Cardarine Ostarine Stapel – Wat kun je verwachten van deze stapel?

If you’re looking to lose fat while preserving all of your muscle, look no further because you’ve found the gold mine you’ve been searching for!

Cardarine and Ostarine enjoy a lot of synergy with each other – not only do they both make you lose fat in their own way, but the Ostarine will ensure that your muscles stay intact during a cut.

Cardarine Ostarine Stapel

Previously, people that were taking Cardarine alone experienced a gradual decrease in their fat cells, but they also had to grapple with the fact that they would also be losing some muscle.

Now, we have the solution that we’ve been frantically searching for, the only thing left to do is learn how to apply the stack for maximum efficiency and safety.

Cardarine Ostarine Stack Doseringen en Cycluslengte

WeekOstarineCardarinePCT
1-815 mg per dag10 mg per dag/

Zoals je in de bovenstaande tabel kunt zien, is het nemen van 15 mg Ostarine per dag in combinatie met 10 mg Cardarine per dag de perfecte mix van deze twee stoffen.

Probeer niet meer te nemen dan hierboven is voorgeschreven, want dat zal NIET leiden tot snellere resultaten.

Het enige wat het kan doen is de bijwerkingen van deze twee stoffen verergeren, waar we het later over zullen hebben.

cardarine ostarine stapel

Cardarine Ostarine stapel resultaten

De resultaten van deze twee stoffen zullen absoluut verbluffend zijn. Ik heb doorgewinterde bodybuilders tot wel 8 tot 10% van hun totale lichaamsvet zien verliezen in slechts acht weken. 

Ik weet dat dit krankzinnig klinkt en om heel eerlijk te zijn is dat ook zo, maar je moet vertrouwen hebben in deze stack, want het kan geweldige resultaten opleveren voor je lichaam.

Wat nog vreemder is, is dat dezelfde mensen 95% van hun spieren behielden tijdens een cut met Cardarine en Ostarine.

Als ik bodybuilders zou vragen of ze voor zo’n deal zouden tekenen, zou ik binnen een paar seconden duizend handtekeningen hebben!

Niet alleen dat, maar je zult ook gewicht verliezen tijdens het cutten. Het is niet meer dan normaal dat vetverlies voorafgaat aan gewichtsverlies en ik heb mensen tussen de tien en vijftien kilo zien afvallen terwijl ze deze stack gebruikten.

De bovenstaande resultaten varieerden uiteraard op basis van de samenstelling van de bodybuilders vóór de cyclus, maar het geeft ons een glimp van wat we kunnen verwachten.

Cardarine Ostarine Stapel Bijwerkingen

Laten we eens kijken naar enkele mogelijke bijwerkingen van deze stack:

Testosteron onderdrukking

Eén ding waar je mee te maken zult krijgen, en niemand hoort dat graag, is onderdrukking door de Ostarine.

Ik heb mensen een miljoen keer horen zeggen dat Ostarine niet onderdrukkend is, maar pas toen ik het zelf uitprobeerde kwam ik achter de lelijke waarheid – deze zogenaamd milde SARM was eigenlijk behoorlijk onderdrukkend!

Zorg ervoor dat je je aan de bovenstaande doseringen houdt en hoe verleidelijk het ook is, overschrijd ze niet, want dat vergroot alleen maar je kans op een nog zwaardere onderdrukking van je testosteron.

Hoofdpijn

Ik moet deze bijwerking volledig toeschrijven aan de Ostarine. Het verschijnt meestal aan het begin van je cyclus en verdwijnt na een week. Je kunt er niets aan doen en je zult er gewoon zelf overheen moeten komen.

Leverschade

Zowel Cardarine als Ostarine zijn hepatotoxisch, wat betekent dat het gebruik ervan sommige leverenzymen verhoogt, wat aangeeft dat er enige schade aan de lever wordt aangericht.

Gelukkig voor ons kun je altijd leverondersteuning zoals TUDCA of mariadistel gebruiken bij je stack. Van deze twee is wetenschappelijk bewezen dat ze de schade die wordt aangericht door stoffen van buitenaf kunnen beperken.

Cardarine Ostarine stapel PCT

Over het algemeen vermijd ik het aanraden van PCT als het niet helemaal nodig is, omdat SERMS zoals Nolvadex of Clomid hun eigen bijwerkingen hebben;

Met deze stack, mits je mijn aanbevolen doseringen en cyclus lengtes volgt, heb je geen PCT.  nodig;

In zeldzame gevallen, als iemand echt gevoelig is voor onderdrukking door Ostarine, raad ik aan de dosering van Ostarine te halveren, d.w.z. slechts 7,5 mg per dag te nemen.

Veilige en natuurlijke alternatieven

Een van de beste manieren om bijwerkingen en andere negatieve effecten te vermijden of om vet te verbranden en slank te worden, is door te kiezen voor natuurlijke alternatieven. Crazy Bulk is een merk dat een uitstekend assortiment hoogwaardige en legale SARMS aanbiedt.

Dit zijn supplementen die zijn samengesteld met 100% natuurlijke ingrediënten en de voordelen van echte SARMs nabootsen zonder nadelige bijwerkingen.

c-dine 501516
 • C-Dine 501516 van Crazy Bulk bootst Cardarine na en kan je helpen uitstekende resultaten te krijgen zonder negatieve bijwerkingen.
  • stimuleert het metabolisme en helpt de tijd te halveren
  • verhoogt de spierdefinitie
  • verbetert het uithoudingsvermogen

Bekijk mijn volledige C-Dine 501516 recensie door hier te klikken.

Osta 2866
 • Osta 2866 van Crazy Bulk is een Ostarine alternatief dat testosteron in je lichaam kan helpen stimuleren en kan zorgen voor een enorme spiergroei terwijl je overtollig vet in je lichaam verbrandt zonder bijwerkingen.
  • Verhoogt testosteron op natuurlijke wijze
  • Verhoogt de spiermassa
  • Verhoogt het energieniveau
  • Verbrandt snel vet

Bekijk mijn volledige Osta 2866 Review door hier te klikken.

Stapel C-Dine 501516 en Osta 2866

Je kunt zowel C-Dine 501516 als Osta 2866 op elkaar stapelen om supersnel vet te verbranden en tegelijkertijd vetvrije spiermassa te vergroten.

Als je C-Dine 501516 en Osta 2866 samen koopt, krijg je ook een andere SARM helemaal gratis. Je kunt een van de twee kiezen en je winkelwagentje vullen.

Vergelijkbare berichten