Alison Sweeney gewichtsverlies en voor na foto’s

Alison Sweeney, de presentatrice van The Biggest Loser, ziet eruit alsof ze een behoorlijke lichaamstransformatie heeft ondergaan. Het is bijna ironisch als ze zegt dat het programma haar uiteindelijk de middelen en motivatie gaf om af te vallen.

En het klinkt misschien nog verrassender als je bedenkt dat ze nooit overgewicht had in Days of Our Lives.

Alison Sweeney gewichtsverlies

Dat maakte de dingen nog interessanter voor ons team en we hebben samen met onze diëtiste een dag lang interviews doorgenomen om erachter te komen wat ze heeft gedaan om die kilo’s kwijt te raken.

Dit is wat we hebben ontdekt.

Hoe is Alison Sweeney zoveel afgevallen?

Alison kon zoveel gewicht verliezen omdat ze haar calorie-inname en wat ze at volledig onder controle had.

Dat betekende niet dat ze zich moest houden aan gekke vloeibare diëten of gekke ideeën zoals het koolsoepdieet (ja, dat bestaat), maar dat ze ervoor moest zorgen dat ze alleen gezond en voedzaam voedsel at.

Hierover binnenkort meer.

Ze volgde ook het advies van haar man op en stopte met klagen over haar lichaam en investeerde haar energie in dagelijks sporten.

Het was deze verandering in houding en de hulp van een nieuwe vriendin op Loser, Jillian Michaels, die haar uiteindelijk alle informatie gaven die ze nodig had om te stoppen met zich slecht te voelen over zichzelf en de juiste actie te ondernemen.

Het goede nieuws is dat ze heel open is over haar nieuwe gezonde dieet en eetgewoonten.

Statistieken

  • Geboren: 19 september 1976
  • Lengte: 5’4″
  • Startgewicht: 129 pond
  • Totaal gewichtsverlies: 30 pond

Allison Sweeney Voor Na

Hier is een voor na foto die haar lichaamstransformatie laat zien:

Bekijk meer afslankverhalen van Dana Cutler, Jason Lee, Carter Rubin, Ari Lennox, enz.

Alison Sweeney gewichtsverlies

Wat eet Alison Sweeney?

Alison eet een zorgvuldig gepland en uitgebalanceerd dieet en let altijd goed op het aantal calorieën dat ze eet.

Dat betekent dat ze meerdere keren per dag kleine maaltijden eet in plaats van grote borden eten.

Ze heeft in interviews ook gezegd dat ze altijd in de verleiding kwam door lekkernijen in de rij voor de lunch in de studio.

Maar het lijkt erop dat de overstap naar beperkte gezonde koolhydraten het beste advies was dat ze kreeg.

Alison heeft nooit een gedetailleerd maaltijdplan gegeven, maar mijn diëtiste kwam met een aantal ideeën op basis van de opmerkingen die Alison tijdens een interview maakte:

  • Een ontbijt van havermout met agave nectar, fruit en Griekse yoghurt is een geweldige manier om de dag gezond te beginnen.
  • De lunch zou moeten bestaan uit een grote salade met blokjes avocado voor een boost van gezonde vetten die je langer vol houden.
  • Als je een tussendoortje niet kunt vermijden, probeer dan een proteïneshake om te voorkomen dat je veel calorieën binnenkrijgt.
  • En als avondeten kun je je richten op magere kip met doperwten en zilvervliesrijst.

Wat is haar trainingsroutine?

Alisons beste oefeningen om af te vallen zijn vier dagen per week spinning, twee of drie keer per week krachttraining en daarnaast nog wat yoga.

Ze noemt het “stevig kontschoppen”. “

De krachttraining hoeft niet met gewichten.

Ze vertrouwt waarschijnlijk op lichaamsbouwoefeningen zoals push-ups, squats en pull-ups.

En ik ben een grote fan van lichte tot matige yoga, al is het maar voor 20 minuten als onderdeel van een ochtendroutine.

Haar supplementen

Alison heeft niet specifiek gesproken over de supplementen die ze gebruikt.

Maar mijn diëtiste volgt The Biggest Loser al jaren en heeft die kennis gebruikt om uit te zoeken wat voor supplementen ze geadviseerd kreeg.

Naast zoiets als een wei-eiwitisolaat en multivitaminen, is een hoogwaardige vetverbrander het meest geschikt om slank te worden en te blijven.

Dergelijke producten zijn ontworpen om je eetlust te onderdrukken voor meer controle over je calorieën. En ze kunnen ook je metabolisme een beetje stimuleren zodat je je doelen voor gewichtsverlies iets sneller bereikt.

Heeft Alison Sweeney haar gewichtsverlies volgehouden?

Ja, Alison heeft haar gewichtsverlies volgehouden en is erg duidelijk geworden over het belang van gezond eten in plaats van het volgen van een of ander gek dieet.

Door de geweldige steun van haar man, het professionele advies van haar collega’s van The Biggest Loser en de motivatie die ze krijgt van de deelnemers, heeft ze laten zien dat zelfs een drukke werkende moeder fit kan worden en blijven.

Ze heeft ook gezegd dat het belangrijk is om je te omringen met mensen die je steunen en positief denken. Dat is de beste manier om te voorkomen dat je gaat twijfelen.

Gewicht verliezen zoals Alison met een doelgericht plan

Je hoeft niet de volgende ster van Days of Our Lives te worden om deze aanpak te volgen, maar je moet wel vers bereide maaltijden kiezen die geen suiker en weinig koolhydraten bevatten.

En als je een vetverbrandingssupplement toevoegt aan een regelmatig trainingsschema, zul je onvermijdelijk snellere resultaten zien.

phenq bodyly.nl

PhenQ is een unieke vetverbrander die al meer dan tien jaar op de markt is. Het kan je helpen om geweldige resultaten te boeken bij het afvallen, net als duizenden anderen, door je stofwisseling te versnellen en tegelijkertijd je eetlust te remmen.

PhenQ wordt geleverd met bewezen ingrediënten die je stofwisseling stimuleren om vet te helpen wegsmelten, zelfs uit de meest hardnekkige gebieden van je lichaam. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en heeft geen negatieve bijwerkingen.

Conclusie

Allison Sweeney is erin geslaagd om op spectaculaire wijze gewicht te verliezen. Ook jij kunt afvallen met een dieet en lichaamsbeweging. Bovendien kan het toevoegen van een vetverbrander je helpen om sneller af te vallen.

Vergelijkbare berichten