Dianabol voor na/resultaten

Dianabol is de meest bekende van alle steroïden en het is niet ongewoon voor first-timers te zoeken naar Dianabol voor na foto’s, zodat ze een idee over hoe deze steroïde hen kan helpen krijgen.

Dianabol Voor Na – Verwachte Dbol Resultaten

Laat me dit artikel beginnen met het tonen van enkele Dbol voor en na foto’s voordat ik je meer vertel over deze steroïde en of er enkele legale alternatieven zijn die je kunnen helpen resultaten te krijgen die zo dicht mogelijk bij de werkelijke steroïde liggen zonder bijwerkingen.

Dianabol voor na

De bovenstaande gebruiker is bekend te zijn geweest op zijn eerste steroïde cyclus met de Dianabol dosering binnen de gematigde bereik van 15-20mg/dag voor een 5-6 week cyclus.

dianabol voor na

Klik Play de video hieronder om te controleren hoe lichaamstransformatie met Dianabol:

Wat is Dianabol – Inleiding

Dianabol is een klasse 17 AA steroïde die werd ontwikkeld terug in de jaren 1970 en wordt vaak genoemd de grootvader van alle steroïden. Het is een van de voorkeur steroïden van beginners of eerste-timers beginnen met steroïden omdat het kan helpen hen krijgen dikker, voller en grotere spieren. Als een newbie, bent u waarschijnlijk beter reageren op Dianabol dan in vergelijking met een tussenliggende gebruiker die eerder heeft gebruikt steroïden zoals testosteron, enz.

Dianabol is de meest populaire mondelinge steroïde en een van de redenen achter dit zou kunnen zijn het feit dat zelfs Arnold Schwarzenegger is ook bekend te hebben gebruikt terug in de dag. Het is vrij duidelijk dat de meeste sportschoolgangers verafgoden Arnold en het gebeurt om heel wat voor hen om te weten dat hun rolmodel heeft gebruikt deze steroïde.

Arnold Schwarzenegger – Dianabol Voor Na

Arnold voor na

Wat was Arnold’s Dianabol dosering?

Volgens het trainingsdagboek van Frank Zane, waarin details over de hoeveelheid van dergelijke drugs die bodybuilders zouden nemen, wordt gespeculeerd dat Arnold 15mg/dag zou kunnen hebben verbruikt (ik moet hier vermelden dat deze dosering alleen kan worden gespeculeerd en er is geen directe bevestiging van Arnold over hoe zijn dagelijkse dosering of de Dianabol cyclus eruit zag).

Bovendien, met zijn transformatie (zoals te zien in de foto hierboven), kan worden begrepen dat hij Dianabol nam in combinatie met een andere steroïde, mogelijk Deca Durabolin of Primobolan.

Enkele belangrijke dingen om in gedachten te houden, echter, zijn hieronder opgesomd:

  • Ten eerste, het is niet mogelijk voor iedereen om spieren zoals Arnold’s krijgen alleen door het nemen van de Dianabol dosering hierboven vermeld omdat Arnold had grote gespierdheid zelfs toen hij natuurlijk was.
  • Ten tweede, Arnold is bekend te hebben getraind extreem hard en volgde een streng dieet dat is niet gemakkelijk te volgen voor veel jongens.

Dit gezegd zijnde, is het mogelijk om een dergelijke transformatie te ondergaan na jaren trainen en het volgen van een goed dieet in combinatie met een steroïde cyclus.

Nog een ander belangrijk ding om rekening mee te houden is dat Arnold en andere bodybuilders van zijn tijd farmaceutische Dianabol of Methandrostenolone namen. Echter, de CIBA, het bedrijf produceren Dianabol gestopt haar producten een paar decennia geleden en wat is nu beschikbaar op de grijze markt is niet echt Dianabol. Met andere woorden, met 15mg/dag van Dianabol van de grijze markt zou eigenlijk gewoon 5mg/dag omdat het wordt verdund door de meeste verkopers. Niet alleen dit, het zou kunnen worden versneden met andere schadelijke verbindingen ook.

Dit heeft een andere implicatie – De meeste gebruikers zien 15mg/day als een lage dosering. Echter, men moet in gedachten houden dat de gouden tijdperk bodybuilders hebben aangetoond dat minder is meer als het gaat om steroïden!

Arnold’s dieet
Ik kon het niet laten om deze video hier toe te voegen. Als je echt een idee wilt hebben van hoe Arnolds dieet eruitzag in de tijd dat er weinig informatie over voeding beschikbaar was, klik dan op de video hieronder:

Lees ook:

Dbol resultaten

Zoals je zou hebben bedacht door nu, Dbol of Dianabol is niet alleen geweldig voor de opbouw van spieren, maar is ook heel effectief als het gaat om het verbeteren van kracht en het verliezen van lichaamsvet. Laten we kijken naar meer over de verwachte Dianabol resultaten hieronder:

Dianabol gewichtstoename

Misschien, een van de meest voor de hand liggende voordelen van Dianabol tabletten of orale pillen is dat ze u bulk up helpen kunnen.

Typisch, Dianabol:

  • kan helpen beginners krijgen zo veel als 30 pond van gewicht binnen de eerste cyclus en van deze 10 pond zou kunnen zijn water, terwijl de rest of 20 pond wordt mager spierweefsel
  • kan de gebruiker kijken opgeblazen of kijk gezwollen vanwege waterretentie in het lichaam. Dit is precies de reden Dianabol wordt meestal verbruikt tijdens de off-season wanneer gebruikers dragen meestal veel kleding in plaats van tijdens het strand seizoen.

Kortom, Dianabol is meestal genomen om massa en niet spier definitie toe te voegen.

Om te vergelijken Dianabol met andere anabole, check out Dianabol vs Anadrol, Dianabol vs Anavar, en Dianabol vs Testosteron.

Spierkracht

Nog een andere belangrijke Dbol resultaat dat u waarschijnlijk ervaren wanneer het nemen van Dianabol is een toename van uw kracht. Het is niet ongewoon voor gebruikers om zo veel als 40-50 pond te tillen terwijl het doen van samengestelde oefeningen zoals squats, bankdrukken, deadlifts, enz.

Een van de belangrijkste dingen in gedachten te houden is dat de meeste gebruikers hebben de neiging om deze kracht te behouden wanneer ze off-cyclus krijgen, mits ze blijven trainen in de sportschool.

Dianabol resulaten

Dianabol vet verlies

Wat je nodig hebt om in gedachten te houden is dat Dianabol is in wezen exogene testosteron (die is een krachtige vet-verbranding hormoon). Dat gezegd hebbende, het vetverlies dat u ervaart zal afhangen van uw dieet. Bijvoorbeeld, als uw doel is om meer spieren en kracht dan zul je ervoor moeten zorgen dat uw lichaam blijft in een calorie overschot. Dus, uw lichaam zal ervaren sommige vet winst die de neiging heeft om te verzachten sommige van Dianabol vet-verbranding effect.

Als, aan de andere kant, uw dieet is net genoeg om onderhoud calorieën dan zult u waarschijnlijk ervaren spieraanwinst evenals vet verlies.

Ik moet hier vermelden dat Dianabol waterretentie in het lichaam veroorzaakt en dit gaat om te verduisteren spierdefinitie. Niet alleen dit, het zal ook uw taille groter dan wat het is. Wat het ook betekent is dat zodra u off-cycle bent u waarschijnlijk dit water gewicht waardoor u zichtbaar slanker kijken zal verliezen.

Maar hoe zit het met visceraal vet?

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat Dianabol vermindert onderhuids vet, maar het heeft de neiging om visceraal vet (vet dat organen zoals nieren, enz. omringt) te verhogen. Dit gebeurt vanwege een hoog niveau van oestrogeen leidt tot insulineresistentie die op zijn beurt leidt tot een meer opgeblazen of opgezwollen middengedeelte.

Deze toename van visceraal vet blijft echter waarschijnlijk onopgemerkt bij lage of voorzichtige doseringen, wat Arnold en andere bodybuilders van weleer zouden hebben genomen. Geen wonder dat de meesten van hen kleine tailles hadden die er geweldig uitzagen!

Hoe de resultaten op Dianabol maximaliseren?

Het is heel duidelijk dat wanneer je op deze steroïde, de resultaten die je krijgt zal afhangen van 3 cruciale factoren, waaronder:

  • Het niveau van training of training
  • Dieet en
  • Dbol Cyclus gevolgd

Om de beste resultaten te krijgen, moet je harder trainen in de sportschool. Een van de belangrijkste voordelen van Dianabol is dat het herstel kan helpen versnellen. Wat het betekent is dat u kunt trainen voor uren en uren en nog steeds erin slagen om uw spier groeien in grootte zonder angst voor overtraining. U weet vast wel dat klassieke bodybuilders meerdere uren per dag trainden zonder uit te branden.

Om maximale spiergroei te bereiken, moet je training bestaan uit het minstens 1-2 keer per week trainen van elke spiergroep.

Om spieren te winnen, moet je een dieet volgen dat zorgt voor een calorieoverschot van minstens 500 calorieën per dag. Echter, u kunt ervoor kiezen om vast te houden aan onderhoud calorieën als je niet wilt om vet te krijgen op alle!

Terwijl op een Dianabol cyclus, is het belangrijk om te voorkomen dat het hebben van alcohol. Dianabol is hepatotoxisch en het hebben van alcohol op het verhoogt de kans op leverschade. De combinatie van Dianabol en alcohol is waarschijnlijk buitensporig belasting van uw lever die waarschijnlijk zal verminderen honger als gevolg van uw lichaam zelfverdediging mechanisme krijgen in actie. Wat het betekent is dat je niet in staat zal zijn om voldoende voedsel te consumeren om te blijven in een calorie-overschot, waardoor de kans op uw bereiken van uw doel van het verkrijgen van spieren.

Dianabol Stacks voor grotere resultaten

Het is niet ongewoon voor bodybuilders die niet beginners met steroïden te stapelen twee of zelfs meer van hen samen om snellere resultaten te krijgen. Echter, als je een first-timer dan moet je gaan voor een Dianabol alleen cyclus.

In uw latere cyclus, kunt u stapelen Dianabol met andere steroïden met inbegrip van testosteron of Deca Durabolin, met name voor ballaststoffen.

Door het stapelen van Dianabol met testosteron of Deca, kunt u zo veel als 10 pond van extra spiermassa.

Testosteron of Deca veel worden gestapeld met Dbol omdat ze niet hepatotoxiciteit verhogen. Met andere woorden, leverschade wordt geminimaliseerd met een dergelijke stack. Het is vermeldenswaard dat de meeste Testosteron en Deca zijn injecteerbare steroïden en ze dragen een mild effect in zowel cholesterol en bloeddruk in je lichaam.

Echter, testosteron onderdrukking zal krijgen verergerd met een dergelijke stapel resulteert in uitgebreide schade aan de HPTA-as. Dit betekent dat de endogene testosteronproductie in je lichaam er veel langer over zal doen om terug te keren naar het normale niveau. Dit is waarom de meeste bodybuilders gaan voor post-cyclus therapie of PCT, zodat hun testosteron productie kan herstellen zo snel mogelijk.

Legale Dianabol

Dianabol werd gemaakt meer dan een halve eeuw geleden en de productie ervan stopte terug in de vroege jaren 2000. Wat je nu krijgt is alleen beschikbaar op de grijze markt en er is geen garantie of u een echt product koopt of niet. Bovendien zijn er veel Dbol bijwerkingen die moet je twee keer nadenken voordat u een duik nemen.

Legale Dianabol alternatieven winnen terrein met elke dag die voorbijgaat. Dit zijn supplementen die u kunnen helpen Dianabol-achtige resultaten te krijgen zonder bijwerkingen. Ze zijn geformuleerd met de hulp van natuurlijke ingrediënten en vereisen niet eens een PCT.

Dbal

D-Bal van Crazy Bulk is een 100% legaal alternatief voor Dianabol dat is het krijgen van geweldige gebruiker reviews.

D-Bal van Crazy Bulk bootst Dianabol na en kan u helpen om zowel spieren als kracht te krijgen. Het is 100% legaal en u kunt het bestellen zonder recept. Het verhoogt niet alleen eiwitsynthese en stikstof retentie in je lichaam, maar helpt ook step up rode bloedcellen productie.

Met andere woorden, het kan u helpen meer kracht te geven tijdens trainingen, zodat u zwaarder en langer kunt tillen. Het kan ook helpen om vermoeidheid uit te stellen. Daarnaast kan het ook helpen het herstel te versnellen.

D-Bal heeft geen negatieve bijwerkingen en vereist ook geen PCT. Het kan worden gestapeld met andere juridische steroïden van Crazy Bulk voor snellere resultaten.

Conclusie

Ik heb geprobeerd om Dianabol voor en na foto’s en video’s samen met wat Dbol resultaten die je moet verwachten wanneer u op een Dianabol cyclus. Hoewel individuele resultaten variëren van persoon tot persoon, moeten de bovenstaande foto’s u een duidelijk idee geven over wat Dianabol, een intensieve training routine, en een goed dieet moet doen om u te helpen winnen van spieren en kracht.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *