Is Jeff Nippard natuurlijk?

Persoonlijk ben ik een grote fan van Jeff. Dit is een man die een enorme fanbase heeft op zowel YouTube als Instagram. Wat hem onderscheidt van veel fitness enthousiastelingen is dat hij alles wetenschappelijk probeert uit te leggen. Hij heeft een geweldige lichaamsbouw en veel mensen zijn geneigd zich af te vragen – Is Jeff Nippard Natural?

Is Jeff Nippard natuurlijk

Ik zou niet geloven dat hij niet natuurlijk is!

Deze man vertoont geen tekenen van het gebruik van steroïden en bovenal heeft hij een zeer unieke benadering van spieropbouw.

Is Jeff Nippard natuurlijk of aan de steroïden?

Ik denk niet dat iemand dat zou geloven, aangezien deze man een zeer unieke aanpak heeft om spieren op te bouwen en vet te verbranden met behulp van zijn op wetenschap gebaseerde kennis om snellere en betere resultaten te krijgen dan veel andere bodybuilders die geneigd zijn te vallen voor het gebruik van hulpmiddelen.

Is Jeff Nippard natuurlijk

Als ik zou controleren op de tekenen van steroïdengebruik, kan iedereen gemakkelijk vaststellen dat er absoluut geen tekenen zijn dat hij steroïden heeft gebruikt, van het niet hebben van 3D-schouders tot het niet hebben van:

 • acne
 • haaruitval
 • waterretentie en man boobs
 • blozende huid, enz.

Er is helemaal niets te merken als je naar deze man kijkt. Ik denk dat hij net zo natuurlijk is als Andrew Tate. Hij is iemand die in compleet contrast staat met iemand als Rich Piana waarvan bekend is dat hij 27 jaar lang steroïden heeft gebruikt!

Jeff Nippard – Introductie

Jeff Nippard heeft meer dan 3,51 miljoen abonnees op zijn Youtube-kanaal.

Klik op de video hieronder om Jeff te zien praten over zijn eigen leven:

Wat maakt Jeff uniek?

De belangrijkste reden achter zijn succes als beïnvloeder is dat hij zijn inspanningen op het gebied van bodybuilding lijkt te hebben gebaseerd op wetenschap en bewijs. Ik moet nog iemand anders zien die dat doet. Hij creëert boeiende inhoud die al zijn beweringen wetenschappelijk onderbouwt, of het nu gaat om het winnen van spieren, het verhogen van testosteron of het krijgen van ripped en shredded.

Is Jeff Nippard natuurlijk

Naast zijn YouTube-kanaal heeft Jeff Nippard ook een fitnesswebsite waarmee hij op maat gemaakte fitnessprogramma’s aanbiedt aan zijn klanten. Hij werkt ook als personal trainer en biedt geweldige hulp aan mensen die op basis van zijn wetenschappelijke benadering gespierd willen worden.

Zijn educatieve achtergrond lijkt een solide basis te hebben gelegd voor zijn op wetenschap gebaseerde aanpak. Dit komt omdat hij een bachelor in de wetenschappen heeft met als hoofdvak biochemie.

Jeff Nippard wordt beschouwd als een van de beste natuurlijke bodybuilders van dit moment. Hij heeft deelgenomen aan een aantal wedstrijden voor natural bodybuilding en heeft de afgelopen jaren verschillende titels opgeëist.

 • In 2012 was hij Mr. Junior Canada voor Natural Bodybuilding.
 • In 2014 werd hij Algemeen Kampioen WNBF Natural Muscle Mayhem.

Bovendien staat zijn beste Wilks-score bekend als 446. Voor degenen die niet op de hoogte zijn, Wilks score is een wiskundige formule die wordt gebruikt om de kracht van gewichtheffers te meten.

Niet alleen dit, in 2014 is bekend dat hij het Canadese record voor bankdrukken in handen had. Het is bekend dat hij toen 336 pond kon tillen bij het bankdrukken. Tegelijkertijd kon hij 502 pond squatten en 518 pond deadliften. Het mooiste is dat zijn prestaties getuigen van een drugsvrije, op wetenschap gebaseerde aanpak van spieropbouw en vetverbranding door training en dieet.

Jeff en zijn bewegingsleer

Jeff heeft een solide aanwezigheid op Youtube opgebouwd met een aantal baanbrekende video’s die de afgelopen jaren enorm populair zijn geworden.

Enkele van de meest interessante en mythe ontkrachtende onderwerpen die hij heeft behandeld met deze op wetenschap gebaseerde aanpak zijn de volgende:

 • Eiwitrijke diëten veroorzaken botverlies en nierschade
 • Stopt krachttraining je groei
 • Kun je lichaamsvet verliezen van specifieke lichaamsdelen (het zou kunnen)
 • Het anabole venster na de training (MYTH BUSTED with Science)
 • HIIT of LISS: Wat is beter voor vetverlies?
Jeff en zijn bewegingsleer

Om de inhoud nog sappiger te maken, heeft hij bovendien veel video’s geplaatst over trainingstechnieken om spieren op te bouwen en sneller vet te verliezen. Enkele van zijn populaire video’s in deze categorie zijn:

 • Hoe krijg je een enorme bankdruk met een perfecte techniek?
 • Hoe bouw je enorme biceps: Optimale training uitgelegd
 • Bouw grotere bilspieren met perfecte trainingstechniek
 • De slimste manier om slank te worden (Shredding Wetenschap uitgelegd)
 • Hoe word je groter en sterker tegelijk (Powerbuilding wetenschap uitgelegd)

Een van zijn belangrijkste forten is zijn expertise in het opbouwen van spiermassa. Hij gebruikt zijn kennis om op zijn website een aantal fitnessprogramma’s aan te bieden die gericht zijn op spieropbouw.

Enkele van zijn populaire programma’s zijn:

 • Jeff Nippard Upper Lower Size and Strength programma
 • Hoogfrequent Full Body Programma

Hypertrofie Training

Een van de belangrijkste onderwerpen die Jeff in zijn video’s uitvoerig lijkt te hebben behandeld, is het opbouwen van spiervezels en het ontwikkelen van grote spieren in specifieke lichaamsdelen. Het is ook bekend dat hij een aantal hypertrofie trainingsprogramma’s aanbiedt op zijn website.

Bekijk ook – Heeft Chris Hemsworth steroïden genomen voor Thor?

Belangrijke lessen van Jeff

Als je zijn inhoud doorneemt – video’s, website en podcasts, zijn hier enkele belangrijke lessen die je zult leren:

Body Fat Set Point Theorie

Een van de meest interessante feiten die uit zijn inhoud naar voren komen is deze theorie. Volgens deze theorie heeft ieder van ons een setpoint van optimaal lichaamsvet dat ons lichaam hard werkt om te behouden. Het is interessant op te merken dat, om deze streefwaarde te bereiken, verschillende mechanismen in je lichaam in werking treden wanneer je de streefwaarde voor lichaamsvet overschrijdt of wanneer je lichaamsvet onder deze streefwaarde komt.

Belangrijke lessen van Jeff

Doe aan cardiotraining na het gewichtheffen

Volgens studies gaat krachttraining ten koste van duurtraining als die langer dan 10 minuten duurt. Met andere woorden, uw cardio-opwarming mag niet langer dan 10 minuten duren. Idealiter begin je met een cardio warming-up van 5 minuten en ga je verder met je krachttraining. Nadat u klaar bent met zware gewichten, kunt u doorgaan met langere duurtraining.

Volgens Jeff is het zelfs beter om cardio- en krachttraining volledig te splitsen. Met andere woorden, je kunt ze op aparte dagen doen of misschien zelfs op verschillende tijdstippen van de dag.

s Avonds koolhydraten eten is hetzelfde als overdag

Een van de meest voorkomende mythes die ik in de loop der jaren heb gehoord, is dat je ’s avonds geen koolhydraten moet eten, omdat je stofwisseling vertraagt als je slaapt.

Dit is een mythe die Jeff lijkt te hebben ontkracht door te beweren dat je stofwisseling in rust hetzelfde is als wanneer je slaapt en als je wakker bent. Het maakt dus niet uit op welk moment van de dag je koolhydraten consumeert. Wat belangrijk is, is dat als het je doel is om vet te verliezen, je koolhydraten dag en nacht moet vermijden.

Hoe Jeff te volgen?

Jeff Nippard moet je go-to guy zijn als je geïnteresseerd bent in het opbouwen van spieren en dit op een natuurlijke manier doet zonder toevlucht te nemen tot steroïden en drugs. In zo’n geval kun je lid worden van zijn YoutTube-kanaal of Instagram-pagina om op de hoogte te blijven van zijn nieuwste onderzoek naar fitness en bodybuilding.

Conclusie

Jeff Nippard is iemand die echt gepassioneerd is over fitness en bodybuilding. Hij is een van de meest succesvolle natural bodybuilder die je tegenwoordig kunt spotten.

Ik denk dat je door het bekijken van zijn video’s en andere inhoud die hij online deelt, in staat moet zijn om aanzienlijke vooruitgang te boeken, of je nu gespierd wilt worden of vet wilt verbranden. Zijn inhoud is echt geweldig en dit is de reden waarom veel van zijn video’s miljoenen views krijgen.

Dus, ga je gang en abonneer je op zijn YouTube-kanaal!

Referenties:

 1. Youtube Channel – Jeff Nippard
 2. https://www.facebook.com/jeffnippard

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *