Bodyly.nl is een site gewijd aan bodybuilders en fitnessfreaks, inclusief degenen die spieren willen kweken en degenen die gewicht en overtollig lichaamsvet willen verliezen. Het is uw one-stop bron voor al uw behoeften op het gebied van bodybuilding en gewichtsverlies. Niet alleen dit, maar het geeft je ook complete informatie over hoe je je spieropbouwende en vetverbrandende hormonen kunt optimaliseren, zodat je de beste resultaten uit je trainingen kunt halen.

Het biedt een diepgaand inzicht in de voordelen en bijwerkingen van verschillende steroïden en hun natuurlijke of legale alternatieven, zodat je uitstekende resultaten kunt ervaren zonder bijwerkingen of zelfs PCT!

Maar dit is niet de enige focus van deze site!

Een even groot aantal van onze lezers is geïnteresseerd in de middelen voor gewichtsverlies die voor hen beschikbaar zijn. Bij Bodyly.nl streven we ernaar om deze lezers te voorzien van informatie over de beste afslankproducten zodat ze zo snel mogelijk weer in vorm kunnen komen zonder last te krijgen van de bijwerkingen die zo vaak voorkomen bij voorgeschreven medicijnen zoals Phentermine, etc.

Auteur

De belangrijkste auteur van deze site is Tanveer Quraishi.

Tanveer Quraishi

Tanveer Quraishi, de hoofdredacteur van Bodyly.nl, is de auteur van Steroids 101. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van bodybuilding en fitness en gaat er prat op dat hij al meer dan 15 jaar traint.

Hij schrijft al vele jaren over verschillende gezondheidsgerelateerde onderwerpen en maakt deel uit van het auteursteam van veel sites, waaronder Prosbodybuilding.com, SAHC.org, Cimab-sa.com.

Tanveer heeft diepgaande kennis over steroïden met betrekking tot hun voordelen en bijwerkingen.

Hij is ook goed op de hoogte van hoe een bepaalde steroïde moet worden gefietst om er maximaal profijt van te hebben en tegelijkertijd de bijwerkingen te beperken.

Hij raadt het gebruik van steroïden echter niet aan.

Dit is wat hij te zeggen heeft…

“Bodybuilding zou een poging moeten zijn om je lichaam zowel van buiten als van binnen te verbeteren en te versterken. Steroïden kunnen een tol eisen van je algehele gezondheid en kunnen na verloop van tijd de gezondheid van inwendige organen aantasten. Er is niets ongelukkiger dan enorme spieren hebben en toch een inwendig systeem dat op instorten staat. Het is dus het beste om natuurlijk te blijven.

Geniet van het proces om langzaam en gestaag spieren op te bouwen in plaats van in te zetten op snelle en massale groei die na verloop van tijd fataal kan zijn.

Gelukkig worden er tegenwoordig geweldige supplementen gemaakt die volledig natuurlijk zijn en je kunnen helpen om prachtige resultaten te behalen zonder bang te hoeven zijn voor bijwerkingen.

Deze nieuwe supplementen zouden voorrang moeten krijgen boven steroïden om je te helpen je lichaam op te bouwen met een holistische benadering, zodat je tegelijkertijd je algehele gezondheid en welzijn verbetert”.

Tanveer heeft ook veel ervaring op het gebied van gewichtsverlies en kan een aantal geweldige workout routines voorstellen, evenals natuurlijke supplementen voor gewichtsverlies die zijn gemaakt met biologische ingrediënten om je metabolisme te stimuleren en je eetlust te remmen, wat resulteert in snel en veilig gewichtsverlies zonder bijwerkingen.

Op persoonlijk vlak speelt Tanveer graag snooker en verkent hij het platteland met zijn vrouw en twee dochters als hij niet bezig is met een van zijn vele websites.