RAD 140 Testolone SARM

Wil je meer informatie over Testolone RAD 140 SARM?

Zo ja, ik ben veilig veronderstellen dat u in bodybuilding grote tijd en dat u wilt verbeteren van de resultaten die u krijgt van uw training routine in de sportschool. In de afgelopen jaren zijn SARMs een enorme rage geworden binnen de bodybuilding kringen omdat ze een beter alternatief lijken voor steroïden die veel schadelijke bijwerkingen hebben.

Testolone RAD 140 of Testolone of RAD 140 is een van de meest populaire SARMs en we zullen betrekking hebben op alle aspecten met inbegrip van de voordelen, bijwerkingen, dosering, cycli, enz. in dit artikel, zodat u een duidelijk idee over wat je krijgt in voordat u de definitieve duik. Ook zul je informatie vinden over legale en 100% veilige alternatieven die je kunnen helpen resultaten te krijgen die zo dicht mogelijk bij de echte SARM’s liggen, zonder bijwerkingen of zelfs PCT!

RAD 140 Testolone SARM

Wat is RAD 140 of Testolone?

Testolone RAD 140 is een selectieve androgeen receptor modulator of SARM. Het wordt ook Testolone of gewoon RAD 140 genoemd. Het belangrijkste doel van deze SARM is de behandeling van borstkanker en spierafbraak bij postmenopauzale vrouwen.

Om een paar redenen heeft het echter massaal zijn weg gevonden naar de bodybuildinggemeenschap:

 • Ten eerste kan het helpen de natuurlijke testosteronproductie in je lichaam te verhogen. Aangezien testosteron het hormoon is dat de spiergroei en vetverbranding bij mannen regelt, vinden bodybuilders het zeer aantrekkelijk.
 • Ten tweede en belangrijker, Testolone of RAD 140 wordt gezien als een veiliger alternatief voor sustanon en andere anabole steroïden. Aangezien het hecht zich aan selectieve androgeen receptoren het heeft niet zo ernstige en zo veel bijwerkingen als steroïden doen.
 • Ten slotte is het oraal genomen die elimineert elke kans op het krijgen van infecties. Steroïden, aan de andere kant, worden genomen door middel van injecties of schoten die niet alleen pijnlijk zijn, maar verhoogt ook de kans op het vangen van infecties.

Zijn voor de bovenstaande redenen dat Testolone RAD 140 wordt beschouwd als een van de beste SARMs voor Bulking voor het verkrijgen van mager en hoge kwaliteit spier.

Wat doet RAD 140?

Zoals hierboven vermeld, werken SARM’s door zich te binden aan selectieve androgeenreceptoren in je lichaam. Testolone RAD 140 bindt zich aan spiercellen die androgeen receptor activiteit in bot en spierweefsel stimuleren. Als ik om dingen te vereenvoudigen, zou ik zeggen dat het nemen van Testolone is als het geven van je lichaam een dosis testosteron.

Testolone RAD 140 is zeer effectief bij het verhogen van:

 • uithoudingsvermogen
 • kracht en
 • snelheid

Daarom is het zeer lucratief voor bodybuilders. Meer uithoudingsvermogen betekent dat u langer kunt trainen en meer kracht kunt u harder duwen en beide hebben een directe invloed op uw spiergroei, mits uw dieet goed genoeg is.

Verbeterde snelheid, aan de andere kant, is geweldig voor het verbeteren van cardiovasculaire prestaties en kan je helpen bij een cutcyclus. Niet alleen dit, het is ook een zeer wenselijk attribuut dat atleten zoeken.

Terug naar Testolone’s effect op spier en bot, het interageert met hormonale receptoren van bot en spierweefsel op precies dezelfde manier als een grote dosis synthetische testosteron doet, maar het grote verschil is dat het niet interageert met aromatase enzym.

Dit is van groot belang omdat aromatase het enzym is dat testosteron omzet in oestrogeen. Door het elimineren van elke interactie met aromatase, Testolone sluit omzetting van testosteron in oestrogeen en de daaruit voortvloeiende bijwerkingen daarvan.

Hoe zit het met vetverlies?

Testosteron is net zo belangrijk voor het verliezen van vet als voor het verkrijgen van spieren. Testolone RAD 140 helpt ook in dit opzicht omdat het uw metabolisme helpt stimuleren zodat uw lichaam beter in staat is om vet te verbranden.

Andere kenmerken:

Een van de belangrijkste kenmerken van Testolone RAD 140 is dat het veilig is voor vrouwen ook. Dit komt omdat het selectief spier- en botweefsel stimuleert. Er is geen interactie met andere delen van het lichaam die zo gebruikelijk is met anabole steroïden. Dus, in tegenstelling tot testosteron shots en andere anabole steroïden, zijn er absoluut geen kans op uitbreiding van de clitoris, en borstweefsel. Ook zijn er geen kansen dat vrouwen een diepere stem krijgen met het gebruik van deze SARM.

RAD 140 Testolone SARM

Voordelen van RAD 140

Toename van spiermassa

Het belangrijkste voordeel dat maakt het zo lucratief is dat het verhoogt mager spierweefsel in je lichaam en het doet dat door het geven van een enorme impuls aan zowel testosteron en menselijk groeihormoon secretie in combinatie met een impuls aan andere anabole effecten, gevolgd door een intense training routine. Werkelijke gebruiker RAD 140 resultaten tonen aan dat het kan helpen u 8-15 pond spiermassa in slechts een 8 weken cyclus.

Verhoging van energie, uithoudingsvermogen en snelheid

Net zoals het verhoogt magere spieren in het lichaam, het helpt ook stimuleren energie en uithoudingsvermogen, zodat uw lichaam de capaciteit om harder en langer te trainen leidt tot betere resultaten van uw trainingen.

Het verbeterde uithoudingsvermogen maakt het ook een goede keuze voor professionele atleten, net als GW 50156 Cardarine.

Effectieve en snelle vetverbranding

Nog een ander belangrijk voordeel van Testolone of RAD 140 is dat het kan helpen stimuleren vetverbranding in je lichaam, waardoor het ideaal is voor een cutting cyclus. Het kan ook worden clubbed met andere snijden SARMs zoals Andarine S4 voor sneller snijden resultaten.

Is Testolone RAD 140 legaal?

Wat de wettigheid van Testolone betreft, zijn hier enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

 • Net als andere SARMs, Testolone is legaal voor onderzoeksdoeleinden. Het kan worden verkocht en gekocht als een drug voor experimentele doeleinden.
 • Het is echter niet goedgekeurd door de FDA voor menselijke consumptie.
 • Het is illegaal om te kopen en te verkopen voor bodybuilding. Supplementen die bestaan uit SARMs of Testolone als een ingrediënt zijn illegaal om te kopen of te verkopen.
 • Testolone RAD 140 gebeurt ook om de lijst van verboden en verboden stoffen van WADA of World Anti-Doping Agency.

Wie moet Testolone gebruiken?

Testolone RAD 140 is een krachtige SARM en het werkt door het verhogen van testosteron in je lichaam. Degenen die nog niet hebben bereikt puberteit moet niet gebruiken.

Bovendien moet het alleen worden gebruikt door degenen die hard trainen in de sportschool. Elk supplement is nutteloos totdat en tenzij je hard traint met gewichten. Niet alleen dit, maar ook de juiste voeding is belangrijk.

Dus, als u uw resultaten wilt verbeteren na een intensieve training, is het alleen dan geschikt om Testolone te gebruiken.

First-time gebruikers moeten beginnen met een conservatieve cyclus. Het is belangrijk om te controleren de resultaten zorgvuldig en als je merkt eventuele bijwerkingen, dan stoppen met het gebruik ervan. Na het voltooien van de cyclus, moet u een RAD 140 Testolone PCT doen met Clomid 10 mg voor ten minste 3 weken om aan de veiliger kant.

Testolon RAD 140 cyclus

De volgende grote vraag is, “hoe Testolone RAD 140 cyclus?”

Er kan een groot verschil in de Testolone cyclus voor mannen en vrouwen. Mannen kunnen een grotere dosis in vergelijking met vrouwen.

Testolon cyclus voor mannen

Beginners kunnen beginnen binnen een 8 weken cyclus met de dagelijkse dosis variërend tussen 20-25 mg.

Een typische cyclus zou als volgt kunnen zijn:

Week 1-320 mg per dag
Week 4-625 mg per dag
Week 7-820 mg per dag

Testoslone RAD 140 Cyclus voor vrouwen

Wat vrouwen betreft, kan de dagelijkse dosis variëren tussen 10-15 mg. Hier is hoe een typische cyclus eruit zou zien:

Week 1-310 mg per dag
Week 4-615 mg per dag
Week 7-810 mg per dag

Testolon Dosering

Voor mannen

Een van de beste manieren om een Testolon cyclus te beginnen is om te beginnen met een dosering variërend tussen 20-30 mg per dag. Het is belangrijk voor je lichaam om af te stemmen op deze chemicaliën.

Dus, het is altijd beter om te beginnen met een 20 mg dagelijkse dosering en laat je lichaam wennen aan het. Als er aanvankelijke bijwerkingen zijn, kunnen die binnen een paar dagen verdwijnen en dan kunt u in de volgende of volgende cycli de dagelijkse dosering verhogen.

In volgende cycli kunt u bijvoorbeeld de dagelijkse dosis verhogen tot 30 mg per dag.

Voor vrouwen

De basiscriteria blijven hetzelfde voor vrouwen. Zij moeten echter een lagere dosis innemen.

Zo wordt geadviseerd dat zij moeten beginnen met een dosis van 10 mg per dag voor de eerste cyclus en laat het verhoogd tot 15 mg per dag in de loop van de komende weken.

In de daaropvolgende cyclus, kunnen ze beginnen en blijven met een dagelijkse dosis van 15 mg per dag.

Testolon voor bodybuilding

Wat SARM’s betreft, heeft Testolone een enorme respons gekregen van sportschoolbezoekers. Het lijkt erop dat Testolone’s effectiviteit als een behandeling voor spierverslindende ziekten lijkt te hebben gevangen hun aandacht.

Ook al is er een gebrek aan wetenschappelijke gegevens dat Testolon kan helpen bouwen spier, als anekdotisch bewijs moet worden vertrouwd, Testoloe kan zeer effectief zijn in het verhogen van zowel spiermassa en kracht zonder de ernstige bijwerkingen die zo vaak geassocieerd met anabole steroïden. Niet alleen dit, klant beoordelingen hebben ook aangetoond dat Testoloe is zeer effectief voor het verhogen van zowel uithoudingsvermogen en energie / uithoudingsvermogen. Dit geeft bodybuilders meer kracht om te blijven trainen voor langere uren, rechtstreeks van invloed op hun resultaten.

Testolon Stapels

Testolon kan worden gestapeld met een paar van SARMs afhankelijk van uw eis. Testolone RAD 140 stapels kunnen geweldig zijn voor ballaststoffen, snijden, en lichaam recomp. Echter, u moet in gedachten houden is dat het een immens krachtige SARM en het moet niet worden gestapeld met onderdrukkende SARM
s zoals Ligandrol, YK-11, en S-23.

Hier zijn enkele typische voorbeelden van Testolone Stacks, afhankelijk van het doel van de cyclus:

Voor het snijdenTestolon + OstarineCyclus van 8 weken10 mg Ostarine/dag + 5mg Testolon/dag
Voor BulkingTestolon + MK677Cyclus van 8 weken10 mg MK677/dag + 5 mg testosteron/dag
Voor Body RecompTestolon + Andarine + StenabolicCyclus van 8 weken25 mg Andarine/dag (ochtend) + 25 mg Andarine/dag (avond) + 5 mg Testolon/dag + 10 mg Stenabolic/dag

Bovendien moeten al deze cycli worden gevolgd door een PCT van 3 weken met Clomid.

Legale Testolone Stack

Crazy Bulk is een merk dat bekend staat om zijn legale SARM’s die echte SARM’s nabootsen zonder bijwerkingen. SARMs Bulking Stack is een stack die Testol 140 (Testolone) combineert met Ligan 4033 (Ligandrol of LGD 4033), Osta 2866 (Ostarine) en Ibuta 677 (Mk 677). Deze stack is gewoon uitstekend voor spiermassa winst. Het bevat niet één, maar maar liefst 4 krachtige alternatieve SARM’s die je kunnen helpen kilo’s en kilo’s hoogwaardige spiermassa te winnen zonder bijwerkingen of PCT. Dit is een beproefd product waarmee je, naar mijn ervaring, de beste resultaten kunt behalen in een periode van 8 weken, waarvoor je 2 sets van deze stack nodig hebt.

Het heeft geweldige recensies gekregen van gebruikers en heeft een zeer hoog percentage herhalingsbestellingen. Dit toont aan dat het zeer effectief is en dat gebruikers van dit product houden. Het komt met een 60 dagen geld terug garantie en uitstekende meerdere aankoop aanbiedingen, dus het is gemakkelijker op uw zak. Bovendien biedt Crazy Bulk gratis verzending wereldwijd. Het is dus een risicoloze aankoop en u kunt al uw geld terug krijgen als u niet tevreden bent met de resultaten.

rad 140 bijwerkingen

RAD 140 bijwerkingen

Testolon gebeurt om een veiliger optie in vergelijking met steroïden, maar is nog steeds niet goedgekeurd door de FDA. Ook al is er niet genoeg klinisch bewijs om de bijwerkingen te bevestigen, betekent dit niet dat het geen heeft.

Gebruiker beoordelingen hebben aangetoond dat Testolone kan leiden tot een heleboel bijwerkingen en sommige van deze kunnen omvatten:

 • borstgroei bij mannen
 • excessieve groei van lichaamshaar bij vrouwen
 • misselijkheid
 • braken
 • daling van het libido enz.

U kunt meer te weten komen over Testolone bijwerkingen in dit artikel.

Testolon PCT

Het is heel goed mogelijk dat Testolone RAD 140 testosteron productie in je lichaam zal onderdrukken en om je lichaam te maken beginnen met het produceren van T normaal na de cyclus, moet je gaan op een PCT met Clomid. Het is voorgesteld dat u 10 mg Clomid elke dag voor de komende 3 weken consumeren om de testosteron-onderdrukkende effecten van RAD 140 verzachten. Bekijk ook de beste PCT voor test cyclus door hier te klikken.

Testolon Vs Andere Sarms

Nu, krijgen we aan de vraag, “Hoe Testolone vergelijkt met andere SARMs?”

Laten we te weten komen een beetje meer over het…

Testolon vs Ligandrol

LGD 4033 Ligandrol wordt verondersteld nog krachtiger te zijn dan Testolone als het gaat om het opbouwen van spiermassa en kracht. Het is zeker niet een SARM die goed kan worden getolereerd door beginners en dus, ik zou het niet aanraden aan degenen die net beginnen met SARMs.

Echter, degenen die ervaring hebben met andere SARMs, kunnen kiezen om Ligandrol gebruiken over Testolone als het gaat om bulking up.

Testolon Vs Andarine S4

Er is een fundamenteel verschil tussen de twee. Terwijl Testolone is beter geschikt voor spier winsten, Andarine S4 is de ideale keuze voor snijden of het krijgen van geript en versnipperd look.

Het beste deel, echter, is dat beide samen kunnen worden gecombineerd in een Recomp stack. Terwijl Testolone u zal helpen spieren te winnen, zal Andarine helpen vet te verbranden, zodat u overblijft met ultra-lange spiermassa. Niet te vergeten, Andarine S4 zal u ook helpen de vasculariteit te verbeteren!

Testolon en Andarine (S4) werken goed samen wanneer ze worden gecombineerd in een recomp stack. De Testolone zal u voorzien van de massa component, terwijl de Andarine voegt de vetverbranding en vasculariteit effect.

Testolone vs Ostarine

In vergelijking met Ostarine, Testolone RAD 140 wordt verondersteld te zijn krachtiger. Het beste deel, echter, is dat beide kunnen worden gecombineerd in een stack om te zorgen voor een snelle spieropbouw.

Over het algemeen wordt Ostarine MK 2866 beschouwd als de veiligste SARM en is het een goede keuze voor beginners die net beginnen met SARM’s.

Deze jongens kunnen Testolone gebruiken samen met Ostarine in hun latere cycli.

Testolone RAD 140 vs YK-11

In vergelijking met YK-11, lijkt RAD 140 iets milder. YK-11 werkt anders dan alle andere SARM omdat het het eiwit myostatine remt dat katabole effecten heeft. Het verhoogt dus niet alleen de spiergroei, maar voorkomt ook spierverlies. Zo kan het worden gebruikt met die SARMs ook die worden gebruikt voor een cutting cyclus.

Bovendien verhoogt YK-11 ook een eiwit genaamd follistatine dat de anabole activiteit in je lichaam versterkt.

Als je net begint met SARMs, moet je kiezen voor iets lichters als RAD 140 in plaats van YK-11. Zodra je lichaam een betere tolerantie heeft, kun je kiezen voor YK-11 in de volgende cyclus.

Vergelijk YK-11 met RAD 140 door hier te klikken.

Legale RAD 140 beoordeling

Als het gaat om legale en veilige alternatieven voor Testolone, Testol 140 van Crazy Bulk lijkt de beste optie. Op basis van mijn directe ervaring kan Testol 140 van grote hulp zijn bij het verbeteren van trainingen en het verbeteren van resultaten. Een van de meest directe effecten van Testol 140 is verhoogde sterkte niveaus en de mogelijkheid om zwaardere gewichten te tillen. De belangrijkste reden is dat het in wezen testosteron niveaus verhoogt.

Ik heb Testol 140 gedurende 3-4 maanden geprobeerd en ik kan uit persoonlijke ervaring zeggen dat het u kan helpen snel gewicht te winnen. Niet alleen dat, het kan ook helpen u overtollig vet te verbranden door het versnellen van uw stofwisseling. Het beste deel is dat het is heel veilig en maakt je niet nerveus, angstig of boos. Met andere woorden, er zijn geen bijwerkingen.

Klik op de knop hieronder om mijn volledige review van Testol 140 te lezen.

FAQs

Is RAD140 veilig?

Ook al is er niet genoeg bewijs voor de bijwerkingen van Testolone RAD 140, kan het niet als veilig worden beschouwd. Bovendien suggereert anekdotisch bewijs dat het zeker kan leiden tot bepaalde bijwerkingen die afnemen wanneer de consumptie ervan wordt gestopt.

Is RAD 140 slecht voor uw hart?

Het gebruik van bodybuilding supplementen met SARM’s als ingrediënten vormt een ernstig gevaar voor je gezondheid en sommige van de bijwerkingen kunnen een hartaanval, beroerte en leverschade zijn. Hoewel er veel meer onderzoek nodig is om de bijwerkingen van Testolone en andere SARMs vast te stellen, benadrukken gebruikersrecensies dat ze slecht kunnen zijn voor je hart.

Maakt RAD 140 je agressief?

Ja, het kan je agressief maken buiten de sportschool. Sommige van de andere bijwerkingen geassocieerd met het zou kunnen zijn misselijkheid, acne, haaruitval, enz.

Conclusie

Testolone RAD 140 is een krachtige SARM die kan worden gebruikt voor zowel ballaststoffen en snijden cycli met verschillende doses. Er kunnen echter veel bijwerkingen en vooral, het is illegaal om te gebruiken voor bodybuilding. Dit is waarom ik zou adviseren dat u RadBulk van Brutale Kracht probeert die u alle voordelen van deze SARM zonder enige bijwerkingen kan geven.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *