Is Bradley Martyn natuurlijk of op steroïden?

Ik zit nu al vele jaren in de fitnessbranche en ik heb gezien dat veel mensen er de voorkeur aan geven om natuurlijk te blijven, maar dat evenveel mensen steroïden en andere drugs, waaronder SARM’s, gaan gebruiken in hun zoektocht naar snellere resultaten, of ze nu groter willen worden of meer spieren willen hebben. Ik was behoorlijk geïntrigeerd toen de geruchten over Bradley Martyn die steroïden zou gebruiken, begonnen op te duiken en ik besloot om een beetje dieper te graven om uit te vinden of Bradley Martyn natuurlijk is of niet!

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen hem ervan verdenken steroïden te gebruiken, is de enorme verandering in zijn lichaam die duidelijk blijkt uit zijn voor en na foto’s die op verschillende sociale media beschikbaar zijn.

Is Bradley Martyn natuurlijk of op steroïden

Met meer dan 4,2 miljoen volgers op Instagram is Bradley Martyn immens populair. Hier is een screenshot van zijn Insta-account.

In dit artikel heb ik geprobeerd de fysieke veranderingen die hij heeft doorgemaakt, zijn trainingsstijl, of hij al dan niet getest is op steroïden en drugs, enz. te belichten, om te weten te komen of hij iemand is die natuurlijk is of niet.

Fysieke tekenen die wijzen op steroïde gebruik door Martyn

Laat ik beginnen met te zeggen dat wanneer iemand begint met trainen, hij in de beginfase waarschijnlijk grote winsten maakt. De spiergroei wordt echter langzaam nadat die beginfase voorbij is. Als iemand die al jaren traint enorme groeispurten doormaakt, neemt hij waarschijnlijk steroïden.

Dit is wat er in het geval van Martyn zou zijn gebeurd.

Van Bradley Martyn is bekend dat hij al jaren traint en hij lijkt een enorme spiergroei te hebben doorgemaakt ondanks dat hij al een geweldige lichaamsbouw heeft. Dit suggereert dat hij niet geheel natuurlijk is!

Hier zijn enkele fysieke tekenen die erop kunnen wijzen dat hij steroïden gebruikt:

Fysieke tekenen die wijzen op steroïde gebruik door Martyn

Dikke spiermassa bovenlichaam

Als je naar zijn foto’s kijkt, kun je zien dat hij extreem dikke spieren heeft, wat zou kunnen komen door steroïden.

In feite is zijn spiergroei te vergelijken met Chul Soon, een Koreaanse bodybuilder die extreem dikke en volle spieren heeft. Verder is bekend dat dit iets is dat kan worden toegeschreven aan het gebruik van Deca Durabolin, een steroïde die zowel de spieren als de kracht helpt vergroten. Als een kwestie van feit, Deca is vaak bekend als de koning van kracht Steroïden.

Afgezien van het versterken van uw kracht, is het ook bekend om spieren groot en rond, net de manier waarop Bradley’s armen en vallen kijken dik en massaal in bepaalde foto’s.

Blozende huid

Een ander veel voorkomend teken van het gebruik van steroïden is een blozende huid. Dit komt omdat anabole androgene steroïden of AAS kunnen leiden tot een verhoging van zowel je lichaamstemperatuur als je bloeddruk en als je lichaam worstelt om weer normaal te worden, lijkt je huid blozend of alsof je net uit een heet saunabad komt.

Dit is iets wat veel voorkomt bij steroïde gebruikers. Zonder twijfel ziet Martyn’s huid er blozend uit en dat kan een teken zijn dat hij steroïden gebruikt.

Is Bradley Martyn natuurlijk of op steroïden

Hoewel het normaal is voor bodybuilders die hard en intensief trainen om hun huid een beetje blozend te laten lijken, maar Bradley’s foto’s laten zien dat zijn huid niet een beetje roze is, maar zijn hele bovenlichaam ziet er blozend en rood uit.

Drugstesten

Laten we eens kijken of Bradley Martyn is getest op steroïden of drugs tijdens wedstrijden…

Van Martyn is bekend dat hij heeft deelgenomen aan een aantal NPC amateur bodybuilding shows en dat hij de drugstests vóór de wedstrijd, uitgevoerd door de federatie, heeft doorstaan. Ik moet zeggen dat er op de websites van de NPC geen melding wordt gemaakt van zijn gebruik van steroïden.

Dit gezegd zijnde, is het belangrijk op te merken dat de NPC federatie geen goede reputatie heeft wat betreft het vangen van steroïdengebruikers. Het is algemeen bekend dat een bodybuilder gemakkelijk onopgemerkt kan blijven als hij op het moment van de test geen steroïden gebruikt.

De kans dat Martyn niet wordt gepakt is dus vrij groot.

Bradley Martyn – Bio en Statistieken

Bradley Martyn, geboren op 28 mei 1989, is 33 jaar oud en is 1 meter 80 groot. Hij weegt 234 pond of 106 kg op de weegschaal en heeft een laag lichaamsvet van slechts 7%.

Bradley Martyn – Bio en Statistieken

Hij is op jonge leeftijd begonnen met gewichtheffen. Bovendien is hij jarenlang blijven trainen om een goede spiermassa op te bouwen.

Hij heeft ook deelgenomen aan de National Physique Committee (NPC) amateur bodybuilding show in 2011.

Ook al heeft hij geen wedstrijden gewonnen, hij is zeer populair geworden met zijn Youtube-kanaal dat hij in 2014 begon. Hij is eigenaar van een fitnessmerk genaamd BMFIT en is zeer populair op sociale media.

Martyn’s trainingen

Bradley Martyn lijkt zijn eigen stijl van trainen te hebben. In zijn interviews heeft hij duidelijk gemaakt dat hij zich niet aan een bepaald fitnessplan of routine houdt. Integendeel, hij luistert graag naar zijn lichaam en houdt ervan om minstens 75-90 minuten per sessie te trainen.

Verder gelooft hij in 10 herhalingen per set en probeert hij te trainen op 75-80% van zijn maximum.

Niet alleen dit, op bepaalde dagen concentreert hij zich graag op cardio-activiteiten zoals duwen, trekken en banden omgooien.

Ik moet zeggen dat hij een indrukwekkende kracht heeft en dat hij gemakkelijk tot 405 pond kan tillen bij het bankdrukken.

Steroïden die hij misschien heeft gebruikt

Als je goed naar de lichaamsbouw van Bradley Martyn kijkt, doet het je denken aan hoe Arnold er in de jaren zeventig uitzag. Wat het zou kunnen betekenen is dat Martyn steroïden als Deca Durabolin en Dianabol heeft gebruikt.

Van Arnold is bekend dat hij Dianabol gebruikte in zijn beginperiode, maar in die tijd was er weinig bekend over de bijwerkingen van deze steroïde.

Laten we wat meer te weten komen over Deca Durabolin en Dianabol.

Steroïden die hij misschien heeft gebruikt

Deca-Durabolin

Zoals hierboven vermeld, heeft Bradley Martyn extreem dikke spieren. Nu, dit zou kunnen zijn vanwege het gebruik van Deca of Nandrolone Decanoate.

Deca Durabolin is een van de meest krachtige steroïden als het gaat om het verkrijgen van spier en kracht. Deca niet alleen verhoogt magere spier in het lichaam, maar is ook bekend dat de productie van rode bloedcellen te verhogen. Dit helpt stimuleren de stroom van zuurstof naar de spieren tijdens de training. De directe implicatie is dat het helpt leveren meer macht zodat u zwaardere gewichten met vergelijkend gemak kunt heffen. Echter, zoals de meeste van de andere steroïden, Deca heeft ook een heleboel bijwerkingen en is illegaal te gebruiken voor bodybuilding in de meeste landen over de hele wereld. In plaats van deze steroïde, kunt u nu eigenlijk gebruik maken van legale steroïde alternatieven die steeds populairder worden.

Dianabol

Dianabol wordt vaak aangeduid als de grootvader van alle steroïden. Dit is omdat het is de eerste steroïde die kwam in conceptie. Het verhoogt niet alleen testosteron in je lichaam, maar helpt ook stimuleren spiergroei en kracht. De meeste first-timers beginnen met een Dianabol cyclus om te testen wateren voor zover steroïde gebruik betreft.

Dianabol of Dbol niet alleen verhoogt spiermassa, maar helpt ook boost vet-verbranding in je lichaam.

Maar nogmaals, het is een klasse 17 AA steroïde en is bekend dat een heleboel bijwerkingen hebben. Het is niet verondersteld te worden gebruikt door vrouwen op alle.

Lees ook:

  • Is Terry Crews natuurlijk of aan de steroïden?
  • Was Rich Piana natuurlijk of aan de steroïden?
  • Is Jeff Nippard natuurlijk?
  • Hadi Choopan is de nieuwe Mr. Olympia 2022

Verdict – Is Bradley Martyn natuurlijk of aan de steroïden?

Uit fysieke tekenen, zoals hierboven uitgelegd, lijkt het alsof hij iemand is die steroïden zoals Deca of Dianabol heeft gebruikt. Bovendien ontkent of accepteert hij het gebruik van steroïden niet op sociale media.

De enige manier om vast te stellen dat hij steroïden heeft gebruikt is door middel van tests en al het andere lijkt daaruit voort te vloeien. Zoals gezegd zijn de tests van de NPC niet betrouwbaar en kan dus niet worden bevestigd of hij natuurlijk is of niet.

Dat zijn huid er blozend uitziet is niet voldoende bewijs om te bevestigen dat hij steroïden gebruikt.

Tegelijkertijd kan hij ook geen schone lei krijgen als natty. Wat ik bedoel te zeggen is dat er niet genoeg bewijs is voor zijn steroïdengebruik.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *