Darcey Silva Gewichtsverlies en voor na foto’s

Fans van 90 Day Fiancé zullen zich Darcey Silva herinneren van meerdere seizoenen van het populaire tv-programma. En hoewel ik slechts af en toe naar de show keek, raakte ik wel geïnteresseerd in haar afslankreis en de voor-en-na beelden.

Om erachter te komen wat ze anders deed met haar tweeling Stacey Silva, hebben we een paar dagen doorgebracht met het doornemen van haar Instagram feed en het bekijken van de full-body video waarin ze haar mommy makeover liet zien.

Darcey Silva Gewichtsverlies

Het blijkt dat ze diëten en lichaamsbeweging niet drastisch heeft aangepakt, maar toch een behoorlijke transformatie heeft ondergaan.

Darcey Silva’s lichaamstransformatie

Darcey Silva werd een begrip na haar eerste seizoen in 90 Day Fiancé.

Maar als je naar die originele afleveringen kijkt, zou je niet zeggen dat ze moest afvallen.
Maar na twee kinderen besloot ze dat ze een andere levensstijl en een makeover nodig had, inclusief wat gewichtsverlies.

Sommige mensen hebben de gebruikelijke haat in het openbaar geuit, omdat ze een aantal boeken en merken heeft onderschreven en hen heeft gecrediteerd voor haar succes.

Maar als je de veranderingen in haar uiterlijk en haar tijdlijn nader bekijkt, zie je dat ze meer heeft gedaan dan zich alleen maar richten op haar platina haar.

Lichaamskenmerken:

  • Geboren: 23 september 1974
  • Lengte: 5’7″
  • Startgewicht: n.v.t.
  • Totaal gewichtsverlies: n.v.t.

Darcey Silva Voor Na

Hier is een before after foto van Darcey Silva:

Bekijk ook de lichaamstransformaties van Alison Sweeney, Carter Rubin, Ari Lennox, Chrissy Teigen, etc.

Darcey Silva Gewichtsverlies

Hoe veranderde ze haar dieet?

Het is niet bekend hoe Darcey Silva haar dieet heeft veranderd, want ze heeft er niet veel over gezegd of hoeveel ze in totaal is afgevallen.

Het enige wat ze zei na haar deelname aan 90 Day Fiancé was dat ze erin slaagde om vijf pond af te vallen in één week.

Dat is veel gewichtsverlies en ik gok dat een deel daarvan watergewicht moet zijn geweest.

In mijn ervaring als personal fitness coach denk ik dat 2-3 pond vetverlies per week iets realistischer is.

Wat is haar trainingsroutine?

Darcey’s trainingsroutine en afslankprogramma houden in dat ze veel meer uren van de dag actief is.

Darcey heeft in het verleden veel foto’s geplaatst waarop ze ’s ochtends buiten wandelt en rent.

De sleutel tot gewichtsverlies is elke dag actief zijn en elke week 3-4 aerobe trainingsroutines toevoegen.

Je doel moet zijn om meer calorieën te verbranden dan je binnenkrijgt, en dat zal er uiteindelijk toe leiden dat je lichaam vetreserves gaat verbranden.

Is Darcey Silva geopereerd?

Ja, Darcey Silva is geopereerd. Het is geen geheim dat ze al voor haar deelname aan 90 Day Fiancé begon met plastische chirurgie.

Veel daarvan was gericht op gezichtschirurgie, maar er zijn ook aanwijzingen dat ze een mommy tuck heeft ondergaan rond haar buik en dijen.

Of je haar nu ziet in een elegante avondjurk of in een lichtblauwe gescheurde spijkerbroek, je zult zien dat haar rondingen de afgelopen jaren licht zijn veranderd.

Darcey’s supplementen

Darcey’s aanbevelingen voor geweldige dieetproducten deden bij ons een paar alarmbellen rinkelen.

Realistisch gezien denken we dat ze twee soorten supplementen gebruikte.

Allereerst nam ze voor intensieve trainingsdagen en krachttraining waarschijnlijk een pre-workout supplement voor vrouwen om een energieboost te krijgen en vermoeidheid te verminderen.

Deze zullen je niet veranderen in een gladiator, maar zelfs kleine boosts tellen op in de loop van de tijd.

Ten tweede is het vetverlies dat ze heeft bereikt waarschijnlijk te danken aan een natuurlijk vetverbrandings supplement. Deze stimuleren je stofwisseling en verminderen het hongergevoel voor duurzamer vetverlies.

Vaak gestelde vragen

Heeft Darcey Silva haar gewicht weten te behouden?

Ja, Darcey Silva is erin geslaagd om het gewicht eraf te houden. Ze is nog steeds erg actief op social media en post regelmatig foto’s en video’s van zichzelf en de activiteiten die ze doet om op gewicht te blijven.

Wat doet Darcey Silva voor de kost?

Darcey Silva runt een kledingbedrijf genaamd House of Eleven. Het bedrijf heeft zich uitgebreid van kleding naar huishoudelijke artikelen en schoonheidsproducten, die allemaal verkrijgbaar zijn in haar online winkel.

Begin vandaag nog met je eigen lichaamstransformatie

Als je op een vergelijkbare manier wilt afvallen, dan raad ik je aan om eerst je eetpatroon op orde te brengen. Voeg vervolgens veel meer lichaamsbeweging aan je dag toe en werk eraan om fitter en slanker te worden.

En om het proces wat te versnellen, raad ik een vetverbrandingssupplement aan.

PhenQ bodyly.nl

PhenQ is de krachtigste vetverbrander die ik vaak aanraad aan mensen die weer in vorm willen komen.

PhenQ stimuleert niet alleen je stofwisseling, maar remt ook je eetlust om snel gewicht te verliezen. Het kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt en heeft geen negatieve of vervelende bijwerkingen.

Het heeft ongelooflijke gebruikersbeoordelingen gekregen. Bovendien wordt het geleverd met een volledige geld-terug-garantie, zodat u al uw geld terug als u niet tevreden bent met de resultaten.

Conclusie

Darcey Silva’s afslankverhaal is heel inspirerend en ook jij kunt afvallen door dieet en lichaamsbeweging. Ik zou aanraden dat ook jij dieet en beweging combineert met een goede vetverbrander zoals PhenQ om uitstekende resultaten te krijgen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *