Andrew Tate

Andrew Tate is om veel redenen bekend op sociale media. Ten eerste is hij een professionele kickbokser, en ten tweede schijnt hij veel controversiële dingen te hebben gezegd op sociale media. Het is ook bekend dat hij de islam heeft aanvaard en deze verandering van geloof schijnt in het niet zo recente verleden voor veel ophef op sociale media te hebben gezorgd.

Andrew Tate

Anyways, dit gaat over bodybuilding en fitness en daarom heb ik het hier over hem.

Andrew Tate heeft een mager en gespierd postuur. Ook al valt hij niet in de categorie van een krachtige bodybuilder, hij heeft een behoorlijke lichaamsbouw die tegenwoordig zo populair is onder mannen. Wat nog interessanter is, is dat hij schijnt te beweren dat hij zijn lichaam onderhoudt met minimale aandacht voor wat hij eet.

Andrew Tate trainingsprogramma

Als je echt van fitness houdt en een mager en hard lichaam wilt, dan moet je eens kijken naar het fitnessprogramma van Andrew Tate.

Dit is waar het uit bestaat:

De belangrijkste drijfveer is op HIIT of hoge intensiteit interval training met behulp van lichaamsgewicht oefeningen. Als je het programma doorneemt, zul je merken dat het grootste deel gericht is op het doen van burpees met jump squats.

Andrew Tate trainingsprogramma

Er zijn twee belangrijke voordelen van HIIT en dat omvat het volgende:

 • Ten eerste helpt HIIT om veel calorieën te verbranden.
 • Ten tweede heeft het een zeer sterk na-effect in die zin dat het ervoor zorgt dat je lichaam de hele dag overtollig vet blijft verbranden.

Wat het betekent is dat je een trashy dieet kunt hebben, net als Andrew Tate, en toch mager en geript kunt blijven. Dat is gewoon geweldig!

Waarom zijn HIIT-workouts populair geworden?

Een van de belangrijkste redenen achter de populariteit van HIIT-workouts is dat het korte en intensieve trainingen zijn met zeer korte rustpauzes tussen de sets. Meestal duurt een HIIT-workout 5 tot 10 minuten. Het is dus een geweldige optie voor mensen die geen uren en uren te besteden hebben in een sportschool. De essentie van deze routine is dat ze cardio en lichaamsgewichttraining combineert op een manier die je hartslag verhoogt en helpt vetvrije spiermassa op te bouwen.

Dit betekent niet dat je binnen een paar weken een lichaam als dat van Andrew krijgt. Hij heeft gewerkt aan zijn lichaamsbouw en heeft jarenlang getraind als professioneel kickbokser en is 4 keer wereldkampioen geweest. Met andere woorden, je moet regelmatig trainen en met de juiste training zou je je lichaam zo moeten zien transformeren.

Bokstraining

Laten we eens kijken naar de training die Andrew deed in zijn beginperiode toen hij voorstander was van kickboksen:

Bokstraining
 • Hij begon zijn dag met hardlopen.
 • Na het hardlopen oefende Andrew schaduwboksen en vervolgde dat met burpees, push-ups en wat lichte halteroefeningen.
 • Hij gebruikte ook een verzwaard vest om de weerstand van de lichaamsgewichtoefeningen te verhogen.
 • Ik moet hier vermelden dat hij in zijn beginperiode als kickbokser ook veel tijd doorbracht in de sportschool. Het grootste deel van zijn training bestond echter uit hardlopen en lichaamsgewichttraining.

Andrew Tate Dieet

Hoewel Andrew beweert zonder enige beperking te eten en te drinken (d.w.z. waar hij zin in heeft), heeft hij toch een aantal regels die hij moet volgen wat zijn dieet betreft, waaronder de volgende:

 • Zeg NEE tegen toegevoegde suikers – Een van de grootste problemen met aankomen en overtollig lichaamsvet is het gevolg van toegevoegde suiker in je dieet. Als je probeert om suiker uit je dieet te schrappen en al het andere te eten, zou het goed moeten gaan.
 • Verminder zoveel mogelijk koolhydraten – Zeg nee tegen chips, brood, pasta, enz.

Het is bekend dat hij heeft toegegeven dat hij met een slecht dieet weg kan komen dan de meeste andere mensen vanwege twee belangrijke redenen:

Andrew Tate Dieet
 • Ten eerste heeft hij keihard getraind als professioneel kickbokser.
 • Ten tweede heeft hij gedurende het grootste deel van zijn leven als professioneel kickbokser helemaal geen drank gebruikt.

Het spreekt voor zich dat jarenlang hard en krachtig trainen zonder te drinken hem heeft geholpen de basis te leggen voor een solide en gezond lichaam.

Afgezien van het bovenstaande zegt Tate ook dat hij op de meeste dagen het ontbijt overslaat, wat zeker helpt om zijn aantal calorieën laag en onder controle te houden. Mager blijven kan alleen als je je calorie-inname in de gaten kunt houden.

Verder is het bekend dat hij graag vlees eet, een geweldige bron van eiwitten. Hij is dol op KFC en beweert dat enige tijd bijna 80-90% van zijn dieet uit vlees bestond, dat hem niet alleen helpt zijn energieniveau te verhogen, maar ook zijn lichaamsvet helpt te verminderen.

Trainen zoals hij

Hier zijn enkele belangrijke tips als je wilt trainen zoals Andrew Tate:

 • Probeer veel lichaamsgewicht oefeningen te doen.
 • Besteed veel tijd aan cardio (in of buiten de sportschool). Je kunt bijvoorbeeld gaan hardlopen of joggen en HIIT-workouts doen.
 • Stop met suiker in je dieet en verminder de inname van koolhydraten zoveel mogelijk.

Gebruikt Andrew Tate steroïden?

Niets wijst erop dat Andrew Tate steroïden gebruikt.

Ten eerste is Andrew geen professionele bodybuilder. Hij heeft een goede magere lichaamsbouw, maar niets dat niet zonder steroïden bereikt kan worden.

gebruikt andrew tate steroiden

Hij heeft geen 3D-schouders en ook geen man boobs. Niet alleen dit, zijn huid is vrij van acne en ziet er ook niet blozend uit. Hij heeft misschien geen haar op zijn hoofd, maar dat wijst er niet op dat hij steroïden gebruikt.

Net als vele anderen, zoals Tristyn Lee, Connor Murphy, Chris Hemsworth en Jeff Nippard, ziet Andrew Tate er voor mij volkomen natuurlijk uit. Hij heeft hard getraind en suiker en drank vermeden, en dat lijkt goed voor hem te hebben gewerkt. Dat hij misschien natuurlijke supplementen heeft genomen, kan ik niet betwisten en er is nauwelijks iets dat erop wijst dat hij gear heeft gebruikt.

Hoe spieren kweken zoals Andrew Tate?

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van spieren en kracht terwijl je natuurlijk blijft, dan moet je legale steroïden overwegen die zijn geformuleerd met natuurlijke ingrediënten en verschillende steroïden nabootsen, zoals Dianabol, Sustanon, etc., zodat je al hun voordelen kunt ervaren zonder bijwerkingen. Deze legale steroïden zijn een enorme hit geworden onder sportschoolgangers over de hele wereld. Merken als Crazy Bulk en Brutal Force hebben ongelooflijke gebruikersbeoordelingen gekregen. Bekijk de beste bulking steroïden door hier te klikken.

Conclusie

Als je het trainings- en dieetplan van Andrew Tate doorneemt, zou je merken dat beide uiterst eenvoudig zijn. Niets ingewikkelds, maar als het werkt, werkt het!

Het beste is dat hij door zulke eenvoudige dingen te doen de lichaamsbouw heeft kunnen bereiken die veel mannen graag willen hebben.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *