Carter Rubin Gewichtsverlies en voor na foto’s

Carter Rubin was de jongste mannelijke winnaar van de Amerikaanse reality talentenjacht The Voice.

Mensen herinneren zich de 15-jarige Carter als de schattige mollige jongen met een fantastische stem in The Voice seizoen 19. Zijn recente optreden in seizoen 21 onthulde echter zijn lichaamstransformatie en schokte bijna iedereen.

Zijn recente optreden in seizoen 21 onthulde echter zijn lichaamstransformatie en schokte bijna iedereen.

Carter Rubin Gewichtsverlies

En echt, toen ik zijn voor en na foto’s bekeek, herkende ik hem bijna niet meer.

Daarom hebben we een paar dagen onderzoek gedaan naar Carter Rubin’s gewichtsverlies om te bepalen of zijn transformatie het gevolg was van een operatie of van veranderingen in zijn levensstijl. Dit is dezelfde manier waarop ik meer te weten ben gekomen over de afslankverhalen van Ari Lennox, Chrissy Teigen, Dana Cutler, Jason Lee, enz.)

Laten we beginnen.

Carter Rubin gewichtsverlies

Hoewel The Voice-winnaar Carter Rubin niet graag opschept over zijn gewichtsverlies, speculeren wij, gezien zijn lichaamsbouw, dat hij aanzienlijke inspanningen heeft geleverd om zijn uiterlijk te verbeteren.

Aangezien hij een tiener is (17 jaar), ondergaat zijn lichaam nog steeds verschillende veranderingen, dus we nemen aan dat deze natuurlijke lichaamstransformaties ook hebben bijgedragen aan zijn gewichtsverlies.

We hebben die veronderstelling gemaakt door zijn voor en na Instagramfoto’s te vergelijken.

We hebben de indruk dat Carter Rubin niet alleen een paar centimeter in zijn taille is kwijtgeraakt, maar ook een paar centimeter groter is geworden.

Maar omdat hij erg bescheiden is over zijn transformatie, hadden we moeite om de details en methoden van Carter Rubin’s gewichtsverlies te ontdekken.

Statistieken

  • Geboren: 11 oktober 2005
  • Lengte: 5’2″
  • Startgewicht: 105,82 pond
  • Totaal gewichtsverlies: 22 lbs

Carter Rubin voor na foto’s

Hier is een voor na foto van Carter Rubin’s lichaamstransformatie:

Carter Rubin Gewichtsverlies

Is Carter Rubin geopereerd?

Nee, Carter Rubin heeft geen operatie ondergaan om af te vallen. We hebben geconcludeerd dat Carter Rubins transformatie in gewichtsverlies niet van de ene op de andere dag heeft plaatsgevonden en we hebben niets kunnen vinden waarin hij dit ooit heeft vermeld op zijn sociale media of interviews.

Hoewel veel moderne operaties het probleem van extra kilo’s snel en aanzienlijk zouden kunnen oplossen, zijn wij ervan overtuigd dat de tiener zijn babyvet op de traditionele manier is kwijtgeraakt.

De stemwinnaar besloot waarschijnlijk om operaties te vermijden vanwege zijn jonge, vormende leeftijd.

Hij moest voor zichzelf zorgen door gezonde keuzes te maken. Te oordelen naar Carter’s gewichtsverlies, nemen we aan dat het belangrijkste op zijn reis was dat hij zich concentreerde op een goed dieet.

Wat is zijn dieet?

Carter Rubin eet waarschijnlijk een “whole-food” dieet, met aanzienlijke porties fruit, vetverbrandende groenten, volle granen en dierlijke bronnen van eiwitrijk voedsel.

Carter Rubin is nog jong en strenge diëten zoals keto of intermittent fasting zijn niet nodig.

Te oordelen naar zijn vroegere uiterlijk, bestond Carters dieet voor zijn roem waarschijnlijk voornamelijk uit bewerkte en suikerrijke voedingsmiddelen vol lege calorieën en ongezonde ingrediënten.

Overschakelen op maaltijden die vergelijkbaar zijn met het Paleo dieet zou betekenen dat het lichaam van de zanger veranderde hoe het calorieën gebruikte en werd aangevuld met gezonde macro- en micronutriënten, wat geleidelijk bijdraagt aan de verbluffende Carter Rubin’s reis naar gewichtsverlies.

Wat is zijn trainingsroutine?

We konden niets vinden over zijn trainingsroutine om af te vallen, maar als we naar zijn spierspanning kijken, zouden we zeggen dat hij die niet eens heeft toegepast.

Gezien zijn leeftijd hebben kleine veranderingen zoals elke dag actiever zijn (wandelen, traplopen) voldoende invloed op de vetstofwisseling en zouden ze Carter Rubin uiteindelijk hebben kunnen doen afvallen.

Dit soort activiteit, vaak NEAT (non-exercise-induced activity) genoemd, wordt vaak over het hoofd gezien, maar het speelt een grote rol in het totale calorieverbruik en het stimuleren ervan kan je helpen snel af te vallen.

Maar zelfs als Carter Rubin een regelmatige fitnessroutine had, dan was die waarschijnlijk afgestemd op zijn lichaam en leeftijd.

Carter’s supplementen

Dit onderwerp blijft ook een mysterie omdat we geen informatie konden vinden over zijn supplementen.

Zelfs enkele van de die-hard fans van Carter Rubin die we het vroegen, konden zich niet herinneren dat hij iets zei over het gebruik van supplementen.

Maar aangezien hij een rijzende ster is met een strak schema, denken we dat hij waarschijnlijk mineralen en vitaminesupplementen gebruikt.

Mineralen- en vitaminesupplementen kunnen helpen het immuunsysteem te ondersteunen dat verstoord is door alledaagse stress en slaapgebrek, en sommige van die micronutriënten spelen een belangrijke rol bij een goede vetoxidatie en gewichtsverlies.

Voor degenen onder jullie die al wat ouder zijn, maar te maken hebben met soortgelijke gewichtsbeheersingsproblemen als Carter Rubin, zou ik ook aanraden om natuurlijke vetverbranders toe te voegen aan de mix, om de dingen vooruit te helpen.

Deze producten bevatten wetenschappelijk onderbouwde kruiden en voedingsstoffen die de stofwisseling kunnen stimuleren door het aantal extra verbrande calorieën per dag iets te verhogen.

In combinatie met een actief leven en gezonde voeding kunnen ze het verwachte gewichtsverlies aanzienlijk versnellen.

Actie ondernemen om af te vallen

Als afvallen je doel is, moet je beginnen met gezond eten (geen suiker en verwerkte koolhydraten) en vervolgens voldoende lichaamsbeweging nemen om een calorietekort te krijgen.

Afhankelijk van je leeftijd kan lichaamsbeweging een nog grotere rol spelen, omdat het beperken van calorieën niet aan te raden is voor mensen in ontwikkeling.

Als je echter oud genoeg bent, raad ik je aan om ook enkele van de krachtigste natuurlijke vetverbranders te bekijken.

phenq

Een van de krachtigste vetverbranders die ik vaak aanbeveel is PhenQ. Het is een ongelooflijk krachtige vetverbrander die je kan helpen uitstekende resultaten te krijgen zonder bijwerkingen.

Het verbrandt niet alleen vet, maar helpt ook je eetlust te onderdrukken zodat je minder eet. Bovendien geeft het je energie en uithoudingsvermogen een boost, zodat je harder kunt trainen in de sportschool.

Het heeft geen bijwerkingen en krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen. Klik hier om de PhenQ review te bekijken.

Conclusie

Het afslankverhaal van Carter Rubin is echt geweldig. Ook jij kunt snel afvallen met een dieet en beweging in combinatie met een goede vetverbrander zoals PhenQ.

Vergelijkbare berichten