Gebruikt Eddie Hall steroïden?

Eddie Hall, ook wel bekend als het Beest, is een voormalig Strongman die bekend staat om zijn record van 500 kg deadlift. En dat niet alleen, hij heeft in zijn carrière ook vele titels gewonnen.

Gebruikt Eddie Hall steroïden

Zonder twijfel is hij iemand met een groot postuur, ongelooflijke kracht, een zwaar lichaamsgewicht en een intimiderende stem, en dit alles heeft de verdenking gewekt dat hij steroïden gebruikt. Daarover gaat dit artikel – Gebruikt Eddie Hall steroïden?

Gebruikt Eddie Hall steroïden of is hij natuurlijk?

Als fitnessexpert zou ik zeggen dat ik talloze sterke mannen en atleten heb gezien en als ik naar Eddie kijk, zijn er enkele tekenen die hem zouden kunnen verraden als een van degenen die zijn gezwicht voor het gebruik van middelen om hun professionele doelen te bereiken.

Gebruikt Eddie Hall steroïden of is hij natuurlijk

Redenen waarom Eddie Hall wordt verdacht van het gebruik van Steroïden

Laten we eens kijken naar enkele van de factoren die de verdenking wekken dat Eddie steroïden gebruikt:

Extra snel herstel voor deadlifting record

Het is moeilijk te geloven dat iemand op natuurlijke wijze van 465 kg naar 500 kg kan springen op dezelfde dag. Er moet rekening mee worden gehouden dat Eddie na een recordlift van 465 kg er later in de loop van dezelfde dag in slaagde 500 kg te tillen. Dit doet vermoeden dat hij steroïden of PED’s heeft gebruikt om sneller te herstellen.

Gewoonlijk nemen de meeste atleten, bodybuilders en krachtpatsers een pauze van hun trainingsschema na deelname aan een wedstrijd. Dat komt omdat extreem zwaar tillen een enorme druk legt op je centrale zenuwstelsel of CNS en om alles weer normaal te krijgen heeft je lichaam beslist een pauze nodig van intens inspannende activiteiten.

Abnormaal sterke schouders

Voordat ik mijn punt maak, is het de moeite waard om onderstaande video te bekijken:

Het kan je niet ontgaan hoe krachtige schouders Eddie Hall heeft. Als je de video goed bekijkt, zie je iets unieks aan de manier waarop Eddie al zijn lifts probeerde. In tegenstelling tot de meeste andere deelnemers die een kniestoot gebruikten om de geladen asstang boven hun schouders te krijgen voor de eerste duw, voerde Eddie bij al zijn pogingen een strikte pers uit, zelfs bij het optillen van het recordgewicht van 216 kg.

Dit zou kunnen komen door zijn extra krachtige schouders. Ik moet hier vermelden dat de meeste steroïdengebruikers beter ontwikkelde schouders hebben, omdat androgeenreceptoren in je schouders beter reageren op steroïden.

Redenen waarom Eddie Hall wordt verdacht van het gebruik van Steroïden

Overontwikkelde lichaamsbouw

Kijk maar eens naar Eddie Hall en krijg ontzag voor zijn extreem goed ontwikkelde lichaam met keischouders, massieve borst en een breed postuur. Je vraagt je af of zo’n lichaam wel mogelijk is zonder steroïden te gebruiken.

Ongetwijfeld zijn er bodybuilders die enorm zijn en de vergelijking met Eddie Hall kunnen doorstaan, maar van de meesten van hen is bekend dat ze spullen gebruiken om aan te sterken of om er ripped uit te zien.

Zelfs nu hij 40 kilo is afgevallen, heeft Eddie Hall een grote borstkas, wat erop zou kunnen wijzen dat hij sappelt. Ook al lijkt hij zich te concentreren op cutten, hij heeft toch zijn borstomvang behouden.

Bloedneus tijdens het deadliften van 500 kg

Een van de meest voorkomende verklikkerlichten van het gebruik van steroïden is dat het kan leiden tot neusbloedingen tijdens het heffen van zware gewichten.

Zoals op de pc hierboven te zien is, kreeg Eddie Hall een bloedneus terwijl hij 500 kg deadliftte.

Gewoonlijk wijzen bloedneuzen op het gebruik van testosteron om kracht en prestaties te verbeteren en dus kan worden aangenomen dat Eddie steroïden of testosteron heeft gebruikt.

Eddie Hall trainingsgeschiedenis

Laten we eens kijken naar Eddie’s trainingsgeschiedenis.

Wat we weten is dat Eddie als tiener vrij actief was en rugby speelde. Niet alleen dit, het is ook bekend dat hij deelnam aan zwemwedstrijden.

Het is echter pas in 2008 dat hij aan zware sporttraining deed. Dit soort training vereist ook een zwaar dieet. Het zal geen verrassing zijn als ik u vertel dat hij ernaar streeft bijna 12.000 calorieën per dag te consumeren. Bovendien is bekend dat hij zes dagen per week traint.

Eddie Hall trainingsgeschiedenis

Het is ook bekend dat hij explosieve training gebruikt om fast-twitch spiervezels op te bouwen, iets wat hem enorm geholpen zou hebben bij het vergroten van zijn kracht.

Na zijn wereldrecord deadlifting heeft hij besloten zich terug te trekken uit de jaarlijkse World’s Strongest Man-wedstrijd. Bovendien is hij gaan boksen.

Beste prestaties van Eddie Hall

De meest opvallende prestatie die Eddie lijkt te hebben geleverd is het heffen van 500 kg op de World Deadlift. Dat is echt ongelooflijk en velen zouden het als bijna onmogelijk beschouwen.

In een YoutTube-video zegt hij dat hij zich mentaal heeft voorbereid op het tillen van zoveel gewicht door zich een situatie voor te stellen die tot een adrenalinestoot zou leiden.

Vermeldenswaard is hier dat Eddie Hall in 2017 de Sterkste Man ter Wereld was, maar hij kon de titel niet verdedigen bij toekomstige evenementen.

Is Eddie Hall natuurlijk?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de World’s Strongest Man competitie het gebruik van steroïden verbiedt en het voert ook tests uit bij gelegenheden. We kunnen dus aannemen dat ook Eddie op steroïden is getest en dat de resultaten negatief waren.

Dat gezegd hebbende, is het mogelijk dat hij eerder steroïden heeft gebruikt. Ik weet dus niet zeker of hij al dan niet steroïden heeft gebruikt.

Wat wel zeker is, is dat steroïden niet voor niets verboden zijn en dat ze een ravage kunnen aanrichten in je interne systeem.

Is Eddie Hall natuurlijk

Als iemand wil verbeteren hun prestaties en kracht of krijgen meer spieren, dan kan hij proberen natuurlijke of juridische steroïde alternatieven die aan populariteit winnen met elke dag die voorbijgaat.

Aanbevolen lezen:

Eddie’s 40 kg gewichtsverlies

Een van de meest interessante ontwikkelingen die Eddie lijkt te hebben doorgemaakt, is dat hij zijn lichaam heeft getransformeerd van zwoel naar gespierd en daarbij 40 kg is afgevallen.

Hij heeft de Strongman-scene verlaten, is gaan boksen en heeft zijn training volledig veranderd. Hij zegt echter dat hij 40 kilo is afgevallen dankzij een ochtendwandeling van anderhalve kilometer die hij elke ochtend probeert vol te houden.

Eddie’s 40 kg gewichtsverlies

Een van de interessantste dingen aan zijn wandelingen is dat hij de snelheid probeert te variëren naar zijn zin. Er is geen vaste snelheid waar hij zich aan houdt en dat houdt hij graag zo. Hij gebruikt geen volgapparatuur of gadgets om de genomen stappen of verbrande calorieën te tellen. Het enige waar hij bijzonder in is, is dat hij elke ochtend probeert te gaan hardlopen of joggen – dat slaat hij niet over!

Conclusie

Eddie heeft een geweldige run op de World’s Strongest Man en met deze huidige lichaamstransformatie ziet hij er nog beter uit, of beter gezegd, ziet hij eruit als een beest!

Referenties:

  1. https://www.drugs.com/cons/testosterone-nasal.html
  2. https://www.thesun.co.uk/sport/7184255/eddie-hall-worlds-strongest-man-lift-tall-weigh/
  3. https://www.menshealth.com/uk/weight-loss/a37572962/eddie-hall-40kg-weight-loss-secret/

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *