Ontkrachting van MK-677 onderdrukking | Het is allemaal waterretentie!

Te oordelen naar de hoeveelheid berichten op bodybuildingforums over MK-677 onderdrukking, denken veel mensen ten onrechte dat ze er last van hebben.

De waarheid is dat MK-677 helemaal niet onderdrukkend is, maar het kan wel waterretentie veroorzaken, wat kan verklaren waarom zoveel bodybuilders het gevoel hebben dat er iets mis is.

MK-677 onderdrukking

Dit artikel legt het verschil uit tussen onderdrukking en waterretentie, en ontkracht de populaire mythe dat Ibutamoren testosterononderdrukking veroorzaakt!

Waarom MK-677 niet onderdrukkend is

Simpel gezegd is MK-677 geen androgeen en vertoont het ook geen androgeniteit in weefsels.

Dit betekent dat het geen directe invloed heeft op geslachtshormonen zoals testosteron, in tegenstelling tot androgenen.

MK-677 is eigenlijk een ghrelinemimeticum, geen SARM, wat ons veel vertelt over hoe het het lichaam beïnvloedt; het produceert ghreline in suprafysiologische hoeveelheden.

Dit leidt tot meer honger en andere veelvoorkomende effecten die aan ghreline worden toegeschreven; het helpt bij de botdichtheid, afgifte van GH (groeihormoon), energieverbruik enzovoort.

Eén ding is duidelijk: MK-677 werkt niet onderdrukkend omdat het niet werkt als een androgeen in het lichaam.

MK-677 heeft niets te maken met geslachtshormonen, maar beïnvloedt ons “honger”-hormoon op een significante manier.

Niet alleen dat, maar MK-677 verhoogt ook IGF-1 niveaus in het lichaam, die bekend staan om het vergroten van spiermassa en andere positieve effecten.

MK-677 veroorzaakt waterretentie

Nu we hebben vastgesteld dat MK-677 niet onderdrukkend werkt, is het tijd om de ware boosdoener te onthullen waarom mensen denken dat ze eigenlijk worden onderdrukt door Ibutamoren.

De reden is het vasthouden van water, waarvan veel mensen ten onrechte denken dat het geen kwaad kan.

Dit is niet helemaal waar, want het vasthouden van water veroorzaakt een groot aantal bijwerkingen in het lichaam, waaronder problemen met het lichaamsbeeld, een opgeblazen gevoel en depressie.

Laat me één ding duidelijk maken; het is niet zo dat MK-677 leidt tot depressie, maar het vasthouden van water kan depressie veroorzaken bij gebruikers die hier gevoelig voor zijn.

Niemand houdt van een gezwollen gezicht en dus is het volkomen normaal dat de meeste bodybuilders het gevoel hebben dat er iets mis is.

Andere effecten van het vasthouden van water zijn stijve gewrichten, pijnlijke spieren en soms opgezwollen benen en armen.

Dit alles kan bijdragen aan een gevoel van lusteloosheid en depressie, twee verschijnselen die vaak worden geassocieerd met testosterononderdrukking.

Het is precies om deze reden dat veel mensen denken dat MK-677 onderdrukkend werkt.

Hoe het vasthouden van water te verminderen met MK-677

Nu we de ware reden weten waarom zoveel mensen zich “onderdrukt” voelen door MK-677, is het tijd om te leren hoe je het vasthouden van water kunt verminderen.

Het beste wat je kunt doen is veel water drinken, dit is de makkelijkste manier om het vasthouden van water te voorkomen en het beste van alles is dat het geen bijwerkingen heeft.

Een ander ding dat je kunt doen is je dieet veranderen; laat koolhydraten en bewerkte voedingsmiddelen staan en ga mager eten.

Gebruik een natuurlijk alternatief voor MK 677

Een van de beste manieren om al deze bijwerkingen te vermijden, waaronder onderdrukking en het vasthouden van water, is door een natuurlijk en legaal alternatief voor MK 677 te gebruiken.

Ibuta 677

Ibuta 677 van Crazy Bulk is een perfect natuurlijk alternatief voor MK 677 dat je kan helpen om resultaten te krijgen die zo dicht mogelijk bij de echte MK 677 liggen, zonder bijwerkingen.

Het is uitstekend voor het winnen van spieren, het verbranden van vet, het verbeteren van de vasculariteit, enz. Belangrijker nog, het stimuleert de productie van HGH of groeihormoon in je lichaam op een natuurlijke en veilige manier.

Het kan je dus ook helpen om anti-aging voordelen te ervaren. Bovendien kan het gestapeld worden met andere legale SARM’s van Crazy Bulk om je te helpen nog betere resultaten te behalen in de sportschool. Klik hier om mijn gedetailleerde Ibuta 677 review te bekijken.

Conclusie

Ibutamoren is een vreemde verbinding; niet alleen is het niet onderdrukkend, maar het is zelfs gebruikelijk om mensen MK-677 te zien gebruiken als een PCT!

Om alle voordelen van MK 677 te krijgen, stel ik voor dat je een natuurlijk en legaal alternatief probeert, zoals Ibuta 677 van Crazy Bulk, dat helemaal geen bijwerkingen heeft en zelfs geen post-cyclus therapie nodig heeft.

Vergelijkbare berichten