Gebruikt Triple H steroïden of natuurlijke?

Triple H of Paul Levesque is een acteur en één van de populairste WWE-prof worstelaars. Het is bekend dat hij de afgelopen jaren steeds populairder is geworden als worstelaar. Wat nog intrigerender is, is dat zijn lichaamsbouw en kracht in die periode ook enorm zijn toegenomen. Geen wonder dat hij ervan wordt verdacht steroïden te hebben gebruikt.

Gebruikt Triple H steroïden of natuurlijke

Met meer dan 6,6 miljoen volgers op Instagram is Triple H immens populair.

Gebruikt Triple H steroïden of is hij natuurlijk?

In dit artikel ga ik uitzoeken of hij natuurlijk is of dat hij steroïden heeft genomen voor zijn enorme spieren en explosieve kracht.

Waarom wordt Triple H ervan verdacht Steroïden te gebruiken?

Voordat ik er wat dieper op inga, wil ik u herinneren aan twee belangrijke zaken:

Gebruikt Triple H steroïden of natuurlijke?
  1. Ten eerste, in het jaar 2006, gaf WWE’s Wellness Policy 3 strikes aan alle worstelaars die faalden voor willekeurige drugstesten.
  2. Ten tweede verklaarde Dave Palumbo (de voedingsdeskundige van Triple H) dat het zeer gebruikelijk is voor WWE-worstelaars om kleine of zeer minimale doses HGH te nemen, mits ze therapeutische vrijstellingen kregen. Dit gezegd zijnde, ontkende Palumbo ten stelligste dat Triple H ooit steroïden heeft gebruikt.

Ongeacht bovenstaande feiten zijn hier enkele tekenen die erop wijzen dat Triple H mogelijk anabole steroïden heeft gebruikt:

Spiermassa winnen

Als je de lichaamsbouw van Triple H door de jaren heen goed observeert, vallen je een paar dingen op:

  • Als je zijn lichaamsbouw van eind jaren ’90 vergelijkt met die van midden jaren ’10, zie je dat hij weliswaar bijna dezelfde hoeveelheid spiermassa heeft behouden, maar dat hij er strakker uitziet en een betere spierdefinitie heeft.
  • De verandering is duidelijker in zijn onderarmen, biceps en core.

Dit lijkt op het effect van HGH, dat kan worden gebruikt voor zowel bulken met spiermassa en snijden door het verbranden van overtollig vet in het lichaam.

In eenvoudige woorden, Triple H ziet er meer versnipperd en goed gebouwd uit voor iemand die natuurlijk is, wat de verdenking oproept dat hij PED’s gebruikt.

Zeer vasculair

Triple H is in wezen een worstelaar, maar hij lijkt de lichaamsbouw van een bodybuilder te hebben. Als je goed naar hem kijkt, zul je niet missen hoe vasculair zijn kuiten eruit zien.

Zeer vasculair

Yep! De aderen op zijn kuiten zien er extreem prominent uit. Nu, zo’n hoog niveau van vasculariteit kan niet het gevolg zijn van een water cut of een pomp, omdat hij zijn volledige kracht nodig zou hebben om te presteren op de ring. In plaats daarvan lijkt het op een gebruik van corticosteroïden, die zeer gebruikelijk zijn bij atleten voor herstel. Ik moet hier vermelden dat deze middelen geacht worden uitstekend te zijn voor het verbeteren van de vasculariteit.

Het is niet meer dan normaal dat hij ervan verdacht wordt steroïden te hebben gebruikt.

Tripe H-statistieken

Laten we eens kijken naar de statistieken van Triple H voordat we verder gaan:

Leeftijd53 (geboortedatum 27 juli 1969)
Hoogte6’1″ (1.85 m)
Gewicht242 lbs (110 kg)
Borst50 inch (1,27 m)
Taille35 inch (88,9 cm)
Biceps21 inch (54,3 cm)

Tegelijkertijd zijn hier enkele van zijn belangrijkste prestaties:

  • Wereld Zwaargewicht Kampioenschap (5 keer)
  • WWF/WWE Kampioenschap (9 keer)
  • WWF/WWE Intercontinentaal Kampioen (5 keer)
  • WWF Europees Kampioenschap (2 keer)
  • WWE Tag Team Kampioenschap (2 keer)
  • Royal Rumble winnaar (2 maal)

Is het mogelijk om de lichaamsbouw van Triple H op natuurlijke wijze te krijgen?

Ik zou zeggen dat het niet onmogelijk is om op natuurlijke wijze een lichaam als Triple H te krijgen, maar er zijn twee belangrijke dingen – Ten eerste moet je over een geweldige genetica beschikken. Ten tweede moet je er hard voor werken om de resultaten van Triple H te bereiken.

Is het mogelijk om de lichaamsbouw van Triple H op natuurlijke wijze te krijgen

De beste optie voor u om dit lichaam te bereiken is met de hulp van natuurlijke, legale en veilige steroïde alternatieven die al zijn uitgegroeid tot een enorme hit onder bodybuilders en sportschoolgangers deze dagen, omdat deze supplementen hebben geen van de bijwerkingen die gewoonlijk worden geassocieerd met anabole steroïden.

Hoe op te pompen zoals Triple H?

Hier zijn enkele belangrijke dingen om in gedachten te houden als je net zo groot wilt worden als deze hulk:

Dieet en supplementen

Het is bekend dat Triple H gedurende zijn carrière verschillende dieetplannen heeft gevolgd en dat hij zijn dieet ziet als de belangrijkste brandstof die hem op de been houdt.

Terwijl hij op sommige dagen weinig koolhydraten eet en veel eiwitten en vetten, eet hij op andere dagen weinig eiwitten en veel koolhydraten om zijn energieniveau hoog te houden. Niet alleen dit, hij is ook bekend dat hij zich af en toe overgeeft aan cheat meals. Hij zegt zelfs dat cheat meals zijn stofwisseling hoog houden. Enkele van zijn favoriete supplementen zijn wei-eiwit, visolie en creatine.

Hoe op te pompen zoals Triple H

Strenge training

Training is absoluut het belangrijkste wat nodig is bij het opbouwen van je lichaamsbouw, of je er nu uit wilt zien als Triple H, Hadi Choopan, Brian Shaw, Eddie Hall, Connon Murphy, Andrew Tate, John Cena of Jeff Nippard!

Hoewel elk van hen een ander lichaamstype heeft – sommigen zijn zeer gespierd, terwijl anderen een geweldige geripte lichaamsbouw hebben, is hun gemeenschappelijke kenmerk dat ze allemaal jarenlang intensief en hard hebben getraind.

Van Triple H is bekend dat hij zware gewichten heeft gebruikt om spiermassa en kracht op te bouwen. Niet alleen dit, hij heeft ook lichaamsgewichtoefeningen in zijn fitnessregime opgenomen, die gewoon geweldig zijn als het gaat om het opbouwen van kracht.

Verder is bekend dat Tripe H zich op verschillende dagen op verschillende spiergroepen richt, zodat elk van zijn spiergroepen voldoende tijd krijgt om te rusten en te herstellen. Herstel is een belangrijk onderdeel van spiergroei. Niet alleen dit, hij staat er ook om bekend vrije dagen in acht te nemen waarop hij zijn lichaam de gelegenheid geeft te herstellen en te recupereren.

Is Triple H ooit getest op steroïden of drugs?

Ik kan alleen maar zeggen dat het mogelijk is dat hij is getest op het gebruik van steroïden of PED’s.

WWE hanteert een welzijnsbeleid waarbij worstelaars worden gecontroleerd op het gebruik van PED’s. Ik moet hier vermelden dat veel worstelaars een hormoonvervangingstherapie volgen.

Ik denk dat Triple H’s transformatie een van de redenen is waarom mensen hem ervan verdenken steroïden te gebruiken. Dit zou een van de redenen kunnen zijn waarom de federatie hem controleert op het gebruik van steroïden, maar er is niets officieels om dit te bevestigen. We weten dus niet zeker of hij al dan niet op steroïden is getest.

Verdict – Gebruikt Triple H steroïden?

Alvorens tot een conclusie te komen, wil ik opmerken dat hij wel degelijk tekenen van PED’s vertoont. Zo zouden een hoge vasculariteit en enorme spieren het gevolg kunnen zijn van het gebruik van steroïden of PED’s. Maar uit niets blijkt dat hij ooit positief heeft getest op het gebruik van PED’s of anabole steroïden.

Bovendien kan niet worden gezegd dat hij drugsvrij is, want van veel worstelaars is bekend dat ze hormoonvervangingstherapie gebruiken.

Voor wie magere en hoogwaardige spiermassa wil krijgen zonder bang te zijn voor bijwerkingen, zijn natuurlijke en legale alternatieven voor steroïden aan te bevelen. Deze hebben geen bijwerkingen en vereisen ook geen PCT!

Kijk ook of Batista steroïden of natuurlijke middelen gebruikt door hier te klikken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *