Testosteron Kopen – TestoGen Beoordeling

Ze zeggen dat met de leeftijd wijsheid komt. Maar wat ze je niet vertellen is dat met het ouder worden ook de natuurlijke productie van testosteron in ons lichaam sterk afneemt.

Ik weet dat omdat dat precies is wat mijn dokter me vertelde toen ik klaagde over mijn plotselinge gebrek aan energie en de strijd om zelfs maar de helft van de trainingen die ik ooit deed zonder te zweten af te maken.

Ik wist destijds van testosteronboosters, maar de angst voor mogelijke bijwerkingen weerhield me ervan het te proberen. Ik worstelde er lang mee, maar hopelijk maakt mijn TestoGen review het een soepelere beslissing voor je, want zonder twijfel is het de beste keuze als je testosteron wilt kopen.

Testosteron Kopen - TestoGen Beoordeling

In deze review heb ik, Tanveer Quraishi, TestoGen op de proef gesteld en probeer ik al uw vragen over dit potentieel spelveranderende supplement te beantwoorden.

Weinig tijd? Hier is TestoGen Samenvatting

testosteron kopen - TestoGen Beoordeling

Voordelen

 • Een legaal en natuurlijk alternatief voor steroïden.
 • Zeer effectief supplement zonder de vervelende bijwerkingen geassocieerd met testosteron isocaproaat (Sustanon).
 • Uitstekend voor het verkrijgen van spieren en kracht
 • Het kan helpen je libido te stimuleren.
 • Van de ingrediënten in TestoGen is klinisch bewezen dat ze de spiergroei versterken.

Nadelen

 • U kunt alleen legit TestoGen kopen via de officiële website.
 • U moet dagelijks ongeveer vier capsules innemen.
 • Het zal enige tijd duren (tot enkele weken) voordat je merkbare resultaten ervaart.

Wat is TestoGen?

TestoGen is een volledig natuurlijke testosteronbooster gericht op mannen die ontevreden zijn over hun fysieke en, tot op zekere hoogte, seksuele prestaties.

Het supplement is gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten zoals D-asparaginezuur (D-AA), Fenegriek extract, Zink, enzovoort. Dit zou de bijwerkingen onder controle moeten houden, althans dat is wat ze beweren.

Ze hebben onlangs de formule vernieuwd met vijf extra ingrediënten om de testosteronproductie in je lichaam te maximaliseren.

Ik heb uitgebreid geschreven over de ingrediënten in de volgende secties, maar om het allemaal samen te vatten, het supplement bestaat nu uit een totaal van elf actieve ingrediënten met talloze klinische studies achter elk.

TestoGen functies – bijgewerkt in februari 2023

 • Prijs – vanaf 49,99  /doos
 • Geld-terug-garantie -100 dagen
 • Gratis geschenken – 3
 • Is TestoGen legaal? – Ja
 • Krachtige testosteronprecursoren in supplement – 11
 • Wordt de bestelling discreet verzonden in een gewone verpakking? – Ja
 • Ondersteuning – per e-mail en telefoon

Mannen hebben de neiging om per decennium na hun 30ste 3% tot 5% van hun spiermassa te verliezen. Het spieropbouwende hormoon tesMannen verliezen na hun 30ste 3% tot 5% van hun spiermassa per decennium. Het spieropbouwende hormoon testosteron neemt ook geleidelijk af na de leeftijd van 40 jaar. Een van de beste natuurlijke manieren om de testosteronproductie te stimuleren is met behulp van een testosteronsupplement zoals Testogen.tosteron daalt ook geleidelijk na de leeftijd van 40 jaar.

Dingen die u moet overwegen voordat u een testosteronversterker koopt

Een testosteronbooster doet precies wat de naam zegt: het verhoogt de testosteronproductie in je lichaam. Maar hoe weet je of je die boost überhaupt nodig hebt?

Nou, er zijn veel tekenen dat je een tekort hebt aan het zogenaamde “steroïde hormoon”.

 • Om te beginnen zul je merken dat je prestaties in de sportschool sterk afnemen. Je trainingen worden met de dag zwaarder, zonder dat je er iets van merkt.
 • Zelfs als je regelmatig naar de sportschool gaat, zal het een enorme strijd zijn om dat buikvet in toom te houden – laat staan om vetvrije massa aan te maken.
 • U kunt ook een gebrek aan energie of “drive” in uw dagelijkse routine ervaren. Dingen waar je vroeger niet over hoefde na te denken, beginnen als een uitdaging op zich te voelen.
 • En last but definitely not least, je prestaties in bed kunnen veranderen in een trieste herinnering aan wat het ooit was.

Dus ongeacht of je aan bodybuilding doet, sport, of gewoon in het algemeen ongelukkig bent met je fysieke prestaties, je kunt al die uitdagingen overwinnen met de juiste testosteron booster.

Je moet echter de volgende vragen overwegen voordat je je ideale supplement kiest:

 • Waar is het supplement precies van gemaakt? Is het natuurlijk?
 • Is het krachtig genoeg om echt verschil te maken? U wilt gaan voor iets dat niet alleen veilig is, maar ook effectief.
 • Zijn er mogelijke bijwerkingen?
 • Is het wel legaal in de staat waar u woont?

Waar wordt TestoGen voor gebruikt?

Het bedrijf beweert dat TestoGen u kan helpen uw trainingsprestaties en spierwinsten te maximaliseren zonder nadelige effecten die geassocieerd worden met kunstmatige testosteronverhogers.

Het beweert ook om u te helpen energieker en gerichter te zijn op alle aspecten van uw leven. Bovendien beweren ze dat het supplement je ook kan helpen je cholesterol te verlagen en je bloeddruk te verlagen.

Nu ben ik nogal achterdochtig tegenover merken die beweren dat hun producten veel gezondheidsvoordelen bieden. Daarom heb ik veel onderzoek gedaan naar de wetenschap achter dit supplement en ik moet zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk ben van waar Testogen uit bestaat en hoe het presteert.

Wie zou TestoGen moeten gebruiken

TestoGen kan een uitstekende keuze zijn als u uw fitnessdoelen niet bereikt, zelfs niet als u regelmatig naar de sportschool gaat.

De ingrediënten in dit supplement kunnen u niet alleen helpen om de intensiteit van uw trainingen te verhogen, maar ook om meer vetvrije spiermassa op te bouwen.

Als u aan krachttraining doet, moet u TestoGen overwegen, omdat hogere testosteronniveaus in verband worden gebracht met het verschil in kracht bij mannen en vrouwen.

Als je aan sport doet, zijn de verhoogde atletische prestaties het overwegen waard. Een hoger testosteronniveau is in verband gebracht met een rigoureuze duurtraining.

Uit een studie van het Department of Exercise and Nutritional Sciences, San Diego State University, bleek dat elite militairen een significant hoger niveau van anabole hormonen (testosteron) in hun lichaam hadden.

Wie moet TestoGen niet gebruiken

Omdat TestoGen alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat, is het over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Sommige mensen zijn echter beter af zonder:

 • Je moet geen testosteronboosters gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar. De productie van testosteron is op die leeftijd al relatief hoog in je lichaam. Dit gezegd zijnde, als je nog steeds denkt dat je aan een laag testosterongehalte lijdt, moet je een erkende medische professional raadplegen.
 • TestoGen is geen alternatief voor een goed dieet. Als je niet op de calorieën en macronutriënten in je voeding let, zal dit supplement dat niet op magische wijze veranderen. Denk eraan, mensen: je bent wat je eet!
 • Nogmaals, TestoGen is geen alternatief voor een goede trainingsroutine. Het nemen van een pil (of zelfs een dozijn) zal je geen goed doen als je het niet combineert met een adequaat trainingsplan. Uw training maakt u sterker, slanker en gespierder. TestoGen zal de resultaten alleen maar versterken.

Hoe werkt TestoGen?

Meer dan 95% van het testosteron wordt geproduceerd door de Leydig cellen in je testikels. De Leydig cellen worden getriggerd door het luteïniserend hormoon (LH) om de productie van testosteron in je lichaam op gang te brengen.

De kern van TestoGen is een aminozuurregulator die beter bekend staat als D-asparaginezuur.

Om alles eenvoudig te houden, D-asparaginezuur verhoogt de niveaus van het luteïniserend hormoon (LH) in je lichaam. En zoals ik al eerder heb uitgelegd, geeft het LH je lichaam het signaal om de productie van testosteron te versnellen.

testogen ingredients

Elke portie (4 capsules in totaal) TestoGen bevat ongeveer 2.352 milligram D-asparaginezuur, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor merkbare resultaten.

Er zijn vele andere ingrediënten (nog 10, om precies te zijn) aanwezig in TestoGen om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

Net als D-asparaginezuur zijn al deze ingrediënten natuurlijk en verbeteren ze uw prestaties met minimale (of geen) bijwerkingen. Hierdoor kun je de intensiteit van je trainingen verhogen, sneller herstellen dan ooit tevoren en heb je aan het eind van de dag versterkte resultaten.

Leuk weetje: steroïden maken eigenlijk gebruik van dezelfde processen, maar gebruiken synthetische ingrediënten op een extremer niveau.

TestoGen Ingrediënten

TestoGen bevat in totaal elf natuurlijke ingrediënten om je lichaam te helpen meer testosteron te produceren dan ooit tevoren.

Ik was van plan om over elk ingrediënt te schrijven, maar ik dacht dat het het beste zou zijn om de belangrijkste te behandelen die goed zijn voor 90% van de resultaten.

Hieronder volgen de vier meest essentiële ingrediënten in TestoGen:

Fenegriek

Sommige enzymen in je lichaam zetten het vrije testosteron dat al in je bloedbaan aanwezig is om in oestrogeen.

Het fenegriek extract in TestoGen werkt door dergelijke enzymen te onderdrukken. Elke dosering TestoGen bevat ongeveer 200 milligram Fenegriek.

Volgens een studie van de Universiteit van Mary Hardin-Baylor ondervonden mannen die fenegriek kregen, sneller vetverlies en krachttoename.

Volgens de proeven uitgevoerd door Applied Science and Nutrition Pty Ltd in Australië ondervonden mannen die het fenegriek extract namen de volgende resultaten:

 • 81% van de mannen zei zich energieker te voelen
 • 81% van de mannen ervoer een merkbare toename van het libido
 • 66% van de mannen ervoer een merkbare verbetering van hun seksuele prestaties

Zink

TestoGen bevat ongeveer 72 milligram zink per portie, wat 97% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor mannen is.

Volgens de Wayne State University School of Medicine is er een diepgaande correlatie tussen de niveaus van zink en testosteron in ons lichaam.

Uit een ander onderzoek van de Selçuk Universiteit in Turkije bleek dat topworstelaars die dagelijks zink innamen, in slechts vier weken tijd een hoger testosteronniveau in hun lichaam hadden.

De effecten van een zinksupplement worden vermenigvuldigd als je al een laag zinkgehalte hebt. Een aanzienlijke toename van de testosteronproductie werd vastgesteld bij mannen wier lichaam niet over de optimale hoeveelheid zink beschikte.

Zink wordt al eeuwenlang gebruikt om het seksuele verlangen bij mannen te vergroten. Sindsdien zijn er talloze studies geweest die dit bewezen hebben.

testogen ing

Tribulus Terrestris

Als je testosterongehalte al binnen het optimale bereik ligt, zal Tribulus je misschien niet veel helpen.

Aan de andere kant is de behandeling van mannen met een laag testosterongehalte waar dit Aziatische kruid echt schittert. Het wordt al eeuwenlang door oude beschavingen gebruikt om de seksuele functie en de algehele productie van testosteron te verbeteren. Elke portie TestoGen bevat ongeveer 300 milligram Tribulus.

Volgens het Government Ayurveda Medical College and Hospital in India merkten mannen die Tribulus Terrestris innamen een toename van 16% in hun testosteronspiegel gedurende 90 dagen.

Ik kon echter geen verder onderzoek naar deze stof vinden. Laten we de resultaten van deze ene studie dus met een korreltje zout nemen.

D-asparaginezuur

Zoals ik in een eerder hoofdstuk heb uitgelegd, wordt maar liefst 95% van het testosteron geproduceerd door de Leydig cellen in je testikels. En luteïniserend hormoon (LH) is wat die cellen het signaal geeft om het t-sap te gaan produceren!

Volgens een studie verhoogde het dagelijks innemen van D-asparaginezuur de productie van luteïniserende hormonen bij mannen. Met meer van die hormonen in hun lichaam merkte de testgroep een aanzienlijke toename van de testosteronproductie in slechts 12 dagen.

In een ander onderzoek zagen deelnemers die over een periode van 20 dagen D-asparaginezuur innamen, hun spermatelling met 100% toenemen.

Elke dosering TestoGen bevat 2.352 milligram D-asparaginezuur, wat ongeveer dezelfde inname is als de meeste studies.

Testogen Bijwerkingen

Zoals gezegd bevat TestoGen alleen natuurlijke ingrediënten die de afgelopen jaren grondig zijn getest.

Het bedrijf beweert dat er niets synthetisch in zijn formule zit. Dit is een van de vele redenen waarom steroïden illegaal zijn, maar testosteronverhogende supplementen niet.

Elk ingrediënt is expliciet ontworpen om te helpen bij de natuurlijke processen die al in je lichaam plaatsvinden. Over het algemeen is TestoGen dus relatief veilig, en de overgrote meerderheid van de gebruikers ondervindt geen nadelige effecten. Dit is precies waarom je het zonder recept kunt krijgen.

Met dat gezegd hebbende, moeten sommige mensen een gecertificeerde professional raadplegen voordat ze dit supplement nemen. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven mogen dit bijvoorbeeld nooit innemen zonder een arts te raadplegen.

Het spreekt ook vanzelf dat minderjarigen over het algemeen alle testosteronverhogers moeten vermijden, niet alleen TestoGen. Maar als het absoluut moet, raadpleeg dan eerst een arts.

Waar moet u TestoGen kopen?

TestoGen is alleen online verkrijgbaar via hun website. Als zodanig zul je dit supplement niet vinden op een grote marktplaats zoals Amazon, BodyBuilding.com, GNC, enz.

Dit kan voor sommige mensen behoorlijk lastig zijn, en dat is precies waarom ik dit eerder als een nadeel noemde. Maar als je eenmaal op hun website bestelt, kun je er zeker van zijn dat het product 100% echt is. Bovendien bieden ze gratis verzending wereldwijd via de officiële site en een 100 dagen geld-terug garantie. Dat klinkt niet zo slecht, toch?

TestoGen alternatieven

Als TestoGen je om welke reden dan ook niet aanspreekt, dan moet je de volgende drie alternatieven overwegen:

 • Testo Prime

Testo Prime is een van de krachtigste testosteronverhogers die ook in de Daily Mail heeft gestaan. Het is een wetenschappelijk onderzochte formule die het testosteron op natuurlijke wijze stimuleert.

Het is ook bekend dat het stress vermindert, de spiermassa en kracht vergroot, de vetverbranding in je lichaam versnelt, het uithoudingsvermogen verbetert, kracht en energie versterkt en je libido of geslachtsdrift stimuleert.

Het heeft geen negatieve bijwerkingen en krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen.

Klik hier om TestoPrime.com te bezoeken voor meer informatie.

 • Testodren

Testodren is een 100% legaal alternatief voor steroïden zonder de noodzaak van een recept. Het team achter dit product is zo zeker dat ze bieden een 60-dagen, geen vragen-gevraagd garantie.

Dit is een testosteron booster die wordt aanbevolen en onderschreven door Dr. Kaleb Redden en heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen. Het is bewezen dat het vrije testosteron in uw lichaam met maar liefst 72,8% verhoogt.

U kunt meer te weten komen over Testodren door hier te klikken.

 • Testo-Max

Testo-Max van CrazyBulk is vrijwel identiek aan TestoGen. De actieve ingrediënten in beide producten zijn hetzelfde, maar de hoeveelheid verschilt (4 capsules per dag). Zelfs de dosering is hetzelfde in beide supplementen. Oh, en in het geval van Testo-Max wordt aanbevolen om het minstens twintig minuten voor het ontbijt in te nemen.

Bezoek voor meer informatie over Testo-Max direct de officiële website.

Mijn ervaring met TestoGen (de resultaten)

Onlangs heb ik TestoGen, een testosteronverhogend supplement, een maand lang uitgeprobeerd en ik was aangenaam verrast door de voordelen die ik ervoer. Als bodybuilder was ik op zoek naar een manier om mijn algemene fysieke prestaties en welzijn te verbeteren.

testogen experience

Aan het begin van de proef merkte ik niet veel verschil, maar na ongeveer een week begon ik aanzienlijke verbeteringen in mijn fysieke welzijn te zien. Mijn spiermassa nam toe en mijn kracht en uithoudingsvermogen kregen een boost, waarschijnlijk door de verhoogde testosteronspiegel die TestoGen hielp bevorderen. Deze verbeteringen waren vooral merkbaar in mijn trainingen, aangezien ik in staat was zwaardere gewichten te tillen en meer reps met gemak uit te voeren.

Maar daar stopten de voordelen niet. Ik merkte ook een verbetering van mijn libido, wat een welkome verrassing was. Mijn relatie met mijn partner profiteerde daarvan, en we voelden ons allebei meer tevreden en verbonden.

Ik was ook blij dat TestoGen geen negatieve bijwerkingen had op mijn algemene gezondheid. Ik ervoer geen negatieve veranderingen in mijn bloeddruk of cholesterolgehalte, en ik voelde me over het algemeen gezond en wel gedurende het hele onderzoek.

In het algemeen vond ik TestoGen een waardevol supplement dat mijn lichamelijk welzijn en mijn relaties verbeterde. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen, vooral bodybuilders, die hun algemene fysieke prestaties en levenskwaliteit willen verbeteren. De consistente en merkbare verbeteringen die ik in de loop van het onderzoek heb ervaren, hebben mij duidelijk gemaakt dat TestoGen een effectief en betrouwbaar supplement is.

Wat zeggen klanten over TestoGen?

Als je een testosteron booster zoals Testogen wilt kopen is het belangrijk om ook na te gaan wat de echte gebruikers erover zeggen. Dit is waar Testogen beter presteert dan de meeste andere concurrerende merken op de markt. Hier zijn enkele echte gebruikersrecensies met voor en na foto’s:

mitch
marian
jason

Dit is wat Jason zegt:

“Ik heb, zoals veel mannen, de pot van 1 maand gebruikt. Eerlijk gezegd was ik buitengewoon sceptisch over het product. Er zijn letterlijk honderden testboosters en zo veel van hen doen niets. Ik heb in het verleden vele anderen gebruikt en heb van bijna allemaal bijwerkingen gehad, van woede tot buikpijn. Ik had nul bijwerkingen van Testogen.

Ik hoopte wat spieren te krijgen, een paar centimeter om mijn middel te verliezen, maar vooral wilde ik niet meer moe zijn. Tegen het einde van de 2e week kon ik al een verschil merken. Veel meer energie om de dag door te komen en zeker meer pit in de slaapkamer. Ik voel me geweldig, ik zie er beter uit en ik slaap nu zelfs beter. Ik train, zoals de meeste mannen, 3 keer per week maar heb in jaren geen spiermassa gewonnen.

Je kunt aan mijn foto’s zien dat mijn borst en armen veel groter zijn en dat al mijn overhemden (in de juiste gebieden) veel strakker zitten. Ik hoop echt dat je mijn getuigenis en foto’;s gebruikt om een gemiddelde man te laten zien, die niet meer doet dan ik normaal zou doen om deze geweldige resultaten kunnen bereiken. Testogen heeft mijn leven veranderd. Ik kijk er naar uit om mijn voortgang na 60 dagen te kunnen zien.”

TestoGen Review Verdict

TestoGen kan een uitstekende geheel natuurlijke vervanger zijn voor gevaarlijke steroïden. Hoewel het misschien niet zo krachtig is als het illegale spul, is het ongetwijfeld een van de veiligere opties die er zijn.

Als je je spiermassa, kracht, of gewoon je algehele conditie wilt vergroten, dan is TestoGen misschien wat je zoekt.

Van alle ingrediënten is wetenschappelijk bewezen dat ze helpen je testosteronniveau te verhogen zonder noemenswaardige bijwerkingen.

Het kan ook je libido stimuleren en je algehele “drive” in het leven vergroten. En als klap op de vuurpijl wordt dit supplement ondersteund door een ijzersterke 100 dagen geld-terug garantie.

Het kiezen van de juiste testosteron booster kan een hele uitdagende beslissing zijn. Ik hoop dat mijn beoordeling u zal helpen een weloverwogen keuze te maken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *