De beste anabolen voor spieren en kracht (en veilige alternatieven)

Als u op zoek bent naar bulking steroïden, bent u waarschijnlijk een aantal van de beste merken verkopen 100% juridische steroïde alternatieven hier die u kunnen helpen winnen zowel spier en kracht zonder zorgen te maken over bijwerkingen of PCT..

De beste anabolen voor spieren en kracht

De beste anabolen voor spieren en kracht

Zonder veel ophef, laat ik beginnen met een korte lijst van de beste bulking steroïden die je kunt krijgen in het Verenigd Koninkrijk (die 100% legaal en kan online worden gekocht zonder een recept).

Dus, hier ga je…

Dianabol

Dianabol behoeft geen introductie. Het is een van de meest bekende en populaire bodybuilding steroïden gebruikt voor het verkrijgen van zowel spier en kracht. Dit is een steroïde die is geweest voor meer dan zeven decennia nu. Zelfs van Arnold is bekend dat hij deze steroïde heeft gebruikt toen de bijwerkingen nog grotendeels onbekend waren. Het is bekend te zijn geformuleerd door Dr Ziegler in een zoektocht om over te nemen van de Sovjet-atleten in de Olympische spelen (die waren bekend te hebben genomen testosteron om hun prestaties te verbeteren).

In de loop der jaren, Dianabol is gebleven om een van de favoriete steroïden van velen vanwege de voordelen in de bouw van een goede lichaamsbouw.

Dianabol voordelen

Enkele van de belangrijkste voordelen van Dianabol kunnen als volgt worden opgesomd:

Spier en kracht winsten

Dianabol is bekend om te verhogen uw lichaamsgewicht met maar liefst 20-30 pond binnen de eerste cyclus zelf. Bijna 30% van dit gewicht is waarschijnlijk water gewicht dat u waarschijnlijk verliezen wanneer u klaar bent met de Dianabol cyclus, waardoor u met een lichaam dat niet alleen ziet er meer gespierd, maar ook slanker.

Wat kracht betreft, kan een Dianabol cyclus helpen u ten minste 30-40 pond meer op samengestelde liften.

Niet zeer Androgene

Hoewel Dianabol is een afgeleide van testosteron, Dr Ziegler geformuleerd op een manier die het had minder androgene bijwerkingen in vergelijking met testosteron omdat de Russische atleten waren bekend om te lijden van een heleboel problemen met inbegrip van prostaat uitbreiding.

Hoewel Dianabol is androgene in de natuur, zijn er minder kans op het ervaren van androgene bijwerkingen (in vergelijking met testosteron) zoals acne en vette huid, haaruitval en prostaat problemen.

Dianabol voordelen vs bijwerkingen

Dianabol bijwerkingen

* Ik heb behandeld Dianabol bijwerkingen in detail in een ander artikel dat u kunt controleren door hier te klikken.

Giftig voor de lever

Dianabol is een steroïde die meestal oraal wordt genomen. Wat het betekent is dat het heeft om te gaan door uw lever worden gemetaboliseerd. Nu, Dianabol is echt hard op de lever. Met andere woorden, uw lever heeft om te werken extreem hard om het te breken. Dit belast de lever en kan leiden tot ontsteking van de lever.

Hoewel deze lever stam is tijdelijk en uw lever is waarschijnlijk weer normaal zodra u stopt met het nemen van Dianabol (in de meeste gevallen), met Dianabol over en langere periode van tijd of in zware doseringen kan leiden tot permanente schade aan de lever. De beste uitweg is om uw Dianabol cyclus te beperken tot 6-8 weken of misschien zelfs 5 weken.

Terwijl op een Dianabol cyclus, is het belangrijk om een tabblad te houden op uw AST/ALT leverenzymen via bloedonderzoek, zodat als ze te hoog, je weet wanneer om te stoppen.

Hoge bloeddruk

Hoge bloeddruk is een andere veel voorkomende bijwerking van Dianabol en het kan voortvloeien uit overmatige waterretentie in je lichaam. Het is belangrijk te weten dat Dbol leidt tot het vasthouden van water in het lichaam en bijna 30% van het gewicht opgedaan tijdens een Dbol cyclus is vanwege het vasthouden van water, zoals hierboven vermeld. Hoge bloeddruk kan uiteraard een heleboel andere problemen veroorzaken, waaronder hartstress. Daarom is het uiterst belangrijk om je bloeddruk in de gaten te houden terwijl je Dianabol gebruikt.

Testosteron onderdrukking

Dianabol leidt tot een overmaat van testosteron in de bloedbaan en in reactie je lichaam heeft de neiging om te vertragen of stilgelegd zijn endogene testosteron productie. Nu, dit kan leiden tot een heleboel andere problemen die zowel fysiek als emotioneel kunnen zijn. Om je testosteronproductie weer op een normaal niveau te krijgen, is het belangrijk om vooraf een PCT te plaatsen. Bekijk de Beste Dianabol PCT door hier te klikken.

Andere bijwerkingen

Sommige van de andere bijwerkingen van een Dianabol cyclus kan omvatten:

 • Cardiale problemen als gevolg van een toename van LDL-cholesterol
 • Laag libido en erectiestoornissen
 • Gynaecomastie vanwege de klaar omzetting van testosteron in oestrogeen

Beste Dianabol Pillen – 100% Legal

Een van de beste manieren om de voordelen van Dianabol ervaren zonder bijwerkingen is door het hebben van legale en veilige alternatieven voor Dbol. Dergelijke Dianabol pillen zijn uitgegroeid tot een enorme hit onder bodybuilders en sportschoolgangers omdat ze hen kunnen helpen snelle resultaten te krijgen zonder ongewenste of vervelende bijwerkingen te veroorzaken. Enkele van de beste juridische Dianabol pillen omvatten de volgende:

 • D-Bal van Crazy Bulk
 • DBulk van Brutale kracht
D-Bal van Crazy Bulk

D-Bal is een van de topverkopers van Crazy Bulk die ongelooflijke gebruikersrecensies heeft gekregen. Met meer dan 4.00.000 tevreden klanten, D-Bal is zeer effectief voor het verkrijgen van zowel spieren en kracht. Het helpt ook vet te verbranden en kan het herstel na een intensieve trainingssessie versnellen.

D-bal

D-Bal van Crazy Bulk:

 • is geweldig voor een bulk of kracht cyclus
 • bootst Dianabol na
 • kan helpen winnen pond en pond spieren
 • helpen verhogen kracht, zodat u kunt tillen zwaarder
 • versnelt het metabolisme te helpen vet te verbranden sneller
 • verbetert aandrijving en focus
 • heeft geen negatieve bijwerkingen
 • komt met Koop 2 Krijg 1 GRATIS aanbieding
 • is inclusief gratis verzending
DBulk van Brutal Force
Dbulk

Brutal Force is nog een ander merk dat veel lovende kritieken heeft gekregen. Ook al is het relatief nieuw (in vergelijking met Crazy Bulk), zijn producten hebben een geweldige respons gekregen.

DBulk van Brutal Force:

 • bootst Dianabol na
 • helpt spiermassa te winnen
 • boost kracht enorm
 • verhoogt testosteron
 • verhoogt energie
 • verbrandt vet en helpt je magere spieren te krijgen
 • heeft geen bijwerkingen
 • komt met een 100 dagen geld terug garantie
 • inclusief gratis wereldwijde levering

Aanbevolen Stack – Bulkin en Cutting Stack combineert D-Bal met 4 andere legale steroïden waaronder TBulk (Tren alternatief), SBulk (Sustanon alternatief), ABulk (Anadrol alternatief), en CCut (Clenbuterol alternatief) die wordt geleverd tegen een gereduceerde prijs van slechts 149,99 pond te besparen een enorme 130,00 pond. Deze stack is gewoon geweldig voor het verkrijgen van mager en hoogwaardige spiermassa. Niet alleen dit, kunt u ook gebruik maken van Buy 2 Get 1 FREE aanbod om 3 sets van deze stack te krijgen voor slechts £ 239,98 of de prijs van twee stacks – Klik hier om Bulking and Cutting Stack NU te bestellen!

Testosteron

Testosteron blijft tot op heden de populairste keuze van bodybuilders over de hele wereld, of het nu gaat om het winnen van spieren of het verbranden van vet.

Om eerlijk te zijn, testosteron is vrij krachtig als het gaat om het verhogen van spiermassa in je lichaam. U kunt zo veel als 20 pond van spier met de eerste cyclus zelf. In vergelijking met Dianabol, testosteron is iets milder. Hoewel het heeft zijn eigen bijwerkingen, is het waarschijnlijk minder hard op uw lever.

Dit is grotendeels omdat testosteron een injecteerbare steroïde is. Wat het betekent is dat het niet hoeft te worden afgebroken door de lever zoals het geval is met Dianabol die oraal wordt genomen. In eenvoudige woorden, testosteron wordt een injecteerbare niet stam de lever.

De keerzijde van testosteron, echter, is dat het heeft een hoge androgene rating en dus het kan leiden tot ernstige androgene bijwerkingen zoals ernstige acne en vette huid, haaruitval, prostaat uitbreiding, enz.

Voordelen van testosteron

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van testosteron:

Spiertoename, vetverbranding

Een van de belangrijkste voordelen van testosteron is dat het de spiergroei in je lichaam kan stimuleren in combinatie met een sneller werkend metabolisme, zodat je uiteindelijk magere en hoogwaardige spiermassa krijgt.

Versterkt kracht

Testosteron kan ook helpen je kracht enorm te vergroten, zodat je zwaardere gewichten kunt tillen, of je nu samengestelde of geïsoleerde oefeningen doet. Een van de belangrijkste voordelen van meer kracht is dat het je kan helpen door plateaus heen te komen. Dit is de belangrijkste reden waarom veel bodybuilders testosteron injecties nemen.

Verhoogt libido

Nog een ander belangrijk voordeel van testosteron is dat het kan helpen verbeteren van uw libido of seksuele eetlust simpelweg omdat testosteron is het hormoon dat seksuele en reproductieve functie bij mannen controleert. Testosteron kan dus helpen stimuleren uw libido en ook leiden tot hardere erecties.

Voordelen vs Bijwerkingen van testosteron

Bijwerkingen van testosteron

Hier zijn enkele van de gemeenschappelijke bijwerkingen die u waarschijnlijk zult ervaren wanneer op testosteron injecties:

Androgene bijwerkingen

Testosteron is androgene in de natuur en dus is het heel goed mogelijk voor u om te ervaren bijwerkingen zoals ernstige acne, vette huid, haaruitval, enz. Mensen die al gevoelig zijn voor acne of haaruitval kunnen ervaren een verergerde vorm van dergelijke bijwerkingen of degenen die lijden aan acne tijdens de puberteit zijn waarschijnlijk een ernstige vorm van acne en vette huid, enz.

Gynaecomastie

Gynaecomastie is een andere veel voorkomende bijwerking waar je last van kunt hebben als je testosteron gebruikt. Dit komt omdat testosteron gemakkelijk wordt omgezet in oestrogeen door de aanwezigheid van het aromatase enzym. Dit leidt tot abnormale groei van borstweefsel bij mannen.

Gynaecomastie kan zeer gênant zijn voor mannen en een verergerde vorm van deze aandoening kan alleen via een operatie worden behandeld. Om gynaecomastie te voorkomen bij gebruik van testosteron is het belangrijk om een SERM zoals Nolvadex te gebruiken.

Testosteron onderdrukking

Testosteron is onderdrukkend in die zin dat het je endogene testosteronproductie kan vertragen of stilleggen. Nu, dit kan leiden tot een aantal problemen met inbegrip van vele fysieke en psychologische veranderingen in het lichaam. Het wordt noodzakelijk om je lichaam te maken beginnen met het produceren van testosteron normaal zo snel mogelijk wanneer u klaar bent met uw testosteron of Sustanon cyclus.

Pijn in injectieplaatsen

Nog een andere veel voorkomende bijwerking van een testosteron injectie is dat het ook kan leiden tot pijn op de plaats waar het in je lichaam wordt geïnjecteerd. Vaker wel dan niet, zijn testosteron injecties geïnjecteerd in de dij en het kan dus leiden tot dij pijn voor een paar dagen.

Natuurlijke testosteronverhogers

Natuurlijke testosteron boosters of supplementen zijn gemaakt met organische ingrediënten die de testosteron productie in je lichaam stimuleren zodat het zelf meer testosteron kan produceren. Dergelijke supplementen hebben veel voordelen en hebben geen bijwerkingen. Ze zijn bijzonder populair onder bodybuilders en mannen die hun testosterongehalte willen verhogen om de gevolgen van een laag testosterongehalte te overwinnen.

Enkele van de bekendste merken testosteron boosters zijn de volgende:

 • Testogen
 • Testodren
Testogen
Testogen

Als het gaat om testosteron boosters, kan niets in de buurt komen van Testogen. Het is een natuurlijk testosteron supplement dat is geformuleerd met enkele van de beste en meest krachtige kruiden en andere natuurlijke ingrediënten die kunnen helpen bij het stimuleren van de testosteron productie in je lichaam. In de afgelopen tien jaar is het gebruikt door honderden en duizenden mannen met bijna allemaal geweldige resultaten, zowel in de sportschool als in de slaapkamer.

Testogen:

 • verhoogt de natuurlijke testosteronproductie in het lichaam
 • is geweldig voor meer spieren en kracht
 • helpt je betere resultaten te behalen in de sportschool
 • verhoogt de energie
 • verbetert de stemming
 • verhoogt het libido en zorgt voor rotsvaste erecties
 • heeft geen negatieve bijwerkingen
 • komt met een verbazingwekkende Koop 2 Krijg 1 GRATIS aanbieding
 • inclusief GRATIS levering
 • komt met een volledige geld-terug garantie
Testodren van PrimeGenix
testodren

Testodren is nog een ander geweldig merk dat geweldige gebruikersrecensies heeft gekregen. Hoewel het vrij nieuw is in vergelijking met Testogen, heeft het veel goede pers gekregen. Wat onderscheidt zich van de meeste andere concurrerende merken op de markt is dat het een US-gepatenteerde formule die kan helpen stimuleren vrije testosteron in je lichaam met een verbluffende 72,87%! Het wordt onderschreven en aanbevolen door dr. Kaleb Redden, die bekend staat als Doctor Thor.

Testodren:

 • is een 100% natuurlijke formule die geen voorschrift nodig heeft
 • verhoogt het vrije testosteron in je lichaam
 • wordt aanbevolen door Dr. Kaleb Redden
 • bouwt sneller spieren op
 • supercharges kracht en uithoudingsvermogen
 • verbrandt buikvet, verbetert de spierdefinitie
 • helpt sneller te herstellen met minder spierpijn
 • heeft geen negatieve bijwerkingen
 • wordt geleverd met 67 dagen geld-terug-garantie

Anadrol

Anadrol, ook bekend als Oxymetholone of Anapolon, is een zeer krachtige steroïde ontworpen om te helpen patiënten die worstelen met ondergewicht krijgen gewicht. Maar deze steroïde heeft een veel grotere impact op de bodybuilding wereld. Het is bekend om zijn ongelooflijke bulking mogelijkheden, helpen gebruikers verhogen hun gewicht met een minimum van 30 pond met een enkele cyclus.

Het geheim van het succes van Anadrol

Anadrol is niet alleen beroemd om zijn bulking eigenschappen, maar ook voor zijn sterkte-verhogende eigenschappen. Deze steroïde is bekend om te breken door plateaus moeiteloos, waardoor gebruikers zwaardere gewichten met gemak en comfort. Als u op zoek bent naar uw bench press verhogen of zwaardere barbells tijdens het squatten, Anadrol kan uw oplossing zijn.

De voorzichtigheid die u moet uitoefenen

Terwijl de kracht-opbouwende eigenschappen van Anadrol indrukwekkend zijn, is het cruciaal om voorzichtigheid te betrachten tijdens het heffen van zware gewichten. Het menselijk lichaam kost tijd om zich aan te passen, en het toevoegen van 50 pond extra gewicht aan uw bank in slechts 15 dagen is niet aanbevolen. Het is altijd beter om het gewicht geleidelijk en gestaag te verhogen, zodat je lichaam genoeg tijd heeft om zich aan te passen.

Anadrol is een steroïde die een one-stop oplossing voor zowel spier-en krachttoename biedt. De bulking en kracht-verhogende eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor bodybuilders en gewichtheffers. Het is echter cruciaal om voorzichtig te zijn tijdens het gebruik ervan, en gebruikers moeten het gewicht geleidelijk verhogen om letsel te voorkomen.

Voordelen:

Anadrol Voordelen

Gemakkelijk te gebruiken en te controleren

Een van de grootste voordelen van Anadrol is het gemak ervan. Deze steroïde is beschikbaar in tabletvorm, met een potentie van 50 mg of 100 mg. Het gemak van consumptie en controle maakt Anadrol een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek om hun lichaamsbouw te verbeteren.

Geweldige pompen

Anadrol verhoogt niet alleen spier en kracht, maar helpt u ook bereiken ongelooflijke pompen. Het is echter belangrijk op te merken dat deze pompen pijnlijk kan worden, dus het is het beste om te voorkomen dat drop sets of supersets terwijl op een Anadrol cyclus.

Nadelen:

Hoewel Anadrol leidt tot snelle spierwinsten, is het niet een van de populaire spierversterkende steroïden en hier is waarom:

Giftigheid

Een van de redenen dat Anadrol niet zo populair is als andere steroïden is omdat het zeer giftig is voor de lever. Anadrol is niet alleen zeer giftig voor de lever, maar is ook slecht voor het hart, dus het is belangrijk om te geven van alcohol helemaal terwijl op een Anadrol cyclus.

Hoge bloeddruk

Naast de toxische effecten, kan Anadrol ook leiden tot hoge bloeddruk. Deze steroïde verhoogt waterretentie in het lichaam, verhoogt testosteron niveaus, en verhoogt rode bloedcellen tellen en lever lipase, die allemaal kunnen leiden tot hoge bloeddruk en verhogen het risico van cardiale problemen.

Gynaecomastie

Anadrol kan ook leiden tot gynaecomastie. Echter, in tegenstelling tot Dianabol en testosteron, Anadrol niet aromatize, dus anti-estrogens zijn niet zo effectief. Ter bescherming tegen gynaecomastie, is het aanbevolen om te combineren SERMs zoals Nolvadex en Clomid terwijl op een Anadrol cyclus.

Legale Anadrol pillen

Top juridische Anadrol pillen in de markt Er zijn veel juridische Anadrol pillen beschikbaar in de markt, maar niet alle van hen zijn effectief en veilig. Om u te helpen een weloverwogen beslissing, hier zijn twee van de beste juridische Anadrol pillen in de markt:

Anadrole van Crazy Bulk

Anadrole van Crazy Bulk Anadrole is een natuurlijke Anadrol pil gemaakt door Crazy Bulk, een bekend merk in de bodybuilding industrie. Dit supplement bevat een mix van ingrediënten die samenwerken om spiergroei te verbeteren, kracht te vergroten en uithoudingsvermogen te stimuleren. Anadrole is volledig veilig om te gebruiken en vrij van bijwerkingen, waardoor het een uitstekend alternatief voor Anadrol voor degenen die willen hun spieropbouwende doelen te bereiken zonder hun gezondheid op te offeren.

Anadrole van Crazy Bulk:

 • bootst Anadrol na
 • is een 100% natuurlijke formule
 • Verhoogt de spiergroei
 • verhoogt de RBC-productie
 • verhardt de spieren
 • helpt geweldige pompen te bereiken
 • vermindert vermoeidheid, versnelt herstel
 • heeft geen negatieve bijwerkingen
 • Koop 2, krijg 1 GRATIS
 • Inclusief gratis wereldwijde levering

ABulk van Brutal Force

ABulk van Brutal Force ABulk is een andere natuurlijke Anadrol pil gemaakt door Brutal Force, een ander gerenommeerd merk in de bodybuilding industrie. Dit supplement bevat een krachtige mix van ingrediënten die helpen om spiermassa te verhogen, kracht te verbeteren en uithoudingsvermogen te verbeteren. Net als Anadrole, ABulk is ook veilig om te gebruiken en vrij van bijwerkingen, waardoor het een uitstekende keuze voor degenen die willen bouwen spier zonder hun gezondheid in gevaar.

ABulk van Brutal Force:

 • bootst Anadrol na
 • vergroot de spiermassa
 • verhoogt testosteron
 • verbetert prestaties
 • snelwerkende formule
 • geen bekende bijwerkingen
 • Koop 2, krijg 1 GRATIS
 • 100 dagen geld-terug-garantie
 • Gratis wereldwijde levering

Trenbolon

Trenbolon, algemeen bekend als Tren, is een unieke steroïde die is uitgegroeid tot een populaire keuze onder bodybuilders en fitness liefhebbers. Het is niet alleen geweldig voor bulking, maar is even effectief voor lichaam reconditionering. Tren staat bekend om zijn veelzijdigheid en kan u helpen hoogwaardige en ultra-lange spiermassa te bereiken terwijl het uitdrogen van uw lichaam. Het is de meest krachtige steroïde die je kunt leggen op en heeft een reputatie voor het zijn een van de meest efficiënte ballaststoffen en snijden steroïden in de markt.

Soorten Trenbolon – Trenbolon komt in twee vormen, enanthate en acetaat, en beide vormen zijn injectables.

Voordelen van Trenbolon

 • Niet Harsh op de lever: Trenbolon is niet zo giftig als andere steroïden, en het is niet hard op de lever wanneer genomen in matige hoeveelheden. Echter, als verbruikt in grote hoeveelheden voor een langere periode, kan het leiden tot schade aan de lever.
 • Hoge kwaliteit Lean Muscle Gains: In tegenstelling tot andere bulking steroïden, is Trenbolon bekend om zijn mager en hoge kwaliteit spier winsten. Het draineert overtollig water uit het lichaam, waardoor u met ultra-lean spiermassa en het verbeteren van spier definitie en vasculariteit.
 • Snelle resultaten: Trenbolon is bekend om te leiden tot snelle spier winsten, en de meeste gebruikers beginnen te merken eerste resultaten in slechts een paar weken.
Trenbolon Voordelen van vs Nadelen

Nadelen van trenbolon

 • Testosteron uitschakeling: Een van de meest ernstige bijwerkingen van Trenbolon is dat het kan leiden tot testosteron shutdown in je lichaam, wat resulteert in een krachtige crash post-cycle.
 • Hoge bloeddruk: Trenbolon kan verhogen uw bloeddruk en nemen een tol op uw cholesterolgehalte, invloed op uw bloeddruk nog verder.
 • Slapeloosheid, angst en depressie: Trenbolon kan leiden tot slapeloosheid, angst en depressie, en kan je ook opvliegend en zeer prikkelbaar maken.
 • Tren Hoest: Tren Cough is een gewelddadige en oncontroleerbare hoesten die optreedt na het injecteren van Tren. Het is waarschijnlijk de longen irriteren, en het meestal optreedt 20% van de tijd.
 • Androgene bijwerkingen: Tren kan haaruitval en ernstige acne breakouts veroorzaken, vooral bij mannen die al gevoelig zijn voor breakouts of lijden aan haaruitval.

Trenbolon is een veelzijdige steroïde die een reputatie heeft als een van de meest efficiënte bulking en snijden steroïden in de markt. Het is bekend om zijn mager en hoge kwaliteit spier winsten, snelle resultaten, en lage toxiciteit. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat Trenbolone ook kan leiden tot ernstige bijwerkingen, met inbegrip van testosteron shutdown, hoge bloeddruk, slapeloosheid, angst, depressie, Tren hoest, en androgene bijwerkingen. Het is essentieel om te plannen een PCT vooraf om te gaan met de bijwerkingen en cement de winsten gemaakt tijdens de cyclus.

Juridische Trenbolon Pillen

Een van de beste manieren om alle voordelen van Trenbolone ervaren terwijl het wegdoen van de negatieven is door het gebruik van legale Trenbolone alternatieven met inbegrip van:

 • Trenorol van Crazy Bulk
 • TBulk van Brutale kracht
Trenorol van Crazy Bulk

Trenorol van Crazy Bulk bootst Trenbolone na en kan u helpen geweldige resultaten van uw trainingen te krijgen. Het is niet alleen geweldig voor het verkrijgen van spieren, maar is effectief voor het verbeteren van de conditie ook.

Trenorol van Crazy Bulk:

 • Nabootst trenbolonacetaat
 • is geweldig voor bulking
 • verhoogt kracht en macht
 • verbetert all-round conditioning
 • is ook goed voor het snijden
 • geweldig voor het verbeteren van vasculariteit
 • heeft geen negatieve bijwerkingen
 • heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen
 • Koop 2 krijg 1 GRATIS
 • omvat gratis wereldwijde levering
TBulk van Brutal Force

TBulk is een ander alternatief voor Trenbolon dat u kan helpen geweldige resultaten te krijgen in de sportschool. Het vereist geen recept en kan u helpen met zowel bulking en snijden. Het is een van de beste supplementen om te helpen verbeteren van uw lichaamssamenstelling.

TBulk van Brutal Force:

 • helpt je resultaten te krijgen zoals Trenbolone
 • is geschikt voor zowel bulking als cutting
 • bouwt spieren op en verbrandt vet
 • verbetert de conditie
 • geeft snel resultaat
 • 100% veilig zonder bijwerkingen
 • uitstekende gebruikersbeoordelingen
 • Koop 2 krijg een GRATIS
 • gratis wereldwijde levering

Deca Durabolin

Deca Durabolin, ook bekend als Nandrolone Decanoate, is een van de meest krachtige anabole steroïden beschikbaar op de markt vandaag. Het is niet alleen geweldig voor het verkrijgen van spieren en kracht, maar is ook bekend dat het goed is voor je gewrichten. Laten we eens kijken naar de voors, tegens en legale alternatieven voor Deca.

Deca voordelen

Spier en kracht winsten: Deca is zeer effectief voor het verkrijgen van spier en kracht. Het kan u helpen zetten op een extra 10-15 pond van spier als u al ongeveer 20 pond van spier met de eerste cyclus van Dianabol hebt opgedaan.

Goed voor gewrichten: Deca is bekend om te verbeteren collageen synthese in je lichaam, dat is geweldig voor uw gewrichten. Het verhoogt ook vochtretentie, het verstrekken van demping aan de gewrichten en ondersteuning bij het tillen van zware.

Geen Androgene Bijwerkingen: Deca is niet androgene, dus er is geen mogelijkheid van het ervaren van haaruitval of acne breakouts.

Andere factoren: Deca is niet hard op je hart en is ook niet dat giftig voor de lever in vergelijking met andere steroïden.

Deca Voordelen van vs Bijwerkingen

Deca Bijwerkingen

Erectiele disfunctie: De meest verontrustende bijwerking van Deca is dat het kan leiden tot erectiestoornissen, vaak genoemd “Deca Dick”. Deca heeft de neiging om te verhogen prolactine niveaus in je lichaam, die uw seksuele eetlust of libido kan verlagen. Dit kan ook resulteren in verminderde stikstofoxide niveaus in je lichaam, wat leidt tot zwakkere erecties. Stapelen Deca met een androgene bulking steroïde of het gebruik van een supplement zoals Dostinex kan helpen voorkomen dat dit probleem.

Gyno: Deca kan nog steeds leiden tot gynaecomastie door het verhogen van progesteron in uw lichaam, wat resulteert in de groei van borstweefsel en gezwollen tepels. Een anti-oestrogeen is een beter alternatief, maar het kan ook je bloeddruk verhogen.

Lager testosteron: Net als andere steroïden, kan Deca ook lager uw testosteron niveaus.

Legale Deca pillen

 • Decaduro van Crazy Bulk en
 • DekaBulk van Brutale Kracht
Decaduro van Crazy Bulk

DecaDuro bootst Deca Durabolin na en kan u helpen geweldige resultaten van uw trainingen te krijgen wat betreft het winnen van spieren en kracht. Het kan ook gezamenlijke ondersteuning bieden, zodat u zwaarder kunt tillen.

Decaduro van Crazy Bulk:

 • bootst Deca Durabolin na
 • zorgt voor extreme kracht
 • verbetert het uithoudingsvermogen
 • versnelt herstel
 • geweldig voor zowel bulk als kracht cycli
 • heeft geen bijwerkingen
 • heeft geweldige gebruikersrecensies gekregen
 • Koop 2 krijg 1 GRATIS
 • gratis wereldwijde verzending
DekaBulk van Brutal Force

DekaBulk van Brutal Force kan worden gebruikt voor het verkrijgen van zowel spier en kracht. Het is 100% natuurlijk en vrij van allerlei vervelende bijwerkingen geassocieerd met Deca Durabolin. Het kan goed worden gestapeld met andere juridische steroïden voor ballaststoffen.

DekaBulk van Brutal Force:

 • verhoogt de kracht
 • helpt geweldige pompen te bereiken
 • biedt ondersteuning aan gewrichten
 • vermindert hersteltijd
 • heeft geen bijwerkingen
 • kan goed worden gestapeld met andere legale steroïden
 • heeft gekregen grote gebruiker beoordelingen
 • Koop 2 krijg 1 GRATIS
 • gratis wereldwijde verzending

FAQs

Wat zijn de meest effectieve steroïden voor bulking?

In termen van het opbouwen van stevige spieren, zijn Dianabol en Testosteron bekend om heel effectief te zijn. Echter, voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige spier te krijgen zonder het vasthouden van water, Trenbolon is de go-to steroïde voor resultaten. Houd in gedachten dat Trenbolon wordt niet aanbevolen voor beginners als het is zeer krachtig en ernstige bijwerkingen kan veroorzaken.

Welke orale steroïde is het beste voor bulking?

Terwijl Dianabol wordt nu beschouwd als verouderd, het blijft een van de beste orale steroïden voor spier ballaststoffen en kracht gebouw. Echter, het is essentieel op te merken dat Dianabol heeft een reeks van bijwerkingen, en natuurlijke alternatieven zoals die aangeboden door bedrijven zoals Crazy Bulk en Brutal Force kan een betere optie.

Is Deca geschikt voor bulking?

Deca kan helpen met spieraanwinst en voorkomen dat het vasthouden van water, haaruitval en acne breakouts, waardoor het een fatsoenlijke optie voor ballaststoffen. Bovendien is het gunstig voor gezamenlijke ondersteuning. Echter, de bijwerkingen omvatten erectiestoornissen, en gynaecomastie, onder anderen.

Conclusie

Om indrukwekkende spier en kracht winsten te bereiken, heb ik vermeld enkele van de meest effectieve steroïden voor ballaststoffen. Niettemin, ik sterk aanbevelen met behulp van legale alternatieven om te voorkomen dat schadelijke bijwerkingen en onderhouden van een gezond lichaam.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *