MK 677 Bijwerkingen en hoe ze te vermijden

In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over MK 677 bijwerkingen.

We zullen de mogelijke hart-, lever-, kanker- en mentale bijwerkingen bespreken, evenals de MK 677 bijwerkingen op de lange termijn en hoe je deze kunt vermijden.

MK 677 Bijwerkingen

Om de MK 677 bijwerkingen volledig te begrijpen, moeten we eerst begrijpen wat dit bestanddeel eigenlijk is, wat het doet en hoe het werkt.

Laten we er meteen in springen.

Wat is MK 677

MK 677, ook bekend als Ibutamoren of Nutrobal, is een groeihormoonsecretagoog.

Het wordt vaak verward met een SARM, maar ook al wordt het vaak in die categorie geplaatst, het is eigenlijk helemaal geen SARM.

Het bevordert de natuurlijke productie van GH (groeihormoon) en IGF-1 (insuline-achtige groeifactor 1) in het lichaam.

Dit heeft vele voordelen zoals:

  • Toegenomen spiermassa
  • Vetverlies
  • Verbeterde slaap
  • Verbeterde haar- en nagelkwaliteit

Lees meer over MK 677 door onze volledige Ibutamoren review te lezen.

MK 677 Bijwerkingen

Laten we de mogelijke MK 677 bijwerkingen een voor een bekijken. We zullen deze sectie opsplitsen in 4 delen en deze mogelijke MK 677 bijwerkingen bespreken:

  • Bijwerkingen die de Lever beïnvloeden
  • Kanker
  • Bijwerkingen die het hart beïnvloeden
  • Mentale bijwerkingen

Lever

MK 677 is in normale doseringen niet giftig voor de lever. Het blijft niet lang genoeg in de lever om schade aan te richten, omdat het zeer snel wordt opgenomen.

MK 677 kan echter wel levergiftige eigenschappen hebben als het slecht gefabriceerd is. Daarom is het zo belangrijk dat je kiest voor een geverifieerde SARM-bron van hoge kwaliteit.

Kanker

MK 677 veroorzaakt geen kanker. Het kan het echter wel versnellen.

Zie het als TRT (Testosteron Vervangende Therapie), als je geen prostaatkanker hebt en TRT gaat gebruiken, krijg je geen kanker. Maar als je het al hebt, zal Testosteron er waarschijnlijk voor zorgen dat het zich sneller ontwikkelt dan zonder Testosteron het geval zou zijn.

Hart

Veel mensen geloven dat MK 677 GH en IGF-1 kan verhogen tot zulke suprafysiologische niveaus dat het kan leiden tot groei van het hart. Maar wat zeggen de werkelijke gegevens en wetenschap?

Tot nu toe zijn er geen onderzoeken die ondersteunen dat MK 677 hartgroei kan veroorzaken.

MK 677 kan het groeihormoon of IGF-1 niet naar zulke niveaus brengen dat het direct hartgroei kan veroorzaken. Als je echter een ongelooflijk hoge bloeddruk hebt, zou MK 677 ventriculaire hypetrofie kunnen veroorzaken als gevolg van het vasthouden van water. Maar als je zo’n hoge bloeddruk hebt, moet je sowieso niet denken aan verbindingen zoals MK 677.

Mentale bijwerkingen

Sommige mensen melden dat ze angst ervaren tijdens hun MK 677 cyclus.

Er zijn 2 redenen waarom iemand angst zou krijgen bij het nemen van MK 677.

Ze zijn ofwel zeer, zeer gevoelig voor angst tot het punt waar bijna elke aanvulling die ze nemen veroorzaakt angst voor hen.

De tweede en meest waarschijnlijke reden waarom iemand angstig zou kunnen worden bij het nemen van ibutamoren is bunk MK 677. Er is veel BS in de SARM-industrie en veel mensen verkopen slechte producten die zijn vermengd met andere stoffen.

Het is heel goed mogelijk dat sommige van de mensen die melden angst op hun MK 677 cyclus eigenlijk bunk producten geregen met stoffen die eigenlijk angst veroorzaken gekocht.

Hoe u MK 677 bijwerkingen kunt vermijden

Er zijn 3 dingen waar je je aan moet houden om bijwerkingen van MK 677 te voorkomen.

Ten eerste, zorg ervoor dat de MK 677 die je koopt puur is.

Er zijn veel bedrijven die slechte producten verkopen om meer geld te verdienen. Deze producten zijn vaak vermengd met prohormonen of andere stoffen die veel bijwerkingen kunnen veroorzaken die echte MK 677 niet zou veroorzaken.

Ten tweede, blijf bij lage-medium doseringen.

Mensen die bijwerkingen ervaren van MK 677 of vergelijkbare stoffen nemen meestal ook zeer hoge doseringen. Hogere doseringen hebben exponentieel meer bijwerkingen dan lagere doseringen. Zorg ervoor dat je je houdt aan lage-medium doseringen (tot 20 mg per dag).

Ten derde, neem geen cycli van meer dan 16 weken.

MK 677 is een middel dat maximaal 16 weken achter elkaar gebruikt moet worden met ten minste 10 weken pauze tussen de cycli. Er zijn mensen geweest die vervelende bijwerkingen en zelfs langdurige bijwerkingen van MK 677 hebben ervaren omdat ze er een jaar of zelfs meer op hebben gezeten!

Ten vierde, koop een legaal en natuurlijk alternatief

Een van de best bewezen manieren om alle voordelen van MK 677 te ervaren en tegelijkertijd de negatieve effecten te elimineren, is door een natuurlijk en legaal alternatief te gebruiken, zoals Ibuta 677 van Crazy Bulk.

Ibuta 677

Dit is een legaal supplement dat MK 677 Ibutamoren nabootst zonder de negatieve bijwerkingen. Het bestaat uit natuurlijke ingrediënten die de productie van groeihormoon in je lichaam helpen stimuleren, zodat je lichaam op de meest natuurlijke manier meer groeihormoon binnenkrijgt via het kliersysteem.

Ibuta 677 kan je helpen magere spieren te krijgen, vet te verbranden, de vasculariteit te verbeteren en het biedt ook voordelen tegen veroudering zonder bijwerkingen. Bovendien kan het gestapeld worden met andere legale SARM’s van Crazy Bulk voor nog betere resultaten.

Bekijk de Ibuta 677 beoordeling door hier te klikken.

MK 677 bijwerkingen op lange termijn

We hebben niet veel studies die de lange termijn effecten van MK 677 onderzoeken. Hierdoor weten we niet zeker of er bijwerkingen op de lange termijn zijn van het gebruik van Ibutamoren.

De onderzoeken die we hebben suggereren dat er geen bijwerkingen op lange termijn zijn. Er zijn echter maar 2 onderzoeken die tot deze conclusie kwamen. De eerste studie onderzocht het gebruik van MK 677 over een periode van twee jaar. Het tweede onderzoek deed hetzelfde over een periode van 18 maanden.

Samenvattend kunnen we niet met zekerheid zeggen of er bijwerkingen op de lange termijn zijn van MK 677 of niet. Het huidige bewijs suggereert dat het veilig is, maar voorzichtigheid is geboden.

Conclusie

Concluderend, MK 677 heeft bijwerkingen die je in gedachten moet houden voordat je er zelf onderzoek mee gaat doen.

Er zijn echter dingen die je kunt doen om bijwerkingen van MK 677 te voorkomen.

Vergeet niet om je te houden aan lage doseringen, korte cyclus lengte en om je verbindingen te kopen van een geverifieerde bron of gebruik een natuurlijk en legaal alternatief van Crazy Bulk.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *