Is Tristyn Lee natuurlijk of aan de steroïden?

Tristyn Lee is de zoveelste bekende bodybuilder die beschuldigd wordt van het gebruik van steroïden. Sinds hij in de schijnwerpers is komen te staan vanwege zijn ongelooflijke lichaamsbouw, wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden.

Is Tristyn Lee natuurlijk of aan de steroïden

Tristyn Lee, een kracht om rekening mee te houden in de bodybuildingwereld, heeft zelf op dergelijke beschuldigingen gereageerd.

Tristyn Lee – Verworvenheden Tijdlijn

Tristyn Lee is een van de meest veelbelovende bodybuilders van dit moment. Deze jonge kerel is slechts 22 jaar oud en maakt golven met zijn gebeeldhouwde lichaamsbouw met bewerkte buikspieren en verbazingwekkende kracht. Niet alleen dit, slechts één blik op zijn lichaam doet je de strepen en immense vasculariteit opmerken die deze man heeft. Als fervent voetballer is Tristyn begonnen met trainen in zijn plaatselijke sportschool in Oregon.

Is Tristyn Lee natuurlijk of aan de steroïden?

Al snel besefte hij zijn potentieel en dat hij zich kon meten met professionele bodybuilders. Hij begon nog harder te trainen en nam deel aan lokale wedstrijden. Met zijn groeiende aanhang besefte hij dat hij van bodybuilding een carrière kon maken. Het duurde niet lang voordat hij zijn eigen YouTube-kanaal en Instagram-pagina lanceerde.

Zoals je uit bovenstaande foto kunt opmaken, heeft hij meer dan 2,2 miljoen volgers op Instagram. Het spreekt voor zich dat hij een van de krachtigste influencers in de fitnesswereld is. Zijn fan following laat zien dat hij niet alleen behoorlijk succesvol is, maar ook zeer populair bij zijn volgers wereldwijd.

Steroïdencontroverse rond Tristyn Lee

Hoewel hij aanzienlijke prestaties heeft geleverd in de bodybuildingwereld, wordt hij achtervolgd door geruchten en beschuldigingen dat hij hulpmiddelen heeft gebruikt om op zo’n jonge leeftijd zo’n indrukwekkende lichaamsbouw te bereiken.

Is Tristyn Lee natuurlijk of aan de steroïden?

Het moet duidelijk zijn dat er geen definitief bewijs is dat hij steroïden gebruikt, maar veel deskundigen en fitnessfanaten hebben zich over deze kwestie uitgesproken. Sommige van die deskundigen beweren dat de tekenen van steroïdengebruik duidelijk zichtbaar zijn in Tristyns lichaamsbouw en ongelooflijke kracht. Om deze bewering te weerleggen, zijn veel anderen gaan zeggen dat zijn lichaam het resultaat is van zijn talent, toewijding, hard werken en goede genetica.

Wat de waarheid ook moge zijn, zeker is dat Tristyn het respect geniet van miljoenen fans over de hele wereld die hem als rolmodel zien en zich door hem laten inspireren.

Tristyn Lee’s lichaamstransformatie

Laten we beginnen met een blik op zijn vroege leven. Op zeer jonge leeftijd beseften zijn ouders dat hij het talent had om te voetballen en zij steunden hem in het spelen van dit spel zodat hij zijn vaardigheid kon aanscherpen, maar het lot had iets anders voor hem in petto.

Zijn twee oudere broers, Tyler en Braedon, zagen zijn ongelooflijke kracht en introduceerden hem in bodybuilding.

Tristyn Lee’s lichaamstransformatie

Omdat hij erg toegewijd was, begon hij snel vooruitgang te boeken en trainde hij al snel met mensen als Simeon Panda, Bradley Martin en Larry Wheels (op zijn social media profielen is te zien hoe hij met deze grote bodybuilders traint).

Tristyn zegt al lang dat zijn succes als bodybuilder vooral te danken is aan deze training, een streng dieet en natuurlijke supplementen.

Ik moet hier vermelden dat steroïden je kunnen helpen groeien, maar het is ook mogelijk om spieren te winnen en vet te verbranden met behulp van natuurlijke supplementen (waarvan sommige niet als legale steroïden op de markt worden gebracht) die veilig zijn en verstoken van nare bijwerkingen die zo vaak met anabole steroïden worden geassocieerd.

Tristyn Lee’s huidige statistieken en metingen

Enkele van zijn huidige statistieken zijn de volgende:

Leeftijd20 jaar oud (Geboren: 20 augustus 2002)
Gewicht115 – 125 lbs (52.2 – 56.7kg)
Hoogte5 voet 3 inches (160 cm)
LichaamsvetpercentageOngeveer 4 procent

Hij is slechts 1,80 m lang en is extreem geript met slechts 4% lichaamsvet, waardoor hij er extreem versnipperd uitziet.

Is zijn lichaam haalbaar met zijn huidige dieet en training?

Laat ik beginnen met te zeggen dat Tristyn nog jong is en al meer dan 6 jaar traint. Bovendien is hij meer gericht op zijn professionele doelen dan op zijn persoonlijke leven. Hij staat erom bekend dat hij minstens 3 keer per week voetbaltraining volgt en bovendien traint hij twee keer per dag in de sportschool. Hij staat er ook om bekend een dag per week vrij te nemen en beseft hoe belangrijk rust en herstel zijn.

Is zijn lichaam haalbaar met zijn huidige dieet en training

Tristyn staat erom bekend één spiergroep per dag te trainen en zijn favoriete oefening voor de ontwikkeling van zijn benen zijn squats. Wat de armen betreft, zijn enkele van zijn favoriete oefeningen: barbell bicep curl, double-arm front swing en straight bar extensions.

Wat zijn dieet betreft, staat hij bekend om zijn strikte keto dieet met een macro percentage verdeling van 70:20:5 van vet, eiwit en koolhydraten. Zijn dagelijkse calorie-inname ligt tussen de 3000 en 3500 calorieën en hij staat erom bekend dat hij zich vier tot vijf keer per dag volpropt met voedingsmiddelen als hele eieren, avocado’s en biefstuk.

Met dit alles in gedachten denk ik dat Tristyns lichaam realistisch haalbaar is met zijn huidige dieet en trainingsroutine.

Is hij ooit getest op het gebruik van steroïden?

Dit is een van de belangrijkste vragen die bij me opkomen als ik naga of hij al dan niet steroïden heeft gebruikt. Feit is dat Tristyn nooit is getest op het gebruik van steroïden, omdat hij vrij jong is en niet heeft meegedaan aan bodybuildingwedstrijden.

Vertoont hij gezondheidsproblemen door steroïdengebruik?

Ik denk niet dat hij tekenen van steroïdengebruik vertoont, zoals ernstige acne, haaruitval, gynaecomastie, blozende huid, enz. Geen van deze zijn duidelijk als je naar Tristyn kijkt.

Eindoordeel – Is Tristyn Lee Natural of Natty?

Gezien het feit dat hij zo jong en atletisch is en voetbaltraining heeft gevolgd, is het niet verwonderlijk dat hij zo mager is. Bovendien heeft hij veel in de sportschool getraind, wat tot een goede spiergroei heeft geleid.

Bovendien vertoont hij geen tekenen van steroïdengebruik of -misbruik. Ik zou zeggen dat hij een natuurlijke bodybuilder is, net als Connor Murphy of Terry Crews.

Tegelijkertijd zou ik zeggen dat hij misschien natuurlijke of legale supplementen gebruikt om de spiergroei te stimuleren en overtollig vet te verbranden. While D-bal from Crazy Bulk is just perfect for gaining muscle and strength, Clenbutrol is one of the best fat burners for men.

Referenties:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=OiHTrLsbhgI

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *