Dan Fogler Gewichtsverlies met voor na foto’s

Dan Fogler (beroemd om zijn rol in Harry Potter en meer recentelijk in de Fantastic Beasts-serie van J.K. Rowling) is een van de weinige acteurs of beroemdheden die een dramatische lichaamstransformatie heeft ondergaan. 150 pond afvallen is niet eenvoudig.

Dit is een man die met zijn enorme gewichtsverlies mijn aandacht trok. Ik zit nu al bijna twintig jaar in de fitnessbranche en ik ben altijd geïntrigeerd en geïnspireerd door dit soort verhalen.

Dan Fogler Gewichtsverlies

Het is duidelijk dat ik een paar uur onderzoek heb gedaan naar hoe hij precies is afgevallen en ik ben erg enthousiast om het allemaal met jullie te delen.

Hoe is Dan Fogler afgevallen?

Toen hij 40 werd, werd hij zich bewust van zijn hoge cholesterolgehalte en trage stofwisseling (een van de belangrijkste redenen voor zijn overgewicht). Het is geweldig dat hij toen besloot om iets aan zijn gewichtsproblemen te doen.

Het is bekend dat hij is afgevallen met behulp van een combinatie van intermittent fasting en een aantal leuke trainingsvormen zoals karate.

Intermitterend vasten is een soort dieet waarbij je periodes van diëten en vasten afwisselt. Na verloop van tijd heeft dit de neiging om je stofwisseling te versnellen waardoor je lichaam veel sneller vet kan verbranden, wat leidt tot gewichtsverlies.

Gelukkig en interessant is dat Fogler al vroeg in zijn afslankreis zijn liefde voor karate ontdekte en dit lijkt hem te hebben geholpen om zowel overtollig gewicht te verliezen als zijn spierspanning en definitie te verbeteren.

Hoewel Fogler geen atleet was, slaagde hij erin om gewicht te verliezen door deze twee manieren van afvallen te combineren en door deze methoden na verloop van tijd te blijven volgen.

Dan Fogler statistieken

Leeftijd 46 jaar
Hoogte 5′ 7″
Startgewicht 270 lbs
Totaal gewichtsverlies 160 pond

Dan Fogler voor en na foto’s

Hier zijn voor en na foto’s van Dan Fogler’s gewichtsverlies van 100 pond:

Dan Fogler Gewichtsverlies

Is Fogler op dieet?

Nee! Een van de meest interessante dingen is dat hij beweert dat hij zich nooit aan een streng dieet heeft gehouden. Hij legt verder uit dat hij weliswaar geen dieet heeft gevolgd, maar dat hij wel heeft geprobeerd om geen bewerkte voedingsmiddelen meer te eten en zich te concentreren op een schoon dieet op basis van volwaardige voeding.

Als iemand in de fitnessbranche kan ik instaan voor de effectiviteit van deze eenvoudige regel. Bewerkt voedsel is de kern van veel gezondheidsproblemen en problemen waar veel mensen in de huidige tijd aan lijden.

Dan Fogler lijkt verder te hebben gezegd dat hij, in tegenstelling tot de meeste beroemdheden die hun dieet laten bepalen door voedingsdeskundigen, gewoon zijn eetgewoonten heeft veranderd.

De resultaten zijn overduidelijk: hij ziet er veel slanker uit in zijn nieuwste avatar!

Het is de moeite waard om op te merken dat hij junkfood, brood en zuivel uit zijn dieet heeft geschrapt.

Bovendien staat hij erom bekend dat hij regelmatig sport. Dit is iets dat een cruciale rol heeft gespeeld in zijn reis om af te vallen.

Er kan gezegd worden dat Foglers gewichtsverlies een direct resultaat is van veranderingen in zijn levensstijl. Een gezonde levensstijl speelt een zeer belangrijke rol bij het garanderen van een goed lichaamsgewicht in combinatie met een snel werkend metabolisme.

Dit is wat hij zegt…

“Ik werd 40 en mijn stofwisseling werd overhoop gegooid. Ik moest stoppen met het eten van bewerkt voedsel. Alles wat ik at was bewerkt. Dus ik moest dat echt in evenwicht brengen met echt voedsel. En dat was echt de eerste 60 kilo die eraf gingen. Het elimineren van frisdrank, brood, pizza en zuivel.”

Wat was het trainingsplan van Dan Fogler?

Altijd als je een succesverhaal over gewichtsverlies hoort, is lichaamsbeweging iets dat de basis vormt van dat gewichtsverlies. In het geval van Fogler is dat niet anders.

Maar in plaats van naar de sportschool te gaan, lijkt hij te hebben gekozen voor andere vormen van training, waaronder:

  • karate
  • wandelen en
  • wandelen in de buitenlucht

Karate

Een van de eerste dingen die hij gedaan lijkt te hebben is dat hij vechtsporten is gaan beoefenen.

Elke vorm van lichaamsbeweging is goed om vet te verbranden en vechtsporten of karate helpen je niet alleen om vet te verbranden, maar helpen je ook om je krachtniveau enorm te verhogen.

Persoonlijk heb ik nog nooit iemand met overgewicht gezien die karate of vergelijkbare vormen van vechtsport beoefent. Deze jongens zijn echt gedisciplineerd als het aankomt op trainen of eten. Niet alleen dit, ze volgen ook een vaste slaaproutine die zo belangrijk is voor een goede algehele gezondheid, herstel, etc.

Wandelen

Dan is meer een buitenmens en zijn liefde voor wandelen lijkt hem te hebben geholpen bij zijn gewichtsverlies.

Wandelen is een geweldige workout omdat het je hele lichaam op de proef stelt.

Voor iemand met overmatig overgewicht kan wandelen een geweldige manier zijn om af te vallen zonder de gewrichten te belasten. Geen wonder dat het in Dan’s geval uitzonderlijk goed heeft gewerkt.

Buiten wandelen

Zoals hierboven vermeld, is Dan meer een buitenmens en maakt hij liever lange wandelingen dan dat hij in zijn sportschoenen stapt.

Lange wandelingen kunnen een geweldige manier zijn om gewicht te verliezen. Ze kunnen ook helpen om stress te verminderen. Zulke wandelingen kunnen goed zijn voor het verbeteren van je hartgezondheid, bloeddruk en cholesterolgehalte.

Is Dan onder het mes gegaan?

Nee! Om eerlijk te zijn heeft Dan geen enkele operatie ondergaan om zijn afslankdoelen te bereiken.

De acteur zegt dat hij op natuurlijke wijze is afgevallen en dat berichten dat hij een operatie heeft ondergaan slechts geruchten zijn.

Veel mensen hebben zijn snelle gewichtsverlies (van meer dan 100 pond) toegeschreven aan een operatie. Hij lijkt echter al deze aantijgingen te hebben ontkend.

Bovendien is er geen bewijs dat hij een operatie heeft ondergaan om weer in vorm te komen.

Kies een veilige vetverbrander voor gewichtsverlies

phenq

Als ook jij weer in vorm wilt komen door overtollig vet en gewicht te verliezen, moet je een natuurlijke vetverbrander overwegen die je kan helpen afvallen zonder de bijwerkingen die zo vaak voorkomen bij voorgeschreven medicijnen.

PhenQ is een van de beste afslankpillen die duizenden mannen en vrouwen zoals jij over de hele wereld heeft geholpen. Het bestaat al een paar jaar en heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen.

PhenQ versnelt niet alleen je stofwisseling om je lichaam te helpen sneller vet te verbranden, maar helpt ook je eetlust te beteugelen zodat je minder eet. Het verhoogt ook je energieniveau enorm zodat je je niet uitgeput of uitgeput voelt.

In tegenstelling tot andere vetverbranders voel je je er niet misselijk of nerveus door. Er zijn geen bijwerkingen en het wordt geleverd met een volledige geld-terug garantie, zodat je met een gerust hart gewicht kunt verliezen.

Conclusie

Dan Fogler is een perfect voorbeeld van hoe veranderingen in je levensstijl je kunnen helpen om af te vallen en weer in vorm te komen. Gewoon door kleine veranderingen aan te brengen in je eetpatroon en door oefeningen te doen die je leuk vindt, kun je overtollig vet uit je lichaam laten verdwijnen.

Referenties:

Vergelijkbare berichten