Chaz Bono gewichtsverlies en voor en na foto’s

Chaz Salvatore Bono is een bekende Amerikaanse acteur, schrijver en zanger. Hij staat erom bekend dat hij maar liefst 60 pond is afgevallen. Natuurlijk was ik geïntrigeerd door zijn afslankreis en wilde ik meer weten over hoe hij zijn afslankdoel heeft bereikt.

Omdat ik al lange tijd in de fitnessbranche werk, vind ik zulke afslankverhalen erg inspirerend en probeer ik unieke en nieuwe benaderingen te ontdekken die verschillende mensen gebruiken om weer in vorm te komen.

Chaz Bono gewichtsverlies

Lees verder om meer te weten te komen over het afslankverhaal van Chaz.

Hoe begon Chaz Bono met afvallen?

Chaz Bono werd geboren als Chastity Bone en voltooide haar overgang van vrouw naar man in 2010.

Dit artikel gaat echter niet over haar transformatie van vrouw naar man. Het gaat over zijn afslankverhaal dat na 2010 begon.

Voordat hij met zijn transformatie begon, had hij veel slechte en ongezonde gewoontes, waaronder urenlang videospelletjes spelen, drinken en zelfs drugs gebruiken.

Pas toen hij zijn lichaam transformeerde van een vrouw naar een man, besloot hij echt iets te doen aan zijn gewichtsproblemen.

Het is interessant om te weten dat Chaz een geschiedenis had van gewichtswisselingen, in de zin dat hij af en toe gewicht verloor en weer aankwam. In 2005 deed hij mee aan een realityprogramma voor beroemdheden om af te vallen, maar het gewichtsverlies duurde niet lang en hij kwam vrij snel na afloop van het programma weer aan.

Volgens Bono is een van de belangrijkste redenen voor zijn schommelende lichaamsgewicht veranderingen in zijn hormoonspiegels die begonnen toen hij in 2008 in behandeling ging voor zijn transitie.

Volgens onderzoek is de kans groot dat transgenders zwaarlijvig worden en aankomen voor en na hormoontherapie.

Maar toen hij eenmaal klaar was met de transformatie, besefte Chaz hoe belangrijk het was om goed voor zijn lichaam te zorgen, zodat hij er ook geweldig uit kon zien.

Chaz Bono Voor Na – Lichaamstransformatie

Hier is een voor en na foto die de lichaamstransformatie van Chaz Bono laat zien:

Chaz Bono gewichtsverlies

Chaz Bono’s Gewichtsverlies Plan

Aanvankelijk wilde Chaz Bono 50 pond van zijn lichaamsgewicht verliezen en het beste is dat hij uiteindelijk meer dan 80 pond is afgevallen (sinds 2012). Nu is zo’n gewichtsverlies niet echt makkelijk te bereiken en ik moet zeggen dat zijn reis om af te vallen echt opmerkelijk is geweest.

Het is de moeite waard om te vermelden dat het de Amerikaanse tv-presentator en arts Travis Stork was die hem adviseerde om 50-80 pond lichaamsgewicht te verliezen nadat hij zijn lichamelijk onderzoek en bloedtest had gezien.

Voordat hij begon, had Chaz een hoog cholesterolgehalte, een verhoogde bloeddruk en insulineresistentie, wat duidde op een hoog risico op diabetes.

In 2013 was Chaz in staat om zijn gewicht te verlagen van 250 pond naar 190 pond en dit gaf hem een zelfverzekerd gevoel.

Chaz Bono’s statistieken

Geboortedatum 4 maart 1969
Hoogte 5′ 1.5″
Startgewicht 250 lbs
Totaal gewichtsverlies 80 pond

Heeft Chaz Bonon een operatie ondergaan om zijn lichaamsvet te verminderen?

Nee! Dit is iets wat heel duidelijk is. Chaz heeft geen enkele operatie ondergaan om overtollig lichaamsvet te verliezen. Het is de moeite waard om op te merken dat dergelijke operaties meer dan gebruikelijk zijn bij Hollywood celebs.

Ook al onderging Chaz borstverwijderingen en penisreconstructies, hij onderging geen enkele chirurgische ingreep om overtollig lichaamsvet of gewicht te verliezen.

Chaz Bono’s Dieet

Een van de slimste dingen die Chaz deed met zijn dieet was dat hij vasthield aan een koolhydraatarm dieet met veel groene groenten. Niet alleen dit, hij nam ook vlees op in zijn dieet om ervoor te zorgen dat hij genoeg eiwitten en energie binnenkreeg.

Het is bekend dat hij Freshology heeft gebruikt tijdens de eerste fase van zijn afslankreis om een vetverliesplan op te stellen.

Freshology is een maaltijdprogramma dat bekend staat om het wekelijks leveren van diepvriesmaaltijden aan zijn klanten. Het beste is dat hun maaltijdprogramma’s heel flexibel zijn en dat je je maaltijdplan naar wens kunt aanpassen.

Een paar dagen later realiseerde hij zich echter dat hij geen streng dieet-mens was en toen is hij overgestapt op een Pegan-dieet – een mix van paleo en veganistisch!

Nu bestaat zijn dieet voornamelijk uit fruit, grasgevoerd vlees, groenten, enz. Hij eet niet alleen geen suiker en zuivelproducten (behalve geitenkaas, granen en zetmeel).

Hij heeft ook hard gewerkt aan portiecontrole, wat heel effectief kan zijn bij het afvallen. In een interview met Travis Stork heeft Chaz gezegd dat portiecontrole hem enorm heeft geholpen om zijn doelen om af te vallen te bereiken.

De meeste voedingsdeskundigen zijn het er echter over eens dat een dieet alleen niet de beste manier is om af te vallen. In feite kan een dieet op den duur je stofwisseling vertragen, waardoor het nog moeilijker voor je wordt om vet te verbranden en gewicht te verliezen.

Vaak wordt aangeraden om een dieet te combineren met een goede trainingsroutine. Of je nu kiest voor een cardio- of een krachttrainingsroutine, is je eigen keuze.

Chaz Bono’s trainingsroutine

Dansen

Chaz Bone nam in september 2011 deel aan Dancing with the Stars en op dat moment was hij al begonnen met afvallen en begonnen de kilo’s eraf te vallen.

Terwijl hij danste en trainde met zijn instructrice Oksana Dmytrenko, begon hij nog betere resultaten te zien met dansen dat hem hielp nog meer vet te verbranden.

Tijdens de 24e jaarlijkse GLAAD Media Awards beweerde hij dat hij nog steeds graag danst en regelmatig danslessen volgt. Het is ook bekend dat hij dansen nu combineert met vechtsporten als onderdeel van zijn trainingsroutine.

Dansen heeft hem niet alleen geholpen om meer vet te verbranden, maar ook om zijn zelfvertrouwen een boost te geven. Dit alles bij elkaar zorgde ervoor dat hij zich beter voelde over zichzelf.

Vechtsporttraining

Zoals hierboven vermeld, is het niet alleen dansen dat Bono hielp gewicht te verliezen. Hij nam ook deel aan MMA- of gemengde vechtsportlessen om in 2013 weer in vorm te komen.

Hij trainde onder Frank Colcher en ontdekte al snel dat MMA niet alleen hielp om zijn vetverlies te versnellen, maar ook om zijn kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te vergroten. MMA-wedstrijden kunnen meerdere rondes duren en zijn gewoon geweldig als high-intensity workouts.

Kickboksen

Kickboksen is een vorm van vechtsport die eruit springt omdat je er vrij snel vet mee kunt verbranden. Met een enkele sessie kun je wel 900 calorieën per uur verbranden.

Het is niet verwonderlijk dat Chaz Bono kilo’s en kilo’s gewicht heeft kunnen verliezen met deze vorm van vechtsport.

Uit het geval van Bono blijkt duidelijk dat als je probeert af te vallen, een cardiotraining uitstekend kan helpen om je doelen voor gewichtsverlies snel te bereiken.

Snel afvallen met een natuurlijke vetverbrander

Een van de beste en meest effectieve manieren om snel af te vallen is door een dieet en training te combineren met een natuurlijke vetverbrander zoals PhenQ.

PhenQ nl

PhenQ is een unieke vijf-in-één formule die je kan helpen om verbazingwekkende resultaten van gewichtsverlies te krijgen zonder bijwerkingen. Het kan helpen vet te verbranden, eetlust onderdrukken, snacken voorkomen en ook je energieniveau enorm verhogen zodat je je niet moe of uitgeput voelt.

Het is al een paar jaar op de markt en heeft meer dan 190.000 mensen geholpen om hun doelen voor gewichtsverlies te bereiken.

Het beste is dat het wordt geleverd met een unieke geld-terug-garantie, zodat je al je geld terug kunt krijgen als je niet tevreden bent met de resultaten. Dit is een formule die zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt en gemakkelijk online kan worden besteld zonder recept (omdat het is samengesteld met volledig natuurlijke ingrediënten).

Conclusie

Het afslankverhaal van Chaz Bono is echt inspirerend omdat het niet eenvoudig is om 80 pond af te vallen zonder ingewikkelde diëten of operaties. Als jij ook wilt afvallen, raad ik je aan om een goed dieet en een goede trainingsroutine te volgen. Een combinatie met een natuurlijk vetverbrandingssupplement zoals PhenQ kan ook veel helpen.

Vergelijkbare berichten