PhenQ Dieetpillen, Ervaringen van gebruikers – Legit of Scam?

Als je online hebt gezocht naar de beste dieetpillen, ben je waarschijnlijk een populair afslanksupplement tegengekomen dat bekend staat als PhenQ. Met zoveel PhenQ reviews op het internet kan het een hele uitdaging zijn om te beslissen of deze vetverbrander wel of niet geschikt is voor jou.

phenq

PhenQ claimt gewichtsverlies vanuit vijf verschillende invalshoeken aan te pakken, waardoor je een goed afgeronde aanpak krijgt om af te vallen. Maar is PhenQ zo effectief als het bedrijf beweert of is het gewoon de zoveelste vetverbrander oplichterij?

In deze PhenQ review leggen we alles uit wat je moet weten over deze afslankpillen. We leggen uit hoe PhenQ dieetpillen werken, hoeveel ze kosten, welke resultaten je kunt verwachten en waar je PhenQ voor de laagste prijs kunt vinden.

PhenQ Dieetpillen

Wat is PhenQ?

PhenQ is een supplement dat een mix van natuurlijke ingrediënten bevat die verschillende aspecten van gewichtsverlies ondersteunen. Het moederbedrijf Wolfson Brands (UK) Limited produceert dit supplement volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie.

Wolfson Brands maakte gebruik van grondige tests en onderzoek om de PhenQ formule te ontwikkelen. Een van de hoofdingrediënten van het supplement is α-Lacys Reset®, een gepatenteerde formule waarvan het bedrijf heeft ontdekt dat het de vetverbranding, het gewichtsverlies en de vetvrije spiermassa aanzienlijk ten goede komt.

Wolfson Brands produceert al afslanksupplementen sinds 2005, waardoor het bedrijf veel ervaring heeft met het maken van effectieve supplementen van hoge kwaliteit. PhenQ helpt klanten sinds 2009 met afvallen en een zelfverzekerder lichaam.

De voordelen van het nemen van PhenQ Pillen voor gewichtsverlies

PhenQ richt zich op gewichtsverlies vanuit vijf verschillende invalshoeken, waardoor het supplement talloze voordelen biedt voor je gewichtsverliesdoelen en algehele gezondheid en welzijn. Deze invalshoeken zijn onder andere

 • Vetverbranding
 • Vetophoping
 • Snakken naar voedsel
 • Energie
 • Stemming

De ingrediënten in PhenQ bieden echter ook een aantal voordelen bovenop deze voordelen. Hier zijn de voordelen die je kunt verwachten als je PhenQ pillen gebruikt om af te vallen:

PhenQ Dieetpillen

Vetverbranding verbeteren

Ten eerste bevat het supplement verschillende thermogene vetverbranders die je kunnen helpen om effectiever vet te verbranden, wat bijdraagt aan aanzienlijk gewichtsverlies.

Je stofwisseling vertraagt meestal naarmate je ouder wordt, wat betekent dat je misschien niet meer zo effectief vet kunt verbranden als vroeger. PhenQ bevat echter verschillende ingrediënten die de stofwisseling kunnen stimuleren en je vetverbrandingsproces een boost kunnen geven.

PhenQ richt zich ook op thermogenese, het proces waarbij lichaamswarmte wordt gecreëerd. Thermogenese en gewichtsverlies gaan hand in hand. Als je de stofwisseling en thermogenese stimuleert, zul je sneller en effectiever afvallen.

Ongewenste gewichtstoename verminderen

Vervolgens kan PhenQ ook ongewenste gewichtstoename verminderen, waardoor je je streefgewicht op de lange termijn kunt behouden. De supplementen bevatten ingrediënten die het vermogen van je lichaam om vetcellen op te slaan kunnen verminderen en kunnen voorkomen dat nieuwe vetcellen zich ophopen. Als gevolg daarvan kun je lagere vetratio’s zien en een meer gebeeldhouwde lichaamsbouw behouden.

Hoewel veel gebruikers stoppen met het innemen van PhenQ zodra ze hun streefgewicht hebben bereikt, kan het innemen van dit voedingssupplement na het bereiken van je streefgewicht je helpen om je streefgewicht te behouden. Op zijn minst kan het innemen van PhenQ gewichtstoename voorkomen terwijl je probeert af te vallen.

Eetlust onderdrukken

Een calorietekort aanhouden is een van de belangrijkste stappen bij het afvallen. Je moet elke dag minder calorieën binnenkrijgen dan je verbrandt om je lichaam vetvoorraden te laten verdwijnen. Gelukkig kan de formule van PhenQ ook de eetlust onderdrukken, waardoor het gemakkelijker wordt om je aan een calorietekort te houden.

PhenQ bevat de beste eetlustremmende ingrediënten die je kunnen helpen om je langer vol te voelen en het verzadigingsgevoel te vergroten. Hierdoor hoef je misschien minder te eten om je vol te voelen, wat je kan helpen om je aan een calorieëntekort te houden.

Minder trek in eten

Volgens Mysanantonio.com kan het onderdrukken van je eetlust helpen om je calorie-inname te verminderen. Je kunt echter nog steeds hunkeren naar ongezonde voedingsmiddelen die je gewichtsverlies teniet kunnen doen. Gelukkig bevat PhenQ ook ingrediënten die het verlangen naar koolhydraten en suiker verminderen, zodat je je dieet kunt beperken tot gezonde voedingsmiddelen.

Het supplement bevat natuurlijke stimulerende middelen die de insulinegevoeligheid verbeteren, waardoor je minder hunkert naar suiker en koolhydraten. Als gevolg daarvan kun je een evenwichtiger bloedsuikerspiegel ervaren, waardoor je je over het algemeen beter voelt. Je zult het ook gemakkelijker hebben om ongezonde trek in voedsel te weerstaan, wat je kan helpen om een calorietekort aan te houden om lichaamsgewicht te verliezen.

Energie Boost

Daarnaast kan PhenQ je energieniveau een boost geven en je de motivatie geven die je nodig hebt om je dagelijkse training af te maken en je dieet vol te houden. Het maken van belangrijke veranderingen in je levensstijl kan je achterlaten met een verminderd energieniveau. Maar als je lichaam zich aanpast aan een nieuw dieet en trainingsschema, kun je je extra moe voelen.

Gelukkig bevat dit afslanksupplement natuurlijke cafeïne en andere energieverhogende ingrediënten om je te helpen alert te blijven en je te concentreren op je doelen. Als je eenmaal begint met het dagelijks innemen van PhenQ, kun je merken dat je algehele energieniveau toeneemt. Deze energieboost kan je in staat stellen om andere cafeïnebronnen uit je dieet te schrappen en je middagdutje te schrappen.

Verbetert de stemming

Als je niet de cijfers op de weegschaal ziet die je wilt, kan dat ontmoedigend zijn en misschien kom je in de verleiding om het afslankproces helemaal te onderbreken. Het PhenQ afslanksupplement kan je echter helpen om je stemming in balans te brengen en positief te blijven tijdens je fitnessreis.

Wanneer je PhenQ begint te gebruiken, kun je merken dat je over het algemeen een positievere, opgewekte houding aanneemt. Bovendien kunnen de ingrediënten van het supplement die gewichtsverlies ondersteunen ervoor zorgen dat je sneller je doelen voor gewichtsverlies bereikt, waardoor de teleurstelling van het wegen helemaal verdwijnt.

PhenQ resultaten – Ervaringen van gebruikers

Veel mensen zijn sceptisch of PhenQ afslankpillen voor hen zullen werken. Iedereen’s reis naar gewichtsverlies is anders en de resultaten die je krijgt van PhenQ pillen zullen afhangen van verschillende factoren, waaronder:

 • Dagelijkse calorie-inname
 • Of je regelmatig beweegt of niet
 • Hoe lang je PhenQ inneemt om af te vallen

Hoewel de resultaten van persoon tot persoon verschillen, zijn er veel positieve PhenQ getuigenissen van mensen die PhenQ hebben gebruikt om te helpen bij hun afslankproces. Hier zijn een paar voor en na foto’s van echte klanten.

Tailyah P
Ghislain

Overzicht van de ingrediënten van PhenQ

PhenQ is een gepatenteerd mengsel, wat betekent dat de makers niet de exacte ingrediënten en doseringen in dit supplement hebben vrijgegeven. Wolfson Brands heeft echter zes van de primaire ingrediënten gepubliceerd waaruit de PhenQ formule bestaat. Deze ingrediënten hebben bewezen resultaten opgeleverd voor een groot aantal langdurige gebruikers.

Hier volgt een overzicht van deze krachtige ingrediënten:

α-Lacys Reset®

α-Lacys Reset is een van de belangrijkste ingrediënten in de PhenQ formule. Dit ingrediënt maakt gebruik van een handelsmerkformule die wordt ondersteund door geavanceerde wetenschap en tastbare resultaten. We weten echter dat het een combinatie van alfa-liponzuur, magnesium en cysteïne bevat.

α-Lacys Reset kan de stofwisselingsreactie van je lichaam stimuleren en thermogenese op gang brengen. Thermogenese is de methode van je lichaam om warmte te produceren, en dit proces kan je ook helpen vet te verbranden. Het op gang brengen van thermogenese kan je vetverbrandingsproces verbeteren, waardoor je meer vet verbrandt en sneller afvalt.

Daarnaast kan α-Lacys Reset met alfa-liponzuur je helpen bij het sporten.

Uit een placebogecontroleerd onderzoek naar α-Lacys Reset met alfa-liponzuur bleek dat personen die α-Lacys Reset innamen een beter gewichtsverlies, herstel van de inspanning en meer energie ervaarden in vergelijking met de placebogroep. In het bijzonder ervoeren de deelnemers die α-Lacys Reset namen een:

 • 3,8% boost in spiermassa
 • 3,44% daling van het lichaamsgewicht
 • 7,24% minder opgeslagen vet

Omdat dit ingrediënt deel uitmaakt van een eigen formule met handelsmerk, zul je het niet vinden in veel andere supplementen voor gewichtsverlies. PhenQ kan unieke voordelen bieden die je kunnen helpen de barrières voor gewichtsverlies te overwinnen en eindelijk je streefgewicht te bereiken.

Capsimax poeder

PhenQ bevat ook Capsimax poeder, dat wordt gewonnen uit capsicum, een plant die chilipepers en paprika’s produceert. Capsimax poeder bevat verteringsvriendelijke capsaïcinoïden die je thermogene processen kunnen verhogen en vetverbranding ondersteunen, waardoor je opgeslagen vet kunt verminderen om een slanker uiterlijk te krijgen.

Daarnaast bevat Capsimax poeder piperine, cafeïne en niacine, die verschillende gezondheidsvoordelen kunnen opleveren. Zo kan dit poeder vrije vetzuren in de cellen stimuleren. Vetzuren kunnen helpen bij het reguleren van je bloedsuikerspiegel, leverfunctie, immuunreacties, bloeddruk en meer.

Capsimax poeder kan ook helpen bij het onderdrukken van de eetlust. Als je in het verleden moeite hebt gehad met het weerstaan van suiker en het volhouden van een gezond dieet, kan dit bestanddeel je de boost geven die je nodig hebt.

Hoewel Capsimax poeder afkomstig is van chilipepers, veroorzaakt het bij de meeste mensen geen maagklachten. Het is ook stimulant-vrij en veilig, het creëren van geen effect op de bloeddruk of hartslag.

Chroompicolinaat

Chroompicolinaat is een chemische verbinding die gewichtsverlies bevordert en diabetes type 2 behandelt. Deze verbinding komt van chroom en picolinezuur.

In de PhenQ formule kan chroompicolinaat helpen om het verlangen naar koolhydraatrijk en suikerrijk voedsel te remmen. Het verminderen van deze verlangens kan het makkelijker maken om je aan een gezond dieet te houden en je totale calorie-inname te verminderen. Het kan je ook helpen om je bloedsuikerspiegel te reguleren, waardoor je gemakkelijker gewicht kunt verliezen.

Chroompicolinaat kan ook het metabolisme van voedingsstoffen verbeteren, wat je kan helpen voedingsmiddelen af te breken, hun voedingsstoffen op te nemen en de vetverbranding te versnellen. Al met al kan chroompicolinaat je helpen overtollig gewicht te verliezen naast de andere natuurlijke ingrediënten van PhenQ.

Cafeïne

PhenQ bevat ook natuurlijke cafeïne. Cafeïne kan een belangrijke rol spelen in afslankpillen door een aantal voordelen van gewichtsverlies te bieden.

Ten eerste kan cafeïne je helpen alert en energiek te blijven. Als je overschakelt op een nieuw dieet of begint met sporten, voel je je vaak futloos en moe. Wanneer je echter het PhenQ voedingssupplement neemt, kun je een cafeïneboost krijgen om je energieniveau hoog te houden.

Cafeïne kan ook de eetlust onderdrukken en het makkelijker maken om je aan het juiste dieet voor gewichtsverlies te houden. Deze natuurlijke onderdrukking van de eetlust kan je helpen om bewuster te eten zonder in de verleiding te komen van suikerhoudende snacks.

Daarnaast kan cafeïne de thermogenese stimuleren, waarbij lichaamswarmte wordt geproduceerd om je te helpen extra lichaamsvet te verbranden.

Tot slot kan een kleine hoeveelheid cafeïne je reactietijd en concentratie verbeteren, wat je kan helpen bij je inspanningen om af te vallen.

Hoewel je cafeïne kunt krijgen uit dranken zoals koffie en groene thee, kan het innemen van een afslankpil die cafeïne bevat ervoor zorgen dat je de juiste dosis krijgt om je voordelen te maximaliseren zonder je nerveus te voelen. Het kan je ook helpen voorkomen dat je extra calorieën binnenkrijgt in een suikerrijk koffiedrankje.

Nopal

Nopal, ook wel bekend als de cactusvijg, kan verschillende voordelen voor de gezondheid bieden. Dit ingrediënt kan bijvoorbeeld helpen bij de behandeling van diabetes, hoge cholesterol, katers en obesitas.

Nopal kan ook helpen bij het verliezen van overtollig lichaamsgewicht. Dit ingrediënt kan bijvoorbeeld een verzadigd gevoel geven, waardoor je je vol voelt terwijl je minder eet. Daarnaast kan nopal helpen vetophoping te verminderen door zich te binden aan voedingsvetten in je lichaam en deze te verwijderen via de spijsvertering.

Nopal bevat ook een aanzienlijke concentratie essentiële aminozuren. Dit extract bevat 17 aminozuren, en negen daarvan worden beschouwd als essentiële aminozuren. Deze bestanddelen kunnen een scala aan voordelen voor de gezondheid bieden en je kunt ze alleen binnenkrijgen via voedingsmiddelen en voedingssupplementen.

L-Carnitine Fumaraat

Tot slot is L-carnitine een natuurlijk voorkomend aminozuur dat wordt aangemaakt in je hersenen, lever en nieren om je te helpen vet om te zetten in energie. Deze chemische stof komt ook voor in groene groenten, rood vlees en noten.

L-carnitine fumaraat, het ingrediënt in de PhenQ dieetpil, wordt synthetisch geproduceerd om dezelfde voordelen te bieden als natuurlijke L-carnitine. Het nemen van een supplement met L-carnitine fumaraat kan ervoor zorgen dat je lichaam toegang heeft tot voldoende van deze chemische stof om je voordelen te maximaliseren.

L-carnitine fumaraat kan je helpen overtollig gewicht kwijt te raken door je vetverbrandingsprocessen te verbeteren. Het kan ook je humeur en energieniveau verbeteren en je helpen de vermoeidheid en moeheid te bestrijden die soms gepaard gaan met het volgen van een streng dieet.

Hoe neem je Phen Q

Door PhenQ in te nemen volgens de instructies op de verpakking kun je de meeste voordelen uit deze krachtige afslankpillen halen.

Volgens de officiële website van PhenQ moet je van plan zijn om elke dag twee PhenQ capsules in te nemen. De makers raden aan om één pil in te nemen bij het ontbijt en één bij de lunch voor de beste resultaten. Door je dosis op deze manier te spreiden, kun je de voordelen van PhenQ langer ervaren.

Omdat PhenQ een kleine hoeveelheid cafeïne bevat, kun je dit supplement beter niet innemen na 15.00 uur. Als je extra gevoelig bent voor cafeïne, moet je de inname van cafeïne buiten de PhenQ pil verminderen of elimineren.

Je kunt het PhenQ afslanksupplement zo lang innemen als nodig is. Je zult de beste resultaten van deze afslanksupplementen zien als je ze minstens twee maanden inneemt. Je kunt PhenQ echter gerust blijven gebruiken totdat je je doelen voor gewichtsverlies hebt bereikt.

Bijwerkingen van PhenQ Dieetpillen

Na het lezen van talloze PhenQ reviews hebben we vastgesteld dat de meeste gebruikers geen bijwerkingen ervaren bij het gebruik van PhenQ.

Net als de meeste afslanksupplementen op de markt, bevat PhenQ alleen natuurlijke ingrediënten die over het algemeen veilig en vrij van bijwerkingen zijn. De ingrediënten in de PhenQ formule bestaan uit plantenextracten, natuurlijke verbindingen, voedingsstoffen en voedingsvezels die je zonder recept kunt kopen bij voedingswinkels.

Daarnaast zal deze pil niet interfereren met de meeste medicijnen. Als je bijvoorbeeld anticonceptiepillen slikt, kun je erop vertrouwen dat deze effectief blijven terwijl je PhenQ slikt.

Mensen die wel bijwerkingen ervaren van afslanksupplementen hebben meestal slechts milde symptomen. De meest voorkomende bijwerkingen van natuurlijke supplementen zijn:

 • Opgeblazen gevoel
 • opgezette maag
 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn

Als je bijwerkingen ervaart van PhenQ, moet je stoppen met het nemen van het supplement en je arts raadplegen. Ook als je andere medicijnen gebruikt of onderliggende gezondheidsproblemen hebt, kun je het beste je arts raadplegen voordat je het supplement PhenQ inneemt.

Hoeveel kost PhenQ Fat Burner?

PhenQ supplementen zijn betaalbaar in vergelijking met veel andere supplementen voor gewichtsverlies op de markt. Je kunt ook korting krijgen als je meerdere flessen tegelijk bestelt.

Hier is de prijsverdeling voor het PhenQ supplement:

 • Eén fles: 69,99€
 • Drie flessen: 139,99€
 • Vijf flessen: 209,99€

Elke fles bevat een maandvoorraad PhenQ voedingssupplementen. Omdat PhenQ aanbeveelt om twee capsules per dag in te nemen, bevat elke fles 60 pillen. Bij aankoop van twee flessen krijg je er een gratis bij, bij aankoop van drie flessen krijg je er twee bij.

Je ontvangt gratis wereldwijde bezorging op elke PhenQ bestelling, waardoor je de totale kosten voor de aankoop van het PhenQ supplement verlaagt.

PhenQ biedt ook een 60-dagen geld-terug garantie op verpakkingen van drie of vijf flessen. Met deze garantie kun je het supplement 60 dagen uitproberen en dan bepalen of het geschikt is voor jouw behoeften.

Als je vindt dat PhenQ niet geschikt voor je is, kun je de ongeopende flessen terugsturen en krijg je het volledige aankoopbedrag terug, minus verzendkosten. Zorg ervoor dat je de ongeopende flessen binnen 67 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum terugstuurt om in aanmerking te komen voor de 60 dagen geld-terug garantie.

Waar kan ik PhenQ pillen kopen?

Je kunt PhenQ alleen kopen op de officiële website van het bedrijf. Door de PhenQ dieetpillen rechtstreeks via de officiële website van de fabrikant te kopen, kun je ervoor zorgen dat je de laagst mogelijke prijs voor je bestelling ontvangt. Je kunt er ook op vertrouwen dat je authentieke supplementen van hoge kwaliteit ontvangt – geen bedriegers of oplichters.

Als je PhenQ pillen te koop vindt op een andere website of in winkels, zijn deze producten mogelijk niet authentiek. Wij raden aan om PhenQ alleen via de officiële website te kopen.

Veelgestelde vragen over PhenQ pillen

Hoeveel gewicht kun je verliezen met PhenQ?

De hoeveelheid gewicht die je kunt verliezen terwijl je PhenQ neemt hangt af van een groot aantal factoren, zoals je:

 • Startgewicht
 • Trainingsschema
 • Dieet
 • Metabolisme
 • Leeftijd
 • Geslacht
 • Algehele gezondheid

De beste dieetpillen werken het effectiefst in combinatie met een dieet en lichaamsbeweging. Volgens de reviews van PhenQ kunnen gebruikers echter tot 10 of 15 kilo per maand verliezen met deze vetverbrander.

Het hebben van realistische doelen voor gewichtsverlies is essentieel als je probeert af te vallen. PhenQ kan je gewichts- en vetverlies aanzienlijk bevorderen, maar je zult waarschijnlijk geen 10 pond per dag afvallen met deze dieetpillen.

Hoe lang duurt het voordat PhenQ werkt?

Zoals veel dieetpillen begint PhenQ niet meteen te werken op het moment dat je het inneemt. In plaats daarvan zul je de beste resultaten van het PhenQ supplement zien nadat je het minstens een paar weken hebt ingenomen.

De makers van PhenQ bieden een 60-dagen geld-terug garantie, wat aangeeft dat de meeste gebruikers de voordelen van het supplement binnen 60 dagen of minder zouden moeten zien. Als je de genoemde voordelen niet binnen deze tijd ervaart, kun je de ongeopende flessen retourneren voor een volledige terugbetaling.

Nadat je PhenQ vetverbrander minstens twee maanden hebt gebruikt, zul je de voordelen van het supplement blijven ervaren zolang je het blijft gebruiken. Echter, zodra je stopt met het gebruik van dit product, kunnen je stofwisseling, eetlust, vetproductie, stemming en energieniveau terugkeren naar hun eerdere staat.

Werkt PhenQ echt?

Als je nog nooit een dieetpil of vetverbrander hebt gebruikt, ben je misschien een beetje sceptisch. Hoe kan een klein tabletje zulke krachtige voordelen opleveren?

We zullen de eerste zijn om te zeggen dat PhenQ geen magische pil is. Dit natuurlijke supplement zal er niet direct voor zorgen dat je 50 kilo afvalt en twee keer zo snel vet begint te verbranden als voorheen. In eerste instantie zijn de effecten van het supplement misschien niet duidelijk.

Maar na het uitvoeren van een grondige PhenQ review, het lezen van getuigenissen van eerdere klanten en het onderzoeken van de natuurlijke ingrediënten van de pil, zijn we ervan overtuigd dat PhenQ echt werkt. Dit supplement kan je helpen afvallen door vet te verbranden en je eetlust te onderdrukken. Het kan ook andere voordelen bieden om je dieet en trainingsschema te ondersteunen.

PhenQ alleen zal echter niet veel voordelen opleveren. Je zult dit supplement moeten combineren met een gezond, uitgebalanceerd dieet en een calorietekort om te beginnen met afvallen. Als je minder calorieën eet dan je elke dag verbrandt, begin je opgeslagen vet te verbranden voor energie, waardoor je kilo’s kwijtraakt.

Daarnaast zul je het meeste profijt hebben van PhenQ als je dagelijks beweegt. Lichaamsbeweging is een effectieve manier om lichaamsvet en calorieën te verbranden.

Door PhenQ te combineren met een gezonde levensstijl kun je sneller en effectiever afvallen dan je alleen zou kunnen. Het is het proberen waard als je moeite hebt om zelfstandig je streefgewicht te bereiken.

Zijn de PhenQ vetverbrandingssupplementen verkrijgbaar in de winkel?

PhenQ vetverbrandingssupplementen zijn niet verkrijgbaar in de winkel. Je kunt deze producten alleen kopen op de officiële website van PhenQ.

Supplementen voor gewichtsverlies die in winkels worden verkocht bevatten meestal niet zulke krachtige ingrediënten als de supplementen die je online kunt vinden. Ze zijn ook duurder, omdat je moet betalen voor de kosten van de winkel om het product op de plank te houden en de productiekosten.

Als je PhenQ echter koopt via de officiële website van het bedrijf, kun je maximaal besparen en er zeker van zijn dat je een authentiek product ontvangt. Je kunt deze supplementen ook gratis thuis laten bezorgen, zodat je er binnen een paar dagen mee kunt beginnen.

Is PhenQ goedgekeurd door de FDA?

De Food and Drug Administration eist niet dat voedingssupplementen een goedkeuringsproces doorlopen voordat ze op de markt komen. Daarom is PhenQ niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration.

Het supplementenbedrijf heeft echter verschillende andere maatregelen genomen om de veiligheid en kwaliteit van zijn producten te waarborgen. Het bedrijf produceert zijn producten bijvoorbeeld in GMP-goedgekeurde fabrieken. Dit betekent dat het bedrijf goede productiepraktijken gebruikt tijdens de productie van PhenQ producten.

De makers van PhenQ hebben ook stappen ondernomen om de werkzaamheid van de ingrediënten in de PhenQ formule te garanderen. Je kunt de website van PhenQ bekijken voor wetenschappelijke studies die de voordelen van het supplement ondersteunen.

Zit er cafeïne in PhenQ?

PhenQ bevat natuurlijke cafeïne. Specifiek bevat dit supplement 142 mg cafeïne in elke dosis.

Ter vergelijking: een kop koffie bevat ongeveer 95 mg cafeïne. Als je dus een dagelijkse dosis PhenQ neemt, krijg je een dosis cafeïne die gelijk staat aan ongeveer anderhalve kop koffie.

De makers van PhenQ nodigen gebruikers uit om hun dagelijkse dosis PhenQ te verdelen over twee pillen: één ’s ochtends en één ’s middags. Hierdoor krijg je niet de hele cafeïne dosis in één keer binnen. In plaats daarvan kan je lichaam de hele dag genieten van de voordelen van een natuurlijke cafeïne boost.

Als je gevoelig bent voor cafeïne, kun je beter geen koffie en thee nemen terwijl je PhenQ neemt. Als je dit supplement samen met voedsel neemt, zoals de makers van PhenQ aanraden, kan dat ook helpen om de nerveuze bijwerkingen te verminderen die soms gepaard gaan met overmatige cafeïne-inname.

De toevoeging van cafeïne in de PhenQ formule kan zorgen voor een scala aan voordelen, zoals:

 • Verhoogde energieniveaus
 • Minder trek in voedsel
 • Verminderde eetlust
 • Verhoogde vetverbranding en thermogenese

Omdat het supplement cafeïne bevat, kun je het beste vermijden om je tweede dosis na 15.00 uur te nemen.

Biedt PhenQ korting?

Je kunt PhenQ met korting kopen als je meer dan één fles in één bestelling koopt. Concreet krijg je een extra flesje gratis bij aankoop van twee flessen. Als je drie flessen koopt, krijg je er twee gratis.

PhenQ geeft ook korting op de pillen op de website in vergelijking met de winkelprijzen. Dit zijn de besparingen die je krijgt als je PhenQ op de officiële website koopt:

 • Eén fles: 69,99 € (bespaar 10 €)
 • Drie flessen: 139,99 € (bespaar 100 €)
 • Vijf flessen: 209,99 € (bespaar 190 €)

Wie moet PhenQ niet nemen om af te vallen

PhenQ is over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Omdat het supplement alleen natuurlijke ingrediënten bevat die je in de winkel zou kunnen kopen, kan de algemene bevolking met een gerust hart PhenQ nemen om vet en gewicht te verliezen.

Bepaalde mensen kunnen het nemen van PhenQ echter beter vermijden. Specifiek is PhenQ mogelijk niet veilig voor de volgende bevolkingsgroepen:

 • Zwangere vrouwen
 • Vrouwen die borstvoeding geven
 • Personen jonger dan 18 jaar

Bovendien, als je momenteel supplementen gebruikt die overlappende ingrediënten bevatten met PhenQ, is het verstandig om je arts te raadplegen voordat je het supplement inneemt.

Eindgedachten – Is PhenQ geschikt voor jou?

Proberen om vet te verliezen, de vetproductie te minimaliseren en kilo’s te verliezen op de weegschaal kan in je eentje een uitdaging zijn. Zelfs als je je uiterste best doet, zie je misschien niet de resultaten die je nastreeft.

Het nemen van een natuurlijk vetverbrandingssupplement kan je echter de boost geven die je nodig hebt om je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Na grondig onderzoek voor deze PhenQ review hebben we ontdekt dat PhenQ een van de beste supplementen op de markt is voor gewichtsverlies.

PhenQ richt zich op gewichtsverlies en vetproductie vanuit verschillende invalshoeken, waardoor je uitgebreide voordelen ontvangt in één enkele pil. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de meeste mensen en meestal geen bijwerkingen hebben. Beter nog, het is betaalbaar en wordt geleverd met een paar kortingen om je totale kosten te verlagen.

Als je nog steeds onzeker bent over PhenQ, kun je gebruik maken van de geld-terug-garantie van het bedrijf om het product risicovrij uit te proberen. Met deze garantie in gedachten is er eigenlijk geen reden om PhenQ niet te proberen. Het zou je de voordelen kunnen geven die je nodig hebt om eindelijk je streefgewicht te bereiken.

Vergelijkbare berichten