Chrissy Teigen gewichtsverlies en voor na foto’s

Toen Chrissy Teigen een foto postte van zichzelf terwijl ze danste in een jeansshort voordat ze op weg ging naar een optreden van haar man John Legend, deed dat veel stof opwaaien over haar gewichtsverlies.

Volgens sommige van haar fans was ze aanzienlijk afgevallen in vergelijking met hoe pluizig haar gezicht er een paar maanden eerder uitzag.

Chrissy Teigen gewichtsverlies

Dus besloot ik samen met mijn diëtiste haar lichaamstransformatie te onderzoeken om te zien hoe ze het had gedaan en om mogelijk een aantal van mijn klanten te motiveren. (Dit is dezelfde manier waarop ik de gewichtsverliesgeheimen van vele andere beroemdheden heb kunnen ontcijferen, waaronder Jason Lee, Dana Cutler, Eric Burris, Erin Moriarty, enz.)

Dit is wat we hebben ontdekt over Chrissy Teigen gewichtsverlies.

Hoe is Chrissy Teigen afgevallen?

Chrissy Teigen verloor gewicht door lichamelijk actief te zijn en een stressvrije levensstijl aan te nemen.

Ook het feit dat ze stopte met drinken kan hebben bijgedragen aan haar transformatie.

Hoewel ze uiteindelijk een procedure onderging om vet uit delen van haar gezicht te verwijderen, sloeg de komiek, die getrouwd is met John Legend, terug op een volger die haar ervan beschuldigde dat ze voortdurend liposucties onderging.

Sinds ze is overgestapt op een nieuw leven als moeder van twee kinderen, is ze openhartig geweest over het aannemen van gezonde manieren van leven die geen beperkende diëten met zich meebrengen.

Voor een gezond lichaam en om kilo’s kwijt te raken, neemt Chrissy Teigen een full body workout op in haar fitnessroutine.

Ze viel af door oefeningen te doen die meerdere spiergroepen tegelijk aanspreken, zoals squats en lunges.

Deze holistische aanpak hielp haar haar gewenste lichaam te krijgen en verbeterde haar algehele kracht en conditie.

Laten we eens kijken naar een aantal van de methoden die ze heeft gebruikt om af te slanken.

Stats

  • Geboren: 30 november 1985
  • Lengte: 5’9”
  • Startgewicht: N/A
  • Totaal gewichtsverlies: 50 pond

Chrissy Teigen voor na foto’s

Hier is een voor na foto van Chrissy Teigen die haar lichaamstransformatie laat zien:

Chrissy Teigen gewichtsverlies

Hoe heeft ze haar dieet veranderd?

Chrissy Teigen veranderde haar koolhydraatarme dieet voor vetverlies en is nu vrijer met wat ze eet. Ze heeft ook bekendgemaakt dat ze geen alcohol meer drinkt.

Chrissy gaf vroeger de voorkeur aan een koolhydraatarm dieet toen ze haar gewicht als badpakmodel wilde behouden. Maar sinds ze moeder is, is er veel veranderd.

In een interview met People magazine gaf het voormalige model toe dat ze problemen had met de dieetcultuur.

Haar ervaring met beperkende diëten is niet nieuw in de voedingsleer.

Experts op dit gebied beweren dat beperkende diëten op de lange termijn oncomfortabel kunnen zijn, laat staan onhoudbaar, en kunnen leiden tot gewichtstoename als je ermee stopt.

Het voormalige model heeft in plaats daarvan gekozen voor voeding waar ze zich beter bij voelt.

Voedingsmiddelen die je goed voelen

Een van haar liberale benaderingen van haar dieet is eten waar ze zich goed bij voelt. Hoewel ze niet precies aangeeft welk voedsel haar een goed gevoel geeft, kunnen we een gefundeerde veronderstelling maken.

Hieronder staan enkele voedingsmiddelen die in verband worden gebracht met een verminderde depressie.

Ze omvatten:

  • Fruit
  • Verse groenten
  • Vis
  • Noten
  • Af en toe rood vlees
  • Matige consumptie van eieren en zuivelproducten

Aanvullend onderzoek toont aan dat het mediterrane dieet kan worden gekoppeld aan een betere geestelijke gezondheid.

Stoppen met alcohol

Chrissy’s nuchterheidsreis had haar een paar pond kunnen kosten. De waarheid is dat iemand eruit kan zien als een nieuw persoon na een volledige lichaamsreset van alcoholvergiftiging.

Een fan merkte dit op en merkte op dat ze (Chrissy) eruit zag alsof ze zoveel was afgevallen, maar veel gezonder was dan ooit.

De Instagrammer heeft geen ongelijk. Onderzoekers beweren dat alcoholgebruik kan leiden tot gewichtstoename en een pluizig of opgeblazen gezicht.

Dit is misschien de reden waarom Chrissy’s gezicht er jaren geleden pluizig en opgeblazen uitzag. Later zou ze nuchter worden en dat eind 2020 aankondigen via Instagram.

Hoewel ze later een ingreep zou laten doen om vet in haar gezicht kwijt te raken, zou het stoppen met alcohol haar geholpen kunnen hebben om wat kilo’s kwijt te raken, zowel voor als na de ingreep.

Hoe blijft Chrissy Teigen fit?

Chrissy Teigen blijft fit door lichamelijk actief te zijn, wat inhoudt dat ze met haar kinderen speelt, naar het park of een aquarium gaat en activiteiten doet die ze leuk vindt.

Uit haar interviews kunnen we ook afleiden dat ze af en toe sport, hoewel niet zo vaak als haar man, John Legend.

Tot de nieuwe dingen die ze in haar dagelijkse routine heeft opgenomen behoren mediteren en klankbaden, die haar mentaal fit houden.

Een klankbad kan een meditatieve en therapeutische ervaring zijn waarbij je gaat liggen en luistert naar geluiden zoals klankschalen.

Is ze geopereerd?

Ja, Chrissy Teigen heeft een wangverkleiningsoperatie of buccale vetverwijdering ondergaan, waarbij vet uit haar wangen is verwijderd om een strakker gezicht te krijgen.

Ze heeft ook een paar operaties gehad om haar lichaam te verbeteren, die niet per se met gewichtsverlies te maken hebben. Bijvoorbeeld het verwijderen van borstimplantaten en wenkbrauwtransplantaties.

Toen fans haar echter confronteerden met het feit dat ze voortdurend liposucties had ondergaan, leek ze de beweringen te ontkennen.

Naast haar vetverwijderingsoperatie in haar gezicht, hebben we geen bewijs gevonden dat ze nog andere procedures heeft ondergaan die te maken hebben met gewichtsverlies.

En mijn diëtiste bevestigde dat haar gewichtsverlies mogelijk is met een actieve levensstijl en een goed dieet.

Chrissy’s supplementen

Chrissy Teigen heeft niet publiekelijk gezegd of ze supplementen heeft gebruikt om kilo’s kwijt te raken.

Het is echter redelijk om te zeggen dat ze bepaalde multivitaminen en een vetverbrandingssupplement heeft gebruikt als onderdeel van haar reis om af te vallen.

Vetverbranders bevatten mineralen, kruiden en aminozuren die de stofwisseling stimuleren en de eetlust onderdrukken.

Het zijn geen magische pillen en je wordt er niet van de ene op de andere dag slank van, maar ze kunnen je succes vergroten, vooral in combinatie met gezond eten en een actieve levensstijl.

Veelgestelde vragen

Is Chrissy Teigen een vegetariër?

Chrissy Teigen is geen vegetariër. Ze heeft een lijn van plantaardige schoonmaakproducten zoals handcrème, ontsmettingsmiddel, handzeep, afwasmiddel en handreiniger, waar de verwarring waarschijnlijk vandaan komt.

Hoeveel is Chrissy Teigen aangekomen tijdens de zwangerschap?

Chrissy Teigen kwam 20 pond aan na haar tweede zwangerschap. Ze heeft toegegeven dat ze toen zoveel is aangekomen omdat ze gewoon van eten houdt.

Begin je eigen gewichtsverliesreis

Chrissy Teigen’s afslankreis bewijst dat je kilo’s kunt verliezen terwijl je plezier hebt.

Je dieet te veel beperken door koolhydraten volledig te schrappen is naar mijn mening een beetje waardeloos.

Door een duurzaam dieet, regelmatige beweging en een vetverbrandingssupplement te combineren, kun je je resultaten aanzienlijk versnellen.

Phenq nl

PhenQ is een vetverbrander die ik persoonlijk heb geprobeerd en die uitstekend werkt bij het afvallen.

PhenQ is nu een paar jaar op de markt en het heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen van zowel mannen als vrouwen die weer in vorm willen komen.

PhenQ werkt op meerdere manieren om je te helpen afvallen. Het versnelt je stofwisseling en helpt je snel calorieën te verbranden. Niet alleen dit, het helpt ook je eetlust te onderdrukken zodat je minder eet.

Bovendien helpt het je ook om je te ontdoen van overtollig vet uit hardnekkige gebieden zoals de love handles enz. Het verhoogt ook je energieniveau.

In tegenstelling tot de meeste andere vetverbranders op de markt geeft het je geen nerveus gevoel. Het heeft geen bijwerkingen en wordt geleverd met een volledige geld-terug garantie.

Conclusie

Afvallen is voor veel mensen niet gemakkelijk. De afslankreis van mensen als Chrissy Teigen is echter een inspiratie. Als jij ook wilt afvallen, dan kun je dat doen met een dieet en een trainingsroutine. Het toevoegen van een goede vetverbrander zoals PhenQ kan de resultaten verder versnellen.

Vergelijkbare berichten