Gebruikt Brian Shaw steroïden of is hij natuurlijk?

Brain Shaw met dit gigantische figuur ziet er zeer imposant uit en men vraagt zich vaak af of hij steroïden gebruikt.

Aangezien ik zelf al vele jaren train, kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het moeilijk is om een man te vinden met zulke massieve natuurlijke spieren, tenzij hij gezegend is met buitenaardse genetica!

Gebruikt Brian Shaw steroïden of is hij natuurlijk

In dit artikel gaan we kijken of Brain Shaw steroïden gebruikt of dat hij een natuurtalent is, zoals hij zelf beweert.

Gebruikt Brian Shaw steroïden?

Op het eerste gezicht lijkt het er niet op dat hij steroïden gebruikt. Dat komt omdat hij zeer uitgesproken is over zijn afkeer van steroïden en PED’s.

Volgens Larry Witt, nationaal verkoopdirecteur van het in Golden gevestigde AST Sports Science, is Shaw iemand die “anti-steroïde” is.

Om hem te citeren,

Gebruikt Brian Shaw steroïden of is hij natuurlijk

“Het frustreert me, want als mensen grote jongens zien, zeggen ze: ‘Het zijn allemaal drugs.’ Dat komt omdat mensen niet hard willen werken. Maar ik ben hier bijna elke dag. Ik heb in vijf jaar nog geen twee trainingen gemist. Het is moeilijk, dat is het, maar ik weet niet of je ooit een volledig geteste sport zult hebben,” zei Shaw.

Dit citaat van Brian Shaw laat zien hoezeer hij steroïden en andere middelen veracht die bodybuilders en atleten vaak gebruiken om spieren te kweken of om er een mooi stuk van te maken.

Tekenen dat Brian Shaw misschien doping gebruikt

Voordat ik in details treed, is het belangrijk in gedachten te houden dat doping diepgeworteld is, of het nu gaat om bodybuilding of sterke mannenwedstrijden, en wat nog erger is, is dat er in de meeste kringen niet openlijk over wordt gesproken. Van sommige van de sterkste mannen, waaronder de sterkste man van IJsland, Hafthor Bjornsson, is bekend dat zij hebben toegegeven steroïden te hebben gebruikt.

Niet alleen dit, doping wordt beschouwd als een van de belangrijkste factoren die hebben geleid tot de dood van veel sterke mannen op jonge leeftijd, waaronder Jon Pall Sigmarsson van IJsland.

Tekenen dat Brian Shaw misschien doping gebruikt

Dit alles doet vermoeden dat ook Brian Show steroïden heeft gebruikt.

Er zijn echter enkele zaken die aantonen dat Brian misschien niet zo natuurlijk is:

Haaruitval

Dit is iets wat je duidelijk kunt zien aan de hand van zijn voor en na foto’s. Als je kijkt naar de foto’s van Brian Shaw van vroeger, toen hij nog basketbalde, zul je zien dat hij zeker meer haar op zijn hoofd had.

Vergelijk dit nu met zijn foto’s van zijn carrière als strongman. De foto’s aan het begin van zijn carrière tonen meer haar op zijn hoofd in vergelijking met de foto’s die hij nam toen hij vorderde als strongman.

Dit kan te maken hebben met zijn genetica, maar het is ook mogelijk dat zijn haaruitval is toegenomen door het gebruik van steroïden.

Massieve spieren met uitpuilende onderarmen

Kijkend naar zijn spiergroei is het niet verkeerd om te zeggen dat Shaw in 15 jaar tijd een enorme lichaamstransformatie heeft ondergaan.

Een van de meest unieke dingen aan zijn lichaam is dat hij zeer krachtige onderarmen heeft. Met 19,5 centimeter komt hij slechts een halve centimeter tekort ten opzichte van Gunnar Rosbo, die met 20 centimeter het record voor grootste onderarmen in handen heeft.

Gebruikt Brian Shaw steroïden of is hij natuurlijk?

Er is zelfs een video waarop Jujimufi, YouTuber en bodybuilder zijn onderarmen op 19,5 inch meet. Met andere woorden, het is een bewezen feit en niet alleen van horen zeggen dat deze man een van de beste onderarmen ter wereld heeft.

Nu, dit kan ook een gevolg zijn van het gebruik van steroïden.

Lees ook – Is Triple H op steroïden of natuurlijk?

Shaw’s verbazingwekkende kracht

Een van de belangrijkste kenmerken van anabole steroïden is dat ze een enorme boost aan je kracht kunnen geven. Deca Durabolin is berucht bekend als de koning van kracht steroïden. Niet alleen dit, er zijn een paar andere anabolen die ook kunnen helpen vermenigvuldigen uw kracht manifold, zodat u heffen en trainen met ongelooflijk zware gewichten.

Wat Shaw betreft, hij heeft een aantal verbazingwekkende krachtmetingen laten zien, zowel in zijn eigen sportschool als in verschillende shows. In feite is de manier waarop hij zware gewichten tilt, alsof hij een bovenmens is.

Shaw’s verbazingwekkende kracht

Ik moet hier vermelden dat de meeste mensen hun krachtniveau op een dieptepunt vinden tussen 35 en 40 jaar. Shaw is nu 39 jaar en hij is nog steeds ongelooflijk sterk. Het is bekend dat hij de afgelopen jaren een aantal titels heeft behaald. Vorig jaar nog (2021) heeft hij het record vaatje gooien verbroken in de World’s Strongest Man-wedstrijd.

Gezien zijn staat van dienst in dergelijke wedstrijden en zijn leeftijd, kan hij ervan worden verdacht anabolen of steroïden te gebruiken om zijn kracht te vergroten. Dit alles is echter indirect. Niets kan echt duidelijk bewijzen dat hij sappelt.

Shaw’s liftcarrière

Laten we even kijken naar wat Shaw de afgelopen jaren heeft gedaan:

  • Het is bekend dat hij zijn sportcarrière begon als basketbalspeler op de middelbare school. Hij ging naar de Black Hills State University met een basketbalbeurs.
  • Het is ook bekend dat hij een voorliefde voor gewichten ontwikkelde terwijl hij zich concentreerde op zijn basketbalcarrière.
  • In 2004 studeerde hij af aan de Black Hills State University en in 2005 begon hij zijn carrière als Strongman.
  • Hij heeft ook verschillende titels gewonnen, waaronder ’s werelds sterkste man, Arnold Classic Strongman.
  • Een van zijn meest opvallende prestaties was toen hij World’s Strongest Man won in zowel 2015 als 2016.

Shaw’s beste prestaties

Brian Shaw is beroemd om zijn massieve of dikke onderarmen, zoals hierboven al vermeld. In veel van zijn video’s is dat goed te zien.

Hier zijn enkele van zijn beste prestaties:

Bankdrukken240 kg (530 lbs) x 2
Deadlift (van blokken)495 kg (1,091 lbs)
Squats455 kg (1,003 lbs)
Lange lat Deadlift468 kg (1,031 lbs)
Logboekpers211 kg (465 lbs)
Rack Pull619 kg (1,365 lbs)

Steroïde tests

De volgende grote vraag is – “Is Brian ooit getest op steroïden?”

En het antwoord is een volmondig NEE!

Brian Shaw is nooit getest op het gebruik van steroïden. Er zijn aanwijzingen dat hij ooit op steroïden is getest of een drugstest heeft ondergaan.

Steroïde tests

Het is interessant om op te merken dat als hij zou zijn getest en positief zou zijn bevonden voor het gebruik van steroïden, hij verbannen zou zijn van vele wedstrijden waaraan hij sinds 2009 heeft deelgenomen.

Lees ook: Ontdek of Connor Murphy, Jeff Nippard en Chris Hemsworth natuurlijk zijn of niet. Wat Strongmen betreft, wordt vaak aangenomen dat Eddie Hall steroïden heeft gebruikt. Lees meer over het gebruik van steroïden door Eddie Hall.

Verdict – Is Brian Shaw natuurlijk of aan de steroïden?

Na het doornemen van de hierboven genoemde feiten, zijn enkele van de dingen die suggereren dat hij misschien steroïden heeft gebruikt, zijn haaruitval, ongelooflijke kracht en enorme omvang van de onderarm.

Maar hij is nooit getest en is zelf zeer uitgesproken over zijn afkeer van steroïden.

Bovendien kan worden aangenomen dat zijn ongelooflijke kracht en sterkte, dikke onderarm, enz. ook kunnen worden bereikt met behulp van natuurlijke supplementen die veilig en legaal zijn.

Ik wil dus graag geloven dat deze man niet iemand is die steroïden heeft gebruikt.

Als je enorme spieren en ongelooflijke kracht wilt krijgen, kun je echter legale steroïden proberen die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten en verschillende steroïden nabootsen, zoals Dianabol, Deca, Trenbolone, Sustanon, enz. Dergelijke legale steroïden zijn een enorme hit geworden onder bodybuilders die snelle spier- en krachttoename willen terwijl ze natuurlijk blijven of zonder vervelende bijwerkingen. Dergelijke legale steroïden zijn 100% veilig en vereisen zelfs geen PCT. Bekijk de beste legale steroïden voor bulking door hier te klikken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *