Chris Hemsworth lichaamsbouw

Chris Hemsworth behoeft natuurlijk geen introductie. Zijn transformatie van loverbody in Home and Away naar de ongelooflijk opgekrikte Thor is niets minder dan indrukwekkend, zozeer zelfs dat hij wordt beschouwd als een van de populairste Hollywood-Hulks van dit moment!

Chris Hemsworth lichaamsbouw

Hij is verschenen als Thor in:

  • Avengers: Age of Ultron
  • Avengers: Infinity War
  • Avengers: Endgame
  • Avengers: Secret Wars (komt uit in 2025)

Het spreekt vanzelf dat de lichaamsbouw van Chris Hemsworth ongelooflijk goed is en hij ziet er geweldig uit met die enorme spieren. Hoewel Chris er vaak van wordt verdacht steroïden te gebruiken, denk ik dat hij natuurlijk is. U kunt hier meer over lezen – Is Chris Natuurlijk of aan de steroïden door hier te klikken. In het kort wil ik zeggen dat het mogelijk is om een lichaamsbouw als de zijne op te bouwen met intensieve training, een goed dieet en een paar natuurlijke of legale supplementen waaronder testosteronboosters.

Chris Hemsworth – Workout Routine

Het is niet ongewoon dat de meeste jongens zich afvragen hoe een magere (zij het fitte en gespierde) tiener uit Home and Away zo’n gespierde hulk is geworden als hij eruitziet terwijl hij God of Thunder speelt. Ik moet zeggen dat de meeste sportschoolbezoekers alles zouden doen om een v-vormig Chris Hemsworth-achtig postuur te krijgen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat zijn omvangrijke schouders, sterke en vollere armen en gescheurde buikspieren de fantasie zijn van de meeste mannen die hun kont eraf trainen in de sportschool!

Blijkbaar trainde Christ Hemsworth regelmatig in de sportschool, en met regelmatig bedoel ik minstens 5-6 dagen per week, terwijl hij zich voorbereidde op zijn rol als Thor. Elk van zijn trainingsschema’s zou bijna 90 minuten hebben geduurd met een mix van cardio op hoge intensiteit en krachttraining met zowel gewichtheffen als lichaamsgewichtoefeningen.

Chris Hemsworth lichaamsbouw

Het is ook vrij duidelijk dat Chris, om zijn lichaam te transformeren van een slanke en gespierde vorm naar een volumineuze vorm, heel veel voedsel at zodat hij een calorieoverschot had. Ik moet hier vermelden dat iedereen die spieren wil kweken meer calorieën moet consumeren dan hij in de sportschool kan verbranden. Het is echter belangrijk de juiste voeding te kiezen, omdat koolhydraat- en vetrijke voeding ervoor kan zorgen dat je overtollig lichaamsvet aanzet. Je dieet moet dus de juiste mix zijn van eiwitten, koolhydraten en vetten, zodat je in staat bent om mager te worden en spiermassa van hoge kwaliteit te krijgen.

Persoonlijke trainers

Dit soort lichaamstransformatie is natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van een personal trainer en van Chris Hemsworth is bekend dat hij de steun en begeleiding heeft gehad van niet één maar twee professionele trainers – Duffy Gaver en Luke Zocchi.

Duffy is geen onbekende in het trainen van Hollywoodsterren. Hij is een ex-Navy SEAL Sniper en heeft Bradd Pitt getraind voor Tory en Tobey Maquire voor zijn rol als Spider Man.

Luke Zocchi heeft ook veel ervaring in het trainen van beroemdheden. Wat nog interessanter is, is dat Luke iemand is die Chris al kent sinds zijn tijd op de basisschool.

Centr App

Ik denk dat het het juiste moment is om je te vertellen over de Centr app. Dit is een app die samen is gemaakt door Lucke Zocchi en Chris Hemsworth en het kan je helpen een lichaam op te bouwen zoals dat van Chris Hemsworth. Het bestaat uit workouts die je in de sportschool en thuis kunt doen en er zijn verschillende lidmaatschapsniveaus waarop je je kunt abonneren. Niet alleen dit, de app biedt u ook begeleiding met betrekking tot uw dieet.

Verder bevat het ook meditatie en mindfulness programma’s waarop je je kunt abonneren.

Chris Hemsworth training

Ook al is de exacte workout niet online gepubliceerd. Het kan er als volgt uitzien:

Dag 1Bovenlichaam (borst/rug/billen)
Dag 2Benen
Dag 3Abs/Arms
Dag 4Borst/schouder/rug
Dag 5Benen/Abs

Chris Hemsworth – Voeding/Dieet

Als je probeert je lichaam te transformeren, hangt je dieet af van waar je begint en wat je doel is, zowel wat betreft spiertoename als lichaamsgewicht. Gezien het feit dat Chris vrij mager was voordat hij begon te trainen voor zijn rol als Thor, verbruikte hij bijna 4000 calorieën per dag terwijl hij tegelijkertijd hard trainde.

Chris Hemsworth - Voeding Dieet

Zoveel calorieën per dag is niet gemakkelijk voor iemand die slank en gespierd is. Naar verluidt moest Chris 8 maaltijden per dag nuttigen om deze dagelijkse doelstelling van 4000 calorieën te halen. Elk van zijn middelen was eiwitrijk, waarbij Chris’ voorkeur uitging naar biefstuk, kip of vis. Niet alleen dit, het is bekend dat hij tussen die maaltijden door af en toe een proteïneshake nam.

Chris Hemsworth App Gratis Full Body Workout

Zoals hierboven vermeld, is zijn Thor workout routine niet beschikbaar, maar van Chris en Luke is bekend dat ze een full-body workout van hun app gratis online hebben gedeeld en hier is hoe het eruit zag:

Barbell Military Press3 sets8 reps20 seconden rust tussen de sets
Dumbbell laterale verhoging3 sets8 reps20 seconden rust tussen de sets
Dumbbell Rear Raise3 sets8 reps20 seconden rust tussen de sets
Lichaamsgewicht Squat1 set10 reps60 seconden rust
Barbell Front Squat3 sets8 reps20 seconden rust tussen de sets
Afwisselende zijwaartse beweging3 sets8 reps20 seconden rust tussen de sets
Machine kuitverhoging3 sets8 reps60 seconden rust tussen de sets

Chris Hemsworth Gezinsleven

Van Chris is momenteel bekend dat hij met het Spaanse model en actrice Elsa Pataky heeft gedate. Het is bekend dat ze elkaar in 2010 ontmoetten en al na een paar maanden waren ze getrouwd en dat zijn ze nu al meer dan 12 jaar. Dit is een zeldzaamheid in Hollywood, waar de meeste mensen na gemiddeld 7,2 jaar huwelijk scheiden. Ik persoonlijk wens hen het allerbeste en hoop dat hun huwelijk een leven lang zal duren.

Chris Hemsworth Gezinsleven

Wat iedereen kan opmaken is dat Chris een familieman is en samen met zijn vrouw drie prachtige kinderen heeft, waaronder een dochter, India Rose die in 2012 werd geboren, en een tweelingzoon die in 2014 werd geboren.

Verder heeft hij twee broers – Liam Hemsworth en Luke Hemsworth.

Laatste uitgave

De laatste Thor release is Thor: Love and Thunder waarin je zijn indrukwekkende lichaamsbouw kunt zien. Je kunt hem in deze film zien met Russel Crowe, Natalie Portman, Taika Waititi en Christian Bale. Ik moet hier vermelden dat Hemsworth heeft gezegd dat Thor: Lover and Thunder de gekste film is die hij ooit heeft gemaakt.

Conclusie

De lichaamsbouw van Chris Hemsworth is zeer inspirerend voor de meeste jongens die graag trainen in de sportschool. Dat staat buiten kijf. Wat ik echt leuk vind aan deze man is dat hij echt hard lijkt te hebben gewerkt om dit lichaam te bereiken terwijl hij zogenaamd natuurlijk is.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *