MK 677 PCT

Wil je meer weten over MK 677 PCT of wil je weten of MK 677 gebruikt kan worden als PCT?

Daar gaat dit artikel over!

Allereerst heeft MK 677 geen PCT nodig wanneer het op zichzelf wordt genomen of wanneer het wordt gecombineerd met een SARM die niet onderdrukkend werkt. MK 677 Ibutamoren werkt in je lichaam om je hypofyse meer groeihormoon te laten produceren en afscheiden en het onderdrukt de testosteronproductie niet.

MK 677 PCT

MK 677 staat erom bekend dat het de endogene productie van groeihormoon in je lichaam verhoogt. Met andere woorden, het staat erom bekend dat het je hypofyse stimuleert zodat deze meer groeihormoon kan afscheiden en je lichaam het op de meest natuurlijke manier via het klierstelsel binnenkrijgt. Ik wil graag benadrukken dat dit een betere en veiligere optie is voor het verhogen van HGH in vergelijking met groeihormoon shots en injecties waarvan bekend is dat ze veel onaangename bijwerkingen hebben.

MK 677 lijkt een zeer aantrekkelijke optie te zijn voor de meeste bodybuilders, omdat het kan helpen de spiergroei te stimuleren, lichaamsvet te verminderen en ook vele andere gezondheidsvoordelen biedt, zoals een jonger uitziende huid en haar, betere slaap, verbeterde immuniteit, enz.

Maar dit is nog niet alles!

Er zijn veel bodybuilders en sportschoolgangers die MK 677 niet gebruiken als PCT. De grote vraag is waarom en is het echt effectief als PCT middel?

Om daar meer over te weten te komen, is het belangrijk om te begrijpen wat MK 677 echt is en hoe het werkt.

Wat is MK 677?

Zoals hierboven al is gezegd, is MK 677 Ibutamoren een stof die helpt om de natuurlijke productie van HGH in je lichaam te verhogen. Met andere woorden, het is een secretagoog voor menselijk groeihormoon.

Bovendien staat het erom bekend dat het een positieve invloed heeft op de afscheiding van ghreline, dat veel vitale lichaamsfuncties reguleert, zoals honger, slaapkwaliteit en afgifte van GH.

Belangrijker nog, MK 677 staat er ook om bekend IGF-1 of Insulin Growth Factor 1 te verhogen, waarvan bekend is dat het spiermassa opbouwt in je lichaam. Een van de meest interessante dingen aan MK 677 is dat het IGF-1 helpt stimuleren zonder het cortisolniveau in je lichaam te beïnvloeden.

Ibutamoren of MK 677 wordt meestal oraal ingenomen omdat het een hoge biologische beschikbaarheid heeft. Daarnaast is het ook bekend dat de meeste mensen deze stof goed verdragen en langdurig gebruiken zonder bijwerkingen. Dit is vastgesteld door meerdere onderzoeken.

Tot zover alles goed! Laten we eens kijken naar de werkzaamheid van MK 677 als PCT….

MK 677 en PCT

Het is niet ongewoon voor bodybuilders om MK 677 te gebruiken als PCT en daar zijn een paar redenen voor.

Ten eerste hebben PCT-medicijnen zoals Nolvadex en Clomid waarschijnlijk hun eigen bijwerkingen. Dus hoewel ze de bijwerkingen van verschillende anabole steroïden en SARM’s helpen verminderen en de testosteronproductie in je lichaam helpen stimuleren, komen ze met hun eigen nadelen. MK 677 is daarentegen een veiliger middel met minimale of bijna verwaarloosbare bijwerkingen.

Ten tweede onderdrukt MK 677 de testosteron- of oestrogeenspiegel in je lichaam niet. Ik weet zeker dat je je al bewust bent van de complicaties die voortkomen uit een daling van je testosteronspiegel. Een laag oestrogeengehalte kan echter ook schadelijk zijn voor je lichaam.

Ten derde moet je in gedachten houden dat reguliere PCT meestal maar voor een periode van 4 weken wordt gebruikt. Dat betekent dat als je dan nog niet volledig hersteld bent, alles aan het toeval wordt overgelaten!

Vergelijk dit nu met MK 677 of Ibutamoren, een stof waarvan bekend is dat mensen die al jaren gebruiken zonder bijwerkingen. Met andere woorden, je kunt MK 677 zo lang blijven gebruiken als je wilt of nodig hebt om je testosteronproductie weer normaal te krijgen.

Ten vierde, volgens een onderzoek kregen proefpersonen 12,5 mg MK 677 per dag gedurende een periode van 16 weken en tijdens deze periode is bekend dat ze 2 pond aan spiermassa hebben gewonnen zonder enige training. Wat dit betekent is dat MK 677 echt effectief kan zijn in het behouden van de winst die is gemaakt door middel van een SARM of anabole cyclus. Dit is nog een belangrijke reden om MK 677 als PCT te gebruiken.

Kan MK 677 andere PCT drugs volledig vervangen?

Nou, dit is een vraag die erg controversieel is.

Dit komt omdat MK 677 Ibutamoren eigenlijk vrij zwak is in vergelijking met andere PCT-medicijnen zoals Nolvadex of Clomid en het is een grote vraag of het in staat zou zijn om de bijwerkingen van sterkere SARMs zoals S23 of YK of andere anabole steroïden te verzachten.

MK 677 PCT Voorbeeld

Dus, hoe moet een MK 677 PCT eruit zien?

Nou, normaal gesproken duurt een SARM cyclus 8 weken. Het wordt aanbevolen dat je begint met MK 677 vanaf het allereerste begin van de cyclus en het nog 8 weken blijft hebben nadat je bent gestopt.

Dit is hoe een typische MK 677 PCT cyclus eruit moet zien:

WeekSARMMK 677
1-8X SARM20 mg per dag
8-16—–20 mg per dag

Je kunt MK 677 nemen vanaf het begin van de SARM-cyclus. Het zal de werking van welke SARM je ook neemt niet verstoren. Niet alleen dit, het zal je helpen magere spieren te krijgen en vet te verbranden, zodat je een betere spierdefinitie kunt krijgen. Daarnaast kan het je helpen je lichaamssamenstelling te verbeteren.

Een van de effecten of voordelen van MK 677 is dat het helpt bij het verhogen van honger of eetlust, waardoor het zeer geschikt is voor een bulking cyclus. Dit is precies de reden waarom ik MK 677 niet aanbeveel tijdens een snijcyclus, omdat het wat moeilijk kan zijn om je honger onder controle te houden en je lichaam een calorietekort nodig heeft. Dat gezegd hebbende, als je zeker weet dat je je hongerklop aankunt (bij gebruik van MK 677), kun je het zeker gebruiken voor een snijcyclus.

MK 677 of Ibutamoren is een veilige verbinding en er zijn mensen bekend die het jarenlang hebben gebruikt zonder bijwerkingen te ervaren. Toch zou ik voorstellen dat je het een pauze geeft na 16 weken voor ten minste 5 weken voordat je het weer gebruikt.

MK 677 PCT

MK 677 Bijwerkingen

MK 677 heeft geen ernstige bijwerkingen, maar dat betekent niet dat het absoluut vrij is van bijwerkingen. Enkele van de veel voorkomende bijwerkingen die optreden bij het gebruik van MK 677 zijn de volgende:

  • Vasthouden van water
  • Angst
  • Hoofdpijn
  • Bekijk mijn volledige uitleg over de dosering van MK 677 om de beste doseringen te vinden om allerlei bijwerkingen te voorkomen.

Legale MK 677 – Waar koop ik Ibutamoren?

Ik raad je ten zeerste aan om te proberen een natuurlijk alternatief voor MK 677 te gebruiken, dat alle voordelen van deze samenstelling nabootst en tegelijkertijd alle nadelen elimineert.

Dit is waar Ibuta 677 van Crazy Bulk over gaat. Het is geformuleerd met een breed scala aan aminozuren, vitaminen, kruidenextracten, etc., die in je lichaam werken om het te helpen zelf meer HGH te produceren. Het kan je helpen meer vetvrije spieren te krijgen, vet te verbranden, je uithoudingsvermogen te verbeteren, enz.

Het beste van alles is dat het absoluut veilig is en geen bijwerkingen heeft. Het krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen en wordt geleverd met een volledige geld-terug garantie.

ibuta 677
Ibuta 677

Specificaties

  • Verhoogt HGH op natuurlijke wijze
  • Verhoogt de spiergroei
  • Verbetert de vasculariteit
  • Zorgt voor snel herstel
  • verbetert de stemming

Conclusie

Zoals hierboven vermeld, kan MK 677 worden gebruikt als PCT. Het heeft echter een paar beperkingen, vooral als je een sterker anabool middel zoals S23 of YK11 hebt gebruikt. In zo’n geval is het beter om andere middelen zoals Nolvadex of Clomid te gebruiken voor PCT.

Vergelijkbare berichten