Ari Lennox gewichtsverlies en voor na foto’s

Als gediplomeerd fitnesscoach volg ik regelmatig de afslankreizen van beroemdheden en die van Ari Lennox trok mijn aandacht.

Ik besloot meer onderzoek te doen naar haar transformatie en nuttige fitnessinformatie te verzamelen voor mijn klanten.

Het kostte me een paar weken om haar YouTube-video’s en interviews te bekijken en het dieetplan en de workout routine van Ari Lennox te bestuderen.

Ari Lennox gewichtsverlies

In dit artikel beschrijf ik de afslankreis van Ari Lennox en haar maaltijdplan en workout routine. (Je kunt ook de afslankreizen van Erin Moriarty, Christina Haack, Dana Cutler, Jason Lee, etc. bekijken door hier te klikken)

Lees verder.

Ari Lennox gewichtsverlies reis – Hoe begon het?

Veel onlangs gedeelde foto’s van Ari Lennox in haar badpak worden populair online, vooral op Instagram stories, met fans die Ari’s natuurlijke schoonheid toejuichen.

Wat motiveerde Lennox om wat kilo’s kwijt te raken?

Ari Lennox is afgevallen omdat ze in uitstekende gezondheid wilde verkeren, een geschikt gewicht wilde hebben en eruit wilde zien als een model.

Bovendien is het uiterlijk voor een artiest of gerenommeerd persoon altijd van het grootste belang.

De Shea Butter-zangeres zei eind 2020 dat ze niet van plan was om af te vallen omdat ze te lui was om naar de sportschool te gaan.

Haar transformaties hebben echter veel mensen versteld doen staan, zoals te zien is op haar voor en na foto’s.

Door haar gewichtsvermindering werd Ari Lennox een onderwerp van discussie.

Bovendien hebben Ari Lennox’s optredens in haar muziekcarrière haar zoveel populariteit opgeleverd dat ze het niet nodig vond om haar figuur te veranderen om meer aandacht te krijgen. Het is echter natuurlijk om er slim en stijlvol uit te willen zien als je de glamourwereld betreedt.

Ari Lennox Statistieken:

  • Geboren: 26 maart 1991
  • Lengte: 5′ 5″
  • Startgewicht: 139 pond
  • Totaal gewichtsverlies: 5 pond

Ari Lennox voor na foto’s

Hier is een voor na foto om haar lichaamstransformatie te laten zien:

Ari Lennox gewichtsverlies

Hoe is Ari Lennox afgevallen?

Ari Lennox is afgevallen door haar eetpatroon aan te passen. Ze verklaarde in verschillende interviews dat haar gezonde voedingsschema een belangrijke rol speelde bij haar gewichtsverlies.

Ari was eerder aangekomen door haar slechte eetgewoonten.

Ari Lennox kan echter niet altijd gezond eten, omdat bewerkt en junkfood de enige keuze is die bij shows in verschillende landen verkrijgbaar is.

Hoeveel gewicht is Ari Lennox kwijt? Volgens haar trainer is Ari Lennox ongeveer 3% van haar vetmassa kwijtgeraakt en ongeveer 5 pond.

Haar instructrice, Shadia, verklaarde dat Ari Lennox geen enkele dag van haar trainingsroutine miste en dat de fitte, slimme Lennox die we vandaag de dag zien alleen te danken is aan een streng dieet en een fitnessroutine.

Dit heeft ze bereikt door niet te drinken. Als het op afvallen aankomt, is 5 pond niet veel, maar als je naar haar figuur kijkt, heeft het een significante impact.

Wat is Ari Lennox’s workout routine?

Ari Lennox’s workout routine bestaat uit dagelijks twee tot drie uur trainen, minstens vier tot vijf dagen per week. Cardiovasculaire en spierversterkende oefeningen voor vrouwen maken deel uit van haar fitnessroutine.

Ari Lennox heeft in meerdere interviews gezegd dat ze geen fan is van sporten en niet regelmatig naar de sportschool gaat. Dit was echter voordat Ari Lennox Shadia, haar fitnessinstructrice, ontmoette.

Ari Lennox’s gewichtsverlies was succesvol omdat ze zoveel vastberadenheid had. Haar rondingen zijn niet meer te zien en haar buikspieren knallen.

Ari Lennox had voor haar verandering geen overgewicht en het enige wat ze wilde was een fit en gespierd lichaam.

Ari Lennox werkte hard om haar rondingen weg te werken en de Pressure-zangeres raakte haar volgers op haar 30e verjaardag met een piepkleine zwarte bikinifoto. Ondanks het gewichtsverlies zijn haar inspanningen om een gespierd lichaam te krijgen ook zichtbaar.

Het enige probleem van de fans is dat noch Ari Lennox noch Shadia haar trainingsroutines bekend hebben gemaakt.

Als ze het hele trainingsprogramma hadden vrijgegeven, zou dat zeer nuttig zijn geweest voor iedereen die een figuur als dat van haar wil hebben.

Wat is het dieetplan van Ari Lennox?

Het dieetplan van Ari Lennox voor gewichtsverlies bestaat uit het drinken van veel thee om af te vallen en het eten van gezond, onbewerkt voedsel. Het dieetplan van Ari Lennox speelde een sleutelrol in haar succesvolle reis om af te vallen, zoals blijkt uit haar inspirerende verhaal.

Ari Lennox integreerde een gezond voedingsschema in haar regelmatige fitnesssessies met haar coach Shadia.

Ari Lennox gewichtsverlies met een goed maaltijdplan verbeterde en stimuleerde haar conditie. In 2019 stopte Lennox met haar negatieve gewoontes, zoals het eten van junkfood.

Ari Lennox at nooit een broodje kaas, worst, aardappelen en eieren, alleen een kopje thee.

Ari Lennox onthield zich ook van kip- en alcoholconsumptie, die ze schadelijk voor haar gezondheid noemde.

Ari Lennox at vroeger graag, maar ze is onlangs gestopt door fastfood, bewerkte maaltijden en andere ongezonde snacks te schrappen.

Ari Lennox paste het aan door groente en fruit te eten, niet te feesten en fastfoodrestaurants en bars te vermijden.

Bewerkte snacks, maaltijden en ongezonde gewoonten zijn gemakkelijke manieren om aan te komen en een ongezond dieet te volgen.

Veelgestelde vragen

Hoe is Ari Lennox afgevallen?

Ari Lennox is afgevallen door een gezond dieet te volgen en regelmatig te sporten.

Hoeveel gewicht is Ari Lennox kwijt?

Ari Lennox is 3,5 kg en 3% van haar lichaamsvet kwijt.

Is Ari Lenox veganist?

Nee, Ari Lennox is geen veganist. Ze neemt echter wel veel fruit en groenten op in haar dieet.

Afvallen zoals Ari Lennox

Ari Lennox verloor 3% lichaamsvet door drie tot vier dagen per week te trainen en gezond te eten. Het afslankverhaal van Ari Lennox heeft fans geboeid omdat ze openlijk haar trainingsroutines en dieet deelt en anderen inspireert met haar reis naar een gezondere levensstijl.

Het kan echter een uitdaging zijn om haar principes toe te passen, vooral als het gaat om hunkering naar voedsel en verlies van energie en focus.

Als mijn klanten met deze problemen te maken krijgen, adviseer ik ze altijd om vetverbranders van hoge kwaliteit in hun routines op te nemen.

phenq

Een van de beste vetverbranders die ik vaak aanbeveel is PhenQ.

PhenQ is een unieke formule die wordt gezien als een 5-in-één dieetpil. Het verbrandt vet, remt de eetlust, verhoogt de energie, verhoogt de stemming, etc., zonder bijwerkingen.

Het is samengesteld uit volledig natuurlijke ingrediënten en werkt in je lichaam om je metabolisme te stimuleren. Daarnaast helpt het ook om je uithoudingsvermogen en energie te vergroten, zodat je harder en langer kunt trainen in de sportschool, wat de resultaten van je gewichtsverlies verder verbetert.

Het heeft ongelooflijke gebruikersrecensies gekregen.

Conclusie

Ari Lennox’s afslankreis is heel inspirerend. Ook jij kunt afvallen met een dieet en lichaamsbeweging. Bovendien is het beter om een dieet en training te combineren met een goede vetverbrander om snel resultaat te boeken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *