Is Connor Murphy natuurlijk of gebruikt hij steroïden?

Connor Murphy is een jongen die niet alleen bekend staat om zijn uiterlijk, maar ook om zijn prank video’s op Youtube en Instagram. Als je niet weet wie Connor is, dan moet ik je vertellen dat hij iemand is die miljoenen heeft verdiend (vooral met Youtube) door meisjes in de maling te nemen. Ik moet zeggen dat hij een unieke stijl heeft die tot de verbeelding spreekt van veel meisjes die hem bewonderen en liefhebben om zijn geweldige lichaam. Of hij natuurlijk is of aan de steroïden zien we in dit artikel.

Bovendien lijkt Connor veel studenten te hebben geïnspireerd om net zo gespierd te worden als hij.

Als ik het over zijn fans op YouTube mag hebben: hij heeft een indrukwekkende 2,4 miljoen abonnees en dat aantal lijkt elke dag te groeien!

Is Connor Murphy natuurlijk of gebruikt hij steroïden?

Hij heeft ook een enorme aanhang op Instagram met 451.000 volgers!

Is Connor Murphy natuurlijk of gebruikt hij steroïden?

Voordat we in detail treden, laten we eens kijken wat hij over zichzelf te zeggen heeft (of hij steroïden heeft gebruikt of niet):

Ik mag deze man nu al!

Het is goed dat hij live ingaat op de beschuldigingen dat hij natuurlijk is of niet. Ook al zijn er een paar andere jongens die dergelijke beschuldigingen live op camera hebben geuit, de meesten hebben de neiging de vraag af te wenden en te liegen over hun steroïdengebruik.

Connor daarentegen komt er openlijk voor uit en zegt: “Ik ben natuurlijk, ik heb nooit iets genomen” en hij doet dat zonder de minste aarzeling. Ik denk dat hij daarvoor een pluspunt krijgt!

Het spreekt vanzelf dat genetica een enorme rol speelt bij het opbouwen van grote spieren, zelfs meer dan wat steroïden kunnen doen!

Goede genetica kan jongens die natuurlijk zijn helpen grotere spieren op te bouwen in vergelijking met sommige jongens die jarenlang sap blijven gebruiken en nog steeds niet zo groot kunnen worden als die natuurlijke!

Connor’s lichaamssamenstelling

Typische steroïde gebruikers vertonen een paar tekenen dat ze hebben gesapt. Blozende huid, keiige schouders, en een flinterdunne huid met overal aderen zijn enkele van de tekenen van massaal gebruik van steroïden.

Connor vertoont geen van deze tekenen.

Er zijn nauwelijks aanwijzingen dat hij steroïden gebruikt. Een van de meest interessante dingen die je waarschijnlijk zult waarnemen is dat zijn schouders zwak lijken in vergelijking met zijn biceps/triceps, wat meestal alleen gebeurt bij natuurlijke bodybuilders.

Ik wil erop wijzen dat steroïdengebruikers massieve schouders hebben omdat androgeenreceptoren in de schouders beter reageren op steroïden. Dit is precies de reden waarom bodybuilders die bulkende steroïden als Dianabol, Deca of Anadrol gaan gebruiken, schouders hebben die eruit zien als kanonskogels.

Afgezien van dit, zijn spieren zien er glad, dat is echt een teken van iemand die is natty. Ze zien er echter niet te glad uit, wat betekent dat hij niet veel water vasthoudt, maar ze zijn zeker niet droog. Als iemand snijdende steroïden gebruikt zoals Trenbolone of Winstrol, dan is hij geneigd er overdreven droog uit te zien, wat bij Connor duidelijk niet het geval is.See alternativ

Tijdlijn van winsten

Laten we eens kijken naar zijn lichaamstransformatie door de jaren heen:

Zoals u uit de video kunt opmaken, begon Connor op jonge leeftijd met trainen en toen hij 17 was, tikte hij de weegschaal al op 185 pond. Volgens hem kwam hij toen bijna 3 jaar op een laag pitje te staan, voordat hij zich weer begon in te spannen en hard te werken en binnen een jaar 10 pond aankwam en 205 pond bereikte.

Ik denk dat deze snelle spiertoename de twijfels over het gebruik van steroïden heeft doen ontstaan.

Aangezien ik zelf al vele jaren train, weet ik zeker dat alle natuurlijke bodybuilders na een eerste fase van spiergroei een periode doormaken waarin ze weinig of geen spieraanwinst boeken.See alternatives at DeepL.com

Wat betreft zijn gewichtstoename in een jaar, dat zegt hij:

  • Het was niet allemaal spiermassa. Hij kwam ook veel lichaamsvet aan, omdat hij zijn best deed om voller te worden. Tegelijkertijd werd hij ook groter omdat hij nog steeds groeide.
  • Hij veranderde ook zijn trainingsroutine van een 45 minuten durende full-body training naar een driedaagse split, wat hem enorm hielp zijn volume te verhogen.

Ik denk dat met veranderingen in zijn routine en op zijn leeftijd, 20 pond spieren winnen in een jaar niet zo vreemd klinkt!

In feite heeft 5-10 pond van deze gewichtstoename misschien helemaal niets met spieren te maken. En niet alleen dit, als je je trainingsvolume verdrievoudigt zoals hij deed, zul je waarschijnlijk snel opgekrikt worden.

Bovendien slaat het nergens op dat Connor op 17-jarige leeftijd steroïden zou hebben genomen, want dan zou hij geen 20 maar 65 pond zijn aangekomen, aangezien hij op die leeftijd tegelijkertijd bulkte en groeide.

Wedstrijd geschiedenis/drugs testen

Wat het testen voor wedstrijden betreft, is bekend dat Connor Murphy ooit bij de NPC heeft meegedaan in de categorie Physique voor mannen.

Helaas test de NPC wel op steroïden, maar het is geen legitieme federatie. In feite kunnen deelnemers gemakkelijk door de test komen en bewijzen dat ze natuurlijk zijn, omdat de tests op bepaalde data worden uitgevoerd. Met andere woorden, de deelnemers weten al wanneer ze een steroïdecyclus moeten stoppen om de steroïde uit hun systeem te laten verdwijnen, zodat ze de steroïdentest op een bepaalde datum kunnen doorstaan.

Legitieme federaties, aan de andere kant, gaan voor willekeurige controles en nooit geven u de datum waarop ze gaan testen u voor het gebruik van steroïden. Sterker nog, ze doen dat het hele jaar door om je in de gaten te houden.

Dat gezegd zijnde, het feit dat Connor deelnam aan NPC betekent niet dat hij gear heeft gebruikt. Het kan gewoon betekenen dat hij het opnam tegen jongens waarvan de meesten al jaren juicen. Omdat er niet veel natty federaties zijn waar alle bodybuilders 100% natuurlijk zijn, is het gebruikelijk dat natuurlijke bodybuilders meedoen aan niet-natty evenementen. Ook al zijn er enkele legitieme natty organisaties, het zijn er maar weinig.

Verdict

Dus, is Connor een natty?

Nou, er is geen bewijs dat hij steroïden heeft gebruikt, en ook zijn lichaam vertoont geen tekenen van steroïdegebruik.

Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat Connor Murphy een natuurtalent is, net als Terry Crews. Zeker is dat hij een geweldige genetica heeft en dat hij met jarenlang hard werken in de sportschool een geweldig lichaam heeft opgebouwd. Net als de meeste andere natuurlijke bodybuilders, zou ik aannemen dat hij natuurlijke supplementen heeft gebruikt, waaronder whey, enz.

Referenties:

(1) https://www.youtube.com/watch?v=9-FMucM0kaY

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *