Tessa Brooks gewichtsverlies met voor na foto’s

Als fitness-expert ben ik altijd geïntrigeerd als ik succesverhalen over afvallen tegenkom die andere mensen kunnen motiveren om het beste van zichzelf te geven om weer in vorm te komen.

Tessa Brooks’ afslankreis is een perfect voorbeeld van hoe je kilo’s en kilo’s overtollig lichaamsgewicht kunt kwijtraken met veranderingen in je dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Tessa Brooks gewichtsverlies

Tessa Brooks is een beroemde YouTube vlogger die onlangs in staat was om haar lichaam te transformeren door bijna 20 pond lichaamsgewicht te verliezen!

Laten we eens meer te weten komen over haar afslankreis.

Tessa Brooks gewichtsverlies

Voordat we proberen uit te vinden wat ze daadwerkelijk heeft gedaan om haar afslankdoelen en de gewenste lichaamstransformatie te bereiken, is het belangrijk om te begrijpen wat haar dreef om af te vallen.

Hoe Tessa Brooks begon

Omdat ze een vlogger is, zijn er een paar video’s waarin ze lijkt te hebben gesproken over haar problemen met gewichtstoename. Ze schijnt in een video te hebben gezegd dat ze haar eetgewoonten niet onder controle kon houden en dat elk soort junkfood dat ze at zijn weerslag had op haar lichaam.

Het is ook bekend dat ze heeft gezegd dat ze tijdens het opgroeien behoorlijk stressvolle situaties heeft meegemaakt en om daarmee om te gaan nam ze haar toevlucht tot stress-eten, wat nooit een goede zaak is.

Het is interessant om te weten dat in 2016 een van haar tweets luidde:

“Hoe moet ik afvallen als het beste in het leven mozzarella sticks zijn?”

Dit maakt duidelijk dat ze dol was op koolhydraatrijk voedsel!

Toen ze na verloop van tijd steeds meer kilo’s begon aan te komen, besloot ze het heft in eigen handen te nemen en iets te doen om af te vallen.

In 2019 deelde een trotse Tessa Brooks haar succesverhaal over gewichtsverlies op sociale media.

Tessa Brooks voor na foto’s

Hier zie je haar lichaamstransformatie:

Tessa Brooks gewichtsverlies

Hoe Tessa Brooks afviel

Ik moet toegeven dat je ervan uitging dat ze hard zou hebben gewerkt in de sportschool om weer in vorm te komen.

Het mooiste is echter dat Brooks nooit lid is geworden van een sportschool of een personal trainer heeft ingehuurd die je kan helpen trainen om die extra kilo’s kwijt te raken.

Integendeel, ze heeft in een bericht laten weten dat de sportschool niets voor haar was en dat ze niet iemand is die graag sport.

Omdat ze niet vaak naar een sportschool ging, kon ze haar trainingsroutine kort, simpel en effectief houden!

Zo kon ze gewicht verliezen:

Brook’s workout routine

Een van de meest interessante dingen aan haar routine was dat het bestond uit cardio, yoga en krachttraining, alle drie duidelijk verschillende manieren van trainen.

Brooks cardiotraining

Als je aan cardio denkt, is het eerste waar je aan denkt machines zoals de loopband of de crosstrainer. Dit is echter niet waar Brooks voor koos.

Integendeel, ze begon haar cardio buitenshuis te doen, inclusief wandelen, lange wandelingen met vrienden, het volgen van een pilatesles en dansen (thuis) om het zeer aangenaam te maken.

Brooks deed het grootste deel van haar cardio buiten. Volgens haar sociale media maakte ze wandelingen, wandelingen met vrienden, volgde ze regelmatig pilates en danste ze thuis.

Dansen is een van haar favoriete hobby’s en kan gemakkelijk thuis worden gedaan, wat de reden kan zijn waarom ze dit koos als een vorm van cardio-oefening.

Verder is bekend dat ze, voordat ze met haar krachttraining begon, 30 minuten aan cardiotraining deed om op te warmen voordat ze gewichten ging tillen.

Brooks’ krachttraining

Ik moet zeggen dat krachttraining een van de beste vormen van lichaamsbeweging is als het gaat om het verbranden van overtollig vet in je lichaam. Het verslaat alle andere methoden, inclusief cardio.

En NEE! Vrouwen worden niet gespierder dan mannen als ze gewichten heffen!

Hoewel het niet duidelijk is wat voor soort routine Brooks volgde met betrekking tot krachttraining, zou ik aanraden om minstens 30 minuten per dag aan krachttraining te doen, 4-5 dagen per week. Je kunt de routine als volgt opsplitsen:

 • Maandag – Borst en biceps
 • Dinsdag – Schouders en triceps
 • Woensdag – Rug en benen
 • Donderdag – Borst en biceps
 • Vrijdag – Schouders en triceps
 • Zaterdag – Rug en benen
 • Zondag – Rust

Dit is een routine die ik zelf altijd volgde toen ik begon met gewichtheffen en het werkt geweldig voor de meeste mensen, of ze nu proberen af te vallen of spieren op te bouwen.

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden is dat krachttraining enorm kan helpen om je spierkracht en uithoudingsvermogen te vergroten, waardoor je harder en langer kunt trainen in de sportschool. Dit heeft een directe positieve invloed op je workouts, zodat je verbazingwekkend positieve resultaten kunt behalen.

Lees ook:

Brooks dieet

Net als haar trainingsroutine is er niets unieks aan het dieet van Brooks. Ze vastte niet en volgde geen speciaal dieet toen ze probeerde af te vallen.

Brooks Dieet Plan

Op basis van haar posts op sociale media kan ik concluderen dat haar dieet bestond uit voedingsmiddelen zoals:

 • Salades
 • Kip taco’s
 • Assortiment van groenten en
 • selderijsap, etc.

In principe probeerde ze voedsel te eten met weinig calorieën. De basisregel voor gewichtsverlies of een snijcyclus is een caloriebeperkt dieet. Het is eigenlijk een simpele rekensom – om af te vallen moet je meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt.

Daarnaast dronk ze ook veel water tussen haar maaltijden door. Water helpt niet alleen om gifstoffen uit je lichaam te spoelen en je stofwisseling te stimuleren, maar het kan je ook helpen om niet tussendoor te snoepen (wat een van de belangrijkste oorzaken van gewichtstoename is).

Voedingsmiddelen die ze vermeed

Als je haar video’s bekijkt, zie je haar praten over een aantal voedingsmiddelen die ze vermeed toen ze probeerde af te vallen. Deze omvatten:

 • Chips
 • Zure room
 • Witte rijst
 • Zuivelproducten, vooral kaas
 • Maïs en
 • Alles met transvetten

Brooks’ Dieet Principes

Enkele van de dieetprincipes die ze volgde waren de volgende:

Veel water drinken

Als je probeert af te vallen, kan het drinken van veel water zeer nuttig zijn. Er zijn meerdere onderzoeken die wijzen op de relatie tussen goede hydratatie en gewichtsverlies.

Het drinken van water tussen de maaltijden door kan je eetlust remmen en je stofwisseling stimuleren. Hierdoor verbrandt je lichaam niet alleen meer vet, maar verbruik je ook minder calorieën.

Matig eten

Een van de beste principes om af te vallen is om te voorkomen dat je te veel eet van het voedsel waar je van houdt en om het met mate te eten. Brooks heeft zichzelf nooit uitgehongerd en ook geen caloriearm voedsel gegeten. Ze koos voor gewone voeding en at die met mate.

Persoonlijk vind ik dit de beste methode om af te vallen met een dieet.

Junkfood vermijden

Zoals hierboven vermeld, stopte ze met het eten van voedsel dat rijk was aan transvet of junkfood. De meeste gewichtsproblemen die mensen tegenwoordig hebben, zijn te wijten aan junkfood. Het elimineren van junkfood uit je dieet is een grote stap op weg naar gewichtsverlies en het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn.

Wat leer je van Tessa Brooks’ reis naar gewichtsverlies?

Hier zijn enkele belangrijke lessen:

 • Allereerst moet je je aanpak eenvoudig houden. Afvallen is niet moeilijk als je je levensstijl en eetpatroon kunt veranderen.
 • Vermijd om met stress om te gaan door junkfood te eten – De beste manier om met stress om te gaan is door te bewegen. Als je gestrest bent, probeer dan te bewegen omdat bewegen een van de beste stressverlagers is. Je hoeft je niet in het zweet te werken in de sportschool, maar kunt kiezen voor elke vorm van lichaamsbeweging, of het nu wandelen, zwemmen of yoga is.
 • Werken met wat je hebt – Lichaamsbeweging hoeft niet duur te zijn. Je hoeft geen lid te worden van een sportschool. Probeer om te trainen wat je thuis hebt, al is het maar een paar halters. Ga naar YouTube en bekijk “at home workout video’s” die je kunnen helpen om thuis te trainen zonder dure apparatuur.

Gebruik een goede vetverbrander

Een van de beste manieren om snel gewicht te verliezen is door je dieet en trainingsroutine te combineren met een natuurlijke vetverbrander. Zulke vetverbranders zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden omdat ze veilig en effectief tegelijk zijn.

Phenq nl

Een van de beste vetverbranders die ik zou aanraden is PhenQ. Het is een unieke 5-in-één formule die je kan helpen geweldige resultaten te behalen. Het heeft geweldige gebruikersbeoordelingen ontvangen. Bovendien krijg je een volledige geld-terug-garantie, dus je loopt geen enkel risico. Bekijk mijn gedetailleerde PhenQ review door hier te klikken.

Conclusie

Teressa Brooks is erin geslaagd om 20 pond af te vallen met een eenvoudige en gemakkelijke aanpak. Ze veranderde haar dieet en volgde oefenvormen (dansen, etc.) die ze geweldig vond. Ik ben behoorlijk onder de indruk van haar aanpak om gewicht te verliezen door dergelijke veranderingen in haar levensstijl. Bovendien zou ik aanraden om een goede vetverbrander in je dagelijkse routine op te nemen voor nog betere resultaten.

Vergelijkbare berichten