Is Terry Crews natuurlijk of aan de steroïden?

Terry Crews staat bekend als de Black Hulk en het ligt voor de hand dat veel mensen hem ervan verdenken steroïden te hebben gebruikt om zwaarder te worden.

Is Terry Crews natuurlijk of aan de steroïden

Omdat ik al meer dan 15 jaar in de sportschool train, is het voor mij gemakkelijk om zowel een natty als een nep-natty te herkennen.

Laten we eens kijken of Terry Crews iemand is die natuurlijk is of niet…

Gebruikt Terry Crews steroïden?

Om te beginnen wil ik zeggen dat Terry Crews iemand is die niet moet worden geloofd als iemand die steroïden heeft gebruikt. Zijn training, bulking geschiedenis, en zijn lichaam tonen niet echt tekenen van het gebruik van steroïden.

Veel mensen weten dit eigenlijk niet, maar Terry Crews was een NFL-speler voordat hij de hoofdrol speelde in Everyone Hates Chris en White Chicks. Het spreekt vanzelf dat zijn voetbalcarrière een van de belangrijkste redenen was voor zijn uitstekende lichaamsbouw. Opmerkelijk is dat hij al op 14-jarige leeftijd begon te trainen en al bijna zijn hele leven toegewijd is om fit te blijven.

Hij is zeer gezondheidsbewust en heeft gezegd dat hij lichaamsbeweging beschouwt als een mentale en fysieke oefening tegelijk.

Dit lijkt veel twijfels over zijn gebruik van steroïden weg te nemen, omdat steroïden slecht kunnen zijn voor zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid.

Lichaamsvorm

Terry Crews is nu 54 jaar oud en is in een verbazingwekkende vorm en dat komt door zijn intensieve trainingsroutines en zijn al even verbazingwekkende genetica.

Is Terry Crews natuurlijk of aan de steroïden?

Zijn routine bestaat uit gewichtheffen en is een mix van zowel weerstandstraining als cardio. Niet alleen dit, hij is ook bekend om ten minste 4 mijl per dag te lopen, die helpt om zijn vetgehalte laag te houden.

Verder staat hij erom bekend regelmatig te vasten en op de dagen dat hij vast groene thee en sportdrank te nuttigen.

Uitspraken van Terry Crew

Terry Crews heeft zelf op Twitter gezegd:

Ik heb nooit steroïden genomen, en zal dat ook nooit doen. Ik ben 100% natuurlijk. Daarom ben ik misschien zo lelijk. Ik bedoelde dat op een goede manier.

Bovendien heeft hij in een aantal interviews ontkend steroïden te gebruiken. Hij zou gezegd hebben dat het niet alleen zijn doel was om een goede lijn te krijgen, maar ook om een gezonde mentaliteit te krijgen, wat niet mogelijk is met steroïden.

Ik moet zeggen dat veel steroïden je agressief maken en zelfs tot hersenmist kunnen leiden.

Lichaamstransformatie

Een van de meest opvallende dingen aan zijn lichaamsbouw is dat hij er op het scherm bijna altijd geperfectioneerd uitzag.

Wat de meeste mensen echter niet weten, is dat zijn lichaam een enorme transformatie heeft ondergaan nadat hij met pensioen ging als beroepssporter.

Is Terry Crews natuurlijk of aan de steroïden

Naar verluidt kwam Terry na zijn pensionering als beroepssporter bijna 30 pond aan, waardoor hij depressief werd. Hij zei dat hij niet meer zo snel kon lopen als voorheen en dat was iets waardoor hij zijn trainingsstrategie moest herzien.

Zodra hij besefte dat zijn overgewicht hem traag maakte als hardloper, begon hij gewichten te heffen en pull-ups te doen. Later is bekend dat hij zijn routine combineerde met intermittent fasting en cardio en dit hielp om overtollig vet uit zijn lichaam te smelten.

Waarom verdenken mensen Terry van het gebruik van steroïden?

Er zijn een paar redenen waarom mensen hem ervan verdachten steroïden te hebben gebruikt.

Ten eerste, nu Arnold duidelijk is over het gebruik van steroïden, denken de mensen dat Terry ook steroïden gebruikt. Ook al zijn er veel mensen in de showbizz die steroïden hebben gebruikt, maar dat nooit hebben toegegeven. Het is voor de meeste mensen vanzelfsprekend dat ook Terry steroïden gebruikte, gezien zijn uitstekende lichaamsbouw.

Is Terry Crews natuurlijk of aan de steroïden?

Hollywood is niet vreemd aan steroïden en andere drugs die gebruikt kunnen worden om spieren op te bouwen en om slank te worden, en Terry is zeker een deel van Hollywood. Geen wonder dat men dacht dat hij ook spullen gebruikte zoals vele andere Hollywoodsterren.

Wat hun vermoedens nog sterker maakte, was dat hij indrukwekkend grote spieren had, waarvan velen dachten dat ze niet op natuurlijke wijze konden worden opgebouwd. Een enkele blik op zijn lichaamsbouw maakt duidelijk dat hij een en al spieren is met een schandalig laag lichaamsvetgehalte, waarvan velen dachten dat dat nooit mogelijk was zonder steroïden te gebruiken.

3 verklikkerlichten van het gebruik van steroïden

Degenen die steroïden gebruiken vertonen vaak tekenen die hen kunnen verraden. Hier zijn 3 van die tekenen en hoe Terry erin staat:

Extreme vasculariteit

Steroïden verhogen de vasculariteit om twee belangrijke redenen:

  • Allereerst hebben steroïden de neiging om de collageensynthese in je lichaam te verminderen. Nu, collageen is het eiwit dat je huid dik maakt. Minder collageen maakt aderen dichter bij de oppervlakte van de huid, waardoor vasculariteit.
  • Ten tweede, steroïden ook je lichaam te verhogen de productie van rode bloedcellen die aderen meer zichtbaar maakt.

Als ik deze twee feiten in verband breng met Terry Crews, moet ik hier vermelden dat hij nu 54 jaar oud is en op die leeftijd moet zijn lichaam minder collageen aanmaken. Dus als hij steroïden zou gebruiken, zouden zijn aderen duidelijker zichtbaar zijn.

Ten tweede is Crews iemand die zwaar gespierd is, zelfs op deze leeftijd. Nu, meer spieren in je lichaam vereisen meer bloedstroom om voedingsstoffen naar de cellen te brengen. Met andere woorden, het soort spiermassa dat hij heeft zou zijn aderen nog prominenter maken.

Bovendien heeft hij weinig lichaamsvet. Dus minder vet zou ook zijn aderen meer uitgesproken maken.

Terry Crews is echter niet zo vasculair. Op zijn foto’s is duidelijk te zien dat hij een dikke huid heeft, wat betekent dat hij geen steroïden gebruikt, anders zou hij veel vasculairder zijn dan hij nu is.

3 verklikkerlichten van het gebruik van steroïden

Groter borstweefsel

Een van de problemen waar veel steroïdengebruikers aan lijden is gynaecomastie, en dat komt doordat een teveel aan testosteron (afkomstig van steroïden) in hun lichaam gemakkelijk wordt omgezet in het vrouwelijke hormoon oestrogeen.

Hoewel Crews een goede hoeveelheid spieren in zijn bovenlichaam heeft, lijkt hij geen last te hebben van gyno, wat opnieuw bevestigt dat hij niet iemand is die steroïden gebruikt.

Snelle massa

De meeste gebruikers van steroïden worden heel snel groter, en daarom nemen ze steroïden.

Zoals hierboven vermeld, kwam Crew bijna 30 pond aan nadat hij stopte met zijn sportcarrière. In feite was hij altijd al dik en niets wijst erop dat hij veel spieren kreeg nadat hij in de showbizz kwam.

Zijn spiermassa lijkt dus niet echt op die van steroïden. In tegenstelling tot Bradley Martyn, vertoont Terry geen tekenen van het gebruik van steroïden.

Bekijk ook gerelateerde artikelen waarin je kunt zien of Brian Shaw, Chris Bumstead en Eddie Hall natuurlijk zijn of steroïden gebruiken.

Verdict – Is Terry Crews natuurlijk of aan de steroïden?

Nee! Ik kan met grote zekerheid zeggen dat Terry 100% natuurlijk is. Yep! Hij is zo natuurlijk als maar zijn kan.

Een van de belangrijkste dingen aan Crews is dat hij heeft geprobeerd om zichzelf zowel fysiek als mentaal sterker te maken, wat niet mogelijk is als men aan de doping begint. Zijn gezondheidsbewuste houding doet mij geloven dat hij natuurlijk is.

Bovendien denk ik niet dat er enig bewijs is dat hij steroïden heeft gebruikt. Hij is niet overdreven vasculair en vertoont geen tekenen van gynaecomastie. Tegelijkertijd heeft hij geen 3D of overontwikkelde schouders, acne, enz.

Het is echter mogelijk dat hij zijn training en dieet heeft gecombineerd met legale steroïden of supplementen die steroïden nabootsen zonder bijwerkingen en waarvoor zelfs geen post-cycle therapie nodig is.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *