Cardarine VS Ostarine – Welke is beter voor vetverlies?

Laten we één ding vooropstellen: we vergelijken geen twee SARM’s, omdat algemeen wordt aangenomen dat Cardarine een SARM is.

Nee, Cardarine is eigenlijk een PPAR delta receptor agonist die veranderingen teweegbrengt in hoe de lever zijn energiebron verwerkt.

Cardarine VS Ostarine

Met dat uit de weg, laten we eens kijken hoe deze twee verbindingen het doen als het gaat om vetverlies tijdens een cut.

Ostarine voor vet verlies

Ostarine MK 2866 helpt wel bij vetverlies, maar indirect, door de basale stofwisselingssnelheid van de eindgebruiker te verhogen.

In een typische acht weken durende cyclus verlies je tot 5% van je totale lichaamsvet, als je je aan je dieet en lichaamsbeweging houdt.

Professionele bodybuilders nemen Ostarine meestal niet voor de efficiëntie in vetverlies, maar voor het feit dat het spierverlies tijdens een cut voorkomt. Dit zal in een later hoofdstuk belangrijk worden.

Cardarine voor vetverlies

Cardarine verhoogt het uithoudingsvermogen, vooral tijdens cardio, wat gebruikers helpt hun plateaus op de loopband te doorbreken.

Dit zorgt voor vetverlies omdat je meer energie verbruikt en aangezien Cardarine er zelf voor zorgt dat de lever overschakelt van glucose naar vetzuren, verander je in een mum van tijd in een vetverbrandingsmachine!

Cardarine verhoogt ook de oxidatieve capaciteit in de spieren, waardoor er meer calorieën worden verbruikt bij dezelfde soort oefeningen.

In een acht weken durende cyclus, met de juiste dieet- en oefenroutines, kun je een verbluffende 7 tot 8% van je totale lichaamsvet verliezen.

Natuurlijk wordt deze regel enigszins afgezwakt als je al een laag vetpercentage hebt.

Lees Ook:

Cardarine VS Ostarine voor vetverlies

Als ik een winnaar tussen de twee moest kiezen, zou ik zeker voor Cardarine gaan. Het is in feite je lichaam zo vormen dat het een ton vet verliest.

Zelfs als je niet gemotiveerd bent en een hekel hebt aan cardio, zal het toegenomen uithoudingsvermogen leiden tot een ommekeer, althans dat deed het in mijn geval – hardlopen begon bij me te passen en ik werd één met de stroom.

Aan de andere kant kan Ostarine je ook helpen vet te verliezen, maar dat is niet het hoofddoel. Zoals eerder vermeld, is het hoofddoel het behoud van spieren in je lichaam, terwijl het indirect zorgt voor vetverlies door het verhogen van je basale stofwisselingssnelheid.

Aanbevolen natuurlijk alternatief voor cardarine

c-dine 501516

Een van de beste opties die je kunt overwegen als je Cardarine wilt kopen is een natuurlijk en legaal alternatief dat je gemakkelijk online kunt kopen zonder recept. C-Dine 501516 van Crazy Bulk is een natuurlijk en legaal alternatief voor Cardarine en het kan je helpen om alle voordelen van Cardarine te krijgen zonder bijwerkingen of PCT.

C-Dine 501516 is een krachtige formule die je kan helpen de gewenste resultaten te behalen in letterlijk de helft van de tijd. Het kan je stofwisseling versnellen, vet verbranden, je spierdefinitie verbeteren en je uithoudingsvermogen zeer snel vergroten.

Het kan ook gestapeld worden met andere legale SARM’s van Crazy Bulk voor snellere resultaten. Het heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen en wordt geleverd met een volledige geld-terug garantie. Je kunt er meer over lezen door C-Dine 501516 recensie hier te bezoeken.

Conclusie

Cardarine is de duidelijke winnaar als het gaat om het teweegbrengen van vetverlies bij de eindgebruiker. Het is praktisch gemaakt om vetverlies te veroorzaken en het is zeer krachtig in het doen van precies dat.

Ik denk dat het stapelen van Ostarine en Cardarine de beste manier is om verder te gaan en dat het nemen van deze verbindingen afzonderlijk in feite de geweldige synergie die deze twee hebben negeert. Terwijl C-Dine 50156 het beste legale alternatief is voor Cardadine, is Osta 2866 van Crazy Bulk een natuurlijk alternatief voor Ostarine. Je kunt ze allebei kopen en samen stapelen voor de beste resultaten.

Al met al, als je de maximale hoeveelheid vetverlies wilt zonder spieren te verliezen, ga dan voor de bovenstaande stack!

Vergelijkbare berichten