren, zowel fysiek als emotioneel.

Daarom is het, om alles weer normaal te krijgen, noodzakelijk dat je probeert je testosteronproductie zo snel mogelijk te herstellen en dat kan met behulp van PCT of post-cycle therapy. Zonder PCT kan het weken en zelfs maanden duren voordat de natuurlijke testosteronproductie in je lichaam weer normaal is. PCT-medicijnen zoals de hierboven genoemde kunnen het proces versnellen en de endogene testosteronproductie in je lichaam zo snel mogelijk op gang brengen.

Hoe lang moet u wachten voordat u met PCT begint?

Een van de meest gestelde vragen is – Hoe lang moet ik wachten voordat ik begin met post-cycle therapie?

Het enige antwoord hierop is dat u moet beginnen met PCT zodra u stopt met het nemen van Dianabol. Dat hoeft helemaal niet!

Hoe lang moet u wachten voordat u met PCT begint

Uitwasperiode – De eerste week of zo van de PCT wordt vaak aangeduid als de uitwasperiode omdat in deze week, je lichaam in principe spoelt uit overtollige oestrogeen en testosteron die werd geproduceerd terwijl u op steroïden. Deze periode kan worden ontsierd met een paar bijwerkingen die kunnen omvatten lethargie, verminderde eetlust, hoofdpijn, enz. Een van de redenen hiervoor is dat je nu gewend bent aan steroïden (die je misschien al een paar weken of maanden gebruikt) en het probeert zich aan te passen zonder dat je ze gebruikt.

Nu, deze symptomen kunnen aanhouden voor een paar dagen of ongeveer twee weken, afhankelijk van hoe uw lichaam reageert op de PCT, alsmede voor hoe lang je hebt genomen steroïden.

Wat is het beste PCT-protocol voor Dbol?

Het beste Dbol PCT-protocol hangt af van wat je met PCT probeert te bereiken.

  • Als je wilt dat je lichaam zo snel mogelijk weer testosteron gaat produceren, dan is een SERM of Selective Estrogen Receptor Modulator de beste optie voor jou. Ik moet hier vermelden dat Nolvadex een SERM is die kan helpen je testosterongehalte te herstellen.
  • Als je daarentegen gewoon wat hersteltijd nodig hebt, dan kies je voor HGH of menselijk groeihormoon.

Gerelateerde artikelen:

Wat anders moet je doen na Dbol cyclus?

Er zijn een paar andere dingen die je moet doen nadat je klaar bent met een Dbol cyclus. Een van de belangrijkste is om ervoor te zorgen dat je schoon eten.

Meestal, wanneer bodybuilders proberen om bulk up, ze stapelen een paar steroïden samen. Dianabol wordt vaak gestapeld met Deca Durabolin om zoveel mogelijk spieren te krijgen.

Dit kan echter leiden tot testosteron onderdrukking en andere bijwerkingen met gynaecomastie als een van hen. De belangrijkste oorzaak van gynaecomastie is een hoog niveau van oestrogeen in je lichaam en dus, post-cyclus, moet u uw hormonen terug te krijgen naar hun normale niveau, zodat u niet eindigen op de chirurgische tafel voor het wegwerken van gynaecomastie.

Een ander ding dat u kunt overwegen na een Dbol cyclus is het krijgen op een HGH cyclus. Enkele van de belangrijkste voordelen van HGH is dat het kan helpen verhogen spiermassa en ook verminderen lichaamsvet op hetzelfde moment.

Legale Dianabol

Dbal

Als u iemand bent die wil krijgen ponden en ponden van spier terwijl het blijven natuurlijke, dan D-Bal van Crazy Bulk is een van de weddenschappen opties voor u. D-Bal is een juridische Dianabol steroïde die u bulk up zonder enige bijwerkingen helpen kan. Het is in wezen een supplement geformuleerd met alle natuurlijke ingrediënten die u helpen kunnen krijgen resultaten zo dicht mogelijk bij de werkelijke steroïde zonder bijwerkingen of een PCT!

D-Bal heeft ongelooflijke gebruikersrecensies gekregen en is het best verkopende supplement van Crazy Bulk. Klik hier om D-Bal review in detail te bekijken.

Conclusie

Dianabol is een steroïde vaak gebruikt door bodybuilders om spieren te krijgen. Het brengt echter veel bijwerkingen met zich mee, en dus is het belangrijk om vooraf een PCT te plannen, zodat je geen tijd verspilt aan het herstellen van je testosteronproductie zodra je uit de Dbol-cyclus komt. Ik moet hier vermelden dat er gevallen zijn waarin het niet mogelijk is om de testosteronproductie te herstellen, zelfs niet met behulp van PCT. Steroïden zijn gevaarlijk en kunnen leiden tot fatale bijwerkingen.

In deze tijd en leeftijd, wanneer u betere alternatieven beschikbaar hebben, is het geschikt om te kiezen voor legale steroïde alternatieven die veilig en effectief zijn op hetzelfde moment.

Referenties:

  1. https://www.predatornutrition.com/articlesdetail?cid=issues-with-using-tamoxifen-for-bodybuilding

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *