Veroorzaakt MK-677 kanker via het IGF-1 hormoon?

Er zijn tot nu toe verschillende onderzoeken bij mensen gedaan met Ibutamoren en niet één daarvan heeft het gebruik in verband gebracht met een verhoogde kankergroei.

Toch zijn sommige mensen niet overtuigd en vrezen ze nog steeds dat MK-677 kanker zou kunnen veroorzaken.

Veroorzaakt MK-677 kanker via het IGF-1 hormoon

Dit artikel is geschreven om een dergelijk standpunt te bestrijden en om degenen die nog steeds twijfelen aan MK-677 als een veilige verbinding te laten zien dat er niets is om je zorgen over te maken.

IGF-1 en kanker

Zoals we inmiddels allemaal zouden moeten weten, is Ibutamoren een groeihormoonsecretagoog die het aantal IGF-1 hormonen in het lichaam verhoogt.

Verhoogde IGF-1-niveaus zijn in verband gebracht met een verhoogd risico op kankergroei omdat het de celdifferentiatie verhoogt.

Dit betekent dat meer cellen zich op een bepaald moment vermenigvuldigen, wat leidt tot een verhoogd risico op kanker omdat er een verhoogde kans is op mutaties.

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat mensen met een verhoogd IGF-1 gehalte een grotere kans hebben om tijdens hun leven aan kanker te lijden.

Dit klinkt allemaal erg verontrustend, maar als je bedenkt dat de kans dat een celmutatie optreedt 1 op twee miljoen is (tijdens je leven) en dat de meeste van deze mutaties bij de wortel worden opgelopen, schetst dit een heel ander beeld.

Realistisch gezien is de kans dat je kanker krijgt van Ibutamoren door een verhoogde IGF-1 productie oneindig veel kleiner dan nul.

Bang zijn voor kanker door Ibutamoren is vergelijkbaar met bang zijn om de loterij te winnen of door de bliksem getroffen te worden, het gebeurt gewoon niet.

Je zou echt pech moeten hebben en tot nu toe is er in geen enkel onderzoek naar de bijwerkingen van MK-677 kanker als bijwerking in verband gebracht met de deelnemers aan het onderzoek.

Leeftijd en kanker

Leeftijd speelt een veel grotere rol bij het bepalen of je kanker krijgt of niet.

Mutaties komen vaker voor en zijn moeilijker op te vangen door je ouder wordende systeem, waardoor de kans groter wordt dat je kanker krijgt.

Persoonlijk zou ik geen Ibutamoren nemen als ik ouder was dan 50 jaar.

Hoewel het risico om kanker te krijgen van MK-677 nog steeds erg laag is op die leeftijd, zou ik het niet riskeren om een andere reden, en ik zal er meer over uitleggen in het volgende gedeelte van dit artikel.

Effecten van IGF-1 op mensen met kanker

De kans op ongediagnosticeerde kanker is bij ouderen veel groter dan bij jongeren.

IGF-1 begint echt problematisch te worden als je het gaat nemen terwijl je kanker hebt. Het helpt kankercellen veel sneller te groeien en te woekeren en daarom is het zo gevaarlijk.

In geen geval mag je MK-677 of een andere groeihormoon secretagoog nemen als je momenteel kanker hebt.

Natuurlijk MK 677 alternatief

Een van de beste manieren om alle voordelen van MK-677 te ervaren zonder de negatieve bijwerkingen, is door een legaal en natuurlijk alternatief te proberen.

Ibuta 677

Ibuta 677 van Crazy Bulk is een natuurlijk supplement dat de voordelen van MK 677 nabootst zonder de negatieve bijwerkingen.

Ibuta 677 kan je helpen meer spieren te krijgen, vet te verbranden en je vasculariteit te verbeteren zonder bijwerkingen. Het kan helpen om op een veilige en natuurlijke manier de HGH productie in je lichaam te stimuleren. Het kan je ook verbazingwekkende voordelen tegen veroudering geven.

Ibuta 677 vereist ook geen therapie na de cyclus.

Conclusie

Als je geen kanker hebt en jonger bent dan 50, is het prima om Ibutamoren te nemen omdat je je geen zorgen hoeft te maken dat je er kanker van krijgt.

Het enige probleem met Ibutamoren en vergelijkbare stoffen zoals HGH is wanneer iemand met kanker begint het te gebruiken, dan wordt het pas echt gevaarlijk.

Vergelijkbare berichten