Is Joe Rogan natuurlijk of aan de steroïden?

Een van de meest opvallende dingen aan Joe Rogan is hoe hij atleten interviewt en behandelt, waaronder bodybuilders, powerlifters en UFC-vechters. En het beste is dat hij er nooit voor terugschrikt om het onderwerp anabole steroïden en groeihormonen aan te snijden.

Is Joe Rogan natuurlijk of aan de steroïden

Het meest verrassende is dat hij er op de een of andere manier in geslaagd is veel van die atleten en bodybuilders te laten toegeven steroïden te hebben gebruikt. Wat misschien nog interessanter is, is dat hij uiterst open is geweest over dit onderwerp.

Wat duidelijk bekend is, is dat Joe zeer lage doses steroïden nam, maar zijn doel was niet om zwaarder te worden of meer spieren te krijgen. Het is bekend dat hij steroïden nam om de effecten en tekenen van veroudering te overwinnen. Wat het meest opvalt als je naar zijn podcasts luistert, is dat hij uiterst rechtlijnig en eerlijk is over zijn testosteronvervangingstherapie of TRT, menselijk groeihormoon of HGH, en IGF-1 gebruik.

Waarom verdenken mensen hem van het gebruik van steroïden?

Mensen beschuldigen hem nog steeds van het gebruik van steroïden, omdat hij weliswaar heeft toegegeven steroïden uitsluitend om therapeutische redenen te gebruiken, maar nooit heeft gezegd dat hij daarmee is gestopt of dat hij nu van de steroïden af is.

Dit gezegd zijnde, is het absoluut noodzakelijk dat men zijn opvattingen en redenering met betrekking tot hormoonvervangingstherapie begrijpt.

Waarom verdenken mensen hem van het gebruik van steroïden

Joe’s kijk op TRT

Van Joe is bekend dat hij in een paar afleveringen heeft verklaard dat hij een testosteronvervangingstherapie volgt om zijn dalende testosteronspiegel terug te dringen. Niet alleen dit, hij heeft ook toegegeven dat hij een lage dosis HGH neemt. Uit wat hij zegt, blijkt dat hij zijn hormonen wil herstellen tot een gezonder niveau om te zorgen voor een beter herstel en genezing.

Bovendien gaat deze TRT gepaard met bezoeken aan een arts om de behandeling te plannen en te controleren. Het lijkt erop dat hij zijn gewicht wil behouden en tegelijkertijd de gevolgen van het ouder worden wil bestrijden.

Hij is open over Nootropics en prestatieverbeteraars

Verder is bekend dat Joe in zijn show met veel wetenschappers en artsen heeft gesproken over het gebruik van verschillende soorten natuurlijke supplementen. Bovendien heeft hij ook toegegeven Nuvigil te gebruiken, een middel waarvan bekend is dat het de concentratie verbetert.

Veel mensen lijken tot de conclusie te zijn gekomen dat Joe aan zelfmedicatie heeft gedaan, maar wat men moet begrijpen is dat dit een medicijn is dat gewoonlijk door gevechtspiloten wordt gebruikt om hun concentratieniveau te verbeteren.

Kan Joe Rogan groter zijn geworden zonder steroïden?

Als je naar Joe Rogan kijkt, zul je beamen dat het mogelijk is om zo groot te worden als hij, zelfs als je 50 bent, zonder testosteron, anabole steroïden, SARM’s of andere drugs te gebruiken.

Het is overduidelijk dat Joe het belang inziet van voeding en training en dat hij iemand is die zijn kennis kan gebruiken om spieren te kweken. Wat ongelooflijk is, is dat hij zelfs op deze leeftijd minstens 5 dagen per week traint, waardoor hij gespierder is dan een gemiddelde 50-jarige.

Kan Joe Rogan groter zijn geworden zonder steroïden

Zeker is dat hij een grondige kennis heeft van hoe hij moet trainen om de best mogelijke resultaten te krijgen, zowel wat betreft spieropbouw als vetverbranding.

Een andere cruciale factor is dat de testosteron boost waarover hij vaak spreekt ook mogelijk is met behulp van natuurlijke supplementen. Met andere woorden, Joe Rogan is een levend voorbeeld van iemand die zelfs na zijn 50ste nog spiermassa kan winnen zonder zelfs maar te denken aan het gebruik van steroïden.

Lees ook:

Heeft Joe ooit aan sport gedaan op steroïden?

Nee. Joe Rogan heeft nooit aan een sportevenement meegedaan terwijl hij steroïden gebruikte. Hij was commentator bij UFC-gevechten en het is bekend dat hij getraind heeft in MMA, maar hij was nooit een professionele MMA-vechter.

Heeft Joe ooit aan sport gedaan op steroïden

Heeft Joe Rogan last van steroïde-gerelateerde gezondheidsproblemen?

Eén ding is duidelijk: Joe Rogan heeft nooit last gehad van gezondheidsproblemen als gevolg van het gebruik van steroïden. Het is bekend dat hij testosteron heeft genomen en dat lijkt zijn algehele gezondheid te hebben verbeterd.

Verdict – Gebruikt Joe Rogan steroïden?

Het lijdt geen twijfel dat hij steroïden heeft gebruikt, maar het is ook duidelijk dat hij dat om medische redenen heeft gedaan. Er is geen bewijs dat hij steroïden of andere anabolen heeft gebruikt om meer spiermassa te krijgen of om te bulken/snijden.

Hij is heel duidelijk dat hij HGH heeft genomen om jonger te blijven en zich jonger te voelen dan zijn leeftijd en dat hij het heeft genomen onder begeleiding van een arts. Verder is het ook duidelijk dat het opbouwen van een lichaam als het zijne op natuurlijke wijze mogelijk is zonder gebruik te maken van drugs of steroïden.

Een van de beste manieren om aan te sterken is met behulp van natuurlijke of legale steroïden zoals D-Bal van Crazy Bulk. Het is een natuurlijk supplement dat Dianabol nabootst en je kan helpen om zowel spieren als kracht op te bouwen. Het kan ook helpen om het herstel na een intensieve trainingssessie te versnellen. Het kan gestapeld worden met andere legale steroïden voor snellere resultaten. Het is een van de topverkopers van Crazy Bulk en heeft geen negatieve bijwerkingen. Als je Dianabol wilt kopen, bekijk dan hier mijn volledige D-Bal review.

Referenties:

  1. https://www.theverge.com/22632213/joe-rogan-experience-spotify-exclusive-audience-reach

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *