SR9009 (Stenabolic) VS Cardarine – Welke is beter voor vetverlies?

Stenabolic SR9009 en Cardarine zijn twee verbindingen die steeds populairder worden onder bodybuilders en dit artikel neemt je mee door een grondige vergelijking van deze beide verbindingen.

Ik zal zowel SR9009 als Cardarine doornemen, hun unieke effecten op het lichaam bespreken en je laten zien hoe ze het tegen elkaar opnemen.

sr 9009 (Stenabolic) vs cardarine

Voordat ik dat allemaal doe, moeten we ons eerst herinneren wat deze stoffen eigenlijk zijn; velen scharen ze onder dezelfde paraplu als SARM’s, maar ze komen niet eens in de buurt van SARM’s.

Cardarine

Cardarine is een PPAR delta agonist, wat betekent dat het de PPAR delta receptoren beïnvloedt door zich aan hen te binden en ervoor te zorgen dat ze meer hormonen afgeven in het lichaam.

Op zijn beurt heeft dit een effect op onze lever die overgaat tot het verbranden van meer vetzuren in ons lichaam, wat leidt tot betere resultaten als het gaat om de bloedsuikerspiegel.

Dit leidt tot het waanzinnige uithoudingsvermogen dat atleten ervaren als ze dit middel gebruiken.

Naast het verhogen van het uithoudingsvermogen verbetert Cardarine ook het lipidenprofiel, heeft het de potentie om veel vet te verbranden, onderdrukt het ontstekingen, verhoogt het de insulinegevoeligheid en helpt het je ook om meer spieren op te bouwen.

Het goede aan Cardarine is dat het geen testosterononderdrukking in het lichaam veroorzaakt, dus PCT is niet nodig na een cyclus.

Je kunt mijn hele gids over Cardarine GW 501516 hier lezen.

SR9009

Aan de andere kant staat SR9009 bekend als een chemische stof die het Rev-Erb eiwit in ons lichaam beïnvloedt.

Rev-Erb is een eiwit dat voorkomt in onze lever, spieren en vet. Ik heb hier uitgebreid geschreven over SR9009 Stenabolic.

SR9009 beïnvloedt het aantal mitochondriën in onze spieren, wat leidt tot een toename in energie en uithoudingsvermogen.

SR9009 belooft unieke voordelen zoals verminderde angst (vergelijkbaar met de effecten van benzodiazepinen), betere slaap, meer energie, uithoudingsvermogen en gewichtsverlies. Het vermindert ook leverfibrose en ontstekingen in het lichaam.

Je ziet nu waarom het vaak vergeleken wordt met Cardarine, omdat ze beide een vergelijkbaar effect op het lichaam hebben, maar via totaal verschillende werkingsmechanismen.

SR9009 VS Cardarine – Halfwaardetijd

Cardarine wint absoluut op dit gebied, omdat je het maar één keer per dag hoeft in te nemen om het volledige effect te voelen.

Aan de andere kant heeft Stenabolic een zeer korte halfwaardetijd van slechts vier tot zes uur, wat betekent dat je het minstens drie keer per dag moet innemen om het te voelen.

Als ik van de twee de handigste zou moeten kiezen, zou ik zeker voor Cardarine kiezen.

SR9009 VS Cardarine – biologische beschikbaarheid

SR9009 heeft een zeer lage biologische beschikbaarheid bij orale inname, dus je moet het sublinguaal innemen om iets te voelen. Je zult moeten wennen aan de vieze smaak als je SR9009 op die manier inneemt.

Aan de andere kant heeft Cardarine een zeer goede biologische beschikbaarheid en hoef je geen hints te doen om het te imbueren.

Cardarine wint deze zonder twijfel.

SR9009 VS Cardarine – Voordelen

Ik spreek uit ervaring als het gaat om de voordelen die je voelt als je deze middelen gebruikt.

Uithoudingsvermogen

Ik merk dat Cardarine me veel meer energie geeft om mee te werken en de ervaring voelt veel soepeler vergeleken met SR9009. Begrijp me niet verkeerd, SR9009 is geweldig voor het uithoudingsvermogen, maar ik heb het gevoel dat ik beter presteer met Cardarine.

Spieropbouw

De spieropbouwende eigenschappen van beide stoffen worden zwaar overdreven. Ik heb helemaal geen spieren opgebouwd met beide stoffen, ook al heb ik getraind als een beest in de sportschool. Ik bedoel, ik heb ze allebei gebruikt met een calorietekort, maar dat betekent niet veel.

Lipidenprofiel

Beide stoffen hebben een geweldig effect op je triglyceriden-, totaal- en LDL-cholesterolgehalte. Ze verlagen de hoeveelheid slechte cholesterol in je bloed, wat je gezond houdt. Ik kan geen winnaar aanwijzen als het gaat om dit voordeel, dus laten we het gewoon gelijkspel noemen.

Angst

Toen ik Cardarine gebruikte, voelde ik me niet beter als het ging om mijn overweldigende angst, maar met SR9009 is het een heel ander verhaal. Het beste aan Stenabolic is dat het niet verslavend is en dat ik er geen trek in had na het stoppen van mijn cyclus, in tegenstelling tot Xanax.

Slaap

Ik sliep absoluut beter toen ik SR9009 slikte. Ik sliep als een baby en voelde me ’s ochtends goed uitgerust, boordevol energie en klaar om de wereld aan te kunnen.

Met Cardarine werd ik ook wakker met een gevoel vol energie, maar mijn slaappatronen waren grillig en onvergelijkbaar met die van Stenabolic.

SR9009 wint op dit gebied.

Energie

Beide middelen gaven meer energie, maar ik had het gevoel dat Cardarine me een grotere voorsprong gaf dan Stenabolic.

Gewicht en vetverlies

Beide stoffen zijn geweldig voor gewichts- en vetverlies, waarbij ik met elk van de stoffen ongeveer tien pond overtollig gewicht verloor. Ik kan hier niet echt een winnaar uit kiezen en het zou moeilijk voor me zijn om te oordelen, want beide verbranden met gemak vet en behouden spieren.

Ontsteking

Cardarine is hier de duidelijke winnaar, zonder vragen te stellen. Ik voelde geen enkele ontsteking tijdens mijn Cardarine-cyclus, ook al trainde ik hard. Hetzelfde kon niet gezegd worden van Stenabolic, waar ik wel een beetje ontsteking voelde tegen het einde van mijn cyclus.

Hoewel deze twee verbindingen vergelijkbare voordelen hebben, verschillen ze genoeg om er een onderscheid tussen te maken.

Als je op zoek bent naar energie en uithoudingsvermogen, zeg ik dat je voor Cardarine moet gaan.

Omgekeerd, als je beter wilt slapen en minder angstig wilt zijn, kies dan voor Stenabolic, want geen van deze twee effecten kan ermee worden vergeleken.

SR9009 VS Cardarine – Bijwerkingen

Ik heb geen bijwerkingen ondervonden van beide stoffen. Een van de redenen daarvoor is dat ze niet onderdrukkend werken en zeer selectief zijn voor de cellen die ze beïnvloeden.

Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over bijwerkingen als het gaat om het gebruik van deze supplementen, want ze zijn volkomen veilig en worden goed verdragen door alle leeftijdsgroepen boven de 18 jaar.

Onthoud dat dit alleen geldt als je echte SR9009 of Cardarine in handen hebt. Als je een brokproduct krijgt, kun je je voorbereiden op een wereld vol problemen.

Je kunt er ook voor kiezen om natuurlijke alternatieven te kopen die met de dag meer terrein winnen. Deze supplementen bootsen SARM’s na en kunnen je helpen de gewenste resultaten te krijgen zonder bijwerkingen.

Stena 9009 (Stenabolic SR9009 alternatief) en C-Dine 501516 (Cardarine alternatief) van Crazy Bulk zijn enkele van de beste legale SARM’s die je kunnen helpen snel resultaten te krijgen zonder bijwerkingen of PCT. Ze kunnen ook samen gestapeld worden en worden geleverd met een volledige geld-terug garantie.

SR9009 VS Cardarine – Resultaten

Wat bodybuilding betreft, heb ik met beide supplementen vergelijkbare resultaten geboekt; ik ben een hoop vet en gewicht kwijtgeraakt. Ik voelde wel iets meer uithoudingsvermogen met Cardarine in vergelijking met Stenabolic, maar het was niets ernstigs.

Ik hield van de angstremmende eigenschappen van SR9009, ze hielpen me veel in mijn leven en ik ben de stof dankbaar dat het me hielp de dingen in een ander licht te zien. Ook het slapen op Stenabolic was geweldig!

Mijn lipidenprofiel verbeterde met beide stoffen, dus ik kan niet echt een winnaar aanwijzen op dat gebied.

Verder zijn zowel Stenabolic als Cardarine vrij vergelijkbaar in hun effecten en de kracht van hun effecten, dus er valt niets meer te vergelijken.

Conclusie

Ik vind het moeilijk om te kiezen tussen deze twee onderzoekschemicaliën. Ik raad je aan om beide stoffen te gebruiken, afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt.

Cardarine is meer newbie-vriendelijk en ik raad beginners ten zeerste aan hiermee te beginnen in plaats van met Stenabolic, omdat de laatste veel vooruitdenken en planning vereist.

Over het algemeen zijn het allebei geweldige verbindingen en je zou moeten overwegen om ze deel te laten uitmaken van je bodybuildingroutine. Zoals hierboven vermeld, kun je het beste hun natuurlijke alternatieven gebruiken, zoals Stena 9009 en C-Dine 501516 van Crazy Bulk, omdat ze effectief, veilig en 100% legaal zijn.

Vergelijkbare berichten