Neemt Chris Hemsworth (Thor) Steroïden?

Chris Hemsworth is vooral bekend om zijn rol in Marvel-films waarin hij het personage Thor speelde. Hij zou een geweldig postuur hebben in de film en men vraagt zich vaak af of Chris steroïden heeft genomen voor zijn rol in Thor.

Neemt Chris Hemsworth (Thor) Steroïden

Heeft Chris Hemsworth steroïden genomen voor zijn rol in Thor?

Om erachter te komen of iemand steroïden heeft gebruikt, moet je een paar dingen controleren, zoals:

  • lichaamstransformatie (als hij te snel te veel spieren heeft gekregen)
  • tekenen van steroïdengebruik zoals overontwikkelde schouders, acne, blozende huid, waterretentie, gynaecomastie, enz.

Laten we eens kijken naar Chris Hemsworth en zijn lichaamstransformatie in het licht van de bovenstaande tekenen van steroïdengebruik:

Lichaamstransformatie

De meest betrouwbare factor om te bepalen of iemand steroïden heeft gebruikt, is te kijken naar zijn lichaamssamenstelling van de afgelopen jaren.

Degenen die natuurlijk zijn, hebben de neiging om een aanzienlijke hoeveelheid spieren te winnen als ze beginnen met gewichtheffen (meestal binnen een paar maanden). Echter, na deze periode van eerste aangroei, blijven zij gedurende een aanzienlijke tijd met dezelfde spiermassa (of een beetje meer) zitten.

Neemt Chris Hemsworth (Thor) Steroïden

Als je dus iemand ziet die al enige tijd aan gewichtheffen doet, een plateau bereikt en dan plotseling enorm groot wordt, is het duidelijk dat hij steroïden gebruikt.

Laten we eens kijken hoe Chris eruit zag in Ca$h en Thor, om een vergelijking te maken tussen zijn twee films.

Opmerkelijk is dat het tijdsverschil tussen deze twee films één jaar was en dat Chris in dat jaar 20 pond aan spiermassa heeft gewonnen terwijl hij zich voorbereidde op Thor.

Lees meer over Chris Hemsworths lichaamsbouw, training en dieet door hier te klikken.

Chris Hemsworth – Geweldige genetica!

In een interview met Men’s Health zou Chris gezegd hebben dat hij pas in Thor is begonnen met gewichtheffen en dat het vrij nieuw voor hem was.

Volgens mij ziet hij er zelfs in Ca$h, een jaar voordat hij in Thor te zien was, behoorlijk opgekrikt uit.

Wat je in gedachten moet houden, is dat hij in een jaar tijd tussen deze twee films 20 pond spieren heeft gewonnen, wat niet ongewoon is. De meeste beginnende bodybuilders kunnen binnen een jaar zoveel aankomen.

Er kan dus worden gezegd dat de hoeveelheid spieren die hij heeft gewonnen iets is dat op natuurlijke wijze kan worden bereikt zonder het gebruik van anabolen of steroïden!

Het is ook de moeite waard in gedachten te houden dat de meeste steroïde gebruikers 30-50 lbs aan spieren winnen in de eerste 3 maanden zelf en de tijdlijn van Chris ziet er niet zo uit.

Neemt Chris Hemsworth (Thor) Steroïden?

Hier is nog een foto die hem vergelijkt in Home and Away (2007) en in Thor (2011).

Op de foto hierboven is goed te zien dat hij sinds Home and Away niet echt in omvang is verdubbeld. Het is waar dat hij meer spieren heeft gekregen, maar zijn transformatie lijkt in de verste verte niet op een typische steroïdentransformatie. Bovendien is dit soort spiergroei over een periode van 4 jaar niet iets buitengewoons of ongelooflijks!

Ook al zie je veel van Chris’ foto’s online die niet op schaal zijn en lijkt hij in verschillende posities. Wat je moet onthouden is dat zulke foto’s een illusie kunnen wekken alsof hij 100 pond aan spieren heeft gewonnen, wat zeker niet waar is.

Om een eerlijke vergelijking te maken, moet je twee foto’s van hem hebben op dezelfde schaal en in exact dezelfde voorste ontspannen positie.

Van Bobby Hanton, een van Chris’ goede vrienden en stuntdubbelaar, is bekend dat hij heeft gezegd dat Chris van nature een monster is en alleen maar naar gewichten hoeft te kijken en hij groeit!

Dergelijke opmerkingen geven duidelijk aan dat hij een natuurtalent is!

Andere tekenen van steroïdengebruik

Laten we nu overgaan tot andere tekenen van steroïde gebruik en misbruik:

Heeft hij overontwikkelde schouders?

Een van de duidelijkste tekenen van steroïdengebruik zijn 3D of overontwikkelde schouders. Dit komt omdat androgenen in je schouders zeer ontvankelijk zijn voor anabole steroïden en ze zijn het eerste deel van je lichaam dat begint te groeien als je steroïden gebruikt. Maar als je goed naar Chris kijkt, wijst niets erop dat hij 3D-schouders heeft.

Andere tekenen van steroïdengebruik

Acne

Deze is heel duidelijk. Chris heeft geen puistjes of acne op zijn gezicht, rug, borst of waar dan ook op zijn lichaam. Acne is een van de meest voorkomende androgene bijwerkingen van het gebruik van steroïden zoals Dianabol of Testosteron.

Chris krijgt een schone lei wat dit verklikkerlicht betreft!

Blozende huid

Blozende huid is een ander teken van het gebruik van versnelling. Dit komt omdat anabole stoffen het LDL-cholesterol en de bloeddruk kunnen verhogen. Niet alleen dit, maar ze verhogen ook de temperatuur van je lichaam. Hierdoor reageert je lichaam door te proberen af te koelen en terug te keren naar de normale temperatuur. Dit maakt je huid rood en blozend, net als wanneer je in een heet bad zit.

Dat gezegd hebbende, de huid van Chris ziet er niet rood of blozend uit, wat opnieuw bevestigt dat hij geen steroïden heeft gebruikt.

Waterretentie/Gyno

Dit komt doordat testosteron in je lichaam wordt omgezet in oestrogeen en is een typische bijwerking van het gebruik van steroïden. Maar als je naar Chris kijkt, zie je dat hij er niet uitziet alsof hij gyno of overtollig water in zijn lichaam heeft.

Conclusie – Gebruikt Chris steroïden of niet?

Na het doornemen van bovenstaande feiten, zou ik niet aarzelen om te zeggen dat Chris een natuurtalent is!

Ten eerste lijkt hij niet ongelooflijk veel spiermassa te hebben gewonnen wat zijn transformatie betreft. Ten tweede vertoont hij geen tekenen van sapgebruik zoals 3D-schouders, ernstige acne, haaruitval, enz.

Chris is een man met verbazingwekkende genetica en is zeker iemand om naar op te kijken als je denkt aan natuurlijke bodybuilders zoals Andrew Tate of Jeff Nippard.

Als je net zo gespierd wilt worden als Chris, kun je een natuurlijke testosteronversterker proberen zoals Testogen. Het is 100% natuurlijk, vrij van bijwerkingen en kan je helpen geweldige spieren op te bouwen zonder bijwerkingen. Bekijk de Testogen review door hier te klikken.

Referenties:

  1. http://www.menshealth.co.uk/living/men/chris-hemsworth-interview
  2. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3586061/Chris-Hemsworth-s-stunt-double-eats-35-meals-day-trains-18-hours-week-match-Thor-s-monster-physique.html

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *