RAD 140 Onderdrukking

RAD 140 Suppressie is een bijwerking van het gebruik van RAD 140 Testolone en het verwijst naar de onderdrukking van de endogene testosteron productie in je lichaam. Wat het betekent is dat RAD 140 Testolone kan een tol op je lichaam natuurlijke testosteron productie vereisen u om te gaan op een RAD 140 PCT, zodat uw lichaam krijgt terug naar de productie van testosteron normaal zoals het deed voordat u begon met de RAD 140 cyclus.

Uiteraard is er veel meer aan hoe RAD 140 onderdrukking voelt. Lees verder om er meer over te weten te komen…

RAD 140 Onderdrukking

Wat is RAD 140 onderdrukking?

RAD 140 of Testolone is een van de sterkste SARM’s die tegenwoordig door bodybuilders worden gebruikt. Hoewel RAD 140 resultaten kan heel goed zijn en het is de voorkeur van een heleboel jongens te bulk-up en te snijden vet, het is niet helemaal veilig. Er kunnen veel bijwerkingen optreden en een van de meest zorgwekkende daarvan is testosterononderdrukking.

Veel sportschoolbezoekers gebruiken RAD 140-stacks om de spiergroei te versnellen en de kracht te vergroten, maar ik moet hier vermelden dat dit een SARM is waarmee je niet moet spelen. Met andere woorden, voordat je aan je RAD 140-cyclus begint, moet je je bewust zijn van de bijwerkingen, voordelen, voor- en nadelen, zodat je de valkuilen kunt vermijden en tegelijkertijd de gewenste winst kunt maken. De enige andere SARM die meer onderdrukkend kan zijn dan RAD 140 is YK 11. Je kunt de vergelijking tussen YK 11 en RAD 140 hier bekijken.

Waarom treedt RAD 140 onderdrukking op?

Als dit is wat je je afvraagt, laat me het een beetje uitleggen…

Wanneer je RAD 140 neemt, verhoogt het de hoeveelheid testosteron in je lichaam. Dit testosteron is echter niet wat natuurlijk wordt geproduceerd, maar exogeen testosteron.

Met andere woorden, je lichaam merkt al snel dat het meer dan genoeg testosteron heeft dat via een exogene bron wordt aangevoerd. Het reageert door de afscheiding van het LH-hormoon in je lichaam te verminderen, waardoor je natuurlijke testosteronproductie wordt vertraagd.

Tegen de tijd dat je klaar bent met een RAD 140-cyclus van 8 weken, zal je baseline testosteronniveau lager zijn.

Wanneer treedt RAD 140 onderdrukking op?

Ik moet duidelijk vermelden dat wanneer het over de bijwerkingen van RAD 140 of een andere SARM, is er zeer weinig klinisch bewijs beschikbaar en wat informatie beschikbaar is is per reviews van echte gebruikers.

Anekdotisch bewijs suggereert dat de meeste gebruikers beginnen te voelen de onderdrukkende effecten van RAD 140 zes tot zeven weken in de cyclus en dat ook wanneer de dosering is binnen de normale en gezonde bereik.

Met andere woorden, testosteron onderdrukking is waarschijnlijk eerder optreden als je het consumeren in grotere doseringen. Bijvoorbeeld, als u 20-30 mg per dag consumeren, is er een grote kans dat u test onderdrukking eerder dan 6 of 7 weken in de cyclus ervaren zal.

In feite, als u een zware dagelijkse dosis zoals 20-30 mg per dag consumeren, dan u zou kunnen ervaren RAD 140 onderdrukking zo vroeg als 2 weken in de cyclus!

Dit is waarom het wordt aanbevolen dat u niet meer dan 10 mg van RAD 140 Testosteron / dag.

RAD 140 Onderdrukking

Hoe voelt RAD 140 Testolon onderdrukking?

Sommige van de gemeenschappelijke effecten van RAD 140 Suppressie zou kunnen omvatten de volgende:

  • Daling van libido of seksuele eetlust
  • Hersenmist
  • Extreme lethargie of gebrek aan energie

Een van de meest voorkomende effecten van testosterononderdrukking is dat het kan leiden tot extreme lethargie en als gevolg daarvan verlies je al je motivatie of zin om iets te doen. Dit kan je gemakkelijk in de problemen brengen omdat je ook de wil verliest om naar de sportschool te gaan en te trainen. Het spreekt voor zich dat lethargie je extreem moe kan maken en dat alles op een karwei begint te lijken en genoeg is om je humeur naar beneden te halen.

Maar dit is nog niet alles!

Nog een ander effect van extreme lethargie is dat het zich kan vertalen in stemmingswisselingen en voortdurende vermoeidheid.

Stel je voor hoe het voelt om de hele dag in je bed of op de bank te liggen en ook nog eens zeer prikkelbaar te zijn. Het kan je leven en dat van de mensen om je heen ellendig maken.

Een van de eerste effecten van testosterononderdrukking is een daling van je libido of zin in seks. Je hebt helemaal geen zin in seks. Nu kan dit ook je relatie ernstig belemmeren.

Een ander probleem dat zich kan voordoen als gevolg van testosterononderdrukking is dat het kan leiden tot erectiestoornissen, wat je natuurlijk veel stress kan bezorgen.

Dat gezegd hebbende, moet ik je erop wijzen dat verschillende mensen verschillende symptomen ervaren en dat je daarop moet letten. Een van de beste manieren is het bijhouden van een dagelijks dagboek waarin u uw stemmingsniveaus, energieniveaus en natuurlijk eventuele veranderingen in uw geslachtsdrift noteert.

PCT-protocol voor een RAD 140-cyclus

Het beste ding over PCT voor SARMs is dat het toevallig veel eenvoudiger in vergelijking met wat het is voor anabole steroïden. Dit is nog een ander verschil tussen SARMs en steroïden.

Als u het protocol correct volgt, gaat u geen bijwerkingen ervaren. Een van de beste delen over dit is dat na de PCT, je de neiging om het grootste deel van de spier winsten die je gemaakt tijdens de SARM cyclus te behouden.

Eén ding dat je in gedachten moet houden is dat je je PCT moet doen met een supplement van goede kwaliteit. Sommige mensen spreken vol lof over vrij verkrijgbare PCT-middelen, terwijl anderen niet aarzelen om ze afval te noemen. Uiteindelijk hangen uw resultaten af van de kwaliteit en effectiviteit van het PCT-medicijn dat u gebruikt.

Een van de beste manieren om uw handen op een goede drug is om te kiezen voor bedrijven die hun producten gemaakt met laboratorium geteste ingrediënten. Bovendien moet u ook online gebruikersbeoordelingen controleren voordat u voor een bepaald PCT-medicijn kiest.

Tips om een PCT cyclus te vermijden

Hier zijn enkele eenvoudige tips om PCT te vermijden na uw RAd 140 Cyclus:

Vermijd fietsen RAD 140 voor meer dan 8 weken

Er zijn 2 belangrijke redenen waarom u uw RAD 140 Testolone Cycle niet langer dan 8 weken moet verlengen:

  • Hoewel RAD 140 is een van de beste SARMs voor bulking, zul je niet in staat zijn om veel spiergroei te zien na 8 weken. Dus, wordt het zinloos om door te gaan na deze periode.
  • Ten tweede, met elke dag die voorbij die 8e week, uw kansen op het ervaren van een sterkere testosteron onderdrukking verhogen manifold.

Dus, heb je de neiging om te verliezen op beide tellen.

Vermijd zware doseringen

De ernst van de onderdrukking hangt sterk af van de dosering.

Als u een first-timer bent, is het het beste om uw dagelijkse inname te beperken tot slechts 5 mg RAD 140 per dag en nauwlettend in de gaten te houden hoe uw lichaam erop reageert. Als alles een paar weken goed gaat, kunt u de dagelijkse dosis verhogen tot 10 mg. In geen geval mag u de dagelijkse dosis verhogen tot meer dan 10 mg.

Houd uw bloedonderzoek in de gaten

Een van de beste manieren om de mate van onderdrukking te controleren is door voortdurend uw bloed te laten onderzoeken. U moet uw bloed onderzoek gedaan voor en tijdens de cyclus. Het kan duidelijk aangeven als je gaat door onderdrukking en dat of u moet doorgaan met de cyclus of afzien van het onmiddellijk.

Probeer een natuurlijk en legaal alternatief

Dit is wat ik ten zeerste aanbeveel als je veilig wilt zijn en alle voordelen van een SARM wilt ervaren.

Crazy Bulk is een bekend merk, erkend om zijn assortiment legale en veilige supplementen die niet alleen steroïden nabootsen, maar ook een breed scala aan SARM’s.

Testol 140 van Crazy Bulk bootst alle voordelen van RAD 140 na zonder de negatieve bijwerkingen. Het is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en is gewoon geweldig voor bulking, het verhogen van kracht, en het verbranden van vet in het lichaam. Het helpt het testosteron in het lichaam op natuurlijke wijze te verhogen en ontsteekt het metabolisme zodat je hoogwaardige magere spiermassa krijgt.

Een ander voordeel is dat je geen PCT nodig hebt na het beëindigen van een cyclus van Testol 140.

Het beste deel is dat je het kunt stapelen met andere juridische SARMs van Crazy Bulk voor betere en snellere resultaten. Twee van de meest populaire stapels zijn de SARMS Bulking Stack die Testol 140 combineert met 3 andere juridische SARMs met inbegrip van Ligan 4033 (Ligandrol), Osta 2866 (Ostarine) en Ibuta 677 (MK 677). Het is gewoon geweldig voor het winnen van zowel spier als kracht. Deze stack helpt je ook sneller te herstellen en kan zorgen voor snelle groei zonder bijwerkingen of PCT.

Veelgestelde vragen

Veroorzaakt RAD 140 onderdrukking?

Ja, natuurlijk, het doet. In feite, Testolone RAD 140 is een zeer onderdrukkende SARM en sommige jongens kunnen onderdrukking ervaren, zelfs met een lage dosering. Het is niet aanbevolen om verder dan 10 mg per dag wanneer op een RAD 140 cyclus. Als je echter een newbie je moet beginnen met een nog lagere dosering zoals 5 of 2,5 mg per dag. Beter nog, kunt u proberen juridische en 100% veilige supplementen die u kunnen helpen krijgen resultaten zo dicht bij de werkelijke SARM zonder enige bijwerkingen of PCT.

Dit is wat Testol 140 van Crazy Bulk is alles over. Bekijk het bovenstaande artikel voor meer.

Wat doet RAD 140 met je lichaam?

RAD 140 heeft vele voordelen, waaronder een snelle spiergroei en een verhoogde botdichtheid. Het zal waarschijnlijk ook je kracht vergroten. Niet alleen dit, het wordt ook verondersteld een uitstekende vetkiller te zijn.

Hoe lang blijft RAD 140 in je systeem?

Het is bekend dat RAD 140 kan worden gedetecteerd in je lichaam tot ten minste 8 dagen na de consumptie van een enkele dosis van 10 mg.

Conclusie

Het is duidelijk dat RAD 140 suppressief van aard is en dat je een PCT nodig hebt nadat je klaar bent met een enkele cyclus van deze SARM. Het is echter beter om te kiezen voor natuurlijke en veilige alternatieven die u kunnen helpen uitstekende resultaten te krijgen zonder bijwerkingen of testosteron onderdrukking.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *