MK 677 Ibutamoren beoordeling – Voor een natuurlijke HGH boost

Dit is de meest complete MK 677 Ibutamoren Review die je zal helpen beter te begrijpen wat MK 677 Ibutamoren of Nutrobal is, hoe het werkt en hoe het je kan helpen met zowel spier- en krachttoename als vetvermindering. Allereerst moet ik duidelijk maken dat MK 677 geen SARM is. Het wordt vaak verward met een SARM, maar in werkelijkheid is het een groeihormoon secretagoog.

MK 677 Ibutamoren beoordeling

Met andere woorden, het is een stof die je lichaam helpt om zelf HGH te produceren. Omdat HGH of groeihormoon effectief is voor zowel spieropbouw als vetverbranding, is een groot aantal sportschoolbezoekers en bodybuilders geïnteresseerd in deze stof, zodat ze betere resultaten kunnen halen uit hun trainingsroutines.

MK 677 Ibutamoren beoordeling

Laten we meer te weten komen over deze stof, wat het eigenlijk is, hoe het werkt, wat de voordelen en bijwerkingen zijn, enz.

Wat is MK 677?

Vaker wel dan niet denken mensen dat MK 677 een SARM is, maar zoals hierboven vermeld, is het een groeihormoon secretagoog. Simpel gezegd is het een verbinding die je lichaam helpt om meer van zijn eigen HGH en IGF-1 of Insuline Groei Factor 1 te produceren. Het is belangrijk om te begrijpen dat synthetische HGH of HGH injecties veel negatieve bijwerkingen kunnen hebben en bovendien erg duur zijn. MK 677 is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je lichaam meer groeihormoon krijgt via het klierstelsel, zodat het geen negatieve of nadelige bijwerkingen heeft.

Enkele van de belangrijkste voordelen van MK 677 variëren van een betere spiergroei tot een snellere vetverbranding tot een jonger uitziende huid, haar en nagels tot een betere slaap en een verbeterde immuniteit, enz.

MK 677 Ibutamoren beoordeling

Hoe werkt MK 677 Ibutamoren?

MK 677 Ibutamoren is een HGH supplement of releaser of secretagogue. Het belangrijkste werkingsmechanisme is dat het je lichaam stimuleert om meer groeihormoon te produceren en uit te scheiden.

Meer specifiek helpt het je lichaam om meer GH en IGF-1 aan te maken, wat een bemiddelaar is voor groeihormoon in de meeste cellen en weefsels in je lichaam.

Het wordt als veiliger beschouwd in vergelijking met HGH therapie of injecties die de neiging hebben om HGH niveaus bijna onmiddellijk in je lichaam te verhogen. MK 677 kan je HGH-niveaus naar een vergelijkbaar niveau helpen als dat van tieners.

Zelfs tieners kunnen deze verbinding hebben en het zal leiden tot een kleine groeispurt als ze nog niet klaar zijn met groeien. Je moet in gedachten houden dat MK 677 veel zwakker is in vergelijking met HGH shots of injecties. Het werkt langzaam in de loop van de tijd en heeft geen bijwerkingen zoals HGH injecties.

MK 677 onderzoek

In tegenstelling tot de meeste SARM’s waar geen klinisch onderzoek en studies naar zijn gedaan, is MK 677 een verbinding waar veel onderzoek naar is gedaan. Er zijn veel studies en klinische onderzoeken (inclusief onderzoeken op mensen en dieren) die zijn uitgevoerd op MK 677 met positieve resultaten.

Hoewel het goed onderzocht is, is het nog niet goedgekeurd voor menselijke consumptie door de FDA. Dit gezegd hebbende, komt het steeds dichter bij goedkeuring en zou het binnenkort goedgekeurd kunnen worden.

Een van de cruciale vragen is of MK 677 legaal is of niet. Het kan een geweldige samenstelling zijn die zoveel voordelen voor de gezondheid biedt, maar is het legaal om het te gebruiken of niet?

Het goede is dat MK 677 legaal is om te kopen en te gebruiken in de VS en de meeste andere landen over de hele wereld, met Australië als uitzondering. In Australië staat het namelijk op de lijst van receptplichtige stoffen (Schedule 4) en je hebt een doktersrecept nodig om het daar te kopen.

Dit gezegd hebbende, is het belangrijk om in gedachten te houden dat het illegaal is om MK 677 Ibutamoren te gebruiken in professionele sporten en dat het verboden is door de meeste autoriteiten, waaronder WADA. De eenvoudige reden hiervoor is dat het de sporter die het gebruikt een oneerlijk voordeel kan geven ten opzichte van de andere deelnemers.

MK 677 Ibutamoren beoordeling

MK 677 Ibutamoren Voordelen

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van MK 677…

Verlaagd lichaamsvet

Een van de belangrijkste voordelen van MK 677 is dat het kan helpen bij het aanzienlijk verminderen van lichaamsvet wanneer het langdurig wordt ingenomen.

Volgens een onderzoek kregen 40 mensen gedurende 16 weken dagelijks 15 mg MK 677 toegediend en bleek dat de proefpersonen aan het eind van de 16 weken durende proef 3% van hun lichaamsvet verloren hadden.

De belangrijkste reden achter dit vetverlies was een toename van het groeihormoongehalte. Ik moet hier vermelden dat HGH of groeihormoon erom bekend staat dat het je lichaam stimuleert om vet te verliezen en tegelijkertijd spieren aan te maken.

Verhoogt de spiermassa

Wat MK 677 zo’n enorme hit maakt onder bodybuilders en fitnessfreaks is dat het niet alleen helpt om overtollig lichaamsvet te verbranden, maar je ook helpt om vetvrije spiermassa te winnen. Geen wonder dat deze samenstelling zeer aantrekkelijk is voor sportschoolfanaten.

Net als bij het hierboven genoemde onderzoek kreeg een groep mensen gedurende 16 weken dagelijks 12,5 mg Mk 677 toegediend en aan het eind van deze periode wonnen ze 2 pond aan spiermassa. Opgemerkt moet worden dat de proefpersonen in staat waren om deze spieren te winnen zonder training of enige verandering in hun dieet.

Dit is een van de redenen dat veel bodybuilders het gebruiken als een PCT na een SARM-cyclus, omdat het hen helpt om de spierwinsten uit die cyclus heel gemakkelijk te behouden.

Verbeterd herstel

Nog een ander voordeel van MK 677 is dat het kan helpen het herstel te versnellen. Normaal gesproken herstelt je lichaam 72 uur na een training. MK 677 kan helpen deze periode te verkorten tot 48 uur, zodat je vaker kunt trainen.

Ik moet hier vermelden dat de meeste SARM’s zelfs voor een sneller herstel zorgen dan dit.

Verbetert de slaapkwaliteit

Een van de belangrijkste voordelen van MK 677 is dat het je kan helpen beter te slapen. De meeste gebruikers lijken van mening te zijn dat het hen helpt om verbazingwekkend goed te slapen, waardoor het een grote hit is bij mensen die moeite hebben om goed te slapen.

Wat je moet weten is dat het verhogen van het HGH niveau in je lichaam je helpt om beter te slapen in plaats van meer te slapen. Dat betekent dat je je na 6 uur uitgeruster voelt dan normaal na 8 uur. Het betekent ook dat je de hele dag meer energie hebt.

Als je dit voordeel wilt ervaren en beter wilt slapen, stel ik voor dat je je dagelijkse dosis ongeveer een uur voordat je naar bed gaat inneemt. Vaker wel dan niet beginnen mensen deze verandering in slaap te voelen binnen twee weken na het innemen van dit middel.

Beter haar en huid

Deze verbinding verbetert niet alleen de slaapkwaliteit, maar staat er ook om bekend dat het de conditie van haar en huid verbetert. De meeste gebruikers kunnen hiervoor instaan en zijn blij dat hun haar en huid er veel jonger uitzien als ze MK 677 gebruiken. Het is niet ongewoon dat je haar en nagels sneller groeien wanneer je dit middel gebruikt. Niet alleen dit, het kan je haar ook dikker maken.

Het is niet verwonderlijk dat veel mensen nu MK 677 proberen om te voorkomen dat ze kaal worden. Een van de meest interessante eigenschappen van Ibutamoren MK 677 is dat het de groei van haarzakjes bevordert en ook hun genezing stimuleert, wat resulteert in snellere en dikkere haargroei.

MK 677 Bijwerkingen

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van deze verbinding, laten we eens kijken wat de bijwerkingen van MK 677 kunnen zijn:

Als we kijken naar de bijwerkingen van MK 677, moet ik vermelden dat het een van de veiligste verbindingen op de markt is en dat het geen ernstige bijwerkingen heeft. Dat gezegd hebbende, zijn de meeste bijwerkingen die gebruikers ervaren te wijten aan het feit dat ze een brokproduct gebruiken dat versneden is en uit ingrediënten bestaat die er niet horen te zijn.

Daarom is het belangrijk om pure, echte en onvervalste MK 677 te gebruiken.

Enkele van de mogelijke bijwerkingen kunnen het volgende zijn:

Waterretentie

Zoals hierboven vermeld, zijn er geen ernstige bijwerkingen van MK 677. Hoewel het vasthouden van water niet een veel voorkomende bijwerking is, kunnen sommige mensen dit ervaren wanneer ze dit middel gebruiken. Een van de beste manieren om deze bijwerking te omzeilen is door meer water te drinken.

Een van de redenen waarom sommige mensen water vasthouden als ze Ibutamoren gebruiken, is omdat ze heel weinig water binnenkrijgen of omdat hun dieet veel natrium bevat.

Dus als je merkt dat je water vasthoudt, kun je het beste je dieet in de gaten houden. Zelfs anders is dit een bijwerking die binnen een paar dagen vanzelf overgaat, zelfs als je niets doet.

Verhoogde honger

Ik zou dit geen bijwerking willen noemen, maar dit is iets wat de meeste mensen ervaren als ze MK 677 gebruiken. Voor veel mensen die meer spieren en kracht willen krijgen, is een verhoogde eetlust juist een voordeel.

Mensen die het als een bijwerking beschouwen, wordt aangeraden hun dagelijkse dosis vlak voor het slapen in te nemen. Aan de andere kant, als je meer honger wilt ervaren, moet je je dagelijkse dosis vroeg in de ochtend innemen.

Ik moet hier vermelden dat hoewel dit effect een paar dagen aanhoudt en een paar weken na de cyclus vanzelf afneemt.

Ik moet hier vermelden dat niet iedereen dit ervaart en dat zelfs degenen die dit wel ervaren, de eerste een of twee weken een toename in hun eetlust merken.

Verlaagde insulinegevoeligheid

Een van de bijwerkingen (die ook weer niet heel vaak voorkomt) is dat sommige mensen een verminderde insulinegevoeligheid melden als ze MK 677 gebruiken. Dit kan een probleem zijn voor mensen die lijden aan diabetes type II.

Klinische onderzoeken hebben echter aangetoond dat MK 677 niet leidt tot een verandering in de bloedsuikerspiegel. Met andere woorden, klinische onderzoeken hebben aangetoond dat MK 677 de insulinegevoeligheid niet echt vermindert.

Als zodanig kan worden verondersteld dat mensen die er last van lijken te hebben gehad, dit te wijten hebben aan het gebruik van een slecht product. Dit is nog een reden waarom ik wil benadrukken dat je alleen pure MK 677 of Ibutamoren moet gebruiken.

MK 677 Ibutamoren beoordeling – Dosering en Cycluslengte

Idealiter kan een dagelijkse dosis van 10-25 mg MK 677 Ibutamoren de meeste mensen helpen om de grote voordelen van deze verbinding te ervaren. Ik moet hier vermelden dat de toenemende groeihormoonspiegels een tijdje kunnen duren en dit is de reden waarom het wordt aanbevolen om deze verbinding voor een langere periode te gebruiken. In tegenstelling tot de meeste SARM’s die worden aanbevolen voor een 8-10 weken cyclus, moet MK 677 Ibutamoren worden geconsumeerd voor een uitgebreide 16-20 weken cyclus. Lees meer over  MK 677 Dosering hier.

De meeste mensen willen MK 677 hebben voor een 16 weken durende cyclus gevolgd door een pauze van 5 weken voordat ze aan een andere cyclus beginnen. In feite zijn er sommige mensen die bekend zijn om deze verbinding van jaren hebben zonder zelfs het nemen van eventuele pauzes tussen!

Het beste deel is dat onderzoeken hebben aangetoond dat het langdurig gebruik van dit middel niet leidt tot bijwerkingen.

Dat gezegd hebbende, zou ik voorstellen dat je kiest voor een cyclus van 16-20 weken, gevolgd door een pauze van 5 weken voordat je aan een nieuwe cyclus begint.

Er zijn twee belangrijke redenen om dit te suggereren:

 • Allereerst zijn de meeste mensen in staat om verbazingwekkende resultaten te krijgen met een dergelijke cyclus en ervaren ook geen bijwerkingen.
 • Ten tweede zijn de meeste onderzoeken gebaseerd op een cyclus van deze lengte. Met andere woorden, het is beter om je aan het boek te houden!

Aanbevolen cyclus

WeekMK 677
1-16 or 1-2020 mg per dag
17-22 or 21-25XXXX

Ibutamoren beoordeling – Halfwaardetijd

MK 677 Ibutamoren staat bekend om zijn halveringstijd van 24-30 uur. Volgens onderzoek en proeven wordt de halfwaardetijd geschat op ongeveer 24 uur. Dit betekent dat je voor de beste resultaten ten minste elke 24 uur een dosis moet nemen.

Er zijn een paar manieren om je dagelijkse dosis in te nemen. Wanneer je het neemt, hangt af van je doel, namelijk bulken of cutten.

 • Als je het wilt gebruiken om meer spieren of gewicht te krijgen, is het aan te raden om je dagelijkse dosis ’s ochtends bij voorkeur bij je ontbijt te nemen. Dit komt omdat ’s ochtends je honger of eetlust wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je lichaam een calorieoverschot heeft, zodat je spiermassa kunt aankomen.
 • Aan de andere kant, als je vet wilt verminderen, is het aan te raden om je dagelijkse dosis ’s avonds of laat op de avond te nemen, voordat je naar bed gaat. Zo voorkom je een toename van je eetlust.
 • Als je echter je slaapkwaliteit wilt verbeteren, moet je het ’s avonds laat nemen, zodat je beter slaapt en je uitgeruster voelt als je ’s ochtends wakker wordt.

MK 677 stapelen met SARM’s

Het is niet ongewoon voor bodybuilders om MK 67 te stapelen met SARM’s en zelfs met anabolen. De meeste mensen doen dit om haaruitval te voorkomen en om een betere slaapkwaliteit te garanderen.

Niet alleen dit, de meeste bodybuilders gebruiken MK 677 met andere SARM’s om hun kracht en spierwinsten uit de SARM-cyclus te behouden.

Wat nog interessanter is, is dat veel bodybuilders het nemen als post-cyclus therapie.

MK 677 Post-cyclustherapie

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden is dat MK 677 of Ibutamoren niet onderdrukkend is. Met andere woorden, het onderdrukt de endogene testosteronproductie in je lichaam niet. Je hebt dus geen PCT nodig zodra je klaar bent met een MK 677-cyclus.

Zoals hierboven vermeld, gebruiken veel mensen dit middel als PCT nadat ze klaar zijn met een steroïde of SARM-cyclus. De belangrijkste reden hiervoor is dat het je helpt om je spier- en krachttoename intact te houden (wat je hebt opgedaan met een steroïde of SARM-cyclus).

Hoe neem je MK 677 als PCT?

Een van de beste manieren om MK 677 als PCT te gebruiken is om het te starten met je SARM-cyclus en het nog 8 weken te gebruiken nadat de cyclus is afgelopen. Als je bijvoorbeeld een 8-weekse SARM-cyclus doet, dan kun je MK 677 starten bij week 1 en het beëindigen bij de 16e of 20e week.

Op deze manier kun je al je spier- en krachttoename behouden.

Waar koop ik MK 677?

Een van de beste manieren om alle voordelen van MK 677 Ibutamoren te krijgen zonder bijwerkingen, hoe minimaal die ook zijn, is door legale en veilige alternatieven te gebruiken, zoals die van Crazy Bulk. Dergelijke supplementen zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten zoals aminozuren, kruidenextracten, vitamines, enz.

Ibuta 677 van Crazy Bulk is een geweldig supplement dat alle voordelen van MK 677 minus eventuele negatieve bijwerkingen nabootst. Het kan worden gebruikt voor zowel een bulk- als een snijcyclus en kan worden gestapeld met andere legale SARM’s van Crazy Bulk.

ibuta 677
Ibuta 677

Specificaties

 • Verhoogt HGH op natuurlijke wijze
 • Geweldig voor bulkvorming
 • Verbrandt sneller vet
 • Verhoogt de vasculariteit

 • Zorgt voor snel herstel
 • Geen bekende bijwerkingen

Vergelijkbare berichten