MK 677 dosering – Beste dosering voor bulk en snij resultaten

MK 677 Ibutamoren wordt beschouwd als veilig en effectief voor zowel bulking en snijden. Dit artikel neemt je mee door de beste MK 677 Dosering die u kunnen helpen geweldige resultaten te krijgen voor zover een bulking of snijden cyclus betreft, zodat u kunt knippen het giswerk en vertrouwen op informatie die bekend staat om te werken.

MK 677 dosering

MK 677 dosering

MK 677 Ibutamoren is een verbinding die wordt ondersteund door veel studies en onderzoeken. Geen wonder dat er veel gegevens beschikbaar zijn die je kunnen helpen bij het bepalen van de juiste dosering van deze verbinding.

De meeste experts raden een dosering van 10-25 mg MK 677 per dag aan voor de beste resultaten.

Laten we meer te weten komen over MK 677 en de aanbevolen doseringen voor verschillende cycli.

MK 677 dosering

MK 677 Samenvatting

MK 677 Ibutamoren is, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen SARM maar een groeihormoon secretagoog. Simpel gezegd is het een stof die de hypofyse in je hersenen helpt om meer HGH te produceren, zodat je lichaam op de meest natuurlijke manier meer groeihormoon binnenkrijgt via het klierstelsel.

Door de productie van HGH in je lichaam op een natuurlijke en veilige manier te verhogen, ervaar je verbazingwekkende voordelen voor je gezondheid, zoals spiertoename, snellere vetverbranding, jonger uitziende huid en haar, gezonder en robuuster met een betere seksuele functie, betere slaapkwaliteit, betere immuniteit, meer energie en uithoudingsvermogen, enz.

Ik moet benadrukken dat Ibutamoren ook helpt om het IGF-1-niveau in je lichaam te verhogen, wat helpt bij het helen van botten en gewrichtsbanden. En niet alleen dit, het helpt ook bij de aanmaak van nieuwe spiercellen via hyperlasie.

Naast GH verhoogt Ibutamoren ook het IGF-1-niveau in het lichaam, waarvan is aangetoond dat het een positief effect heeft op de genezing van botten en gewrichtsbanden;

 Ik moet hier vermelden dat MK 677 oraal biologisch beschikbaar is. Voor meer informatie over de voordelen, bijwerkingen, etc. van MK 677, kun je mijn  MK 677 Ibutamoren review bekijken.

MK 677 Ibutamoren Halfwaardetijd

De halveringstijd van MK 677 is slechts ongeveer 5 uur. Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is echter dat het IGF-1 niveaus in je lichaam verhoogt, die verhoogd blijven tot 24 uur nadat je MK 677 hebt ingenomen.

Wat betekent het?

In lekentaal betekent dit dat het nemen van één dosis per dag meer dan genoeg is om je te helpen alle voordelen van dit middel te krijgen.

Veel mensen debatteren graag over de vraag of het het beste is om het vroeg op de dag of laat op de avond te consumeren. Om eerlijk te zijn hangt het af van je doel. Als je meer spiermassa wilt kweken, is het beter om het bij je ontbijt te nemen, omdat het je een hongerig gevoel geeft, zodat je meer voedsel consumeert en je lichaam een calorieoverschot heeft.

Als je daarentegen vet wilt verminderen, is het beter om het te nemen voordat je naar bed gaat, omdat je dan geen hongergevoel krijgt.

MK 677 dosering gebruikt in onderzoeken en proeven bij mensen

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden is dat MK 677 is getest op menselijke proefpersonen. Je zou verbaasd zijn om te weten dat het op meer dan 100 mensen is getest.

Wat nog interessanter is, is dat mensen uit alle lagen van de bevolking deelnamen aan deze onderzoeken en dat zelfs kinderen met een groeiachterstand werden getest met MK 677 Ibutamoren. Het beste deel is dat ze bijna allemaal positieve resultaten lijken te hebben laten zien met MK 677 suppletie.

Al deze onderzoeken hebben aangetoond dat MK 677 zeer goed wordt verdragen, zelfs in hoge doseringen en gedurende langere perioden. Van sommige mensen is bekend dat ze dit middel jarenlang hebben gebruikt zonder bijwerkingen te ervaren. Dit maakt het zeer aantrekkelijk.

In de meeste van deze onderzoeken lag de gebruikelijke dosering tussen 10-50 mg per dag. Bovendien kregen de meeste deelnemers een dagelijkse dosis van 25 mg per dag.

Ik moet hier vermelden dat bij een dagelijkse dosering van 25 mg sommige deelnemers bijwerkingen ondervonden zoals angst, vasthouden van water en hoofdpijn. De experimenten werden echter niet stopgezet omdat de bijwerkingen niet ernstig genoeg waren en het leven van de proefpersonen op geen enkele manier verstoorden.

Een van de meest interessante observaties die tijdens het onderzoek werd gedaan, was dat wanneer de doseringen van 10 mg en 50 mg tegen elkaar werden afgezet, er niet veel verschil was in het verhogen van de groeihormoon- of IGF-1-spiegels.

Na veel onderzoek en proeven werd vastgesteld dat elke dosering boven de 25 mg per dag resulteerde in een afnemend rendement en dat het geen zin had om boven de 25 mg per dag te gaan.

Ik moet hier ook vermelden dat het langste MK 677-onderzoek maar liefst twee jaar duurde en dat de proefpersonen ouder waren dan 60 jaar. Het beste deel is dat ze geen significante bijwerkingen opmerkten ondanks zo’n lang onderzoek.

Is MK 677 veilig?

Sommige mensen zijn bang dat het langdurig gebruik van MK 677 kan leiden tot kanker in verschillende organen.

Dit kan echt storend zijn en veel mensen ervan weerhouden om MK 677 te gebruiken. Dit is een stof die ik zelf heb gebruikt om meer spiermassa te krijgen en ik moet zeggen dat ik aanvankelijk ook huiverig was om het te gebruiken. Ik heb er echter gedetailleerd onderzoek naar gedaan en ontdekte dat langetermijnstudies geen verband hebben gevonden tussen MK 677 en kanker. De enige zorg is voor mensen die al aan kanker lijden. Zij zouden MK 677 niet moeten nemen omdat het GH en IGF-1 verhoogt.

Bovendien hebben mensen dit middel keer op keer gebruikt met grote voordelen en zonder bijwerkingen. Ik denk niet dat er enige ruimte is voor twijfel als het gaat om de veiligheid van dit middel.

MK 677 Opbulkende Dosering

Een van de beste dingen aan MK 677 is dat het een zeer veelzijdige verbinding is en dat het gestapeld kan worden met een paar andere SARM’s om bulking of spiermassa op te bouwen.

Ik zou aanraden om het te combineren met LGD 4033 om snellere resultaten te krijgen. Een typische MK 677 LGD 4033 cyclus zou er als volgt uit moeten zien:

WeekMK 677LGD 4033PCT vereist
1-825 mg per dag (bij voorkeur ’s ochtends)5 mg per dagGEEN
8-1625 mg per dagXXGEEN

Je kunt MK 677 en LGD 4033 combineren voor een acht weken durende cyclus waarbij de dagelijkse dosering van MK 677 25 mg per dag is, terwijl die van LGD 4033 Ligandrol 5 mg per dag is.

Na de periode van 8 weken moet je stoppen met LGD 4033 en doorgaan met MK 677 voor nog eens 8 weken. De belangrijkste reden hierachter is om MK 677 als PCT te gebruiken om de winst van de SARM intact te houden. Niet alleen dit, maar dit kan ook helpen om eventuele bijwerkingen van LGD 4033 te verminderen. (Ik moet hierbij vermelden dat LGD 4033 met een lage dosering van 5 mg per dag ook niet veel bijwerkingen zou moeten hebben).

Moet je MK 677 gebruiken om te snijden?

Hoewel sommige mensen geïnteresseerd zouden kunnen zijn in cutten met MK 677, zou ik dit niet aanraden. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat MK 677 vrijwel zeker leidt tot meer honger en dit is een effect dat vrij uitgesproken is.

Hoewel wordt gesuggereerd dat je het kunt nemen voordat je gaat slapen als je honger wilt voorkomen, bestaat de mogelijkheid dat je niet kunt slapen vanwege knagende hongergevoelens.

Zelfs als je je MK 67 dosering 10 minuten voor het slapengaan neemt en ook nog met een calorietekort, is het goed mogelijk dat je slaap wordt beïnvloed door die hongergevoelens.

Hoewel het bewezen is dat MK 677 Ibutamoren je kan helpen beter te slapen en je meer uitgerust te voelen, is er niet veel wat je kunt doen tegen de hongergevoelens die ermee gepaard gaan.

Met andere woorden, het is gewoon niet bedoeld voor een snijcyclus. De meeste mensen die het proberen om te snijden, doen dat omdat het een verbinding is met antikatabole effecten. Met andere woorden, het kan helpen vet te verbranden zonder spierverlies.

Als je in feite voor een snijcyclus wilt gaan, raad ik je aan voor iets anders te gaan, zoals Ostarine of Cardarine.

MK 677 Dosering in ML (Vloeibare vorm)

Naar alle waarschijnlijkheid zul je MK 677 in vloeibare vorm consumeren.

Dit geldt niet als je MK 677 pillen of capsules gebruikt.

Als onderdeel van het metrische systeem worden vloeistoffen over het algemeen gemeten in milliliters of ML.

Je moet voorzichtig zijn bij het innemen van MK 677 in vloeibare vorm en het etiket goed lezen. Idealiter zou vermeld moeten worden dat 1 ml een dosis van 25 mg van deze MK 677 bevat. Dit betekent dat wanneer je een dosis van 1 ml in een druppelaar neemt, je in feite 25 mg MK 677 binnenkrijgt.

Veiligste MK 677 dosering

Zoals hierboven vermeld, kregen proefpersonen tijdens het onderzoek doseringen die varieerden tussen 10-50 mg per dag en werd vastgesteld dat proefpersonen bij een hoge dosis (50 mg per dag) niet echt meer voordelen ondervonden. In feite was er weinig variatie in de voordelen wanneer doseringen van 10 en 50 mg met elkaar werden vergeleken. Dit leidde tot de conclusie dat een hoge dosering resulteerde in een afnemend rendement.

Tijdens het onderzoek werd ook vastgesteld dat de veiligste limiet 25 mg per dag was. Bij deze dosering behaalden de proefpersonen de beste resultaten met minimale bijwerkingen. Bovendien nam het aantal bijwerkingen toe bij hogere doses.

Een van de beste manieren om alle voordelen van MK 677 Ibutamoren te ervaren zonder bijwerkingen, is door legale en veilige MK 677 alternatieven te gebruiken, zoals Ibuta 677 van Crazy Bulk.

Ibuta 677 is een supplement dat bestaat uit een mix van organische ingrediënten, waaronder aminozuren, vitamines en kruidenextracten, die de productie van groeihormoon in je lichaam op een natuurlijke en veilige manier helpen stimuleren. Het is uitstekend geschikt voor bulking en ook voor vetverbranding. Het krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen en heeft geen negatieve bijwerkingen.

ibuta 677
Ibuta 677

Specificaties

  • Verhoogt HGH op natuurlijke wijze
  • Verhoogt de spiergroei
  • Verbetert de vasculariteit
  • Zorgt voor snel herstel
  • verbetert de stemming

Conclusie

MK 677 is een van de veiligste stoffen als het gaat om het verhogen van HGH in je lichaam. Het is ook geweldig voor het opbouwen van spieren en de veiligste en meest effectieve dosering is 25 mg per dag. Ik raad je ten zeerste aan om een legaal alternatief voor MK 677 te proberen, zoals Ibuta 677 van Crazy Bulk, dat je kan helpen om alle voordelen van dit middel te krijgen zonder enige bijwerkingen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *