Is MK-677 Gynaecomastie een mythe of kan het echt gebeuren?

Veel mensen geloven ten onrechte dat MK-677 een SARM is, maar het is eigenlijk een groeihormoonsecretagoog en een agonist van het ghrelinehormoon.

Dit betekent technisch gezien dat gynaecomastie met MK-677 geen probleem zou moeten zijn, omdat MK-677 niet aromatiseert.

MK-677 Gynaecomastie

Dit artikel zal echter onthullen dat er meer aan de hand is dan alleen testosterononderdrukking en aromatisering.

Veroorzaakt MK-677 gynaecomastie?

Dit is een controversieel onderwerp in de bodybuildinggemeenschap, omdat velen MK-677 simpelweg in diskrediet zullen brengen op basis van het feit dat het geen SARM is.

Er is echter één manier waarop MK-677 gynaecomastie zou kunnen veroorzaken en dat is door het verhogen van prolactine.

Om heel eerlijk te zijn, de prolactine toename van MK-677 is  geen probleem als je slechts een acht weken durende cyclus  met de verbinding.

Toch gebruiken sommige mensen MK-677 als een PCT of fietsen het helemaal niet en nemen het onbeperkt.

Die lopen zeker risico op verhoogde prolactinespiegels, die op hun beurt bijwerkingen kunnen veroorzaken zoals gynaecomastie.

Een andere reden waarom sommige mensen denken dat MK-677 gynaecomastie veroorzaakt, is vanwege waterretentie.

Het vasthouden van water veroorzaakt gewichtstoename en vetophoping, zelfs rond de tepels, wat velen ten onrechte als gynaecomastie beschouwen.

Kans dat MK-677 gynaecomastie veroorzaakt

Zoals ik al zei, hoef je niet bang te zijn als je maar één of twee cycli doet en het mengsel actief gebruikt.

Afgaande op de anekdotische rapporten die we hebben, minder dan 2% van alle mensen die MK-677 nemen, ervaren echte gynaecomastie.

Ja, er zijn veel valse vlaggen door het vasthouden van water, maar dat zou geen grote zorg moeten zijn omdat het vanzelf weggaat als je stopt met MK-677.

Het echte probleem zijn mensen die het middel gewoon nemen zonder het te fietsen, maar zelfs dat is geen groot probleem.

Doe gewoon elke drie maanden een bloedtest om je oestrogeen- en prolactineniveaus te controleren.

Je oestrogeenspiegels zouden in orde moeten zijn en in de meeste gevallen zal je prolactine slechts een kleine piek hebben ervaren.

Dit alles vertelt ons dat er niet veel is om je zorgen over te maken.

Lees ook:

Voorzorgsmaatregelen tegen MK-677 Gynaecomastie

Er valt niet veel te zeggen in dit gedeelte; het komt allemaal neer op het fietsen van de compound.

Dit geeft je lichaam de tijd om alles weer in zijn natuurlijke staat te herstellen.

Maar één ding waar je echt op moet letten is de zuiverheid van je MK-677.

Zuiver MK-677 van hoge kwaliteit zal bijna nooit gynaecomastie veroorzaken.

De meeste mensen die MK-677 hebben geslikt en last hebben gehad van gyno, zijn eigenlijk het slachtoffer van onzuivere MK-677 van gewetenloze verkopers.

Als alternatief kun je Ibuta 677 van Crazy Bulk proberen, een natuurlijk en veilig alternatief voor MK 677 dat de productie van groeihormoon in het lichaam op een natuurlijke en veilige manier kan helpen verhogen. Het heeft geen bijwerkingen en veroorzaakt geen gynaecomastie. Het biedt vele voordelen, zoals meer spiermassa, snellere vetverbranding, betere slaap, verbeterde huid- en haarkwaliteit, meer energie en kracht, etc.

Het onthult de beste verkopers van MK-677 online en biedt de goedkoopste opties.

Wat te doen als je gynaecomastie hebt door MK-677

Als je vermoedt dat je gynaecomastie hebt gekregen door MK-677, is het eerste wat je moet doen een bloedtest laten doen.

Ik zou uren kunnen praten over alle tekenen en symptomen van gynaecomastie, maar een bloedtest is gewoon de meest haalbare optie die er is.

Het vertelt je letterlijk alles wat er goed of fout is met je lichaam en helpt je te bepalen of je echt gynaecomastie hebt.

Het normale bereik van prolactine voor mannen is minder dan 20 ng/mL; als het resultaat hoger is, dan lijdt je aan een verhoogd prolactineniveau.

Dit is de meest waarschijnlijke reden voor gynaecomastie.

Als het resultaat echter lager is dan het bovenstaande, dan moet het vasthouden van water worden beschouwd als de boosdoener.

Als wordt vastgesteld dat gynaecomastie werd veroorzaakt door MK-677, stop dan onmiddellijk met de cyclus en laat het lichaam rusten.

Dit betekent dat er geen exogene stoffen moeten worden ingenomen gedurende ten minste vier weken of totdat de gynaecomastie verdwijnt.

Conclusie

Hoewel MK-677 gynaecomastie vrij zeldzaam is, moet het zeker niet over het hoofd worden gezien.

Het kan nog steeds voorkomen bij mensen die MK-677 nemen zonder te fietsen.

en om de drie maanden een bloedtest uit te voeren terwijl je het middel gebruikt, of de beste keuze is om te kiezen voor een legaal alternatief dat geen bijwerkingen heeft.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *