MK 677 VS HGH | Welke is veiliger en beter?

Vandaag vergelijken we twee zeer populaire stoffen die wereldwijd door bodybuilders en atleten worden gebruikt om hun prestaties tijdens de training of in de sportschool te verbeteren.

Zowel HGH als MK 677 zijn sinds hun ontdekking uitgebreid onderzocht op mensen, en tot nu toe zijn er voor beide supplementen geen ernstige bijwerkingen gevonden.

Integendeel, je geniet van geweldige voordelen voor je gezondheid en conditie als je eenmaal begint met het innemen van een van deze twee producten.

MK 677 VS HGH

De grote vraag is of er een verschil is tussen de twee en dat is precies waar dit artikel over gaat.

Laten we deze twee verbindingen eerst in detail bekijken, voordat we een poging doen tot een nadere vergelijking.

MK 677

MK 677 is een oraal actieve secretagoog voor menselijk groeihormoon, wat betekent dat het het lichaam dwingt om meer groeihormoon uit te scheiden.

Het is ook een volledige agonist van het hormoon ghreline, zonder het cortisolniveau in het lichaam te beïnvloeden, wat het alleen maar meer een pluspunt maakt omdat een verhoogd cortisol leidt tot een groot aantal bijwerkingen.

Daarnaast verhoogt het ook de IGF-1-niveaus in het lichaam, waarvan is aangetoond dat ze een groot effect hebben op de opbouw van spiermassa, waardoor het een potentiële kanshebber is voor hulp bij verzwakking bij ouderen.

Het wordt meestal oraal ingenomen omdat het een grote biologische beschikbaarheid heeft.

Helaas bevindt MK 677 zich nog in de preklinische ontwikkelingsstadia als het gaat om goedkeuring door de FDA voor groeihormoondeficiëntie.

Je vindt MK 677 ook onder de namen Nutrobal, Oratrope en Ibutamoren.

HGH

Het menselijk groeihormoon, ook bekend als somatotropine, is een peptide dat helpt bij het opbouwen van vetvrije massa, het versnellen van de genezing van spierweefsel, het verbranden van vet, het verhogen van de stofwisseling…

HGH wordt uitgescheiden door de hypofyse en wordt aangestuurd door twee hormonen in de hersenen: GHRH (Growth Hormone Releasing Hormone) dat, zoals de naam al zegt, de hoeveelheid HGH in het lichaam verhoogt en somatostatine, dat toevallig de hoeveelheid aanwezige HGH verlaagt.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, wordt HGH ons hele leven lang afgescheiden en niet alleen tijdens de puberteit. HGH controleert vele functies, waaronder onze bloedsuikerspiegel en is nodig voor het normaal functioneren van ons lichaam.

MK 677 VS HGH – Toedieningswijze

Ik zou deze aan MK 677 geven, omdat je niets in je lichaam hoeft te injecteren. Je hoeft alleen maar een pil te slikken wanneer dat nodig is en je krijgt je dagelijkse dosis GH rechtstreeks in je lichaam.

Het probleem met HGH is dat het niet metaboliseert in de lever, wat betekent dat het onmogelijk is om het oraal in te nemen omdat het niet biobeschikbaar genoeg is wanneer het op een dergelijke manier wordt toegediend.

Dit betekent dat injecties de enige juiste manier zijn om HGH toe te dienen, en we kennen allemaal de vele problemen die kunnen ontstaan als je dingen in je lichaam injecteert, vooral als je geen professional bent.

Dosering

Het is vrij moeilijk om doseringen tussen de twee te vergelijken, omdat ze verschillende afmetingen hebben.

De dosering van MK 677 wordt bijvoorbeeld gemeten in mg, terwijl HGH wordt gekwantificeerd in IU (Internationale Eenheid).

25 mg Ibutamoren is genoeg voor ongeveer 3 IE HGH, wat meer dan genoeg is voor een dag.

Daarom is de meest gebruikte dosering 25 mg MK 677 per dag.

Frequentie van gebruik

HGH is vrij vervelend om te gebruiken omdat het meerdere injecties per dag vereist, terwijl MK 677 de handigere optie is omdat je het maar één keer per dag hoeft in te nemen om te werken.

Je hoeft alleen maar je vloeistof in te nemen en je bent klaar voor vandaag.

Dit is een duidelijk punt voor MK 677, omdat het handiger is en je alle bijwerkingen van injecties vermijdt, zoals een branderig gevoel rond het injectiegebied.

Legaliteit

Opnieuw wint MK 677 ook op dit gebied.

Je hebt een legitiem recept van een arts nodig om HGH te gaan gebruiken, en dat kan lastig zijn om te krijgen.

Het kopen op de zwarte markt is zo schimmig als het maar kan en je weet nooit wat je echt krijgt, dus ik zou er geen moeite mee doen.

Aan de andere kant kan MK 677 worden gekocht als een onderzoekschemicalie, en je hoeft geen hoepels te springen om het te krijgen, bestel het gewoon online van een gerenommeerde bron en dat is het!

Voordelen

Je zult je inmiddels wel gerealiseerd hebben dat MK 677 en HGH in feite hetzelfde zijn. De een versterkt de uitscheiding van de ander, wat betekent dat ze vergelijkbare voordelen hebben in het lichaam.

In plaats van de voordelen te vergelijken, wat zinloos is omdat er niets te vergelijken valt, zal ik gewoon een aantal van de grootste voordelen van deze twee stoffen opnoemen.

 • Toegenomen spiermassa
 • Vetverlies
 • Betere REM-slaap
 • Betere genezing
 • Kortere hersteltijden
 • Haargroei
 • Verbetert botdichtheid
 • Nootrope effecten

Bijwerkingen

MK 677 side effects and HGH side effects are more of less the same. I’ll also be listing them down below so that you may know what you might have to be dealing with once you start imbuing either of these compounds.

 • Toegenomen honger
 • Vasthouden van water
 • Angst

Dat is het eigenlijk!

Zoals je kunt zien, hebben geen van deze twee supplementen veel bijwerkingen, wat betekent dat ze veilig zijn om te gebruiken, en studies hebben aangetoond dat ze goed worden verdragen voor langdurig gebruik!

MK 677 VS HGH Resultaten

Zoals verwacht hebben MK 677 en HGH dezelfde resultaten.

Als je niet enthousiast bent over het nemen van de een of de ander, zou je dat wel moeten zijn, want een van deze stoffen zal je prachtige positieve winsten in je leven schenken.

Je zult ongeveer 4 tot 5 pond aan spiermassa winnen in ongeveer twee tot drie maanden gebruik; je zult in die periode ook wat vet verliezen.

Dommelen zal geen opgave meer zijn, want je zult slapen als een baby dankzij de verbeterde slaap die deze stoffen je brengen.

Je zult ook veel sneller klaar zijn voor de sportschool en je zult veel sneller genezen, waardoor je nog grotere winsten zult boeken.

Als je last hebt van haaruitval als gevolg van je anabolengebruik of genetica, dan komen deze twee stoffen goed van pas omdat ze helpen bij de haargroei.

Tot slot zul je je slimmer en meer ontwikkeld voelen dan ooit, omdat beide middelen de hersenen beïnvloeden als een nootropicum, omdat ze inwerken op de ghrelinereceptor.

Al met al zijn de resultaten van zowel HGH als MK 677 geweldig, en je zou zeker een van beide in je dagelijks leven moeten opnemen.

MK 677 VS HGH Prijzen

Tot nu toe hebben MK 677 en HGH bijna op gelijke voet gestaan, afgezien van de duidelijke voordelen van MK 677 als het gaat om toedieningsweg, legaliteit en doseringsfrequentie.

Het is hier waar MK 677 de fakkel uit de handen van HGH rukt en met de eer gaat strijken.

De maandelijkse kosten voor het dagelijks innemen van HGH kunnen oplopen tot duizend dollar.

Dat is als het betalen van een extra hypotheek op je huis en niet veel mensen kunnen zich dat veroorloven.

Hoe krijg je MK 677 legaal?

Een van de beste manieren om legaal aan MK 677 te komen is door een natuurlijk alternatief te proberen.

Ibuta 677

Ibuta 677 van Crazy Bulk is geformuleerd met alle natuurlijke ingrediënten en kan je helpen om resultaten te krijgen die zo dicht mogelijk bij Ibutamoren liggen, zonder bijwerkingen of therapie na de cyclus.

Het is uitstekend voor het verkrijgen van spiermassa en het krijgen van scheuren door het verbranden van overtollig vet in je lichaam. Het werkt door de productie van groeihormoon in je lichaam op een natuurlijke en veilige manier te verhogen. Er zijn geen bijwerkingen omdat Ibuta 677 geen synthetisch hormoon bevat.

Het heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen en wordt geleverd met een volledige geld-terug-garantie. Klik hier om mijn gedetailleerde Ibuta 677 beoordeling te lezen.

Conclusie

Ik denk dat het meer dan duidelijk is welke verbinding ik aanraad – MK 677 is gewoon de betere en meer betaalbare optie; je kunt het een keer per dag nemen en het vergeten en dat is ook niet het beste.

Concluderend, zowel HGH als MK 677 zijn vergelijkbare stoffen, omdat de laatste in wezen de afscheiding van de eerste bevordert, maar door dit artikel heen zijn we tot de conclusie gekomen dat MK 677 gewoon de betere keuze is.

Niet alleen zal echte HGH je naar de financiële ondergang sturen, maar je moet jezelf injecteren, jezelf onderwerpen aan een pijnlijk doorlichtingsproces alleen maar om een recept te krijgen of nog erger, het kopen van een louche markt. De beste optie is om een natuurlijk en legaal alternatief te kopen, zoals Ibuta 677 van Crazy Bulk, waarmee je alle voordelen kunt ervaren zonder bijwerkingen.

Vergelijkbare berichten